Representanthusets underrättelsekommitté kräver att Dr Anthony Fauci arresteras och åtalas

Image: House Intelligence Committee calls for the ARREST and PROSECUTION of Dr. Anthony Fauci

October 27, 2021 by: 

https://www.naturalnews.com/2021-10-27-house-intelligence-committee-calls-for-arrest-prosecution-fauci.html#

Den rankade medlemmen av parlamentets underrättelsekommitté, USA:s representant Devin Nunes (R-CA), kräver att Dr. Anthony Fauci ställs inför åtal. Devin Nunes ansluter sig till en växande lista av kongressledamöter och kvinnor som kräver arrestering av Tony Fauci. National Institutes of Health (NIH) har äntligen erkänt att de finansierat kontroversiell virusforskning i Wuhan, Kina. Denna forskning förbjöds tidigare i USA, men fördes utomlands senare av Dr. Fauci genom Dr. Peter Daszak från EcoHealth Alliance och förklarades av Dr. Ralph Baric.

Faucis arrestering och åtal närmar sig

Fauci har upprepade gånger förnekat sitt engagemang i virologiforskning genom gain-of-function och ljugit för kongressen flera gånger under edsvuret vittnesmål. När Fauci gick inför den amerikanska senaten, tillhandahöll senator Rand Paul detaljerade bevis om Faucis farliga tonskala om gain-of-function virologiforskning. Dr. Paul frågade Dr. Fauci om den kontroversiella forskningen och ställde honom till svars. Fauci förnekade upprepade gånger anklagelserna, när han försökte dölja sin ledande roll i biovapenforskningen. Fauci begick mened, samtidigt som han förnekade själva kärnan i den forskning han bedrev.

Av denna anledning, ”bör han åtalas här [i senaten],” sa rep. Devin Nunes till Fox News. ”Om han var underrättad, gjorde vår kommitté en årslång utredning. Vi pratade om det i din show i maj, vi lade ut en officiell rapport. Så han var helt klart på det klara med det då.” Nunes sa att Fauci förhördes två gånger av senator Rand Paul. ”Han [Fauci] sa att det [gain-of-function research] inte hände, och det är helt enkelt inte sant,” sa Nunes.

”Och jag tror inte att hans e-postmeddelanden, när du går tillbaka och tittar på tiden, visar att han inte skulle veta något om det här heller. Så han har varit uppmärksammad länge, han vet detta, och nu är frågan, kommer justitiedepartementet att göra något åt det, sa han.

”Titta, vi hörde Dr Fauci säga helt enkelt ”Jag vet inte hur många gånger jag kan säga det”, säger Richard Grenell, tillförordnad chef för den nationella underrättelsetjänsten. ”Jag tycker att vi borde ta upp honom om det här och vi borde räkna hur många gånger han sa det, för det här är inte bara en eller två eller tre gånger. Han har varit otvetydig i att förneka detta. Detta är ett verkligt problem. Han dubblade inte bara, tredubblade, utan han lovade att det här inte ens var nära, det var inte en snurr.

”Och jag tror att hans totala bedrägeri är det som äger rum i Washington DC.,” sa Grenell. ”Titta, de av oss på utsidan av Washington, vi tittar på den här clownshowen och vi frågar oss hur är detta möjligt? Hur går inte DOJ direkt efter dem?” Grenell fortsatte, ”Det här är verkligen skrämmande för USA att inte ha en DOJ och en justitieminister som kan ta tag i detta omedelbart, åtala killen.”

Faucis brott mot mänskligheten är tydligt synliga

Senator Rand Paul har krävt Faucis avgång i månader. Han får nu sällskap av Tennessee senator Bill Hagerty och Kaliforniens representant Doug LaMalfa, som nu ropar ut Faucis olagliga handlingar. LaMalfa sa: ”Vi har obestridliga bevis på att han [Fauci] avsiktligt har ljugit för kongressen.” ”Dr. Fauci måste avgå och bör åtalas för mened”, sa han.

Som en mångårig direktör vid NIH övervakade Fauci flera studier av gain-of-function, och till och med godkänd forskning som fäste babyskalpar till gnagare för att studera immunsvar. Fauci är skyldig för inhumana mänskliga experiment och är ansvarig för utvecklingen av biovapen och chimära virus som är designade för att utnyttja det mänskliga immunsystemet. Under överinseende av det kinesiska kommunistpartiet kan denna forskning användas för ännu mer skändliga syften.

Ett av de uttalade målen med denna forskning är att utveckla ny vaccinteknologi som transkriberar egenskaperna hos biovapnet till mänskliga celler, vilket stör hur cellerna läser sina egna genetiska instruktioner. Detta kraftfulla genetiska experiment utförs för närvarande på befolkningar som har låsts in och begränsats, medborgerliga friheter är hotade och friheter stulna. Fauci har stått i spetsen för detta globala terrorexperiment och utfärdat dekret om medicinskt tyranni som delegerats av regeringar för att fullständigt underkuva människors sinnen och kroppar.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: