Juan O Savin och Roseanne Barr: Ett ögonblick vid Röda havet och och Ester Purim Boomerang från Kat

Det här är transkript av olika videon av Juan O Savin från Kat. Här jämförs berättelser vi läser om i Bibeln med händelserna som sker idag, och vi kan bara konstatera, att allt ”går igen”. Det kan vara intressant ur ett rent historiskt perspektiv att se hur historien ofta upprepar sig. Har vi aldrig lärt oss något av historien?

Operation Disclosure | By Kat, Contributing Writer

October 26, 2021

När jag transkriberade olika videor av Juan O Savins, lyssnade på honom när han beskrev de bibliska och historiska ekona genom tiden och hur de påverkar vårt ögonblick nu på jorden, föll det mig att vi befinner oss i slutet av ”ekon” och ”historier” som upprepar sig.”

När de Deep state-demonerna är besegrade; när jorden, hennes kungadömen, mänskligheten och solsystemet stiger upp till gudomliga frekvenser varifrån vi kom, kommer vi att vara tillbaka i oskrivet territorium igen. Vi kommer att ha sprängt detta upprepade fängelse för alltid eftersom mänsklighetens ständiga skurkar – som fortsätter att tvinga oss in i krig, sjukdomar, skulder, tortyr, MK Ultra fördärv, död, om och om igen – kommer att vara borta.

Tänk på det. Är inte det en bländande tanke?

När jag misströstar,
minns jag det genom historien
vägen för SANNING & KÄRLEK har alltid vunnit.
Det har funnits tyranner och mördare
& för en tid verkar de oövervinnerliga
men i slutändan faller de alltid –
Tänk på det – alltid.
~ Gandhi

Vi befinner oss i det ögonblicket. Röda havets ögonblick. Tyrannerna och mördarna faller eller har fallit? Jag vet inte vilken, men dessa demoner från helvetet kommer snart att vara för evigt borta och det kommer inte att finnas mer återvinning av krig, historia, ”gamla dagar” eller ”att lära av det förflutna.”

Det kommer inte att finnas något förflutet eller framtid. Det kommer bara att finnas detta ögonblick, och det har inte skrivits.

Vi går in i en ny dag. En ny jord. Det förlovade landet.

DET är Juan O Savins budskap om och om igen i dessa videor.

Allt som demonerna hade planerat för oss är DERAS undergång, inte vår.

Vi traskar genom Röda havet till det utlovade landet, men Röda havet dränker demonerna och de kommer inte att finnas längre.

Juan O Savin på scenen, Patriot Double Down-evenemanget, Las Vegas, 23-10-21

Bifogar, i huvudsak, en delavskrift av en konversation mellan Juan O Savin och Roseanne Barr om Röda Oktober, Moses, Farao, Röda havet, Esther Purim och Guds befrielse av folket i båda bibliska berättelser av Moses och Ester.

Jag inkluderar också stycken från två andra Juan-videor, en med David Nino Rodriguez och den andra, Flyover Conservatives. Länkarna finns i utskrifterna.

Esterboken, Bibelns 17:e bok, och särskilt Esther Purim och vändningen, vändningen eller ”bumerangen”, som Roseanne Barr kallar den, liksom Esther Purge-dagen, som inträffar under den andra halvan av året efter Purim, är ämnen som Juan O Savin vet mycket om.

Kid By The Side of the Road Book Juan O Savin JFK Jr Trump First Edition *READ | eBay

Han har presenterat Esters bok i speciella filmer, oavbrutet pratat om den i intervjuer och skrivit om den i sin bok, KID BY THE SIDE OF ROAD.

Juan har pekat på denna bibliska berättelse i mer än 3 år som jag känner till. Anledningen är att Ester (boken i Bibeln) understryker, metaforiskt, eftersom historien inte är exakt, vad som händer på jorden vid denna tid med de Deep state-demonerna och deras hemska planer för mänsklighetens undergång.

Enligt Juans berättande är det inte mänskligheten som kommer att förfalla, utan demonerna själva och med dem de anordningar de använde för att förslava mänskligheten: infiltration, spioneri, användning av vår egen militär mot oss, Big Tech, de falska Mockingbird MSM-berättelserna, etc.

Q-Team-flippen av varje Deep state-apparat som används mot mänskligheten ekar i händelserna i Esters bok: Hamans död på sin egen svärmarbomb på Purimdagen och senare, hans 10 söners död på utrensningsdagen och Guds befrielse av judar.

Vi är, på jorden, i tiden för denna vändning. Det började officiellt med Covid-nedstängningen i mars 2020, men ett aktivt krig har faktiskt pågått med de Deep state-demonerna i den djupa bakgrunden sedan mordet på president Kennedy den 22 november 1963.

KID BY THE SIDE OF THE ROAD, av Juan O Savin, sid. 12

”När vi tittar på ”Q”-projektet i ljuset av vad som händer i vårt land just nu, måste vi komma ihåg att den centrala fokuspunkten för hela operationen är att vända effekterna av en kupp som inträffade vid dödandet av president Kennedy.”

Memorandum… Angående avslöjandet av information i vissa register relaterade till mordet på president John F. Kennedy, 22-10-21

”All information som för närvarande undanhålls från offentliggörande som byråer inte har föreslagit för fortsatt uppskjutande ska granskas av NARA före den 15 december 2021 och ska offentliggöras det datumet. Av respekt för årsdagen av mordet på president Kennedy ska en sådan frigivning inte ske före den 15 december 2021.”

”Vid tiden för hans död hade specialstyrkorna fördubblats i storlek. Jacqueline Kennedy begärde specialstyrkor i hedersvakten för president Kennedys begravning.

Gröna baskrar stannade med kistan hela vägen till graven och förblev på vakt efter att familjen Kennedy hade lämnat.

Sedan, i en handling som symboliserade allt JFK hade gjort för specialstyrkorna, lämnade en av dem sin basker
alldeles intill den eviga lågan.”

https://www.cbsnews.com/news/jfks-personal-connection-to-armys-green-berets/

Från den sorgliga dagen för Amerika och världen, har president Kennedys Q-team (& specialstyrkor) haft svåra att planera och sedan implementera planen för att för evigt få ett slut på dessa Deep states existens.

”Detta är ett krig för skapelsen.
Mänskligheten.
Vintergatan.
Solsystemet.
Detta är kriget.
Om vi inte vinner här är vi förlorade.
Det här är absolut så verkligt som det kan bli.
Det är hemskt.
Detta har pågått väldigt länge
OCH DET SKA FÅ ETT SLUT.”
Gene Decode 17-1-21

”Titta, det är MYCKET MYCKET MYCKET STÖRRE
än de flesta förstår till fullo
DET HÄR ÄR FÖR
HELA
VÄRLDEN.”
Juan O Savin 12-1-20

Vågor av upplysta själar anmälde sig frivilligt och kom till jorden för att vara, hålla och lysa Guds ljus och för att hjälpa till att åstadkomma denna dag då demonerna får sin gudomliga vedergällning och vi stiger hem till himmelska fält.

Dolores Cannon sa att Ljusarbetar-vågorna började efter att atombomberna släpptes över Hiroshima och Nagasaki den 6 respektive 9 augusti 1945. Hon sa vidare att de som föddes direkt efter andra världskriget, in på 1950-talet och början av 1960-talet, hade det tyngsta lyftet när det gäller att lyfta frekvenserna.

Section from the Q Great Awakening Map

KID BY THE SIDE OF THE ROAD, av Juan O Savin

Sidan 5

När jag höll den här presentationen på Patriot Productions sociala mediekanal den 15 april 2020 var det inte många som märkte vad som hände med de finansiella institutionerna under detta nyligen inträffade Covid-19-evenemang. President Trump flyttade privatbankskartellens Federal Reserve tillbaka under USA:s finansmyndighet, där finansministern, Steve Mnuchin, endast är ansvarig inför USA:s president.

Sida 20

Under de senaste månaderna har vi haft nedstängningen med Covid-19 som vissa har klagat på att de är för hårda och långa, och de har inte riktigt förstått varför det har hänt.

Tja, du ser en extremt viktig och episk vändning. Vi befinner oss i detta flip- eller bumerang-ögonblick. Det är en tidpunkt av biblisk Haman-typ, som när det judiska folket räddades från en planerad överraskningsförstörelse i Hamans händer.

Det slutade med att den onda killen avrättades på samma petard (enhet) som han hade byggt som en del av sitt försök att folkmörda alla judar. Låter det bekant?

Och den tiden firas nu varje år av det judiska folket, som Purim. Du kan hitta min berättelse om den viktiga historien online på vissa videodelningsplattformar.

Precis som den onde Haman hamnade ”hissad på sin egen petard” har vi även idag vänt vår situation. Vi tar kontroll över hur vårt land fungerar, såväl som andra korrupta system ut i resten av världen, inklusive det amerikanska dollarreservsystemet. Mitt i denna Covid-19-kris och upploppen tar vi tillbaka kontrollerna; återtar rodret för vår nation när vi stänger ute och stänger ut dessa olika spelare.

https://allpatriots.gumroad.com/l/kidbythesideoftheroad


Juan O Savin & David Nino Rodriguez, “A Domino Will Fall.”

6:06 Juan O Savin: Esters bok har 2 händelser i sig:

En är dagen då Haman hängdes på sin egen petard när Ester tillkännagav för kungen att hon var under hot om döden på grund av Hamans dekret att alla judar skulle dödas denna bestämda dag i hela riket. Han [kungen] visste inte om det, han är ett fyllo och hade ingen aning om att detta skulle komma. Jag gjorde en 5 och en halv timmes show fördelad på två, angående Ester-historien för ett par år sedan och sa att det skulle bli som den här gången just nu.

Juan O Savin / The Book of Esther / Patriots Purim 11-9-20

Juan O Savin – Titanic reversals & the deep state’s Purim disaster! Deep State Purim boomerang #q142

https://www.bitchute.com/video/US2yYHM073Ep/

6:33 Juan O Savin: Den andra händelsen är faktiskt den större händelsen. Den första är vad de flesta känner till, Haman hängdes på sin egen petard, men den andra händelsen, själva utrensningsdagen inträffade i andra slutet av året, det var då Mordokai och judarna fick skapa ett försvar och allianser för att skydda sig från angreppen från Hamans 10 söner och alla de människor som de hade ställt upp mot dem. Och det var så de fick ut det.

7:07 Ibland, som president Trump säger, ibland måste du bara låta dem slåss. Det är precis vad som kommer.

David Nino Rodriguez (DNR): När du säger att det kommer, säger du att det följer den typen av kalender?

7:32 Juan O Savin: Tja, i ett normalt scenario av Ester-typ är det den här utrensningen, den här vändningen, det här vändningsögonblicket som är något åtskilt från en klassisk biblisk berättelse, du vet, en omvändning av lyckan.

7:55 Det är bara det att den här speciella tiden i historien överlappar den med vad som händer i världen med vår nedstängning av landet och stora delar av världen, i denna lilla schemalagda händelse som människor satte ihop mot oss.

8:18 Det började den 15 mars 2020 när man stängde Cheyenne Mountain i Colorado

& har fortsatt & det kommer att fortsätta till nästa vår under denna 2-åriga jubileumsperiod.

North American Aerospace Defense Command
Cheyenne Mountain Space Force Station

[2-årsjubileum mars 2020 → mars 2022]

8:31 Juan O Savin: I den bibliska berättelsen var vart sjunde år ett viloår, precis som den sjunde dagen i veckan var en vilodag, tillägnad Gud. Var 7:e 7-årsperiod, var 7:e vecka av året var det 2-års vila. Det kallades jubelåret eller 50:e året. Så du hade den 49:e årsvilan & 50:e årsvilan.

9:11 Symboliken är inte perfekt. Många vill att den ska vara för fast när det gäller att applicera saker. Men det finns en viss symbolik, det finns en överlappning. Det hjälper oss bara att sätta några av dessa saker i ett sammanhang som vi kan se och förstå. Så att sätta händelserna under det senaste och ett halvt året i samband med ett 2-årsjubileum och det hjälper människorna att förstå.

9:43 DNR: Kommer mars [‘22] att bli en tid då saker och ting tar fart eller saktar ner?

9:45 Juan O Savin: Tja, det är ända fram till mars. Vi är på väg att uppleva början av vändningen. Det är som ett tidvatten som ändrar riktning.

10:00 DNR: När du säger flip, är det då White Hats börjar göra drag?

10:02 Juan O Savin: Vi har gjort rörelser hela tiden. Det är bara det att det finns en specifik händelse när det inträffar väldigt snart här nu, inte månader bort.

0:20 DNR: Ja, det är en markör som jag håller väldigt hårt mot mitt hjärta. Jag tänker inte säga något.

10:25 Juan O Savin: Det kommer inte att vara verkligt för många människor förrän den här händelsen. Men den händelsen är så stark & så exakt att då kommer folk att förstå att den andra sidan kan tas & är på väg att ALLLLLLLLLT tas ner.

10:44 SÅ DET ÄR DEN FÖRSTA DOMINON. Om du någonsin har sett dessa enorma Domino-saker som folk sätter ihop och sätter på plats. Bokstavligt talat under de senaste och ett halvt åren kunde du argumentera, även under de senaste 5 åren, att någon har satt ihop enorma grupper av domino-brickor.

11:06 Och det som är intressant är att du kommer att se en sektion gå ner, sedan slår den sista dominon en liten linje till en annan sektion någon annanstans som startar den där gruppen som alla ska ner därifrån, sedan kommer en annan konstig liten sak att hända & allt träffar plötsligt en annan grupp och ytterligare en uppsättning dominon faller.

11:24 Många tror att allt är över på en dag. Det är bara inte fallet här. Det här kommer att gå över månader. Men du kommer att ha en grupp domino som går ner och sedan en annan grupp dominon som går ner.

11:48 DNR: Åtminstone kommer det att vara en moraliskt lyft för Patrioter att se den första dominon falla.

11:53 Juan O Savin: Det kommer säkert att bli en moraliskt lyft. Det är inte bara en feel-good-sak Det är en mycket exakt markör inom den gruppen av markörer som går ner ganska snabbt. Det är en indikator för att alla krig som pågår, men vi befinner oss i det vinnande laget.

12:18 Och då måste du vinna här, vinna där, vinna någon annanstans. Och alla dessa saker händer under dessa återstående månader fram till mars på ett mycket dramatiskt sätt är min övertygelse, sättet att se dem, spå i tebladen, om du så vill.

12:42 DNR: Det börjar snart och kommer att pågå till mars.

12:45 Juan O Savin: Det kommer faktiskt att pågå i några år men den mest intensiva exakta perioden pågår fram till mars. Och det finns mycket dramatik där.

13:00 Jag har sagt i shower med dig och andra under det senaste ett och ett halvt året att vi skulle ha ett evenemang av typen Kuba-kris och innan dess ett evenemang av typen Grisbukten.

Tja, Grisbukt-incidenten var när man hade folket på marken och vi skickade inte support och många av dem tillfångatogs och dödades och det var väldigt pinsamt för Amerika.

Bay of Pigs, April 17, 1961 / John F. Kennedy Presidential Library and Museum

https://www.jfklibrary.org/learn/about-jfk/jfk-in-history/the-bay-of-pigs

Taliban Sweep in Afghanistan Follows Years of U.S. Miscalculations - The New York Times

Juan O Savin: Situationen är inte exakt densamma, det är bara att inverkan mentalt på Amerika och in i världen är liknande. Försök inte vara precis exakt. Jag försöker bara få dig i en mental zon. Det kommer att kännas liknande för allmänheten.

13:57 Vi hade det med Afghanistan. Människor kvar på marken. Saker blev inte gjorda som de skulle, det var pinsamt för Amerika.

DNR: Så Grisbukten var Afghanistan. Skulle du säga att Kubakrisen kan vara Kina och Taiwan?

14:07 Juan O Savin: Det är precis vad jag ville påstå.

10-16-21 Juan O Savin & Roseanne Barr “Red Sea Moment”

23:40 Juan O Savin: Det är som i Ordspråksboken som säger: ”Den som bygger en grop åt sin nästa, kommer själv att falla i den.”

”Den som gräver en grop kommer att falla i den,
och en sten kommer tillbaka över honom
vem börjar rulla.”
Ordspråksboken 26:27 [NIV]

Roseanne: Oj, är det inte sanningen.

23:50 Juan O Savin: Haman dog av en anordning från egen tillverkning som han hade avsett för den andra killen [Mordekai.]

Och det är faktiskt den delen av historien som de flesta människor inte förstår från Röda havets händelse. De flesta människor har aldrig tänkt på vad Röda havet egentligen handlade om och det var det jag ville dela med mig av till era vänner idag.

24:10 Se att vi har den här Röda Oktober och de flesta som lyssnar på oss, Roseanne, är av den åsikten att allt det här röda, allt detta ‘Danger Danger Danger, Will Robinson, det här är slutet, allt är över, vi’ har målats in i ett hörn’— är avsedd för oss.

Det är inte riktigt vad berättelsen slutar med och berättar för oss.

24:39 Juan O Savin: När Mose förde folket dit till Röda havet, var det inte bara Mose som förde dem dit.

De hade detta otroliga mirakel som hände efter den sista pesten i Egypten.

24:55 Kommer du ihåg vad den senaste pesten var? Den förstfödde i hela Egypten dog när Dödsängeln gick över staden. Israeliterna blev skonade eftersom de blev tillsagda att strö blodet från ett lamm på överliggaren och dörrposterna, som är toppen och sidorna av dörren till varje hus för Israels stammar.

25:26 Så när dödsängeln såg blodet från lammet på dörrposten och överliggaren, gick han förbi det hemmet och gick vidare till nästa och nästa. Så alla de som inte hade blodet från lammet, vilket är symboliskt för Kristus och det kommande offret, där skulle Dödsängeln ta den förstfödda i hushållet.

12 Ty jag skall gå genom Egyptens land i natt
och skall slå alla förstfödda i Egyptens land,
både människor och odjur och mot alla Egyptens gudar
Jag kommer att verkställa dom.
Jag är Herren.
13 Blodet skall vara dig till ett tecken på de hus där du är.
Och när jag ser blodet, går jag förbi dig,
& plågan skall inte komma över dig för att förgöra dig
när jag slår Egyptens land.
Andra Moseboken 12:12, 13 [KJV]

25:47 Juan O Savin: Så över hela Egypten rådde sorg och klagan från den yngsta till den äldsta, farföräldrar, barn, tonåringar, varhelst den förstfödde fanns, var borta.

26:02 Gud säger: ”Hämnden är min, så säger Herren.” Det finns rättvisa och det finns hämnd. Gud uppmanar oss inte att hämnas. Han gör hämnd.

26:11 Och hämnden där,  berodde delvis på det faktum att själva början av hela Moses resa i denna värld var att farao, vid den tiden då Moses skulle födas, hade förordnat att dessa barn, att judar på den tiden kallades israeliter, slavar, söner och döttrar, Israels barn.

26:44 Abraham, Isak och Jakob var dess förfäder, och Jakob var på denna resa den som tog hand om landet, på denna pilgrimsfärd, vände han sig till Gud och hade en frälsningsstund, om du så vill, och Gud ändrade hans namn från Jakob till Israel & sedan kallas Israels invånare för israeliter, med detta nya namn gav Gud till Jakob som ett barn ett löfte.

27:21 Israeliten, Jakobs barn, hade blivit oerhört många i Egyptens land. Den riktigt tidiga historien måste inkludera, i Egypten, men hur kom de dit?

De hade den här brodern. Jakob hade 12 söner. Den yngsta sonen, Josef, han hade en dröm när han var liten. Och i denna dröm såg han sig själv styra över resten av bröderna. Bröderna blev avundsjuka. De blev arga.

Jag hänvisade till det i filmen The Called: Who is this dreamer? Låt oss kasta honom i en grop och vi ska lägga lite blod på hans mantel och låtsas att han dödades av vilda djur och ta det tillbaka till vår far och få ett slut med den här ”drömmaren” som tror att ”han” kommer att styra över ”Oss!”

”Här kommer den där drömmaren!” sa de till varandra.
”Kom nu, låt oss döda honom och kasta in honom i
en av dessa cisterner
& säg att ett grymt djur slukade honom.
Sedan får vi se vad som kommer av hans drömmar.”
Första Moseboken 37:19, 20 [NIV]

28:24 Sedan sålde de Josef till en karavan, de ville inte ha Josefs blod på sina händer, så istället för att döda honom, säljer de honom för pengar, ungefär som Judas och hans 30 silverpengar. De säljer sin bror för pengar till en karavan som reser förbi på väg mot Egypten och Josef blir slav i Egypten på grund av sina egna bröder.

28:50 De tar hans kappa i många färger, vilket var ett tecken på att han regerade. Och förresten, var och en av Israels stammar har olika juveler som betecknar dem, och de finns på prästdräkterna osv.

Den här kappan i många färger hade haft en färg för vart och ett av stammarna, av vart och ett av Jakobs söner.

Roseanne: Ja. Han var en stor präst med flera stammar.

29:20 Juan O Savin: Så de har den där kappan i många färger. De stänker detta blod från ett odjur på den. Säg att det är Josefs och ta tillbaka den till Jakob, deras pappa, Israel, och han har fruktansvärd smärta och sorg eftersom hans favorit son har dödats av djur, det stör honom resten av hans liv.

Hela denna tid medan han tror att Josef är död, är bröderna färdiga med honom och han är borta. Josef befinner sig i Egypten som slav.

[Diskussion om Josef i Egypten, hans drömmar och förutsägelser om att det kommer att ta sju år goda år och sedan sju år av hungersnöd, Farao lyssnar på honom…]

32:49 Juan O Savin: Josef blir den näst mäktigaste mannen i världen vid den tiden. Så Josef presiderar över lagringen av säden och lägger allt åt sidan. När hungersnöden inträffar svälter Jakobs familj ihjäl, de tar en del av deras rikedomar, Jakob skickar ner några av sina söner till Egypten, de dyker upp och Josef känner igen dem… alla möjliga händelser händer.

33:24 Till slut flyttar Jakob och hans familj till Egypten under Josefs beskydd, vilket är precis vad som hände i Josefs dröm. Nu regerar han över sin bror i Egypten.

33:30 Från den tidpunkten dyker Abrahams, Isaks och Jakobs barn upp. Den bästa gissningen är 66 av dem, eller 77, beror på vem som skriver boken. Sedan, av det lilla antalet, blir Jakobs 12 söner Israels nation, Jakobs nation vars namn förvandlades till Israel.

Sedan börjar de föröka sig. Under en 400-årsperiod blir de 2,4 miljoner människor. Cirka 600 000 män, 600 000 kvinnor, 2 barn vardera. Under den mycket korta perioden har de blivit Israels nation.

Men eftersom deras antal var så stort tittar farao och hans rådgivare på detta enorma antal människor och de har blivit förslavade i Egypten, under kronan, om du så vill, under farao.

35:00 De började bli så många att faraos rådgivare säger: ”Du vet, om de bestämmer sig för att de inte vill vara slavar längre så finns det så många av dem att de kan ta bort oss. Vi måste tunna ut besättningen lite.”

35:15 Låter det bekant, eller hur? ”Det finns så många av dem att vi behöver minska deras antal radikalt.” (känns detta igen? red.anm)

35:27 Juan O Savin: Så de går ut och bestämmer sig för att döda barn. För många israeliter? Vi vill döda alla barn… De råder Farao att döda alla barn som är 2 år och yngre.

Roseanne: Män.

36:11 Juan O Savin: Under denna period är Moses mamma gravid, hon vårdar kvinnorna vid faraos hov, hon är en slavflicka vid faraos hov. Hon vet att hennes barn kommer att dödas. Om de tror att hon har fått barnet, så hon placerar Moses i en korg gjord av kransar och sätter honom i det strömmande vattnet i denna långsamt rörliga delen av vattnet i Nilen.

Han flyter nerför floden genom vassen i mycket långsam takt. Hon satte honom förmodligen i drift på natten så att ingen kunde se detta. Hon bor uppför floden där Faraos haremshus ligger.

37:13 Roseanne: Det här är ännu en av de tillfällen då vi har helt olika läror och förståelse om detta. Jag är helt cool med ditt berättande.

37:25 Juan O Savin: Ja, och jag vill höra din sida. Så hon går till jobbet, här kommer korgen nerför floden, knuffar till Faraos dotter, hon ser korgen, går ut och tar tag i den och upptäcker barnet i den, vet att det är ett av barnen till de egyptiska kvinnorna som är hotade av död.

37:51 Moses blir frälst genom vattnet. Detta är symboliskt för dopet. En vatten-död. Dopet är en symbol för att födas genom döden eller drunkning i denna korg med kransar.

Actress Nina Foch, THE TEN COMMANDMENTS, Cecil B. DeMille, 1956

38:10 Juan O Savin: Han har uppfostrats av Faraos dotter i Faraos hov för att bli en farao; uppvuxen sida vid sida med mannen, som vid den tiden också är ett barn, som faktiskt blir farao.

Så faraon som jagar honom på väg till Röda havet växte upp som en broder till Mose i Faraos hus, i Faraos hov & känner till alla knep, kan alla strategier, är en militärstrateg, en ekonomisk strateg.

Denna familj av Jakob, känd som Israel & Josef som hade bevarat Egypten genom hungersnöden & gjorde det rikare än någonsin tidigare & sedan hade folket blivit slavar.

Det är en sammanfattning av hur vi kom till detta ögonblick där människorna blev slavar i Egypten. Men jag vill höra din syn på det också.

39:09 Roseanne: Min kommer från Toran och det var Moses syster, Miriam, som var huvudpersonen i hela historien. Det berättar jag en annan gång. Den är väldigt djup och verkligen annorlunda än din.

Det var hon som var Faraos dotters tjänarinna & även hennes rådgivare & allra bästa vän. På den tiden, likt nu, står jag väldigt nära mina assistenter. Det var hon som förde Mose till Faraos dotter och sa: Jag hittade det här barnet, eftersom jag visste att det var hennes bror.


Weekly Torah: Shemot in a Nutshell, Exodus 1:1 – 6 : 1

”…Ett barn föds till Yocheved, Levis dotter, och hennes man Amram och placeras i en korg på floden, medan barnets syster, Miriam, står och vakar på avstånd. Faraos dotter upptäcker pojken, uppfostrar honom som sin son och kallar honom Mose.”

https://www.chabad.org/parshah/article_cdo/aid/3233/jewish/Shemot-in-a-Nutshell.htm


Roseanne: Vilka ord som än växlades gick de med på att fostra barnet i familjen. Den som var Moses lärare – var hans syster. Det får han inte reda på förrän långt senare.

Vi får veta att den sanna dolda hjälten i hela historien är Jethro, Netro. Torah har mycket att säga om Netro och vad han lärde Moses efter att Moses drog sig tillbaka från Egypten för att få reda på vad han kände att hans verkliga insats till historien skulle bli. Bad allmogen att genomdränka sig med lite sunt förnuft.

41:00 Juan O Savin: Jethro, jag håller med dig, folk förstår inte fullt ut Jethros geni i Moses utbildning. Moses var utbildad vid faraos hov så han kunde alla magikerns tricks.

41:18 När han kom till Egypten med detta uppdrag från Gud att befria Guds folk från slaveri och föra dem till detta land som hade utlovats till Abraham, Isak och Jakob under Abrahams vistelse, när han kom till Egypten och Farao utmanade honom, ” Vem har skickat dig?” Moses svarar: ”JAG ÄR har sänt mig. För Gud sa till mig om någon frågar vem som har sänt mig, säg till dem att JAG ÄR.” Jag är det jag är.

BTW, djävulen vill vara som Gud. Han vill inte vara större än Gud för det finns ingenting, ingen större än Gud. Djävulen strävar bara efter att vara lika stor som Gud så Gud säger, ”JAG ÄR” djävulen säger ”Jag vill att JAG ÄR” som en viljehandling ”Kommer JAG ÄR.” Det är denna utmaning för Guds överhöghet.

42:27 Det som är intressant med Moses är att han är uppvuxen vid faraos hov med alla färdigheter för att vara en farao. Samma rådgivare, samma lärare. Men han har också en annan extra lärare, Miriam & jag håller med dig om det, som förklarar dessa saker för honom.

42:50 BTW, Moses mamma togs in som amma så han vårdades av sin egen mamma.

När Moses insåg att han faktiskt är en av Jakobs barn, att han är en israelit, kallades de inte judar på den tiden, de var israeliter, när han inser det och sedan ser han en del av behandlingen av israeliterna av dessa egyptiska arbetsledare, en av dem gjorde honom så upprörd och förolämpade honom att han dödade honom.

43:29 Det blev grunden för att behöva skicka Moses i exil. Inte dödad, men skonad för att han uppfostrades som en farao…

52:52 Josef skrev också ner Abrahams vandringar, vi ser det i Moseböckerna… Abrahams vandringar… som kallades av Gud och sändes in i detta avlägsna land, som höll på att bli Kanaans land och överallt där Abraham satte sin fotsula där skulle hans barn få och det var när Abraham var barnlös…


2 Herren hade sagt till Abraham: ”Gå från ditt land, ditt folk och din fars hushåll till det land som jag ska visa dig.

2 ”Jag ska göra dig till ett stort folk,
och jag skall välsigna dig;
Jag ska göra ditt namn stort,
och du kommer att bli en välsignelse.
3Jag ska välsigna dem som välsignar dig,
och den som förbannar dig skall jag förbanna;
och alla folk på jorden
kommer att bli välsignade genom dig.”

4 Så gick Abram, som Herren hade sagt till honom… de gav sig av till Kanaans land och kom dit.

7Herren visade sig för Abraham och sade: ”Åt din avkomma skall jag ge detta land…”

1 Mosebok 12:1 → 7 [NIV]


4:15 Josef skrev ner hela denna familjehistoria och han sa: ”Ok en dag ska vi tillbaka dit var vår farfarsfar vandrade runt i Kanaans land. Vi kommer att äga det landet, det är vår gåva från Gud och när du går, när detta händer, när detta folk blir en nation, eftersom Josef hade drömmar, kunde han se saker… Josef såg vad som skulle hända ut i framtiden…

Roseanne: Han var en siare.

Juan O Savin: Han var en siare… Josef såg framtiden, såg en dag då människor skulle lämna Egypten och gå dit Gud alltid hade tänkt att de skulle gå, inte för att ta över Egypten, och äga Egypten, gå från slav till herre, men till ett land som Gud redan hade lovat dem och han sa till dem, ”När du går måste du ta mina ben.”

56:08 Så alla dessa faraoner ville ha sina ben begravda bevarade, mumifierade, men Josef blev faktiskt inte en egyptier, han räknade fortfarande sin historia som ett barn till Abraham. Och ville att även hans ben skulle föras från detta ockulta land, slaveriets land, till ett land där barn skulle vara fria och växa och göra vad Gud hade tänkt för dem.

56:54 Roseanne: Är det inte så enkelt? Det ockulta är slaveri. Frihet är en tro på vår koppling till Gud enbart. Det är inte en koppling till ett feodalt system på jorden.


Thomas Paine, The Crisis, December 23, 1776

”Det här är tiderna som prövar mäns själar …
Inte en man bor på kontinenten utan tror fullt ut
att en separation måste någon gång
äntligen ske,
och en generös förälder borde ha sagt,
”Om det måste bli problem,
låt det vara i min dag,
att mitt barn må få frid;”
och denna enda reflektion, väl tillämpad,
är tillräckligt för att väcka varje människa till plikt.”


57:22 Juan O Savin: Om du är i slaveri är du tacksam för Gud i himlen? Eller är du under tummarna på någon man? Något skapat väsen? Om du har kontroll över satan själv? Är du under kontroll av Gud eller kontroll av någon annan varelse? Efter infall och vilja. Är du styrd bort från Guds avsedda riktning för ditt liv.

57:50 Roseanne: Du är under ledning och kontroll av något BS politiskt system på jorden som har pengar i sig.

58:00 Juan O Savin: Ja, vart tar din livsenergi vägen? Här i Amerika just nu, om du arbetar ditt 9 – 5 jobb, 6 eller 7 dagar i veckan längre, och din fru och dina barn gör detsamma, omvandlas deras arbete till dollar. Sedan kan du ta dina dollar och gå ut och köpa saker du behöver för att leva men efter en del har tagits ut i skatt.

58:39 BTW, gå och titta på vilken dollarsedel som helst på $5, $10, $20, $50 eller $100 dollar. Varenda en av dem. Vad finns det i den valutan?

Det är bilderna, avtrycken, varumärkena från det ockulta inklusive Egypten. Pyramiderna, örnarna, alla olika märken & dess ockulta märken, ugglorna, grodor, allt.

Allt det där varumärket, varför finns det på dina pengar? Vad har det med att vara amerikan att göra?

DET ÄR VARUMÄRKET FÖR ATT DU ÄR EN SLAV

Dina energier omvandlas till DERES syften.
Dina energier omvandlas till något som en mellanhand
& sedan ges en del av det tillbaka till dig.

59:42 Roseanne: När de säger den allsmäktige dollarn ljuger de inte.

59:47: Juan O Savin: Det är sant. Och det är inte den Guds allsmäktige dollarn. Det är en Gud men det är inte DEN Guden.

1:00:01 Det är en av de saker som blir röda här just nu på valutamarknaderna, BTW, som de flesta inte ser. Papperssedeln är ett löfte om avkastning, det är ingen garanti, den har ingen egentlig substans annat än ett löfte.

De flesta av de dollar som de flesta har är inte ens ett papper. De är prickar och titlar i ett datorprogram någonstans. Vad som händer i den typen av valuta är att den så småningom går ner till värdet av vad den än är tryckt på. Om det är papper ligger det på 4 eller 5 cent per sedel. Men om det är prickar och titlar på datorskärmen kan det gå ner till värdet av prickar och titlar på en datorskärm där det inte ens är värt papperet det är tryckt på.

1:05:01 Det sker ett mirakel när folket samlas och egyptierna måste betala israeliterna för att lämna Egypten. ”Gå bort från oss och ta dina plågor med dig.”

Uttåget ur Egypten – Wikipedia

Så de tar all sin skatt. Alla deras vapen, svärd, knivar och sköldar. Israels barn lämnade inte bara med guld som de som de hade intjänat, de gick därifrån med vapen + hela Egyptens rikedom.

Det var återbetalningsersättningen för alla år av slaveri. Egyptens guld och dyrbara saker som skänkts till Israels barn, var vad de hade tjänat under de 400 åren av slaveri. De stal ingenting. Det var skadestånd. Det var ett tillstånd av krigstyp eftersom de hade dödat Israels barn, det var så Moses föddes mitt i en massaker och räddades genom en blodmassaker på barn genom den där vattengraven och korgen, och växte upp vid faraos hov.


9-29-21 Juan O Savin

”President Trump har varit väldigt tydlig hela tiden
att vi kommer att gå efter tio biljoner dollar eller mer
i skadestånd mot Kina för deras ofog
& någon annan som var inblandad
med att bråka med vår röst här i Amerika.
För att du bråkade med oss om grejer med [vaccin].
Har någon attackerat oss med ett biologiskt vapen?
President Trump har varit väldigt tydlig – han har kallat det för Kinaviruset
& vi ska gå och hämta skadestånd.
Är det tio biljoner för den biologiska krigföringen.
Ytterligare tio biljoner för valkrigsföringen.
Ytterligare tio biljoner för handel/ekonomi/valutakrigföring.
Vi kommer att söka skadestånd.
Skadestånd är något du kräver
som vederlagsersättning för krigskostnaderna.
President Trump har varit väldigt tydlig.
Vi befinner oss i krig.
Detta är ett krigstidstillstånd.”


1:06:53 Juan O Savin: Men när Gud lät allt folk samlas för att lämna Egypten. Vad dök upp på den tiden? Ett mirakel hände som var häpnadsväckande. Det fanns ett stort moln som en pelare om dagen som gick upp till himlen. Det var som en tornado. Och på natten var det en eldpelare. En tornado av eld. Och det gick före folket, som en ledstjärna. Gå den här vägen.

Du hade också huggormar, ormar i det området, så denna pelare på natten höll ormarna borta. Denna pelare av rök eller moln på dagen för att skydda dem från värmen och pelaren på natten gav värme och även ljuset och den ledde vägen för människorna. När det gick, gick det inte rakt mot Kanaans land.

1:12:13 När Israels barn lämnade Egypten var de starka på grund av allt deras arbete under dessa hårda uppdragsmästare.

De lämnade Egypten med alla dessa varor
Alla dessa ägodelar
Allt detta vapenhus.
De hade inte utbildningen för att använda den.
De hade inte mentaliteten att använda det.
De hade grunden för rikedom.
De hade grunden för styrka.
De hade inte sinnet eller träningen för att vara starka.
Denna resa, denna långa väg ut ur Egypten
handlade om att få dem att gå ihop
att arbeta tillsammans & tänka tillsammans & allt det där.
Det var den väg Gud tog Israels barn på.

The Hunt for Red October Blu Ray1:13:49 Och det är det här ögonblicket, när vi pratar om Röda October, vi som nation är inne i. Efter alla dessa prövningar och vedermödor under det senaste och ett halvt året och dramerna, denna kamp som vi är inne i.

Nu är vi här vid detta ögonblick i Röda havet som en nation som en värld. Det finns många amerikaner som får sig en tankeställare, att allt är över…

1:35: 19 Roseanne: Hur gick vi vilse så fruktansvärt att vi har tappat den? Hur kom vi hit?

1:35:26 Juan O Savin: Vi är i en ofullkomlig värld. Människorna som satte ihop vår regeringsform, I SLUTA AV DAGEN FINNS DET DENNA KONSTITUTION SOM ÄR KONTRAKTET MELLAN FOLKET OCH DESS REGERING, FÖR ATT KONTROLLERA REGERINGEN. DÄR FOLKET STYR REGERINGEN & INTE REGERINGEN SOM KONTROLLER FOLKET.

1:35:49 Vad som har hänt i vår nuvarande tid just nu är att regeringen har kommit i otakt. Makten har gjort den till en fångad operation att göra deras vilja ur ett globalistiskt perspektiv. Inte folkets vilja utan de som har tagit kontrollen över regeringen.

1:36:14 Så nu står vi i det här ögonblicket i Röda havet, låt mig säga, i vilken riktning är Amerika på väg att gå, här i den här Röda oktober?

Vi backas upp mot Röda havet, det blockerar oss.

Blockerar det oss till vår bortgång där vi nu blir mejade ner
med faraos vagnar
av faraos mandat
av faraos styre
av faraos teknik?

1:36:47 Blir vi mejade som en motorsåg? Kommer det bara genom våra led? Eller är detta nu…

Det intressanta med Moses var att han verkligen var överbefälhavare, han var inte farao. Han hade varit vid faraos hov. Han uppfostrades till farao, men en farao som jagade dem, upphöjdes sida vid sida med Mose. De växte båda upp i faraos hov. De kunde båda magikernas trick.

1:37:20 När faraos rådgivare kastade ner sina stavar, blev de ormar som var magi, det var illusion.

När Moses såg tricket hade han blivit uppväxt vid hovet, men han tog det till nästa nivå. Han kastade ner sin stav och hans orm åt upp alla andra ormar av faraos rådgivare så att de inte hade någon stav.

En stav ansågs vara en symbol för regel. Så om du hade en stav, om den var rätt markerad och du viftade med din stav som gick runt i Egypten visste alla, ”Herregud.” Det är som en symbol för rang på din uniform och du fick omedelbar respekt på grund av din personal.

När Farao lät sina rådgivare kasta ner sina stavar och de blev ormar, och Moses stav blev en orm och åt alla deras ormar, åt den upp deras symboler för makt.

Det var som att ta bort ränderna från ditt kommando där precis framför honom. Som att bryta svärdet på Missouris däck och skämma ut dem alla, och de hade inte sitt tecken för makt och position.

1:38:41 Moses är där ute vid havets rand och folket där ute skriker på honom

som om han har fört dem dit för att dödas. När han väl förstår vad han ska göra, när hans sinne är rensat, säger Gud till honom:

”Varför ropar du till mig? Du är här vid randen av Röda havet.
Det utlovade landet är där borta.
Hindret för dig är inte egyptierna, det är havet.
Beordra havet att dela sig.
Befalla detta berg ur vägen.”

Och havet blir till berg åt båda hållen, de passerar genom detta havsberg och sedan kollapsar det över egyptierna.

1:39:14 Just det som är avsett för oss just nu här i Amerika, detta ögonblick i Röda havet

med ekonomins kollaps, börsens kollaps, förlusten av dina framtida pensionssparanden, med inflationen som går till månen, med Röda Kina som hotar krig med Taiwan, alla slags katastrofer, alla tolkar som flyttar in i den röda zonen.

1:39:41 Det här ögonblicket finns faktiskt inte, det kan se så ut för presidenten, för faraon, som om de har fått oss in i ett hörn och att de kommer att ta oss alla, men snart förfaller det här i den här motorsågsmassakern. Det kan se så ut, men verkligheten är att detta INTE är VÅRT förintelseögonblick.

1:40:10 Gud sa till folket genom Mose: ”Alla de människor som jagar er just nu på de där vagnarna? Ingen av dem kommer du någonsin att se igen efter denna dag.”

1:40:25 Och sedan vänder Mose sig mot havet och höjer sin stav, den delar sig, de passerar genom den, havet faller samman över dem och alla dör.

”Hela faraos armé
som hade följt israeliterna ut i havet —
Ingen av dem överlevde.”
~ 2 Mosebok 14:28

1:40:36 Juan O Savin: Det här ögonblicket för Amerika är ett sådant ögonblick. Du kommer att se att just det som var hindret kollapsar över dem.

VI GÅR FRAM.
VI SKA ÖVERLEVA DETTA.
DU ÄR GJORD FÖR DENNA DAG.

1:40:52 Den här händelsen, människorna som lyssnar på dig Roseanne, är här av en anledning. Människorna som är en del av den här konversationen just nu. Ordet till dem är: ”Skrik, gråt och stöna inte mot Moses. Det var Gud som förde oss hit. Gud som fick oss att komma till detta ögonblick vid randen av Röda havet FÖR EXAKT DENNA GÅNG SKAPADES DU FÖR ATT GÅ TA EN POSITION. DET FINNS EN LJUS DAG FRAMÖVER.

1:41:22 Juan O Savin: Det kommer att bli prövningar av Nürnbergtyp för de människor som försökte förstöra för oss som en nation med detta sammansatta ögonblick. Men det är som ett jubileumsögonblick.

1:41:42 1917 avsattes landet åt Israel, i Balfour-deklarationen mellan Lord Rothschild och Balfour. Sedan 1967, 50 år senare, jubileumsåret, återlämnades Jerusalem till folket i 1967 års Sexdagarskriget.

1:42:02 Det här är samma sak här för Amerika. Vi är i detta krig som drabbade oss, vi bad inte om det, vi letade inte efter det, men vi kommer inte att undgå det.

1:42:13 Vi kommer att ha den här förlovningen. Men hur vi kommer att ha den beror på Gud. Vi går genom Röda havet & vi ska leva & vi ska leva en annan dag & de som förföljer oss kommer inte att göra det. Det är detta ögonblick i Röda havet.

1:42:35 Roseanne: Det verkar så. Jag tänkte på Purim-boomerang-grejen.

1:43:02 Juan O Savin: Bumerangen är (jag älskar att använda den termen förresten, jag fick den från dig) bumerangen är alla de människor som hade för avsikt att slå ut Trump, alla deras intriger, alla deras allianser, som var Kina-sidiga, är på väg att avslöjas & de kommer att falla i gropen som de grävde.

1:44:20 Roseanne: Purim är judendomens Halloween.

1:44:39 Juan O Savin: När du sa det var så coolt. Vad är grejen, vi pratar om det här Ester-ögonblicket, den här bumerangen, den här flippen.

Utrensningsdagen var fortfarande långt borta i framtiden. Själva striden…

1:47:01 När Hamans 10 söner kom för att attackera Israel på Purim Purge Day, i berättelsen i judiska hushåll, går de igenom detta Purim-ögonblick varje år, och då sägs det att Hamans 10 söner alla dog i samma andetag på Purimdagen.

1:47:36 Purimdagen är denna Halloween-dag. Inom den katolska kyrkan är det Alla helgons dag den 1 november. All Själars Dag är den 2 november och på #s är de också relevanta.

11 är siffran för krig, talet för dissonans är 1,11 eller 11,1 eller 111 är ett krigsnummer. 11,2 eller 2 x 11 = 22, det är alla möjliga symboler inblandade i det & det står för splittring.

Och på All Själars Dag, det är dagen då klyftan kommer, sänds dessa själar till helvetet eller till himlen beroende på deras handlingar genom hela livet, det är domens dag om du så vill.

1:48:31 Roseanne: Och 11.3 är krigets lag, dagen då den suveräna makten får sparka ut ockupationsmakten och det är också min födelsedag. Jag sa ifjol att jag tror att du vet vad du ska ge mig på valdagen. Jag blev ledsen över att de hindrade mig från att få min födelsedagspresent men jag kommer fortfarande att få den, bara lite senare, som Ester.

1:49:15 Juan O Savin: I det ockulta sättet att förbereda offren för offerriten är genom att terrorisera dem, genom att adrenalisera dem eftersom de dricker blodet. Så de adrenaliserar dem och dricker sedan blodet och det gör att blodet ger dem vissa effekter, som det gör dem höga, så de göra det under många dagar.

I denna omsvängning, i denna bumerang, se vad som händer och tänk på det när dessa människor som har terroriserat landet, terroriserat världen genom sina handlingar, det som de grävt för alla andra, vänder sig tillbaka mot dem vid den tidpunkten och det finns en viss symbolik här.

1:50:18 Juan O Savin: BTW den 11.3 [Valdagen] När var vändningen för den? 3.11 [President Trump svors in som överbefälhavare av militären.] Vänta och njut av showen. Det du kommer att lära dig på vägen kommer att bli fantastiskt.

1:51:54 Juan O Savin: Återigen, det gäller det här dopet, som går igenom det som är symboliskt för döden med vattnet, symboliken för att gå tillbaka till Noa & syndafloden och till och med den före-Adams perioden där det förekom en översvämning före Adam där. Det fanns en civilisation på jorden, men den var före Adams tid, någon tidigare civilisation, och det är där vi går in på Platons samtal om den eran, det är en svårare konversation att komma in i men den är väldigt intressant…

1:52:43 Juan O Savin: När Gud gav regnbågen var det för att det hade funnits ett moln eller ett daggmönster över hela jorden, det var inte väder som vi har idag och jorden vattnades av en dimma som kom upp morgon & kväll, som dagg, & sedan efter översvämningen hade man ett vädermönster med moln & det var då Regnbågen togs in & då lovade Gud att han aldrig mer skulle förstöra jorden med vatten.

Det var ett löfte inte bara till mänskligheten, inte bara till Noa, utan till allt levande. Gud gav löftet till allt levande att han aldrig skulle förstöra jorden genom översvämning igen.

Men här måste man se vattnet som symboliskt, för genom dödens händer och att överleva, det är vad Röda havet handlar om.

1:53:45 Det är vad vi har kommit till för Amerika, vi står mitt emot Röda havet men allt de hade planerat emot oss, allt i detta ögonblick som var avsett för vår förstörelse kommer i själva verket att bli en bumerang, att vara en omsvängning, att vara en flip & kommer att komma över dem som hade tänkt illa mot Guds folk.

Och vi som Guds folk, som denna nation, under någon gudomlig hand, även om våra belackare inte ser den och inte förstår den, och tror att de kan få tag på oss som ser till Gud som vår frälsning, som förstår vårt arv som folk.

1:54:29 Pilgrimerna som kom hit för att söka en plats där de kunde dyrka Gud fritt och inte var under handen av dessa blod-riktiga-att-härska-kainiter. De kanske inte tror att vi fortfarande finns här, Gud kommer att visa dem.

1:54:51 Jag tror efter det här, den här dödsängeln som svävar över Amerika och världen med nedfallet från det här sprutorna och skadorna från de här sprutorna, att ny teknik, nya teknologier som faktiskt REDAN FINNS kommer att tillåtas komma i förgrunden, komma till stånd för att hjälpa till med reparationerna av hjärtmusklerna, reparation av lungmusklerna, reparation vid upplösning av de blodproppar som var avsedda mot hans folk.

Juan O Savin: Att det kommer att bli en fantastisk väckelse i Amerika och en vändning mot Gud i efterdyningarna av detta jubileumsår som slutar nästa mars [‘22]

1:55:40 Vi kommer att återta kontrollen över landet. Slutet kommer inte att vara för alla, det finns förluster på vägen och det är hemskt. Men de av oss som håller ögonen på Gud förblir rena, inklusive i blodet [ingen vaxx,] kommer att vara en del av revolutionen, tillbakadragandet mot dem som skulle föra oss tillbaka till slaveri eller hålla oss i slaveri – för att befria vårt land, att dyrka Gud, att vara hans tjänare och göra denna plats till det utlovade landet det alltid var tänkt att vara.

1:56:31 Reagan i sitt tal, A Time For Choosing, som egentligen var början på hans politiska karriär, 1964, ett fantastiskt tal. Han pratade om kubanerna som hade kommit hit för att fly från kommunismen och Castro. Det pågick en konversation och folk pratade om den kommunistiska uppbyggnaden av Amerika, denna röda våg som drog över Amerika på den tiden. Och kubanen vänder sig till de andra och han säger, ”Men ni förstår inte, när jag kom hit från Kuba hade jag åtminstone någonstans att ta vägen, för att fly kommunismen för att undkomma det kommunistiska styrets slaveri. Om Amerika faller, vart kan vi då åka?”

A Time For Choosing, Ronald Reagan, October 27, 1964

https://www.reaganlibrary.gov/reagans/ronald-reagan/time-choosing-speech-october-27-1964

1:57:20 Juan O Savin: Och det är därför vi som folk måste stöta tillbaka, stå när vi kommer till andra sidan havet allt detta som var avsett mot oss, Nürnbergrättegångar mot dem som försökte ta ut oss.

Vi kommer att överleva detta.
Vi kommer att gå vidare.
Vi kommer att vara det lysande ljuset för världen.
Vi kommer att göra det som Gud har tänkt oss att göra.
Vägen kommer inte att bli lätt även efter detta jubileumsår.
Vi har arbete att göra.
Men vi kommer att överleva detta, Gud snälla i din himmel,
hör vår bön.


10-20-21 Juan O Savin, Flyover Conservatives

”Det är vad det här ögonblicket handlar om.
Mose följde Guds befallningar.
Gud gav Mose de nödvändiga verktygen.
Gud gav sitt folk,
även när de var i slaveri,
den information de behövde
att veta vart de skulle ta vägen
och ledde dem till det utlovade landet.
De hade det i sin historia,
Vi har alla de människor som gick innan.
Vi går framåt.
Gud har öppnat vägen för oss.
Se.
Klaga inte.
Be.”


https://rumble.com/vnzp8z-juan-o-savin-we-got-em-flyover-conservatives.html

Jag är Herren, och jag ska föra dig ut
från egyptiernas bördor,
och jag ska befria dig från deras träldom,
och jag ska lösa dig med en utsträckt arm
och med stora omdöme.”
Andra Moseboken 6:6


Den 1 oktober 1946, efter 216 rättssessioner, avkunnade Internationella militärdomstolen i Nürnberg sina domar som dömde nazistpartiets ledare till döden genom hängning.

Författaren till följande konto, Kingsbury Smith från International News Service, valdes genom lottning att representera den amerikanska pressen vid avrättningen av tio av dessa ledare.

Nuremberg Gaol, Tyskland, 16 oktober 1946
Internationell nyhetstjänst

Julius Streicher gjorde sitt melodramatiska framträdande klockan 02:12.

Medan hans handbojor togs bort och hans bara händer bundna, denna fula, dvärgaktiga lilla man, iklädd en nedsliten kostym och en välsliten blåaktig skjorta knäppt till halsen men utan slips (han var ökänd under sina maktdagar för sin pråliga fasad), tittade på de tre träställningarna som hotfullt reste sig framför honom. Sedan tittade han runt i rummet, med ögonen vilande ett ögonblick på den lilla gruppen av vittnen. Vid det här laget var hans händer bundna säkert bakom ryggen. Två vakter, en på varje arm, ledde honom till galgen nummer ett till vänster om ingången. Han gick stadigt de sex stegen till det första trätrappan men det ryckte i ansiktet.

När vakterna stoppade honom längst ner på trappan för identifieringsformalitet yttrade han sitt genomträngande skrik: ‘Heil Hitler!’

Skriket skickade en rysning längs min rygg.

När dess eko dog bort sa en amerikansk överste som stod vid trappan skarpt: ‘Fråga mannen hans namn.’ Som svar på tolkens fråga ropade Streicher: ‘Du känner väl till mitt namn.’

Tolken upprepade sin begäran och den dömde mannen skrek ”Julius Streicher.”

När han nådde plattformen ropade Streicher: ’Nu går det till G-d.’ Han knuffades de två sista stegen till den dödliga platsen under bödelns rep. Repet hölls tillbaka mot en träskena av bödeln.

Streicher svängdes plötsligt för att möta vittnena och stirrade på dem.

Plötsligt skrek han, ”Purim Fest 1946.”

[Purim är en judisk högtid som firas på våren, till minne av avrättningen av Haman, forntida förföljare av judarna som beskrivs i Gamla testamentet]…

Streicher hade varit nazist sedan tidigt i rörelsens historia. Han var redaktör och utgivare för den antisemitiska tidningen ”Das Strummer”.

I maj 1924 skrev och publicerade Streicher en artikel om Purim med titeln ”Das Purimfest” (Purimfesten).

Nuremberg Defendants, list

http://law2.umkc.edu/faculty/projects/ftrials/nuremberg/meetthedefendants.html

Streicher & Hitler, German Day, Nuremberg

https://collections.ushmm.org/search/catalog/pa1037140Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

3 svar

 1. Vad säger Bibeln om offrandet av barn och sexuella perversioner?

  Gilla

 2. en till turkisk-khazarisk mångsysslande klansammanhållande och stor skattepengrånare – alla hennes lyftbolag är stora slukare av allmänna medel med nästintill inget givande för samhälle….
  SVT viker sig: ”Gunilla von Platen” slipper frågor om klankoppling
  https://www.friatider.se/svt-viker-sig-gunilla-von-platen-slipper-fragor-om-klankoppling

  Gilla

 3. Intressant artikel- kan översättas med google knappen…
  ”Den dolda historien om den onda khazariska maffian”
  http://ru-an.info/news/8451/
  Rothschilds och den omgivande engelska nu oligarkin(engelsk folk och adel eliminerades redan under tidiga revolution) utarbetade sätt att underkuva Amerika under sig själva, och detta blev deras främsta besatthet. Den föredragna planen var att skapa en centralbank i Amerika för att utöva den babyloniska magin med pengar och hemligt bedrägeri.
  KM=(”K”hasariska ”M”afia) Rothschild försöker återta Amerika 1812, men besegras igen på grund av rysk inblandning: Nederlaget gjorde KM Rothschilds rasande, och de tillgrep återigen scenariot med evig hämnd på Ryssland och de amerikanska kolonisterna – för att infiltrera och stjäla bådas tillgångar, tyrannisera och massivt döda befolkningen i båda länderna.
  Försök att skapa en privat amerikansk centralbank blockerades av president Andrew Jackson , som kallade dem satanister och lovade att göra sig av med dem genom Guds Allsmäktiges kraft. Rothschilds gangsterbankirer omgrupperar sig och fortsätter sina hemliga försök att plantera sin bank av babylonisk pengamagi i Amerika. Slutligen, 1913, lyckas Rothschild KM skapa det huvudsakliga fotfästet i Amerika – alla amerikaners onda fiende går in genom Amerikas portar: 1913, genom att muta skurkarna och förrädare från kongressmedlemmar, lyckas Rothschild KM skapa en fotfäste för sig själv i form av den olagliga grundlagsstridiga Federal Reserve Act som antogs på julafton utan det erforderliga beslutförhet. Lagförslaget undertecknades sedan av den mutade presidenten, som är lika mycket en förrädare mot Amerika som kongressmedlemmarna som röstade för lagen.”…

  Gilla

%d bloggare gillar detta: