David Icke EXPOSES The Secret Cult Who Control The World

15 okt 2021
Vem styr egentligen världen? Det finns många teoretiker om vem eller vad som styr världen, i denna chockerande sällsynta intervju med den världsberömda konspirationsteoretikern David Icke avslöjar han vem som kontrollerar världens pengar, regeringar och världen. Här diskuterar Rob Moore med David Icke, som förklarar på ett lättfattligt sätt hur allt fungerar.

Tyvärr, medger Rob att han inte tror på något av det som David förklarar vilket ju är synd. Hoppas mina läsare är klokare härvidlag. Längre ner ligger även en annan video som även den är mycket sevärd.

För att lättare följa med kan du ställa in textning genom att klicka på ”brevet” i nedre menyn.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

1 svar

  1. :))

    Gilla

%d bloggare gillar detta: