MEL K DISCUSSES PENTAGON TO RELEASE FILES BY OCTOBER 25 WITH NICHOLAS VENIAMIN (Uppdaterad!)

Nicholas Veniamin och Mel K tillhör mina favoritkanaler jag lyssnar till när de dyker upp. Detta är en mycket upplysande video du måste titta på! Den ger oss hopp om framtiden och att Deep state har fallit. Pentagon ska senast 25 okt avslöja vilka det var som stod bakom mordet på JFK och mycket, mycket mer.

Missa inte detta tillfälle!


Eftersom det har kommit önskemål från mina läsare om att då denna översatt ska jag göra här ett sammandrag av det viktigaste som de kommer fram till.


Det de idag ska diskutera är klimatförändringar, transhumanism, och dead line datumet 25 okt. som Pentagon har för att avslöja vem som utförde mordet på JFK. Vi ska också diskutera Ghislaine Maxwell och mycket mer.

Mel berättar att hon varit ut på turné i landet och nu var tillbaka i New York och att hon undrade vart alla människor tagit vägen som fanns där tidigare, Black Lives Batter, svarta, vita, asiater och alla religioner. Nu har de kommit ut och kräver att få veta vilken framtid vi kommer att få. Vi vill har tillbaka vårt land och stöta tillbaka denna globalistregim. Nu ska hon till Nashville och prata om Bill of Rights och få folk engagerade och vakna upp. Människor som älskar det här landet, Gud, folket, vår konstitution, vår flagga är i majoritet.

Nicolas: Vi ska tala om klimatförändringar. Man säger att isen smälter och vi vet att det här är ”psyco” och att det här förekommer vart 3000:de år och eftersom vi människor inte har levt tillräckligt länge för att ha upplevt dessa förändringar. Deep state, eller eliten, älskar att använda dessa naturliga variationer av jorden och framställer dem som ett problem som vi måste åtgärda. Så vad de gör, är att de tillverkar ett problem av dem och erbjuder lösningar genom att fälla ner trän osv.

Mel: De människor som älskar Gud, Second Amendment, och goda människor som jag kallar dem, som jag tror är i majoritet. Alla dessa på planeten måste sluta att förgifta våra hav, och ta bättre hand om det vi har i våra skogar. Mycket har gjorts, men det är också mycket som inte har gjorts. Det är inte människorna som är problemet, det finns saker som kan göras för att återställa dessa hav och återuppbygga våra jordar och åkrar. Allt det här kommer från dessa ”puppet masters” som för fram berättelsen såsom FN, som är infiltrerat av CCP och alla deras förespråkare som är World Economic Forum, WHO, IMF, EU, Biden-regimen, och den bedrägliga regimen i Washington DC, CIA och kommunisterna i USA, City of London, Vatikanen, de är alla inblandade i detta. Allt handlar om pengar!

Jag har sagt det tidigare men Rothschilds, Rockefellers, de högst upp i pyramiden, är i princip panka. Dessa människor bekostade dessa förödande aktiviteter, främst genom att förslava planeten och mänskligheten under de senaste hundratals åren. Dessa samma människor planerade, avrättade och betalde båda sidor för varje krig, allt ifrån Franska revolutionen till Andra världskriget osv. med CIA som hemlig finansiär av 5Eyes, FN, Davos-gruppen, Bilderberg-gruppen, alla färg-revolutioner alltifrån Libyen, Irak, Syrien, Kuba, i främst 209 länder. De tog Federal Reserve och härefter startade de krig, inbördeskriget här i Amerika, och Rothschild bankirerna, kabbalen sade, vi betalar för restaureringen av ert land, vi återuppbygger vägarna, infrastrukturen, men kostnaderna kommer att vara i form av lån. Amerikanska skattebetalares pengar går egentligen till att betala för dessa lån och att ta av dessa människors pengar. Detsamma gäller i alla länder. Det är som man säger, man förorsakar ett problem och sedan erbjuder de en lösning på problemet genom att ta av landets resurser, land och förslavar befolkningen och det slaveriet kostar enorma summor.

Vad jag tror att kommer att hända, är att Nato, som inte har någon rätt till något av våra länder, lagstiftningar eller rättigheter. Nato har ingen respekt för att följa landets lagar, lagstiftningar eller rättigheter utan den är världsregeringens militär och de försöker starta krig överallt i världen men det kommer inte att fungera. De har haft det väldigt svårt att starta krig, vi talar nu här om en 60-års plan där Hillary Clinton som skulle obemärkt föra in oss i det tredje världskriget, främst tillsammans med Nord Korea. Nu använder sig Tedros (WHO:s generalsekreterare) ett krig mot medelklassen i egenskapen av ett virus. Han kommer nu ut med att vi befinner oss i en klimatnödsituation och om vi inte agerar just nu… om du tror på Gud och det universum som Gud skapade, så dessa människor i Davos, Bilderberg, slänger sig med media, marionettregeringar, ett scenario, om att om vi inte gör något nu så kommer Guds skapelse att förstöras. Nej, det stämmer inte! och det har ingenting med mänskligheten att göra.

Dessa avsätter 153 miljarder dollar, sprider det ut över alla våra länder, i form av lån. Det betyder skuldslaveri i hundratals år för våra länder. Och Bidens regim, den här bedrägliga, alla är involverade i det, Blinken, FN, Nato, Vatikanen, World Economic Forum, WHO, Rockefeller, Bill Gates, ja alla dessa. Och allt handlar bara om pengar! Det handlar om samma skuldslaveri som Trump, JFK, Jackson, Lincoln… ja, Trump är ännu i livet, men alla övriga förlorade sina liv när de försökte stoppa Federal Reserve och bli en privatbank som den fortfarande är. Men dessa befinner sig nu i konkurs och de behöver starta nya krig och få skuldslavar, och därigenom använder de sig av klimatförändringar. Men alla dessa människor som älskar Gud och sina familjer kan göra den här planeten bättre. Det har ingenting har med dessa pengar att göra som de pratar om, det handlar om att förslava människorna för ytterligare några hundra år.

Nicholas: Kan du förklara hur den här planen inte fungerar.

Mel: Jag anser att den fungerar, för om jag går tillbaka till Trump och G7 när han sade att alla dessa länder har varit förslavade av samma människor som vi nu pratar om. Alla vet att alla vägar bär till Schweiz och Bank for International Settlements och här finns alla våra överherrar, här finns också dessa från Davos och World Economic Forum och alla dessa kontrollerar FN och de är alla medbrottslingar, och sedan CCP kom in i FN toppen, med dessa grupper med 3000 icke valda människor, men jag tror fortfarande att Ryssland, Kina, Indien, Nord- och Syd Korea, Brasilien, Amerika, Kanada, – ja, Kanada och Australien befinner sig i svårigheter, men vi får se vad som händer här. Jag tror att alla dessa är också involverade i Trump. Deras främsta mål är att få ut dessa Centralbanks-bankirer. Människor måste förstå, men du måste göra din egen undersökning, att dessa CNN och andra kanaler är bara propaganda och att du måste göra din egen undersökning. För om du bara tror på vad CNN säger, vad gäller denna Davors-grupp så är det det Fjärde riket koncentrerat. Man säger att Tyskland förlorade kriget, men det var nazisterna som gjorde det.

Rockefeller, Kissinger, Dulles, alla dessa som startades av CIA , de tog genom Operation Paperclip alla dessa nazister hit och till Sydamerika i dessa 9 länder där den nya världsordningen är det verkliga Fjärde riket. Fjärde riket innebär att kontrollera hela planeten. Ingen medelklass, arbetande slavar och de själva.

Medelklassen är onödig. Så det pågår ett större krig framför deras ögon vilket de inte ser. Men om du ser på vad Xi har sagt, Putin, mannen i Polen, Nord Korea, även Indien, och som Trump har sagt så många gånger nu, det finns ingen världsregering längre. Jag är helt säker på att det där var en gång för alla strukturen för Fjärde riket med dessa internationella kabbal gangsters. Jag är övertygad om att alla länder har varit deras skuldslavar och därför tror jag att Nato var världsregeringens militär som verkade för att de skulle överleva. Det kommer inte att fungera för att Kina, Ryssland, Nord Korea, Indien, ja, de säger att de skicka en supermissil till Melbourne och att Biden och Blinken sprängde Afghanistan i luften vilket skulle bli ett fredligt tillbakadragande därifrån. Vi vet ingenting, för vår media är avskyvärd, och emot mänskligheten och påstår att Ryssland och Kina är med i det hela. Ryssland är inte aggressivt. USA infiltrerades av CIA, Soros. Det ukrainska folket är inte längre fritt. Det är infiltrerat av FN och Nato som påstår att Ryssland vill starta krig med dem, men det stämmer inte. Det är Nato som vill starta krig med Kina, Ryssland och varhelst de kan.

Nicholas: De anklagar någon annan för vad de vill göra. Putin har pratat på många konferenser om människo- sexhandel och att NWO har havererat. Varför ser vi så mycket inkonsekvent som rullas ut vad gäller vacciner, lockdowns, kryptovalutor. Alltså allt sådant som människor på sociala medier säger att vi måste stå emot, såsom Great Reset (Stora Återställningen). Vad säger du om det att de Vita hattarna vidtar en stor operation och spelar NWO-agendan för att visa för människorna hur illa det är. Vad tror du?

Mel: Jag tror till 100 % på det här. Det är mycket uppenbart för mig när man sammanfogar punkterna, för de verb de använder sig av är alltid desamma på alla språk. De säger alltid ”en världsregering”, och hela FN-modellen är över. Det är också bankrutt och vad Putin sade om denna sexhandel – men har du tänkt på alla dessa containrar som nu kommer in över Kalifornien och på andra ställer i världen. Vad har de för samband? jag tror att de alla har ett samband. Människohandel, barnhandel, organhandel, vapenhandel, det är så dessa demoniska människor har fängslat oss alla med slaveri, finansiellt slaveri, och luciferiskt.

Det är en hel del av det som vi har fått veta genom Maxwell-case och det handlar om handelsvägarna från Kina och hit. Det har vi sett genom Clinton-initiativet på Haiti och hela Karibien och det inkluderar Epstein Island. Det handlar allt om att man intar dessa lander och plundrar dem på deras resurser och idkar människohandel, droghandel, barnhandel, men nu är det nog. Vi har sett det!

Haiti och färgrevolutionerna i bl a Ukraina har avslöjats och dessa fungerar inte längre. Det händer en hel del i bakgrunden, tro mig, men allt kommer att komma ut med Guds hjälp, och alla dessa kriminella måste in i fängelser. Där finns landsförrädare som verkat emot mänskligheten, det finns massor av bevis för dem och dessa ska ställas till svars. För det jag nu nämner, är dessa på makronivå, Fjärde riket, FN, en världsregeringsregim.

Men alla dessa G12 medlemmar har svikit ”vi folket” i våra länder och jag anser att det är nu dags att åtala dem för deras kriminella aktiviteter. Joe Biden är till 100 % kopplad till Newsom, miljarder i penningtvätt, tillsammans med sin son, över hela planeten under de senaste 20 åren. Ingenting är nytt, inklusive det som fanns i hans laptop, människor tycker inte om det, men det är pedofili, våldtagning av barn och kvinnor, adrenochrome och allt annat. Det kan vara väldigt svårt att se vad Hunter Biden har gjort, för jag har sett hans laptop inklusive tre andra involverades från Kina. Sedan har vi domarna i Maxwell-case.

Alla dessa konspirationsteoretiker ska nu lyssna, de innehöll många inklusive Clintons och nu ser vi alla dessa människor dö och detta är en stor distraktion vad gäller krigsbrotten i Irak, Libyen och Syrien. Vi har fortfarande 10 000-tals utpressningsmål med människor som Epstein och som ännu inte har avslöjats. På toppen av det finns ännu Jessie Smolette-fallet, vilka var kopplade till det? Mueller, Kamala Harris, Buchert. Kamala Harris sponsrade och puschade på rasistagendan, George Floyd agendan, jag är övertygad om att hon var inblandad i detta Jessie Smolette-bedrägeriet. Så jag tror att allt kretsar sig king detta DC och människor måste förstå och säga ”en ny fransk revolution”. Och Pelosi håller på och trakasserar oss där igen, finns ingen mer än hon som hatar Amerika så mycket.

Nicholas: Nu har vi Röda oktober, ser du att saker bli värre nu under allmänhetens synvinkel?

Mel: Jag ser att mänskligheten enas som en mänsklighet. Människor vaknar. Kvinnan som startade Black Lives Matter kom från CCP och hon blev miljonär. Gavin Newsom var involverad, och att sedan se hur sådana människor får utmärkelser… Inte bara att han vann i Kalifornien med 66,66 % vilket inte var av en slump, gör att folk vaknar upp. Allt har precis lika mycket bevis som Covid. Människor måste vakna upp!

Nicholas: Du sade att det är nästa vecka som Pentagon ska släppa uppgifterna om mordet på JFK.

Mel: En av president Trumps första Executive Order var att att offentliggöra mordet på JFK. Amerikanska folket behöver få veta vad som hände. Det var en traumatisk händelse och de ljög för oss och dokumenten har varit hemligstämplade även om det amerikanska folket har rätt att få veta vad som hände den dagen när Amerika förändrades för alltid. Förmodligen en planerad händelse. Trump skrev i sin Executive Order att dessa papper måste släppas senast den 25.10.2021. Den enda händelsen varför de inte skulle släppas är att Joe Biden ber om en förlängning. Som jag nämnde pratade jag i förra veckan med en allierad i New York, hans far Robert Kennedy, hade också mördats av dessa av samma orsak för att han hade för avsikt att avslöja allt som vi pratar om nu, CIA, en världsregering, kabbal, båda blev dödade därför. Dessa fem första sidor berättar exakt vad som gjordes och vem som gav ordern och varför. Joe Biden måste göra en begäran om uppskjutning av dessa dokument och det måste ske offentligt.

Nicholas: Vem tror du ligger bakom det?

Mel: Jag är säker på att det är CIA, George W. Bush Sr., och allt som man har berättat för oss är en lögn. Killen som utförde mordet ville berätta om det offentligt, men han blev förmodligen också mördad. Det förekom en stämning långt senare, men även den blockerades, pga ”nationell säkerhet” så att de kunde öppna det. Men pga Trumps Executive Order om att avslöja detta, men det konstiga är att det ska ske nu. Nu efter dramat med det stulna valet, alla lögner, överträdelser och nu när vi går in i Röda Oktober är slutdatumet här. Joe Biden måste ha en mycket bra orsak för att hålla tillbaka med dessa dokument från folket. Det finns många människor som växte upp under JFK-eran och som kommer att bli helt chockerade, att det var vårt eget CIA som tog vår alltigenom omtyckta president bort för alltid, och som hade för avsikt att förvandla landet till det bättre.

Nicholas: Vad kan du säga om transhumanism.

Mel:  Det är helt galet, likt klimatnödstiuationen. Det är alltid samma människor, Klaus Schwab, World Economic Forum, FN. Först var det Corona och Great Reset, sedan vad det Cyber Polygon med cyberattacker, och sedan skulle de ta ner vår el och vårt matförråd. Och igen, Fjärde industriella revolutionen. Förra veckan i Spanien, men de har haft det överallt, talade Klaus Schwab om Elon Musk, och vi hörde Mark Zuckerberg säga ”I used to be human”. Ett märkligt sätt för en sådan att uttrycka sig. Eric Schmidt, Google, och talar om ”post human robot”. Epstein bumerangen är att han bekostade Bill Gates och andra människor omkring Rockefeller Foundation, och alla dessa talar om World Economic Forum och de hittade på all denna forskning som gäller transhumanism med datorer och AI och mänsklighet. Under förevändningen om att hjälpa mänskligheten var att de skulle chippa alla, och sedan 1994 har Rockefeller haft detta planerat, på planeten. Va? Redan 1994.

I förra veckan hade de ett event med alla dessa humanister från Harvard och Gates, Epstein och Rockefeller Foundation som har arbetat med utformningen av detta, Libor från CCP. Jag vet inte om vaccinet har med det att göra, om det ingår i det spåret, men deras plan är att 2030 ska alla människor ha någon form av spårningsanordning, AI chip eller liknande, Vilddjurets märke, nanopartiklar eller något. Deras plan för transhumanism är att varje människa ska ha någon form av kontroll av AI där allt är kopplat till ”The Internet of Things”.  Speciellt dessa 3000 som arbetar för dem, är också medskyldiga. Deras hela plan ingår i att de ska ha full övervakning av varje människa på den här planeten, och här ingår FN, World Economic Forum, Davos-gruppen, världsregeringen. Varje människas, aktiviteter, koldioxidanvändingar, kommer att samlas in genom dessa Internet of Things för att skydda dem själva och deras makt. Speciellt i deras presentation sade de, att de ämnar vara ersättning för Gud och religion genom AI. Om man läser det här, frågar man sig, VAD? Men så var det också när de pratade om Covid för tre år sedan och det var tydligt också. Hela det här målet med transhumanism och Fjärde industriella revolutionen är ett fullständigt slav-moln där hela vårt liv ska lagras. Även den skyddande polisen kan använda sig av detta Internet of Things, och här lagrar de också covidspårningen, credit score, alltså allt som redan har implementerats i Kina, nazi koncentrationsbaser i Kina, och byggnader som vi ser i Australien. Det är alltigenom samma människor och början för mänskligheten för en AI kontrollerad planet.

Nicolas: De har så många olika tidslinjer och det vore en katastrof. Jag tittade på projektet Looking Glass och vad som hade hänt om alla dessa tidslinjer hade sammanfallit i en enda. Alla dessa hade sammanfogats till ett enda tillfälle och det är där vi är nu. Folk vaknar upp.  Och vad jag förstår har de Vita hattarna kontrollen över projektet Looking Glass och de avslöjar allting för det ingår i deras tidslinje. Vad anser du om det?


Looking Glass beskriver processen där individer baserar sin självkänsla på hur de tror att andra ser på dem. Genom att använda social interaktion som en typ av ”spegel” använder människor de bedömningar de får från andra för att mäta sitt eget värde, värderingar och beteende.


Mel: När jag ser på allt det så gäller det mänskligheten. Hur vi ser på varann. Det är ett stort uppvaknande och jag tror på det mer än tidigare. Great Reset kommer att bli dess totala motsats. Det gäller också alla de länder vi har talat om tidigare och som har stängts ner, denna slavmodell med denna internationella bankir-kabbal. Varje land måste ta tillbaka sin suveränitet från dessa FN och ”game over” överherrar. Varje land ska ta tillbaka sina gränser, sitt språk, sin kultur och återskapa sitt land, och återfå deras pengar som de har stulit från alla dessa människor världen över. Vi får ompröva vårt jordbruk, tillverkning, ja allting. Varje land ska styras på sitt eget sätt som Xi, Putin och Trump pratade om – vi ska bli ett ”multi polar world” igen. Jag tror, att inom dessa närmaste 18 månaderna kommer varje land att återta sin stolthet, sin makt och sin suveränitet.

Hur länge ska det behöva ta? Hela den yngre generationen för dessa eliter har redan sprungit iväg. Det är en helt annan värld.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

2 svar

%d bloggare gillar detta: