Senaste nytt från Guantanamo Bay – Hunter Biden och Andrew Cuomo

Till alla er som ifrågasätter Michael Baxter: Jag har funnit att allt han publicerat har återfunnits i Judy Byingtons dagliga uppdateringar med uppgifter hon får direkt från militär intel och underrättelsetjänst. Gör din egen research! Ring inte andra nyhetskanaler och fråga om detta stämmer, utan ring mig eller mejla!


Militären ger Hunter Biden dödsstraff!

Michael Baxter
<

US Navy Judge Advocate General’s Corps dömde på onsdagen Hunter Biden till döden efter att 6 kvinnor dök upp via ZOOM för att vittna om hur Biden och hans hanterare hade lockat dem till situationer där de blivit drogade, våldtagna och hotade att vara tysta ”annars”…

Den första, en kvinna som bara identifierades som ”Ashley”, berättade en oroande berättelse om hur hennes föräldrar hade introducerat henne för Hunter Biden vid en diplomattillställning år 2016 i Washington DC. Hon var 15 vid mötet.

”Mina föräldrar var politiska givare och fick inbjudningar till evenemang. Den mannen … Hunter Biden var hos en av dem. Jag var med mina föräldrar och deras vänner när han kom för att hälsa. Han gav mig läskiga vibbar direkt … Jag skulle ursäkta mig själv för att ta en läsk, när Hunter sa att han skulle hämta den åt mig. Jag började säga ”nej tack”, men han gick redan mot baren … eller vad det nu var. När han gav mig drinken, knäppte han med ett finger över mitt och det skickade frossa längs hela min ryggrad. Jag borde inte ha druckit drinken. Jag kände mig yr och mina ben kändes som gummi. Allt blev suddigt. Och nästa sak jag vet, var att han håller min hand och leder mig uppför en trappa”.

Vice amiral Crandall och panelen med 3 officerspanelen satt i tyst begrundan när Ashely återupplevde den hemska händelsen i hennes minne. Hunter Biden satt mitt emot dem, och tittade bort från skärmen där Ashley, med tårar i ögonen, fortsatte berätta sin historia.

”Det var som att mina föräldrar bara hade försvunnit. Min kropp blev bokstavligt talat förlamad och mitt tal var suddigt. Därefter ligger jag på en säng, och han hänger över mig, klär av sig och sedan … mig. Allt var luddigt men det var han. Och sedan satte han en kamera på ett stativ och gick in i sängen med mig … och våldtog mig, vaginalt och analt”.

Vice amiral Crandall frågade henne om hon såg skurken i domstolskammaren. Hon pekade direkt på Hunter Biden och sa, ”han”.

Han satte sedan en bärbar dator på åklagarbordet och berättade för poliserna att de skulle vittna om Hunter Bidens brott som visades på en grotesk video, även om allt utom Hunters och Ashelys ansikten hade suddats ut. Videon visade en naken Hunter Biden som dunsade runt ovanpå en ung flicka vars ansikte var identiskt med Ashelys. Hon verkade distanserad och grät ”stopp, stopp, stopp” när Biden upprepade gånger våldtog henne.

”Vi fick den här videon från en av Bidens enheter. Ashley, är det du i den här videon. Jag vet att det är svårt att se, ”frågar vice amiral Crandall.

”Ja,” mumlade hon.

Hunter Biden invände: ”Får jag ställa en fråga? Förväntas den här tribunalen tro att jag slängde bort den här tjejen, drogade henne och gjorde det här – när hon följde med sina föräldrar? Den här videon är påhittad, falsk.”

”När jag kom till sans och insåg vad som hade hänt och berättade det för mina föräldrar, kallade de mig också för en lögnare,” sa Ashley. ”De sa till mig att det aldrig hänt. Att det måste ha varit en mardröm. Jag pratar inte längre med dem.”

Ytterligare fem unga kvinnor dök upp på Zoom för att berätta kusligt liknande historier, och panelen med tre officerare fick gå igenom videoklipp med Hunter Bidens överfall mot var och en av dem. Biden gjorde fåfänga och ineffektiva försök att motbevisa deras vittnesmål och videonas sanning, men tribunalen gav inte trovärdighet till hans motbevis. Den sista tjejen som vittnade hävdade att Hunter och hans pappa våldtog henne tillsammans, men videon visade bara Hunter, inte Joe.

Oavsett, tog tribunalen ett snabbt beslut och fann Hunter Biden skyldig på alla anklagelser och rekommenderade att han skulle få dödsdom för sina brott. Vice amiral Crandall höll med, och han planerade att Hunter skulle hängas den 15 oktober.


Hunter Biden hängd på GITMO

By Michael Baxter
October 16, 2021

https://realrawnews.com/2021/10/hunter-biden-hanged-at-gitmo/


Hunter Bidens liv slutade på fredagsmorgonen klockan 8:00 när USA:s Navy Judge Advocate General’s Corps i samarbete med Office of Military Commissions hängde honom till döds. Hans avrättning skedde bara några veckor efter att en militärdomstol i Guantanamo Bay fann honom skyldig till förräderi – ett grovt brott – och en myriad av sexbrott mot minderåriga kvinnor.

Hunter Bidens sista timmar i livet var anmärkningsvärt som för andra Deep State-agenter. Han väcktes vid 6-tiden och bjöds på en sista måltid. Sedan följde GITMO-säkerhetspersonal honom till utgången från Camp Delta där en Humvee och tre beväpnade marinsoldater väntade på hans ankomst. Han kördes sedan till GITMOs södra ända, där samma giljotin som Bill Gates hade hängts från tidigare denna månad skymtade framför honom.

Runt giljotinen stod en liten församling av militärpersonal – vice amiral Crandall, Marine Corps General David H. Berger och generallöjtnanten i USA:s armé Johnathon P. Braga, befälhavare, US Army Special Forces Command.

En marinpräst och en anonym soldat, som bemannade galgen, stod ovanpå plattformen.

RRN har blivit ombedd att hålla namnen sekretessbelagda på de andra högt uppsatta befälen.

Efter att Biden hade bestigit de grunda trappstegen som ledde upp till plattformen och fått en snara runt sin hals, frågade vice amiral Crandall om han hade några sista ord eller ville avge ett ångrande.

”Du kan inte göra detta mot mig; Jag är civil. Jag är ingen politiker. Jag håller inte med, säger en trotsig Biden.

”Spel?” frågade vice amiral Crandall. ”Du är på väg att hängas, herr Biden, och du pratar om spel. Du trodde antagligen att detta var ett schackspel och du såg dig själv som en torn eller kanske till och med som drottningen. Du var bara en bonde, och du satte dig själv i spelet, som du uttryckte det, och du sprang amok, på grund av allt som detta land ska stå för.”

”Det var allt Barack. Han kallar alla för sprutor. Han står bakom allt ifrån Covid-19 till att tanka ekonomin till att vilja se landet falla sönder. Allt jag någonsin gjorde var att ha kul, ”bad Biden när den anonyma soldaten spände fast snaran.

”Tiden för att berätta för oss vad vi redan vet är över,” sade vice amiral Crandall.

Pastorn gav sista smörjelsen, och en stund senare öppnade sig falluckan under Bidens fötter. Hans hals knäcktes.

”Jag ser ingen betydelse eller perverst nöje i att övervaka dessa avrättningar”, säger vice amiral Crandall till församlingen. ”Men rättvisa har idag skipats”.


Militären överbevisar Andrew Cuomo

By Michael Baxter
October 13, 2021
https://realrawnews.com/2021/10/military-convicts-andrew-cuomo/

På måndagseftermiddagen fick den tidigare New York-guvernören Andrew Cuomo veta sitt öde, efter att ha hållits ansvarig för onödiga dödsfall för tusentals äldre medborgare som omkom under den första vågen av en till stor del tillverkad global plandemi. Han dömdes till döden efter att en panel med tre officerare i Guantanamo Bay hört vittnesmål från tidigare medlemmar i Cuomos personal, äldreboende och hospiceanställda och arbetaren på ett fraktföretag som hävdade att Cuomo hade hotat med att konkursa företaget om de inte förvandlade 18-hjulingarna till en flotta bestående av kringflackande frysar och krematorier.

Från det ögonblick som han kom in i rättssalen var Cuomo stridbar, krigförande och argumenterande och kastade obsceniteter mot både vice amiral Darse E. Crandall och panelen som valts för att väga fördelarna i militärens fall mot honom. Han tillrättavisade Office of Military Commissions och kallade det en kränkning mot det straffrättsliga systemet och det ”amerikanska sättet att leva”.

”Aldrig i min guvernörskarriär eller under mina år som advokat har jag sett ett sådant jävla rättsfall. Ni människor är verkligen skit, säger Cuomo under ett kort inledande uttalande.

Kortfattat var hans argument inte ett alternativ. Hade han chansen skulle Cuomo ha kritiserat rätten tills hans röst blev hes. Men vice amiral Crandall satte snabbt stopp för Cuomos teaterkonst och rackartyg genom att instruera GITMO-säkerheten att sätta munkavle på honom och fästa fotlederna vid en stol.

”Vi har nolltolerans för stagnation och teatralitet i denna kammare,” sade vice amiral Crandall. ”Vittnen kommer att höras”.

Overwhelmed Cobble Hill Health Center tolls 55 dead from Covid-19 | Crain's New York Business

Det första vittnet som dök upp på ZOOM var en kvinna vid namn Michelle Steiger, en tidigare administratör vid Cobble Hill Health Center i Brooklyn. Hon vittnade om att anläggningen den 26 mars 2020 fick en plötslig tillströmning av påstådda Covid-19-patienter, totalt 65, från områdessjukhus, även om äldreboendet hade tillräckligt med sängar för att rymma mindre än hälften av det antalet.

Fru Steiger: Vi fick höra att patienterna hade covid-19 och beordrades att ta dem till vår anläggning.

Vice amiral Crandall: Hur beställdes det?

Fru Steiger: Vi fick dokument undertecknade av Andrew Cuomo och hälsokommissionären, Howard Zucker, som sa att de skulle dra ifrån statsfinansieringen om vi inte accepterade alla Covid-19-patienter som skickades till oss. Få av våra befintliga patienter hade testat positivt, och av de första 65 de skickade till oss var bara 7 positiva med Covid-19. Men vi blev tillsagda att säga att de alla hade Covid-19, eftersom vi skulle bli bättre ekonomiskt kompenserade, även om det inte fanns ett positivt PCR-test. Vi blev tillsagda att förfalska journaler, och säga att människor som inte hade Covid-19 hade gjort det. Och att förvänta sig en ny grupp patienter varje vecka.

Vice amiral Crandall: Men Cobble Hill Health hade inte plats för så många fler patienter?

Fru Steiger: Det stämmer. I en annan korrespondens fick vi beskedet om att inte oroa oss för det eftersom en upphämtning skulle ordnas varje vecka för att ta bort befintliga Covid-patienter och ersätta dem med nya.

Vice amiral Crandall: Byta ut dem? Hade de dött-av covid-19?

Steiger: Jag är inte medveten om att någon patient dör av eller med covid-19. I vår miljö dör människor, ja, av hjärtattacker och andningssjukdomar som inte är covid. Men vi blev tillsagda att koda alla dödsfall som dödsfall i covid.

Vice amiral Crandall: Jag förstår. Det är säkert inte alla patienter på din avdelning som plötsligt föll ner döda. Vad hände med dem som levde för att få plats med nya patienter som sjukhusen skickade till dig?

Fru Steiger: För de levande kom lastbilar, precis likadana som dem som transporterar frysta varor över landet, varannan vecka eller så, och patienterna togs och placerades i lastbilarna. Jag vet inte vart de tog vägen eller vad som hände efter det, men det var gamla och skröpliga människor, och det finns inget sätt för dem att överleva länge i kylbilar.

Vice amiral Crandall: Och de patienter som hade utgått, av vilken anledning som helst.

Fru Steiger: Olika sorters lastbilar, utrustade med masugnar. Kropparna kastades in i dem.

Vice amiral Crandall: Har du inte insett att dina handlingar och ditt deltagande är kriminellt, fru Steiger?

Fru Steiger: Naturligtvis. Men jag — vi — var rädda, rädda för att förlora våra jobb och för andra saker. En anställd som hotade att gå till pressen fick veta att CPS skulle ta hennes barn om hon inte tystnade och följde instruktionerna.

Vice amiral Crandall: En sista fråga. Varför överhuvudtaget transportera människor från sjukhus till äldreboenden? Varför skulle han inte bara ha hämtat dessa påstådda Covid-patienter på sjukhusen?

Fru Steiger: Jag kunde bara spekulera.

Vice amiral Crandall: Tribunalen kommer att ge efter för dina spekulationer med tanke på att du har jobbat 25 år i anläggningarna, men officerarna instrueras att inte betrakta ditt uttalande som ett bevis.

Fru Steiger: Sjukhus är enorma institutioner med tusentals människor, de flesta ganska friska. Om någon hade Covid, skulle det finnas en risk för att smittan sprids över till all personal och patienter. Sjukhusförvärvad infektion är en ledande dödsorsak på sjukhus. De sjukskrivna på äldreboenden är mycket gamla och mycket sjuka och det finns inte mycket liv kvar i dem. Jag antar att det inte spelade någon roll om de dog.”

Vice amiral Crandall: Slutligen, fick du någon kompensation för att följa den här agendan?

Fru Steiger: Nej, jag fick inte det.

Vice amiral Crandall ursäktade vittnet och släppte dokumenten på bordet bakom där 3 officerare i panelen satt. Pappren bar underskrifter av Andrew Cuomo och Howard Zucker. Ett, som Cuomo hade skickat till åtta äldreboenden i staten New York, instruerade personalen att ”anta att patienterna var Covid-19-positiva oavsett testresultat även om de uppvisade ett enda symptom på sjukdomen”, såsom hosta, nysningar, väsande andning eller andfåddhet.

”Vi kan inte äventyra den allmänna befolkningens hälsa. Alla patienter som uppvisar symtom på covid-19 bör antagligen anses ha det om inte annat anges av New York State Health and Human Services, ”hade Cuomo eller Zucker skrivit.

Efter ett kort uppehåll presenterade vice amiral Crandall nästa vittne, Marco Miranda, en tidigare förare för Brooklyn-baserade fraktföretaget BZC. Han sa att han hade varit anställd hos BZC i 15 år och hade tillbringat större delen av den tiden med att transportera produkter mellan USA i Kanada. I mars 2020 hade företaget emellertid gett honom nya instruktioner.

Nursing homes invoke Trump-era protections to fight lawsuits over Covid deaths - POLITICO

Vice amiral Crandall: Mr Miranda, i din deposition sa du att du var en av flera förare som hämtade patienter på Cobble Hill Health Center, är detta korrekt?

Mr Miranda: Cobble Hill och andra platser.

Vice amiral Crandall: Och att du, enligt instruktionerna från BZC, flyttade patienter från dessa anläggningar till kylskåp – ”

Mr Miranda: Jag rörde ingen. Personalen på dessa platser flyttade dem och satte dem i lastbilen. Jag och min partner körde bara, det var allt.”

Vice amiral Crandall: Men du kan bekräfta att de levde när de placerades i bilen? ”

Mr Miranda: Åh, ja, de andades okej. Några av dem slogs till och med med armarna och äldreboendets folk bedövade dem för transporten.

Vice amiral Crandall: Hur lagrades de?

Mr Miranda: Sängar, barnsängar, 3-våningssängar installerades på vardera sidan av släpet. De sattes där och spändes fast.

Vice amiral Crandall: Vad är temperaturen inne i en kylvagn?

Mr Miranda: Åh, det är som ditt kylskåp hemma, vi kan öka upp eller sänka temperaturen, vad som helst från 65 till -20 Fahrenheit (18 till -28C). Vi blev tillsagda att stänga av termostaten.

Vice amiral Crandall: Visste du att personerna inuti, som levde, inte skulle överleva länge i dessa temperaturer?

Mr Miranda: Var inte min sak. Jag gjorde vad jag fick höra. Titta, du krossar inte bröderna Cuomo – om du hade gjort det skulle det hända dig och din familj något dåligt. Jag har en fru och 3 barn att tänka på.

Vice amiral Crandall: Så du säger med säkerhet att Cuomo låg bakom ordern?

Mr Miranda: Vi visste vem som ringde skotten.

Vice amiral Crandall: Vart togs patienterna?

Mr Miranda: Det grävdes en massgravplats på Hart Island. Vi körde till City Island, och folk väntade på att lossa kropparna och sätta dem på en färja till Hart. Jag har aldrig rört en enda av dem. Allt jag gjorde var att köra.

Vice amiral Crandall: I ditt vittnesmål sa du att du såg Cuomo vid lossningsplatsen, är det korrekt?

Mr Miranda. Jag såg den jäveln. Tog till och med en bild på min telefon.

Vice amiral Crandall visade ett fotografi med Andrew Cuomo som stod bredvid sex män i HAZMAT-dräkter som lossade frysta lik från släpet och flyttade dem till färjan.

Vice amiral Crandall: Bara några frågor till. Baseballstadion-siffran, hur många personer transporterade du mellan mars och september 2020.

Mr Miranda: Tusentals. Och vi var inte de enda. Vi hade fem lastbilar i gång hela tiden.

Vice amiral Crandall: Och blev du lovad något mot ditt vittnesmål idag?

Mr Miranda: Nej. Jag vet att det vi gjorde var fel. Men vi var rädda. Som jag sa, du knullar inte med Cuomo-bröderna. Jag ber bara att Gud förlåter mig.

Why Andrew Cuomo's Former Top Aide Melissa DeRosa Is Reportedly Getting Divorced

Det sista vittnet som dök upp var ingen mindre än Melissa DeRosa, (bilden) som hade varit Cuomos främsta allierade, medhjälpare och språkrör. Hon sade upp sig efter att många kvinnor anklagat den tidigare guvernören för sexuella trakasserier. Hon lämnade till Office of Military Commissions otaliga papper och elektroniska filer som bekräftade tidigare vittnes vittnesmål.

Vice amiral Crandall: Fru DeRosa, vi vet att du är ovillig att tala här idag, men kan du säga att din tidigare arbetsgivare, Andrew Cuomo, som sitter framför oss här i dag, verkligen hade nytta av de handlingar han påstås ha utfört och att han gjorde det för att främja en agenda – den agendan är att artificiellt förstärka hotet om Covid-19?

Fru DeRosa: Ja, det kan jag vittna om. De dokument jag har tillhandahållit berättar allt.

Vice amiral Crandall: Och vet du som faktum att Andrew Cuomo är ansvarig för morden på tusentals äldre medborgare som annars skulle leva idag om det inte var för hans handlingar?

Fru DeRosa: Tiotusentals.

Vice amiral Crandall: Var du rädd för Cuomo?

Fru DeRosa: Förskräckt.

Efter att ha ursäktat vittnet instruerade vica amiral Crandall tribunalen om att noggrant läsa dokumenten och noggrant överväga det vittnesmål som de hade hört. Panelen placerade sig i ett förrum och övervägde i tre timmar innan han fastställde en skyldig dom på alla punkter och rekommenderade att Andrew Cuomo skulle hängas för sina brott.

Ett avrättningsdatum väntar.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

 1. jag rekommenderar nåden,

  Denna fann jag för någon vecka sedan, Guds Ord delat genom Heliga Birgitta: (översatt från engelska av mig själv, förhoppningsvis med hjälp från Jesus Kristus och inte med hjälp från Djävulen , för det varnas faktiskt för att Djävulen kommer att. eller redan har?, kontroll över ALLA språk i Uppenbarelseboken kapitel 13 – och detta har Jesus Ande förklarat för mig att det gäller människors översättningar…)

  #####################
  Sonen pratar till bruden och säger:

  ”Jag är skaparen av Universum. Det är som om två sidor ligger öppna framför mig.

  NÅD är skriven på den ena sidan, RÄTTVISA på den andra.

  NÅD är följaktligen given till alla de som omvänder sig från sina synder och som bestämmer sig att inte synda någon mer gång, för Min Ande ska inspirera honom att sysselsätta sig med goda arbeten.

  Den som brinnande önskar sig att bli separerad från denna världs fåfängligheter är gjord mer brinnande av Min Ande. Den person som närsomhelst är redo att dö för Mig kommer att vara så inflammerad
  av Min Ande så att han helt kommer vara i Mig och Jag i honom.

  RÄTTVISA är skriven på den andra sidan. Där står det: ”Fadern kommer INTE att försvara någon och inte heller kommen Sonen att förena och inte heller kommer Anden inflammera någon som helst som inte rättar sig själv medans det ännu finns tid men som vetandes vänder sig bort från Gud.

  http://www.dailycatholic.org/4bridg85.htm

  index över böckerna:
  http://www.dailycatholic.org/bridget.htm

  Gilla

%d bloggare gillar detta: