Deep State kan inte stoppa uppvaknandet som saknar motstycke – Alex Newman

By  On October 16, 2021
https://usawatchdog.com/deep-state-cannot-stop-unprecedented-awakening-alex-newman/

Deep State: The Invisible Government Behind the Scenes (Constitutional Principles) eBook : Newman, Alex: Amazon.co.uk: Kindle StoreDen prisbelönta journalisten Alex Newman säger: ”De djupaste globalisterna kan inte stoppa det ”aldrig tidigare skådade uppvaknandet som pågår i Amerika”. Newman, som skrev den populära boken ”Deep State: The Invisible Government Behind the Scenes”, förklarar, ”Alla vet att pressen ljuger”.

Ingen tror på pressen längre. ”Låt oss gå Brandon”. *) Alla vet att detta är helt absurt. Poängen är, att inte få människor att tro på detta absurda längre. Poängen nu, är att demoralisera människor och att verkligen tysta oss. Det är vad som händer när FBI och DOJ sjukförklarar föräldrar som klagar över att hat lärs ut till deras barn, och det är vad som händer med propagandan. . . .


Brandon Browner - Wikipedia*) Den frasen har upprepats av folkmassor över hela landet efter att en mediahallåa tolkade en NASCAR-folkmassa som skrek ”Fuck Joe Biden” som ”Let’s Go Brandon” medan hon intervjuade NASCAR-vinnaren Brandon Brown (bilden). ”Fuck Joe Biden” -sången har dykt upp vid sportevenemang över hela USA – främst i sydstaterna – och har varit särskilt populär vid fotbollsmatcher där tiotusentals fans har packat stadion i strid med Biden-administrationens strikta Coronavirus-riktlinjer. Med andra ord var ”Let’s Go Brandon” en förklädnad. Anti-Biden-folkmassorna sa i verkligheten: ”Fan ta Joe Biden”.


De vill tysta oss. De vill skrämma oss. De vill mobba oss, och de vill terrorisera oss att stanna kvar. . . . AG Garland sa att alla dessa föräldrar skrämmer och trakasserar skolstyrelser. Vad kan vara mer skrämmande än att skada en av världens mäktigaste brottsbekämpande myndigheter när föräldrar uttrycker sin oro? Jag kan inte tänka mig fler saker som skulle vara mer skrämmande än så. Så ironin ligger utanför kartorna, men målet här är att tysta människor till underkastelse”.

Newman säger att hoten och mobbningen ger bakslag och inte fungerar det minsta. Det finns goda nyheter och Newman förklarar: ”De rider fram med dessa människor för att demoralisera oss och för att skrämma oss och få oss att tro att allt är över. Håll bara huvudet nere och följ, men det fungerar inte. Det fungerar absolut inte. Vi har ett uppvaknande på gång i det här landet. . . det händer ett uppvaknande här som saknar motstycke i landets moderna historia. Det är så goda nyheter, men nu befinner vi oss i en kapplöpning mot tiden. De försöker kollapsa leveranskedjan och försöker implodera allt innan tillräckligt många människor vaknar och gör något åt det”.

Newman påpekar att sedan 2016 har Deep State förlorat berättelsen och förlorat stort. Newman förklarar, ”Hela propagandamaskinen bombade oavbrutet amerikaner med anti-Trump-propaganda, och amerikanerna gick till valurnorna. Trots alla väljarbedrägerier 2016 vann Trump fortfarande i ett jordskred i Electoral College. Så mycket har de tappat kontrollen över berättelsen. De trodde, att genom att skugga och förbjuda oss, och genom att rigga sina algoritmer, borde människorna inte stöta på vår information. Det misslyckades, och det var därför de var tvungna att förbjuda dig. Det var därför de var tvungna att förbjuda tusentals, främst innehållsskapare, som tjänade stora summor pengar för dem. De har tappat total kontroll över berättelsen, och de sitter kvar med vad de kan spränga i luften och vad kan de göra för att skrämma oss? Vad kan de göra för att få oss att tro att vi står ensamma, och det är precis vad vi ser just nu, och det är kristallklart. Jag tror att alla borde kunna se detta vid den här tidpunkten”.

Avslutningsvis påpekar Newman hur svagt Deep State egentligen är och säger: ”Hela deras berättelse är baserad på lögner, bedrägerier, fusk och intriger. När du granskar det noggrant faller det hela sönder. Det stämmer med blodproppssprutan. Det är sant vad gäller mandaten. Det är sant vad gäller skolorna. Det är sant vad gäller domstolarna, och det är sant allt de gör. De måste förlita sig på lögner. Bibeln säger att djävulen är lögnens fader”.

(Det finns mycket mer i videointervjun på 38 minuter).Kategorier:Böcker, Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

5 svar

 1. Manifestations anti Pass-Sanitaire à Paris Demonstration mot sanitetspasset i Paris Demonstration

  Gilla

 2. Genova, lancio di fumogeni sotto la sede di Confindustria durante lo sciopero generale

  Gilla

 3. OBS!! medier tysta om att stora anti -vax / -vaxpass demonstrationer överallt.
  Port i Trieste- alla anställda 5000 människor redan 4 dagar i strejk mot Plandemi och Vaxpass – stora polis insatser – människor säger att de viker inte ….
  No Green pass, iniziato lo sgombero al porto di Trieste

  Från Australia info- att de redan kan inte lämna landet, samt redan fascist system som satt hela landet i koncentrationsläger…..
  Från Canada de redan frågar om hjälp som tidigare Australiensare – Australia helt under kollaps…
  No Green Pass, in migliaia a Milano: ”Trieste chiama noi rispondiamo”. E il traffico va in tilt

  I USA alla vet att det finns inga ledare och hela opposition är eliminerad en efter en – det finn ingen som kan hjälpa – folk beväpnar sig -redan finns inte ammunition att köpa…. alla fattade att de skall försvara sig själva själva hus för hus -kvarter för kvarter och de beredda att svara med samma mynt mot maffia myndigheter och vita huset – ingen vet hur längre militära skall försvara sina falska ledare …. troligt om folk skall slakta ansvariga skall militära slakta sin falska kriminella ledning
  Från USA de meddelar – ta ut pengar från banker – i USA redan lokala klaus Schwab’s och Co ”cyber attack” och folk kan inte ta pengar från Banken

  Gilla

%d bloggare gillar detta: