Asiatiska äldre förkastar khazariska maffians 150 biljoner dollar för överlevnad

2021-10-18
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska maffian


Ägarna till US Corporation och scenledarna för det falska Biden-presidentskapet verkar dömda efter att deras plan på 150 biljoner dollar för att avvärja en konkurs avvisades av asiatiska hemliga sällskap. Väst står nu inför en period av extrem turbulens när den khazariska maffian kämpar för sin överlevnad innan deras konkurs blir officiell i början av december, säger MI6 och asiatiska hemliga sällskapskällor.

China welcomes 'positive statements' by US as talks hint at change of mood  | South China Morning Post

Vad som hände var när KM träffade kinesiska regeringsrepresentanter på ett hotell på Zürich flygplats den 7 oktober, (se förra veckans rapport för detaljer). Då använde KM en kombination av hot och löften om att nu får det vara ”bra från och med nu” för att köpa till sig några veckors frist. Den kinesiska sidan drog sedan tillbaka till sina chefers 5 biljoner dollar per år, 30-år, 150 biljoner dollars framställan för att ”bekämpa den globala uppvärmningen”.

Here is The Hidden $150 Trillion Agenda Behind The ”Crusade” Against Climate Change

Asiaterna varnades av MI6 att ”Klimatförändringar är en penningtvättsoperation, det är kollapsen av USA:s statsskuld” … det är ännu en skepnad för att dölja det faktum att Federal Reserve Board-familjerna är i konkurs.” Naturligtvis visste asiaterna det redan och förslaget har avvisats.

Detta kan ses i flera nyhetsrapporter, till exempel följande från South China Morning Post:

COP26, G20 prospects dimmer without China’s Xi Jinping in the room

Chinese President Xi Jinping is not expected to attend the G20 Summit in Rome in person. Photo: AFP

Ledare för världens mäktigaste länder kommer att mötas i Rom för G20-toppmötet och sedan beger de sig till Glasgow för FN:s klimatförändringskonferens (COP26) för att cementera klimatåtagandena med andra länder.

Men med rapporter om att Kinas president Xi Jinping inte kommer att resa till Europa för någon av händelserna, nedgraderar västerländska observatörer sina förväntningar …

Int’l community recognizes China-proposed ecological philosophy, urges bold global actionsKategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

  1. Bilder säger mer än ord: http://holywar.org/index.htm

    Gilla

%d bloggare gillar detta: