Ny Myndighet för Psykologisk Krigsföring inrättas mot konspirationsteoretiker

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är micke-damberg-1.jpg

Har ni sett eller hört detta? Ny myndighet inrättas från den 1 januari 2022 för att se till att människor ska fortsätta tro på myndigheternas lögner och inte tänka själv. #vivetvadnigör

https://rumble.com/vntjnt-ny-myndighet-fr-psykologisk-krigsfring-inrttas-mot-konspirations-teoretiker.html?fbclid=IwAR1_x_iDtlgJDOJqiRQT_EEBnvsmAPgHeO5rC6HMyyao-rjbGUwO1PhI47MKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:,

6 svar

 1. psyops är åt helvete. det tror jag

  tex delades på vk punkt com månader sedan om ett nysläppt dokument från cia/fbi tror jag eller om det var wikisidan om det hela t-om, där USa alltså som jag förstår det säger i princip att de hade en ”psykologisk opertaion emot hitler – att gör ahonom TROENDES att hitler skulle invadera (på det eller andra stället)” och vad gjorde då usa när de ansåg sig själva att hitler hade svalt betet – om inte annat än att invadera europa på annat ställe.

  slutsatsen en kna dra, från ett barnsligt perspektiv i den här världen – är att HITLER FÖRSVARADE EUROPA GENTEMOT FRÄMMANDE MAKT

  Gilla

 2. Schweiz: Stödet för Covid -certifikat minskar i parlamentet
  Efter SVP finner allt fler medelklasspolitiker att Corona-åtgärderna är överdrivna.
  … Allt fler politiker i Swchweiz lyssnar på folket och partiet SVP (Schweiziska folkets parti) och kräver att regeringen lägger ned planerna på ett Covid-pass. Globalistagenterna i regeringen bromsar och vill att de pass som redan utfärdats skall förbli giltiga, även om inga nya pass utfärdas…

  Gilla

 3. Ja, de är oroliga nu när de förstår att många genomskådat deras onda planer och inte längre tror på deras lögner! Nu ska vi tvingas att tro på dem… Det låter som om de ska använda sig av samma metoder som inom kommunismen och nazismen.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: