Återställd republik via en GCR: 2021-10-17 med ”senaste nytt” om 

Nu är vi inne i en ”mycket kritisk period” så jag återkommer oftare. Dollarn kommer att falla och vad händer i världen då? Tror du inte på detta, gör dina egna undersökningar istället för att prata om ”konspirationsteoretiker”!
Visst lever vi i en mycket spännande värld.


Nedräkningen har börjat

Lita på planen … Q

”Det här är din dag. Detta är ditt firande. Och detta, USA, detta är ditt land. ” … Donald Trump, president, USA

En vecka är framför oss, en vecka som kommer att förändra världen. Den här veckan kommer att ge oss alla frälsning. Vi tror. Vi gav aldrig upp. Ser du? Du har litat på planen och du vann. Firande dagen är nära. Tro – för vi har bett länge. Matteus 21:22: ”Och vad du än ber i bön, det får du om du har tro.” … Donald Trump

“Tick-tack Klockan tickar!
De sista dagarna är här.
Ingen rädsla mer.
Inget mörker längre.
Inga fler tårar.
Inte mer honom. ”
… John F. Kennedy Jr.

“The End Of The World As We Know It”

by Janet Ossebaard

“Q: Return of the King”

https://www.bitchute.com/channel/d1urdmz7GL1P/

Judy noterar: sön. 17 oktober var tidsfristen för Kabbal-konkursen, vilket möjliggjorde en stängning av deras IRS och Federal Reserve, efterlevnad av Gold Standard till 209 nationer över hela världen som deltog i Global Currency Reset och NESARA/ GESARA-lagen genomfördes.

A. Nyhetshöjdpunkter för lör. 16 okt:

* På sön. 17 oktober. USA Inc. Utebliven betalning av skuld och därför äger Kabbalen inte längre Federal Reserve och IRS.

*Edward Snowden: Secret Service står inför en utmaning: En av de saker de måste anpassa sig till var det ofattbara faktum att USA:s president var den som bjöd in till politisk instabilitet.

* ”Fuck Joe Biden” -sången har dykt upp vid idrottsevenemang i hela USA och var särskilt populär vid fotbollsmatcher där tiotusentals fans har fullsatt stadions i strid med Biden-administrationens strikta Coronavirus-riktlinjer.

* Lastfartyg fulla av gods har fastnat utanför båda kusterna så långt ögat når. En amerikansk sjöman på ett av fartygen: ”De tillåter fortfarande inte fartyg att lägga till för att höja priserna på konsumtionsvaror och skapa en illusion av en kris. Regeringen är en kriminell organisation, en rovdjur maffia. ” Samtidigt ökade USA:s kostnader för uppvärmning med bränsle, ägg, kött, fisk, jordnötssmör och barnmat.

* Mellan nu och torsdag. 11 nov. Förvänta dig en marknadskrasch, blackouts, avslöjanden, ett militärt övertagande, lockdown och massarresteringar.

* Satanic Ritual Abuse Survivor Jeanette Archer har offentliggjort att hon i hennes barndom fördes av polisen till Windsor Castle, där hon bevittnade mardröms-satanistiska riter som leddes av drottning Elizabeth där otaliga barn blev utsatta för övergrepp och mördades under frimurarritualer som dyrkade Satan. (Se även videon längre ner där hon står utanför Windsor Castle).

* En nyupptäckt video som togs i oktober 2019 visar Anthony Fauci och andra HHS -tjänstemän som diskuterar hur ett nytt virus från Kina kan användas för att genomdriva universell vaccination.

*Om Covid-19 inte existerar som bevisats i domstol, varför bär vi då masker och vilka små levande saker lägger de i vaccinerna?

* Demonstranter över hela världen fortsatte att bekämpa vaccinmandat.

B. Sammanfattning av händelser enligt Whiplash347:

SÖN. 17 okt. USA Inc. Standardinställd skuld: 4 november 2020 + 347 dagar #V för Vendetta = 17 oktober (US DC DEFAULT).

Ons. 20 oktober till lör. 23 okt. Tre dagars evenemang: 1, 2, 3 oktober 20 Fullmåne – HUNTER’s MOON The Hunter’s have the Hunted. [3 Day Event] Baserat på Queen Death & Bay Of Pigs. (34).

Lör. 23 okt. Tio dagars mörker Börjar: 3, 2, 1 10/23 (10 dagars mörker/SMÄRTA BÖRJAR) Daniel 10 2-3: Jag, Daniel, hade då gått sörjande tre veckors tid. Jag åt ingen smaklig mat, kött och vin kommo icke i min mun, ej heller smorde jag min kropp med olja, förrän de tre veckorna hade gått till ända.

Lör. 23 oktober till tors. 11 nov .: 3 VECKOR = 21 DAGAR Q SÄGER 21 DAGAR 10/23 + 21 dagar = [11/13] Tänk Mr Pool (Comex 589 post) Kom ihåg att SEC kommer att analyseras mörkt [10] Reglering, likviditet, lager/tillgång/ Baksida i metall. Protocol 18/AMM = 11.3) This is in the 10 Days Of Darkness. 2 dagar före schemat = 11.11 BOKMÄR DET. Vi är alla förenade.

C. ”Stormen är över oss” Sammanfattning av händelser:

Mån. 4 okt: Massmediasatelliter förstördes, världen gick över till Starlink Satellite System som så småningom ska stödja ett nytt internet.

Mån. 11 oktober till torsdag 11 nov. Röd våg. Händelser som förväntas inträffa under de 30 dagarna: Market Crash/ Blackouts/ Revelations/ Military Takeover/ Final Lockdown/ Mass Arrests.

Fre. 15 oktober: Kanadas Main Stream Media arresteras, resten av massmedia över hela världen kommer snart att följa.

Lör. 16 oktober: Australien skulle förklara sin frihet från Storbritannien.

Sön. 17 oktober: Deadline för Kabbal-konkurs, så att NESARA/ GESARA-lagen kan gälla. Tillkännagivande av Gold Standard?

Mån. 18 oktober: Global Currency ResetBonds likvid, vilket ger ett grönt ljus för 26 huvudkonton att frigöra medel till Paymasters.

Tis. 19 okt eller ons. 20 oktober tillgängliga medel för lägre nivåer. (Möjlig Tier 4B-avisering och utbyten börjar?)

Det fanns rykten om att möjliga Zim-inlösen kanske inte förrän i början av november.

D. International Child Sex Trafficking:

Barnoffer för satanistiskt ritualmissbruk återvänder till Windsor Castle för att kalla ut den pedofila drottningen: Jeanette Archer går tappert tillbaka till brottsplatsen på Windsor Castle, där hon bevittnade otaliga barn som blev utsatta för övergrepp och mördade under frimuraritualer som dyrkade Satan. Archer hävdar att mardrömsceremonierna leddes av drottning Elizabeth för att skörda Adrenochrome för att tillgodose beroendet hos ”Power Elite”:

https://www.bitchute.com/video/sqYeb63pAj3N

Judy noterar: Med våldtäkts- och tortyr ritualer utsatta Satanic Child Sacrifice Jeanette, diskuterade i Storbritannien med drottningen och kungafamiljen som också var i Vatikanen, i Washington DC, och enligt hundratals överlevande från ritualmissbruk som jag har pratat med och studerat, ägde rum över hela USA, runt om i världen och precis intill dig. Oktober var en av deras stora helgdagar där barn kidnappades eller föddes för Satans tillbedjandes firande under 31 oktober-1 november. Var medveten om satanistiska aktiviteter i ditt grannskap och rapportera eventuella misstänkta aktiviteter till rätt juridiska personer, men var också medveten om att även sådana poliser, FBI och andra juridiska personer kan vara involverade i Satansdyrkan.

Halloween, spooky, scary, 2021, ghost, ancient, costume, trick, pumpkin

Trump + Q The Great Awakening: Halloween är en satanistisk ritualhändelse

Uppmuntra INTE det, och fira inte det . Det är dags att vakna upp gällande de satanistiska ritualerna och avsluta dem en gång för alla. De använder denna dag till att skörda dålig ”rädslo”-energi. De använder också dina barn för denna ritual. Varför tror du att skolorna firar med dina barn? De äger skolorna så de gör denna satanistiska ritual med dina barn världen över utan att folk ens vet om det.

Halloween Costumes 2021 for Adults & Kids - Spirithalloween.com

Dessa människor är sjuka. Förklädnad är en avpersonaliserad satanistisk ritual. Det betyder underkastelse, kontroll och makt över människor. Betyder att de äger människorna. Förklädnad och firande av Halloween symboliserar att ge dig själv och dina barn till djävulen ”Satan”.

De satanistiska eliterna skrattar åt oss som följer och firar deras största onda ritual.

Spela inte några satanistiska roller som döljer eller uppmuntrar Halloween. Sluta ge dem mer energi. Bättre att vakna upp en gång för alla och hjälpa andra att vakna, genom att informera andra om denna satanistiska ritualhändelse. Detta måste stoppas NU.

Allt hemskt är ont och djävulskt. Halloween handlar om ondska, blod, skräck, spindlar, reptiler, personer med groteska ansikten, häxor, dödskallar, dödsfall, etc.

Varför tror du att det är den dagen då de flesta kidnappningar, mord och brott sker? De kallar det ”Skörden”. Årets värsta satanistiska dag är den 31 oktober.

Detta är då det goda ställs mot det onda! Vakna upp alla! Halloween och Satanism är över!

Global ekonomisk kris:

Whiplash347: President Trump sa att USA också har mycket DINARER. Köp irakisk dinar, Vietnam Dong & 2008 AA Zimbabwisk biljon $ Obs.

Kommer vietnamesisk [VND] -valuta att behöva en monetär återställning? Vietnams ekonomi håller på att kämpa för att öppna upp igen. Kommer inflation, försörjningskedja, stöd för livsmedelsbristen att få devalverade utländska valutor som den vietnamesiska dong-valutan att återställas?

F. Mat-, varu-, energibrist, kris:

Tidigare Walmart -vd anklagar Biden för leveranskedjekrisen:

https://newsyoucantrust.me/3FWCLQq

PACIFIC OCEAN – Med en enorm eftersläpning på Long Beach och dussintals lastfartyg som hjälplöst strandade i havet och väntande, positionerade sig uppbackade fraktfartyg för att formera sig som ‘Let’s Go Brandon’.

Brandon Browner - WikipediaJudy Noterar: Den frasen har upprepats av folkmassor över hela landet efter att en mediahallåa tolkade en NASCAR-folkmassa som skrek ”Fuck Joe Biden” som ”Let’s Go Brandon” medan hon intervjuade NASCAR-vinnaren Brandon Brown (bilden). ”Fuck Joe Biden” -sången har dykt upp vid sportevenemang över hela USA – främst i sydstaterna – och har varit särskilt populär vid fotbollsmatcher där tiotusentals fans har packat stadions i strid med Biden-administrationens strikta Coronavirus-riktlinjer. Med andra ord var ”Let’s Go Brandon” ett förklädnad. Anti-Biden-folkmassorna sa i verkligheten: ”Fan ta Joe Biden”.

Brist överallt nu. Militär aktiveras snart. Militär är det enda sättet: 

Ex-Home Depot CEO: Shipping Delays Have Reached ‘National Emergency’ Level, Military Should Be Activated

Lastfartyg fulla av gods har fastnat utanför ost- och västhamnarna så långt ögat når. En amerikansk sjöman på ett av fartygen: ”De tillåter fortfarande inte fartyg att lägga till för att höja priserna på konsumtionsvaror och skapa en illusion av en kris. Regeringen är en kriminell organisation, en rovdjursmaffia.”

USA Kostnader för uppvärmning med bränsle, ägg, kött, fisk, jordnötssmör och barnmat skjuter i höjden. Den här vintern kommer att bli katastrofal, inte bara för amerikanerna utan också för Europa !! I sammanhanget pågår ett krig mellan Israel och Iran, möjligen är också ett krig mellan Kina och Taiwan inte så långt borta. Situationen i Kina förvärras – cirka ⅔ har begränsad tillgång på energi på grund av brist inom den kommunistiska diktaturen, vilket påverkar massivt leveranserna till USA och EU.

Amerikas största hamnar står inför en rekordstor eftersläpning av lastfartyg, som totalt bär nästan en miljon containrar som fastnat till sjöss. Det finns nästan en halv miljon containrar bara i Los Angeles hamn. Enligt Southern California Maritime Exchange väntar 20-fots fraktcontainrar med 12 miljoner ton last på att docka längs kajen för att lägga till och slutligen lossa sin enorma volym gods. För närvarande väntar 19 megafartyg på att lägga till i hamnen, varav det största bär cirka 20 000
20 fot (ca 6 m) långa containrar. Tillsammans med hamnen i Long Beach finns för närvarande 90 containerfartyg för närvarande utanför Kaliforniens kust, varav 63 fortfarande väntar offshore, vilket är betydligt högre än för genomsnittet för år 2019 då det i snitt fanns noll fartyg för ankar. Med tanke på den oöverträffade trängseln längs kusten bestämde sig vissa transportörer för att överföra sina fartyg till andra hamnar. En liknande kaotisk situation har dock utvecklats där. Minst 24 fartyg väntar fortfarande på att lämna hamnen i Savannah, vilket är ett rekord under alla tider. Och nio megafartyg lämnade hamnen i New York. Läget förvärras för varje timme. Över hela landet sitter nu nästan en miljon containrar fast utanför amerikanska hamnar och väntar på en plats att lägga till och packas upp. Och detta chockerande antal kommer att öka.

Italien inför krav på vaccinpass för arbetstagare

Italien: En protest från arbetare vid hamnen i Trieste i Italien mot obligatorisk vaccination hotar att orsaka en stor oljekris i Europa. ”75 % av godstrafiken i Triestes hamn är olja. Det finns en anslutning av oljerörledningen till Tysklands mark förutom järnvägsförbindelsen. Trieste ligger på en strategiskt viktig plats, och det är av ingen slump som det har kämpats om under många år. När de skriver alla slags nonsens på webben om att varor kan omdirigeras till andra hamnar, måste jag vara ärlig, sådan okunskap förvirrar mig. Tills de flyttar järnvägarna och oljeledningarna över en natt kommer denna fråga att sätta hälften av Europa i en krissituation. Och hamnarna vet det alldeles säkert. Viljan hos italienare som är involverade i leveranskedjan/logistiken, vill hålla gränsen mot vaccinationspassen, vilket har visat sig vara en framgångsrik strategi. Om detta fortsätter kommer regeringen att tvingas ge upp för att undvika en kontinental oljekris.”

Kina: Översvämningar i västra Kina förstör jordbruksproduktionen. Kontinuerlig nederbörd i mer än tio dagar har nått Luo -flodens nedre del.

People watch as floodwaters are released from the Yellow River, China, on July 23, 2013. (STR/AFP/Getty Images)

Schweiz protesterar massivt mot covid-pass.

G. 2020 valbedrägeri:

Staten Arizonas Senator Wendy Rogers har utarbetat en ”ny självständighets-förklaring” som kräver en rikstäckande rättsmedicinsk undersökning, avskaffandet av certifiering vid behov och en eventuell session i USA:s representanthus för att ta itu med problemet med valfusk. För mindre än två veckor sedan meddelade senatorn att 92 suppleanter från 31 stater hade undertecknat förklaringen. Idag är denna siffra mycket högre – 138 lagstiftare från 38 stater har redan undertecknat ett brev till det amerikanska folket som kräver en granskning i 50 stater, avbrytande av certifiering, vid behov, och eventuell sammankallelse av USA:s representanthus.

President Trump: ”En ny analys av postade valsedlar i Pima County, Arizona, innebär att valet riggades och stals från det republikanska partiet 2020 och i synnerhet från dess presidentkandidat. Analyser som gjorts på grundval av offentligt tillgängliga valdata visar häpnadsväckande avvikelser och fiktiva röster i de utskickade deklarationerna i Pima County, vilket gör det klart att de fyllde valurnan (i vissa distrikt skickades fler röstsedlar än någonsin!). 

Din favorit som republikansk kandidat låg konsekvent före republikanerna på valsedlarna med 3 %, medan Joe Biden släpade efter demokraterna med 3 %. Men när e-poströstningen började komma mycket mer än vanligt (mer än 87 %) förändrades denna trend. Med andra ord, när det blev klart att Trump skulle vinna, vidtog de åtgärder. När fler röstsedlar kom via post och de ökade med 1 % minskade Trumps effektivitet med 1 %, medan Bidens effektivitet ökade.

I takt med att fler och fler mail-in-valsedlar laddades upp till systemet ökade Bidens antal på höjden. Men de spelade ut det och fastnade. Vid två vallokaler i Pima var valdeltagandet för poströstningen mer än 100 %, vilket är omöjligt, och vid 40 vallokaler gick mer än 97 % av rösterna tillbaka. Återlämningsfrekvensen för valsedlar per post var 71 %, men i Pima County var avkastningen för valsedlar per post 15 % och 19 % högre än i alla län tillsammans i hela delstaten Arizona. Vid en vallokal med 99,5 % valdeltagande per post räknades 9 812 valsedlar. I en annan vallokal med 100,6 % valdeltagande returnerades 2 182 valsedlar, men endast 2 170 brev skickades. Valdeltagande på 99 % och 100 % är vad du får i ett tredje världens land, och det är vad vi håller på att se (titta på kriminalitet, gränsen, Afghanistan, matpriser, energipriser, tomma butikshyllor och så vidare).”

H. COVID, Vax Hoax:

HOLD ON #Trailer kommer snart: Crowd Bunker ”Injektioner, lögner, svek”:

https://crowdbunker.com/v/rJ9z3JkvL9

USA betalar 712 dollar per patient för Merck Covid-19-piller: 

Merck's antiviral against COVID-19 is seen in an undated image. (Merck & Co. via AP)

https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/us-set-to-pay-712-per-patient-for-mercks-covid-19-pill_4050864.html

Storbritannien: ”Alla injektioner till tonåringar ska stoppas omedelbart. De senaste uppgifterna, som just publicerats i Storbritannien, tyder på att ett massmord på tonåringar som provoceras av vacciner kan inträffa framför våra ögon. Under de första 16 veckorna 2021 var antalet dödsfall bland tonåringar i åldern 15-19 i Storbritannien i nivå med antalet dödsfall för 2020. Men sedan dess (från den 17:e till den 39:e veckan), då av en slump i åldersgruppen 15-19 år, finns det en ökning av manifestationen av biverkningar efter vaccination, dödligheten i denna åldersgrupp blir 42 % högre än under samma period ifjol. Detta är ytterligare 107 dödsfall av tonåringar. Tills dessa fanns ytterligare 107 ungdomsdödsfall vilket är tillräckligt förklarade, och kräver försiktighetsprincipen att alla injektioner till ungdomar ska upphöra. Men problemet är att 99 % av våra politiker, hela den medicinska byråkratin och media har investerat så mycket i berättelsen om ”vaccinets säkerhet och effektivitet”, så de kommer aldrig att erkänna att vi kan har ett massmord på tonåringar som orsakas av vaccination.”
https://t.me/worldawakeningdraft/374

Ett team av tidigare journalister från TF1, France Television, CANAL+, AFP presenterar en undersökande dokumentär om vaccination mot Covid-19. Från trailern: ”Från 1 december 2019 till 1 december 2020 dog 1,57 miljoner människor världen över av covid-19, enligt WHO. Vaccinationen började i december 2020. Från 1 december 2020 till 3 oktober 2021, dog 3,23 miljoner människor världen över av olika varianter av Covid-19, enligt WHO. Före vaccination (12 månader) 1,57 miljoner dödsfall. Efter vaccination (9 månader) 3,23 miljoner dödsfall.”

Fauci, HHS-tjänstemän diskuterar i filmer från oktober 2019 att använda ett nytt virus från Kina för att tvinga fram universella vacciner. Nyupptäckt video visar Anthony Fauci och andra HHS-tjänstemän diskutera hur ett nytt virus från Kina kan användas för att genomdriva universell vaccination redan i oktober 2019 .. En America’s Pearson Sharp har mer.
Se videon här https://www.oann.com/fauci-hhs-officials-discuss-using-new-virus-from-china-to-enforce-universal-vaccines-in-footage-from-oct-2019/

Delta Airlines kommer att släppa sitt vaccinmandat på grund av oro över splittring. https://www.dailywire.com/news/delta-air-lines-ceo-ditches-divisive-vaccine-mandate

Pfizer Whistleblower talar ut, avslöjar varför hon slutligen bestämde sig för att gå ut.  Pfizer Whistleblower Speaks Out, Reveals Why She Finally Decided to Come Forward
https://resistthemainstream.org/pfizer-whistleblower-speaks-out-reveals-why-she-finally-decided-to-come-forward/?utm_source=telegram

En kanadensisk läkare sa att ”något skadligt händer” efter att han straffades för att ha behandlat patienter med COVID-19 med Ivermectin. Doktor Daniel Nagase, en kanadensisk akutläkare, fick förbud att använda medicinen i Alberta efter att han brutit mot provinsens COVID-behandlingsprotokoll genom att förskriva Ivermectin till tre patienter. Nagase talade på trappan till Vancouver Art Gallery under ett evenemang tillägnat 75 -årsjubileet för Nürnbergrättegången. Evenemanget organiserades av en icke-partisansk lokal grupp som kallade sig “Point of Contact”. Nagase sa att han föreskrev en dos Ivermectin till sina äldre patienter tillsammans med antibiotika, vitaminer och inhalatorer, vilket gjorde att två av tre personer kunde återhämta sig mycket snabbt. Men när hälsomyndigheterna fick reda på vad han gjorde togs alla läkemedel, inklusive inhalatorer, i beslag och Nagase befriades från sina uppgifter.

I. The Real News  Lör. 16 Okt. 2021:

QFS Alive and Well, Fiat Currency, Parkes & Ward:
https://drcharlieward.com/qfs-is-alive-wellfiat-currency-a-lot-of-distraction-with-simon-parkes-charlie-ward/?utm_content=13051631&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

Om Covid-19 finns inte som bevisats i domstol, varför bär vi då masker och vad lägger de i vaccinerna?

RETURN OF THE KING https://www.bitchute.com/channel/d1urdmz7GL1P/

Edward Snowden: Nedräkning‼ Toppinformation kommer snart! Databas samlad från högprofilerade organisationer! Amerikaner, är ni alla medvetna om att det för första gången i modern amerikansk historia råder tvivel om möjligheten till fredlig maktöverföring? Secret Service förbereder sig för farliga tider! Biden driver på för ett mycket riskabelt uppdrag! Secret Service står inför en utmaning: En av de saker de måste anpassa sig till är ett ofattbart faktum att USA:s president är den som inbjuder till politisk instabilitet. Statsrådgivare uppmanas att lämna posten på grund av omänskliga handlingar från presidenten. Om du vill se alla detaljer dela och bjud in de riktiga människorna som är lojala mot landet och som kan göra förändringen, GÅ MED OSS på Telegram. Följ och dela denna kanal: @EdwardSnowden_Channel

Haiti: Hela 17 kristna missionärer från USA och deras familjemedlemmar, inklusive kvinnor och barn, kidnappades på lördagen av ett gäng i Port-au-Prince när de lämnade ett barnhem, enligt haitiska säkerhetsmyndigheter, New York Times.

Kina: Kinas verkliga organskördar. 

‘They’ll take your liver and you won’t even know’: China’s real-life Squid Game: How organs are harvested from THOUSANDS every week for a ‘kill to order’ market – and why the world is powerless to stop it

But the international community remains powerless to stop the slaughter because the World Health Organisation is compelled to accept the totalitarian nation's 'inadequate and misleading' hospital data without question. Pictured: Chinese medical staff in Wuhan on January 25, 2020

Milan: Demonstranter i Milano sjunger ”Trieste-ropar, Milan svarar”. Polisen försöker stoppa protesten men demonstranterna funderar på ett sätt att fortsätta.

https://amgreatness.com/2021/10/04/canadian-doctor-says-something-malicious-is-going-on-after-hes-punished-for-treating-covid-patients-with-ivermectin/

Italien: ”Idag, från 16:00, går hela Italien ut på gatorna. Inom tre veckor kommer folket att uttala sig mot den antidemokratiska kuppen och Covid-kriget mot människor. Italiens folk strävar efter att eliminera den kriminella staten, amerikansk och företags ockupation och social återuppbyggnad. ” FARLIGA EXTREMISTER ”NO-Green Pass ger blommor till polisen. Ett trevligt tecken på mänsklighet.

Rome - latest news, breaking stories and comment - The Independent

Var är Sveriges protester???

Thousands take to streets in mass protest at Macron as anger at French President spreads | World | News | Express.co.uk

Frankrike: Hundratals protester börjar över hela Frankrike mot Macrons tyranniska Covid-pass. Personalprotester mot obligatoriska vaccinationer på Fort-de-France-sjukhuset i Martinique förvandlades till att köra gatukamper mot Macrons gunstlingar. Demonstranter mot Covid-pass drabbade Montpelliers gator. Fransmännen stoppade tåg när de protesterade mot Covid-pass och vaccinmandat idag. Höga spänningar i Nice idag när franska demonstranter massor drog ut på gatorna mot Macrons Covid-pass som i huvudsak är hälsoapartheid.

Washington State: Hundratals #Boeing-arbetare i staten Washington protesterar mot företagets vaccinmandat.

Chicago: Chicago Police Union Boss som har gått head-to-head med borgmästare Lightfoot gällande Covid-jabmandat, meddelade just att han ställer upp som borgmästare i Chicago.

https://gab.com/TheSharpEdge1/posts/107111256756401423

New York: Dags för handling i New-York! Vi vill ha frihet!

Texas högsta domstol stoppar skolans vaccinmandat timmar innan det skulle börja

Läckt ABC Nyheter Insiderinspelning EXPOSES #EpsteinCoverup ”Vi hade Clinton, vi hade allt” 

https://youtu.be/3lfwkTsJGYA

BLI EN UNDERCOVER JOURNALIST: https://projectveritas.com/journalist-application/

Med Beds: Vi vet redan att FOXCONN, Medtronic och Hillrom alla bygger ventilatorer eller MED BEDS ?? och Trump har gett dem alla tummar upp. ResMed bygger också ventilatorer (eller MED BEDS ??) och har återigen fullt stöd och stöd från Trump.


(Läsare: June Ann) Skapa din egen MedBed
Läsarpost | Av June Ann

Skapa din egen MedBed

Individer med svår smärta tenderar att ha allvarligare hälsoproblem, spenderar mer pengar på sjukvård och upplever mer funktionshinder.

Life Force Energy som genereras av Tesla BioHealing-produkter har varit känt för att naturligt öka cirkulationen, minska inflammation, förbättra näringsupptag, hjälpa till med DNA-syntes och naturlig produktion av stamceller, underlätta naturlig avgiftning, öka cellreparationshastigheten och till och med hjälpa till att minska cellförstöringshastigheter.

Eftersom din kropp äntligen har det cellulära stöd som den behöver för att börja läka sig själv, kan en anmärkningsvärd mängd smärtlindring ofta ske på mycket kort tid och under en mängd olika tillstånd. Ju friskare dina celler är, desto friskare kan resten av din kropp bli.

De kända regenerativa fördelarna med Life Force Energy är särskilt avgörande för alla med ett degenerativt tillstånd och de som återhämtar sig efter en skada, operation och till och med dem som genomgår cancerbehandlingar. Personer med smärtsamma degenerativa tillstånd som osteoporos, skivbråck, multipel skleros och Parkinsons sjukdom, kan med hjälp av enheterna återfå sin styrka och rörlighet och effekterna vänder ofta av det degenerativa tillståndet.

Life Force Energy genererad av Tesla BioHealing-teknik ger smärtlindring på flera nivåer av välbefinnande och ger en genombrott naturlig och kraftfull smärtlindring.

Placera helt enkelt BioHealers nära dig, eller placera MedBed-generatorerna under din sängram, så kommer Life Force Energy-fältet från våra medicintekniska produkter att absorberas naturligt av dina celler efter behov, där det behövs.

Vad är skillnaden mellan Tesla BioHealers och Tesla MedBed Generators
Video:

Placera helt enkelt Tesla BioHealing MedBed Generators ™ under din nuvarande sängram för att skapa din egen MedBed

Tesla BioHealing

Om du av en slump ringer, var vänlig och ange mitt namn för det hjälper mig i min egen läkning. Tack på förhand.

God hälsa till oss alla, June Ann HallKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , ,

3 svar

 1. OBS!!!!! – Rome to open up the gates of hell October 15th 2021

  – De installerar mitt emot president slott copy av A. Rodin skulptur (7 meter hög) ”The Gates of Hell” – Rom oktober 2021 – de förbereder då de injekterade massor och snart påbörjar massdöd och själar vill de sända som present till Satan…- ockulta RITUALER

  Gilla

 2. Cannibalistic Baby Meat Farm
  School in Georgia teaches business using the development of a ”Cannibalistic Baby Meat Farm” as a business model.
  https://bastyon.com/index?video=1&v=f6c59640a3d73c8f83e9c95d07f7bdcc1d70314ead991873dea7d9effdbd9111

  Gilla

%d bloggare gillar detta: