CHOCKANDE VACCIN-ERKÄNNANDE INIFRÅN WHO

https://thehighwire.com/videos/shocking-vaccine-admissions-from-inside-the-who/?fbclid=IwAR3LPV3yLednqqoKtHiiUgH4V-UO1lR_91JCLJFCEnrY1cpmt-_7ef23SLY

October 13, 2021

CHOCKANDE VACCIN-ERKÄNNANDE INIFRÅN WHO

Bara några veckor innan #Covid19 blev ett känt namn, sände The Highwire ett helt avsnitt som avslöjade ledande folkhälsomyndigheter vid ”Global Vaccine Safety Summit” som hölls av Världshälsoorganisationen i slutet av 2019. Lyssna på vad Soumya Swaminathan, Marion Gruber, Heidi Larson och andra ledande experter sa om vacciner innan pandemin drabbadeKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

2 svar

  1. KILL SHOT – https://banned.video/watch?id=6166ea821648ca3e25181fa3
    USA överspelade kineserna – USA gav dem miljontals dollar redan under Obama, de skickade sina forskare och viruset som skapades vid University of North Carolina och i det militära biolaboratoriet i Fort Detrick nära Washington: – liksom vänskaps samarbete :)) – fortsätt att vidareutveckla…! Två av dessa kinesiska forskare (genom erfarenhets utbyte program) sköts hemma i North Carolina med typiskt beställd mord tillväggasätt med ett kontrollskott.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: