Gud – Gud – Gud

Operation Disclosure | By Thinker2, Contributing Writer

Submitted on October 14, 2021

Simon Parkes & Charlie Ward 10th October 2021

https://www.bitchute.com/video/BR5TGsvQmvf3/

GUD… GUD… GUD…

VILKEN GUD ?

Ordet ”GUD” är en TITEL, inte ett riktigt NAMN!

Påven är GUD (Kristi ställföreträdare på jorden), Kejsaren i Japan är GUD, Napoleon var GUD, kejsarna och faraonerna var en GUD, GUD finns på baksidan av FEDERAL RESERVE NOTE (Apollo / Lucifer). Satan är GUD.

”En två veckor gammal tonfiskmacka bakom ditt kylskåp kan vara en GUD.”
– Bill Hicks

När du säger GUD, vem eller vad pratar du om då? Jag har en aning, men du kommer inte att gilla svaret!

Vem var ”GUD” för Abraham, Issac och Jakob? (Jag kan inte läsa tankar hos döda personer från Bibeln, men om de inte vill komma direkt ut och säga vem deras ”GUD” är kan det inte vara bra). Min forskning berättar för mig att deras ”GUD” ”Är Satan (sabbat = lördag = Satans dag = Satan). Var och en av de sju planeterna (Solen & Månen ingår) är en gammal GUD och en dag är avsatt för att var och en ska dyrkas! (Söndag = Solens dag = Sol/Son = Apollo/Lucifer = God – dag/natt – ond = Dr Jekyll & Mr Hyde = Psykopat) På 1600-talet uppfanns teleskopet och tre nya planeter upptäcktes (Neptunus, Uranus och Pluto). Pluto ”diskvalificerades” som en GUD / Planet. Gissa!

Före 1608 (7 ljus / GUDar på himlen):

Efter 1846 (9 ljus / GUDar på himlen):

Mittljuset är för sabbaten (Satans dag).

Vi har alla blivit ljugna för (lurade), jag har tagit mig tid att upptäcka så många av lögnerna som jag kan. Ju mer lurade vi är, desto mer vansinniga blir vi. Precis så som satanisterna gillar det. SLUTA MED DET DÄR!

”Vi har blivit lurade, vi är lurade; vi lurar varandra. ” – Thinker 2

I självständighetsförklaringen används ordet ”Skapare”, fortfarande inte ett namn, men det är specifikt. Det är min uppfattning att vi (människan) inte känner till Skaparens NAMN av den enkla anledningen; att vi (människan) tjänar Skaparen, Skaparen tjänar inte oss. Han/hon/det ropar på oss, vi ropar inte på Skaparen. När vi får en gåva (räddade ditt liv) kom den från Angles (änglar) (ET). Inte från vår hallucination om vad ”GUD” är.

Någon som undrar varför strålningen från Fukushima, Japan inte har dödat Stilla havet och hälften av mänskligheten? (Svar; ET!)

De satanister som har gjort det till sitt jobb att lura människan använder DUBBELBOTTNADE termer som GUD, HERREN, PERSONEN, LEDAREN, etc som en del av deras BEDRÄGERI. VEM i helvete pratar de om? Jag har inte läst tankar än!

I min forskning finns Skaparen precis framför dig (människan), det är därför ingen ser att han/hon/det finns … Vi är så genomdränkta i Skaparen, att vi tar den för given. Allt som är överflödigt tas för givet. Det är inte meningen att det ska vara en förolämpning, det är bara verkligheten.

När jag var ~ 15 år frågade jag min söndagsskollärare; ”Vad är gud?” Hon sa att Gud (Skaparen) är oändlig. Från och med då sökte jag efter vad som är Oändligt!

Om du vill se Skaparen, ta av dig dina skygglappar!

Skaparen och universum är båda Oändliga. Universum, subtrahera (minus), Skapare är lika med ingenting (0). Eller, Skaparen = Universum (E = m · c²)

Varje ämne som är känt för människan är ”E” (energi), dina tankar, dina handlingar, din kropp, allt i Skaparen/universum är ENERGI!

Ingen hittar Skaparen eftersom han/hon/det finns i dig och runt omkring dig.

Som min mamma brukade säga; ”Det finns ingen utväg!”

Du behöver inte tro på Skaparen, men när Skaparen slutar tro på dig kommer du att försvinna som ett glömt minne!

Fred, kärlek och välsignelser,

Thinker2Kategorier:Media, Rymden, Världspolitik

Etiketter:,

6 svar

 1. Kyrkans maffia: De första fem åren efter att Karol Wojtyla invigning täckte orden spåren efter dess tidigare synder och hanterade det obehagliga i Vatikanen . Direktören för Banco Ambrosiano, Roberto Calvi, som arbetade för dem, hittades hängd under Themsbroen. Fem kardinaler från den påvliga kurian, som deltog i undersökningen av Opus Deis ekonomiska krångel, dog mystiskt, liksom flera dussin mindre figurer. Men efter att ha avslutat sina inre angelägenheter var orden aktivt engagerad i utrikespolitik och från det ögonblicket upphörde det att vara ett internt kyrkligt problem, men blev en huvudvärk för hela världen. Den 7 juni 1982 besökte USA: s president påven. Detta var deras första möte. Parterna undertecknade omedelbart ett avtal om innehav av ett gemensamt hemligt företag i Polen som heter ”The Holy Union”. Unionens nyckeltal var CIA -chefen William Casey och USA: s utrikesminister Arthur Haig, båda medlemmar av Maltas orden. Utan att hålla med jesuiterna kunde Johannes Paul II och hans ”Opus Dei” relativt enkelt krossa malteserna, de är ”John” och de är ”Hospitallers”. Det är nu ungefär som Vatikanens främlingslegion – alla anhängare av Karol Wojtylas politik och hans närmaste vän, den politiska äventyraren av polskt ursprung Zbigniew Brzezinski, häckar där. Efter Karol Wojtylas inträde växte Vatikanen och CIA ihop som ett bibliskt odjur. År 1983 tog påven i full kraft emot medlemmarna i den trilaterala kommissionen, och ett år senare upprättades diplomatiska förbindelser mellan USA och Vatikanen. Mer än femtio Opus Dei -centra öppnades i Amerika på en gång, dess medlemmar dök upp inte bara i CIA, utan också i Vita huset, och i Pentagons högre ledare nivåer …
  Opus Dei -medlemmar älskar att citera sin grundare, Honorary Prelate of His Holiness Josemario Escriva, vars kult de anklagas för tillsammans med brott mot mänskliga rättigheter, grymhet och hemlig infiltration av maktstrukturer. ”Krig är det främsta hindret på vägen till ett fördärvat liv, så vi måste sträva efter att älska det.”

  Gilla

  • Alla chefer för amerikansk underrättelse tillhörde Maltas ordning , vars mellannamn är ”Vatikanens väpnade hand”: Leon Panetta (sedan 13 februari 2009), George Tenet (1997-2004), Mike Heilen (2006-2009), Robert Gates (1991-93 – Direktör för CIA, sedan 2006 – försvarsminister) etc. …
   Tidigare assistent till biskopen i Rom, Pietro Rossano, sade några dagar före hans död: ”Kyrkan befinner sig i en allvarlig synd eftersom för att den greps av makt, nämligen Satan. Min oro är speciellt orsakad av Opus Dei. Jag anser att det är en plikt för alla kristna att kämpa för utvisning av denna synd från kyrkan.”
   Fader Thomas, en jesuitforskare, anklagade Opus Dei för orimlig isolering, för att ha skapat en ”kyrka inom en kyrka”, med sin egen struktur, med en bekännelse som är helt oacceptabel för katoliker. Istället för andens fria arbete – lydnad och formalism. Opus Dei identifierade Wojtyla som kandidat till påven tidigt i sin karriär, när han var biskop i Krakow. Wojtyla gjorde många resor organiserade och bekostade av Opus, och utvecklade ett mycket nära samarbete med denna sekt. Opus utvecklade en strategi för att välja honom som påve, förlita sig på biskopen i München Joseph Ratzinger, amerikanska kardinaler Joseph Krol och Patrick Cody, som var nära Opus, och kardinal Franz Konig från Wien, som sedan samarbetade med Opus (och sedan avgick från både Opus och påven själv). Det var kardinal Konig som spelade en avgörande roll i sitt val.Opus Dei utvecklade en strategi för infiltration i affärsmiljön, för vilken ett nytt finansiellt nätverk i Schweiz skapades, vars huvudpelare var Bank of Gottardo. Så försöket på påvens liv i maj 1981 betraktas av vissa forskare som ett resultat av en akut inre maktkamp mellan olika fraktioner i Vatikanen. Enligt den tyska journalisten Waleski von Roques, författare till boken Verschworung gegen den Papst, publicerad i München 2001, var en del av curia, fientlig mot Johannes Paul II och ledd av jesuiterna, involverad i denna händelse. Sonen till de senare dödade, Roberto Calvi, tror också att försöket mot påven var förknippat med hans omorientering till Opus Dei.

   Gilla

   • Jesuiternas eviga rival främjade tanken på att skilja Katalonien från Spanien. Detta skulle innebära att man rippar bort en fet ekonomisk del från Vatikanen. Kataloniens avskiljning från Spanien skulle automatiskt ställa Katalonien under full kontroll av Opus Dei, en stor och inflytelserik organisation som också har betydande ekonomiska resurser, politiskt inflytande och eget maktstöd. Media håller försiktigt tyst om Vatikanens avgörande roll för att få Juan Carlos till makten och kringgå den legitima arvingen – hans far, för vilken Spanien tog över och fortfarande betalar av Vatikanens skulder. (Informerade källor citerar siffror från 20% till 30% av alla skatter som samlas in i landet, som används för att betala av andras skulder. Förresten, amerikanska medborgaren N. Jeresko/Nuland skrev nyligen om en del av USA: s statsskuld till en annan juridisk person kallas Ukraina . Så det finansiella fokuset på att skriva om andras skulder är lika gammalt som världen, men det fungerar fortfarande.) Därför är katalanernas upprördhet över att skatter lämnar regionen som vet var och inte återvänder helt rättvist. . Lejonparten av dessa pengar går inte till stöd för andra regioner. Kronan betalar fortfarande för ”specialtjänster” från Vatikanen. … Tony Thomas Gambino var en av samma Gambino – ”grå kardinaler” i New York, en av de fem kända familjerna i den italienska maffian. I september 2007 deltog Tony i The Investigative Journal on Radio Liberty för att intervjuas av Greg Szymanski. Han har redan försonat sina synder genom att tjäna termen som fastställts av domstolen. Han hade ingenting att förlora, vilket innebar att han inte hade något att dölja. Det enda han ville var rättvisa. En ärftlig kriminell, en inveterad bandit, deklarerade han att den högsta samordnaren för de mest fruktansvärda brotten mot mänskligheten inte var maffian . Jättenät för narkotikahandel och barnhandel har skapats och drivs av Vatikanen och den amerikanska regeringen, sa han.

    Gilla

   • – Den sicilianska maffian leds av kardinal Palermo, och den tidigare kardinalen Spellman från New York var Vatikanens gudfader till den amerikanska maffian, – Gambino är van vid att spara ord och kulor. Den är kort och slår därför utan miss – Bush, påven, Vatikanens ledning och den amerikanska regeringen hjälpte till att organisera attackerna den 11 september i USA för att starta kriget i Irak . Samma personer gav order och bad maffiaklanerna om hjälp med att störta Kennedy. Vatikanen och amerikanska tjänstemän har konsekvent fått enorma summor pengar från familjen Gambino. Korruption, mordet på stötande politiker, organisering av krig och terrordåd, nätverk av barn och narkotikahandel – de hade mer inkomst från de kriminella affärerna än de italienska klanerna tillsammans. hur påverkar Vatikanen vårt samhälle?- Vatikanen har sitt eget folk bland viktiga underrättelse- säkerhetstjänsterna på hela västra halvklotet. Detta är systemet. För det andra kontrollerar Vatikanen fortfarande media. Här kontrollerar Vatikanen såväl filmindustrin som videospel. Den tar särskilt hand om den vetenskapliga pressen och förlagen. För det tredje kontrollerar Vatikanen diplomatiska kåren i alla väststater, personalpolitik. Den kontrollerar också diplomatiska kåren i staterna i Mellanöstern, Ryssland i denna mening är inte längre heller något undantag. För det fjärde, och detta är redan en konsekvens av de tre första punkterna- håller Vatikanen organiserad brottslighet i ett kort koppel.

    Gilla

   • Vatikanen håller under sig både den europeiska maffian och latinamerikanska karteller och gäng. Låt mig påminna dig om att även Fidel Castro hade ett regelbundet och fruktbart förhållande till Peterskyrkan.Men hur utövar Vatikanen sitt inflytande? Heliga stolens huvudsakliga inflytningsinstrument i dessa områden sedan ungefär i mitten av 1900 -talet har varit den ”suveräna militära gästvänliga ordningen Sankt Johannes, Jerusalem , Rhodos och Malta”. Detta är hela namnet på Maltas order. Kommentatorer tilldelar felaktigt rollen som ”huvudskurkarna” till jesuiterna. Jesuiterna har verkligen styrka, men jag skulle inte sätta dem i första hand. Och en del försöker anpassa den personliga prelaturen hos påven i Opus Dei till rollen som ”bad guys”. …- – det så kallade Vatikans främsta instrument för påverkan i dessa områden är Maltas ordning , de är också ”Johanniter”, de är också ”Hospitallers”. Denna moderna ordning är faktiskt bara en spårning av historiska traditioner, den är endast formellt associerad med de deklarerade förfäderna. Faktum är att efter resultaten av det andra Vatikanrådet i mitten av 1900 -talet förändrades den katolska kyrkans inställning till frimureriet radikalt – medlemskap i frimurarorganisationer blev de facto acceptabelt för katoliker. Före detta råd exkommuniserade medlemskapet i frimurarorganisationer automatiskt en katolik. Och nu, efter detta råd, en fusion mellan frimureriet och anhängare av Vatikanens traditioner, inklusive den svarta aristokratin, hände precis på fältet av Maltas ordning. Det är från detta ögonblick som ordningens historia borde räknas, och historien som var tidigare är bara legenderna om svunna dagar, epos och strider.

    Gilla

   • Och som ett resultat av denna korsning och mutationer blev den så kallade ordningen en riktig maffiabläckfisk. Observera att de högsta ledarna för US CIA eller deras suppleanter nödvändigtvis var medlemmar i ordern. Du kan hitta information om detta i dödsannonser eller google. Och i de europeiska underrättelsetjänsterna är situationen liknande. När det gäller diplomati, i den italienska diplomatiska kåren, når andelen maltesiska medlemmar i högklassen 90 procent. Naturligtvis följer andra stater orderns rekommendationer när de utser sina diplomater. Annars kommer du helt enkelt inte att gå vidare i diplomati om ordern blockerar dig överallt. Jag har förresten anledning att tro att den välkända ”damen med ångor”, som nyligen representerade det ryska utrikesdepartementet , också befordrades till sitt jobb av malteserna.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: