COVID-KRIMINELLA ÅTALAS NU FÖR ”BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN”

2021-10-14
Kalle H.

Se bilaga, som innehåller bevis på att det ”vaccin” som används mot en ganska ofarlig influensa har planerats och utvecklats under många år för att effektivt kunna döda människor på ett sätt som gör att inte allmänheten misstänker den ondska som ligger bakom!

 

NU kanske det kommer att ske, det som vi länge väntat på, att skurkarna bakom det planerade massmördandet med s k ”vaccin” ställs inför domstol! Meningen är att alla regeringar i världen som har gått med på att införskaffa dessa s k vacciner och propagerat för att deras medborgare ska gå med på injektioner med denna mordvätska, ska ställas inför domstol och anklagas för folkmord. Det bör givetvis även gälla myndighetspersoner och ansvariga inom sjukvården (i Sverige regioner), likaså forskare och ”experter” som aktivt deltagit med propaganda för detta ”vaccin”. (Anders Tegnell lär inte komma undan). Livstids fängelse är det snällare straffet som gäller i vårt land för folkmord, i många andra nationer kan det bli dödsstraff.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: