Elites avfolkningsagenda är nu obestridlig

By Joachim Hagopian

Global Research, October 10, 2021
https://www.globalresearch.ca/elite-depopulation-agenda-now-irrefutable/5758148

Vid det här laget – oktober 2021 – är det mer än uppenbart att den globalistiska eliten Big Pharma – Great Reset för närvarande begår mänskligt folkmord och genomför sin eugenikiska avfolkningsagenda. Trots Big Medias censuravbrott som medhjälpare till morden som orsakades av felinformation och lögner till hundratusentals oskyldiga offer, för att dö redan av dessa mördarvacciner. Som svar har många ledande läkare, expertforskare och insider visselblåsare, med stor risk för dem själva, skrikit från hustaken för att låta det apokalyptiska larmet ljuda.

Tidigt under vaccinutrullningen, i februari 2021 förutspådde Dr. Sherry Tenpenny exakt att tusentals dödsfall från vaccinerna, som man kommer att falskt skylla på de falska varianterna från maj till augusti. Den uttalande doktor Carrie Medej uttalar sig nu mot vaccinfarorna genom nanoteknik och de transhumanistiska elementen i hur AI genom nanopartiklar i vacciner smälter samman med genetiskt modifierade tidigare GMO-formade människor.

Veteranmedicinska vaccinvisselblåsaren Dr. Joseph Mercola avslöjar den ”medicinska återställningen” inom Klaus Schwabs NWO-återställning. Den internationella toppkardiologen, internisten och epidemiologen Dr. Peter McCullough,  hävdar att stora vågor i slutet av augusti 2021 har rullat in och han hävdade att de vaccinerade bär 251 gånger virusmängden jämfört med de icke-vaccinerade. Dr McCullough främjar också naturlig immunitet och godartade läkemedel HCQ och Ivermectin istället för de skadliga vaccinerna, och förklarar:

Vi befinner oss mitt i en stor biologisk katastrof.

Till och med uppfinnaren av mRNA- och DNA-vaccinet, Dr. Robert Malone, MD rasar mot mRNA-vaccinerna mot Covid-19 som bioetiskt oansvarigt och mycket farligt:

Vi måste konfrontera data [och] inte försöka dölja saker eller dölja risker.

Kanadensiska doktorn Charles Hoffe blev förskräckt när han fick veta att 62 % av hans mestadels First Nations-patienter upplevde permanent blodproppskada efter att ha fått sitt vaccin.

Nedan finns hans intervju med Laura Lynn Tylor Thompson (finns också på Rumble-kanalen). https://rumble.com/vjuhch-canadian-doctor-62-of-patients-vaccinated-for-covid-have-permanent-heart-da.html

Den här veckan sa behandlande läkare för nationella presidenter, Dr Vladimir Zelenko i en intervju:

Om vi följer några av de ”globala ledarnas råd”, som Bill Gates sa ifjol,
”7 miljarder människor måste vaccineras”, då kommer dödsgraden att vara över 2 miljarder människor. Så vakna! Detta är tredje världskriget.

De citerade läkarna ovan är bara en handfull otaliga heroiska läkare som har offentliggjort sina bekymmer och sin upprördhet.

Kända doktorer, inklusive virologer, immunologer och biokemister, har också lett vägen och kallat den Covid-19-plandemic, baserad på Rockefeller Foundation 2010 års Lockstep-plan. En annan nobelpristagare, för att ha uppfunnit det otrevligt missbrukade PCR-testet, Dr. Kary Mullis dog kvällen innan det falska Wuhan-utbrottet efter att upprepade gånger ha avslöjat Dr. Frankenstein Fauci.

Patent- och intellektuella rättighetsexperten Dr. David Martin omkonstruerar den kriminella etiologin för Covid-19-pandemin medan den tidigare Pfizer VP-chefsforskaren Dr. Michael Yeadon upprepade gånger har levererat sina fruktansvärda varningar:

Den genbaserade designen får din kropp att tillverka viruspikproteiner, och vi vet, och vi har vetat under flera år, att viruspikproteiner utlöser blodproppar. Det är ett grundläggande problem.

Lyssna på Dr. Michael Yeadon, tidigare vice president och chefsvetare för Pfizer, som pratar om pandemin och COVID-vaccinet. Se videon nedan.

https://rumble.com/vcdjhb-planet-lockdown-what-you-should-know.html

Dessutom har en växande armé av Big Pharma-visselblåsare också modigt belyst denna välbehövliga sanning om vad mänskligheten farligt står inför under de kommande mörka vintermånaderna när sannolikt miljontals democid offer världen över kommer chockerande att läggas till vila pga dödliga blodproppar, stroke, hjärtinfarkt, multipel organsvikt, cancer – allt direkt kopplat och orsakat av Big Pharmas icke-vacciner.

Idaho-styrelsecertifierade patologen och ägaren till diagnostiklaboratoriet Dr. Ryan Cole har observerat en oöverträffad 20 gånger ökning av endometri cancer (cancer i livmoderväggen) sedan årets vaccinutbyggnad, orsakad av frånvaron av två typer av celler (hjälpar-T-celler och CD8-dödande T-celler), båda viktiga för ett fungerande immunsystem.

Denna ökända farmaceutiska dödande maskin inkluderar mRNA-spikprotein -DNA-förändringsinjektioner producerade av Pfizer och Moderna samt Johnson & Johnson, Storbritanniens AstraZeneca och Kinas Sinovac.

Från den 14 december 2020 och till den 10 september 2021 rapporterade den amerikanska regeringens egen spårningsmekanism VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) 14 925 vaccindödsfall (även om en visselblåsare hävdade över 45 000 inom 3 dagar från endast ett av nio distrikt).

Men uppskattningar att mindre än 1 % av skadorna och dödsfallen faktiskt rapporteras till VAERS, så en mycket mer exakt och realistisk uppskattning skulle vara att multiplicera det rapporterade antalet dödsfall med 100, eller för att hålla sig på den låga sidan, multiplicera med 10. Det står för den sannare dödsuppskattningen, som då sträcker sig från nästan 150 000 dödsfall.

Kombinera det med EU-antalet 25 248 dödsfall rapporterade under ungefär samma tidsperiod till 18 september 2021, och siffrorna hoppar till över en kvarts miljon. Således är det säkert att anta att miljoner runt om i världen redan har dött till följd av Big Pharmas-dödsspruta. Och detta är bara början.

Med 81 % av de misstänkta covid-19-dödsfallen i september i Storbritannien bland dem som fastställts att de redan har vaccinerats, är bevisen på dödlig skada orsakad av icke-vacciner överväldigande. I tillhörande vittnesmål sa Ontario akutmottagningsläkaren Rochagné Kilian, som precis avgick efter de lokala drakoniska, anti-hälso-covid-19-protokollen, att 80 % av inkommande ER-patienter som hon nyligen behandlat under den senaste månaden, lider av ”mystiska problem och de var dubbelt vaxxade. ” 76 procent av dödsfallet i covid-19 i september, som rapporterades i den amerikanska delstaten Vermont, och som också var helt vaccinerade, ligger tätt bakom Storbritanniens dödsfall. Genom djävulsk design har denna spirande medicinska förintelse snabbt blivit globaliserad död genom massiva injektioner, och i aldrig tidigare sedd skala.

Nobelpristagaren som har upptäckt hiv-viruset – Dr Luc Montagnier lämnade nyligen ett edsvuret intyg till Internationella brottmålsdomstolen och avslutade:

Detta [Covid-19] -vaccin är den största risken för mänskligheten och den största risken för folkmord i mänsklighetens historia.

Världens regeringar, Big Pharma och Big Media är helt klart skyldiga.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: