De första kulorna för tredje världskriget avlossades vid gränsen mellan Polen och Vitryssland när EU:s kollaps börjar

2021-10-11
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Händelser utvecklas i en rasande takt nu med enorma förändringar i Europa, Japan, Kina och på andra håll. Detta borde leda till en befrielse av USA som inte är alltför långt bort.

Poland summons Belarus diplomat over shots fired at border

Den mest krossande händelsen var kulorna från den vitryska militären mot den polska militären vid de två ländernas gräns. Här är några nyhetscitat som beskriver detta:

Anna Michalska, rzeczniczka Straży Granicznej

Anna Michalska, (bilden) talesperson för Polens gränsbevakningar, sa att vitryska styrkor avlossade skott mot Polens trupper över Europeiska unionens östra gräns på torsdagen … Området längs gränsen är begränsat som en del av ett nödläge som Polen införde i början av september. De hävdar att den vitryska regeringen som stöds av Moskva, organiserar och uppmuntrar människor att komma in på EU:s territorium som ett inslag i ett ”hybridkrig” som vedergällning för västerländska sanktioner mot den auktoritära regeringen i Minsk.

Detta är ett drag från ryska patriotstyrkor för att fylla det vakuum som skapas efter Angela Hitlers fall och hennes nazistiska Europeiska union, säger ryska FSB och andra källor. Det är en återbetalning för nazistens störtande från det ryska andliga hjärtlandet i Ukraina och otaliga andra övergrepp mot det ryska folket, säger källorna.

Till ryska länkade militära styrkor: Gör inga misstag. Att avsiktligt skjuta med vapen mot ett Nato-land är lika med en formell krigsförklaring. Detta är möjligt eftersom USA:s militär inte kommer att slåss mot Ryssland för att skydda de fascistiska krafter som kontrollerar EU.

The DOJ Is Investigating Americans For War Crimes Allegedly Committed While Fighting With Far-Right Extremists In Ukraine


Sidor från DOJ som vädjar om bistånd som skickats till Ukrainas allmänna åklagare

Ett offentligt tecken på detta kan ses i denna nyhet:

Justitiedepartementet och FBI undersöker en grupp bestående av sju amerikanska krigare under den federala krigsbrottslagen för krigsbrott [i Ukraina] … ingen, säger experterna, har någonsin åtalats, än mindre dömts, enligt US War Crimes Act.


Utan USA:s stöd kommer de kontinentala europeiska länderna (inte Storbritannien) inte ha något annat val än att acceptera Ryssland som sitt nya beskydd. Ryssland planerar att använda Europarådet med 47 medlemmar,

  • kontinentens ledande människorättsorganisation – som grund för en ny organisation som ska ersätta EU, säger ryska och MI6-källor.

Poland stokes fears of leaving EU in ‘Polexit’

Polexit?

Det finns många andra tecken på att EU kollapsar. Till exempel talas det nu öppet om att Polen lämnar EU eller Polexit, efter att polska domstolar förklarat sig vara över EU. Specifikt – i en seger för demokratin – beslöt Polens författningsdomstol att viktiga artiklar i ett av EU:s primära fördrag, var oförenliga med polsk lag.

Czech president Milos Zeman in the clinic

Ett annat stort tecken på att EU kollapsar är regeringarna i Österrike och Tjeckien nästan samtidiga faller. Något i stil med direkt från Hollywood, fördes Tjeckiens president Milos Zeman (bilden) till ett sjukhus efter att premiärminister Andrej Babiš ANO-parti förlorade valet där. Pandora Papers-undersökningen avslöjade att Babis i hemlighet flyttade 22 miljoner dollar genom offshore-företag för att köpa sig en fastighet på den franska Rivieran 2009, innan han gick in i politiken. Zeman lades säkert in på sjukhuset för att fördröja installationen av en ny regering som skulle undersöka dessa kriminella affärer.

Sebastian Kurz: Austrian leader resigns amid corruption inquiry

Även i Österrike har förbundskansler Sebastian Kurz (bilden) avgått på grund av en korruptionsskandal

Austrian Chancellor Sebastian Kurz arrives to announce his resignation during a press conference at the Chancellery in Vienna, Austria, 09 October 2021

Vad dessa nationer har gemensamt är att de var en del av det Österrike-Ungerska kejsardömet. Kom ihåg, att det var vid det allra första mötet i Davos World Economic Otto von Habsburg-Lothringen - CVCE WebsiteForum som Österrike-Ungern skulle bli kejsardöme och Habsburg-familjens arvinge Otto von Habsburg (bilden) introducerade Klaus Rothschild (Schwab) som sin frontman. Schwab är killen bakom den ”stora återställningen” och den falska pandemin.

Det kommer inte att dröja länge nu innan Rothschild-hantlangaren Emmanuelle Macron blir nästa dominobricka att falla, lovar franska patrioter. Guiljotinen uppfanns för människor som honom.

Det som är intressant i detta sammanhang är att EU har avbrutit handels-förhandlingar med Australien; påstått för att de inte längre köper ubåtar och helikoptrar av dem. I verkligheten betyder det att Rothschilds förlorar också Australien nu.

Australia to buy $1.3 billion fleet of US-made choppers as navy dumps troubled European-made MRH-90 Taipans

An army helicopter sits on the tarmac as the setting sun casts golden light across it from the left.

Här är ett av många tecken på att kanadensare också vaknar.

Justin Castros dagar är säkert räknade.

OK så låt oss nu titta på situationen i USA. Här ser vi ett öppet uppror i form av pilotstrejker, en militär flytt till Facebooks högkvarter och mycket mer.

Vad människor fortfarande måste inse är att Donald Trump inte är mannen som leder USA tillbaka till demokrati och självständighet. Kom ihåg att information med öppen källkod på platser som Forbes och Wall Street Journal visar att han räddades av Rothschilds varje gång han gick i konkurs som affärsman. Trump kräver också öppet att alla ska vaccineras för den obefintliga pandemin.

Trump pardons former aide Michael Flynn despite guilty plea in Russia probe  | News | DW | 25.11.2020

General Michael Flynn (bilden) har sagt att den amerikanska militären erbjöd Trump en chans att välta omkull det stulna valet 2020 och Trump svek dem genom att vägra. Av denna anledning skickade White Dragon Society en representant för att personligen träffa Flynn i förra veckan. Tanken var att erbjuda Flynn jobbet som tillfällig president i USA efter USA:s formella konkurs. Enligt denna Dragon-familjemedlem är Michael Flynn inte att lita på. Flynn berättade för WDS-representanten att han aldrig hade hört talas om drakfamiljen eller om denna författare och hans arbete. Eftersom han var chef för Defence Intelligence Agency betyder det att han antingen ljuger, är dum, helt ur led eller arbetar i hemlighet för den khazariska maffian.

Rysk underrättelse bekräftade tvivel om Flynn genom att skicka bevis på att han är kopplad till en kult av bedrägliga spiritualister kopplade till Adolf Hitler.

Robert F. Kennedy Jr. - WikipediaAv denna anledning rekommenderar WDS nu Robert F. Kennedy Jr. (bilden) som en möjlig tillfällig president efter USA:s konkurs enl. kapitel 11. Observera dock att denna författare är avlägset släkt med Kennedys eftersom han härstammar från min farfars mormor McCarthys syster (enligt min mormor). Kennedy är ändå tydligt intelligent, artikulerad och välinformerad, vilket är en sällsynthet inom amerikansk politik nu för tiden.

I vilket fall som helst är Rothschild/Rockefeller-klanen bakom den falska Biden-regimen långt ifrån klar och de kämpar med näbbar och klor för att få behålla makten. De har använt alla knep i sin arsenal för att undvika att deklareras insolventa den 18 oktober.

Trillion-dollar platinum coin could be minted at the last minute

An illustration of a $1 trillion coin.

Till exempel försöker de utfärda ett ”mynt” på 1 biljon dollar, som stöds av SDR, för att vara solventa, säger MI6 -källor och mediarapporter.

Japan’s Nochu Tiptoes Back Into CLO Market After Long Absence

A pedestrian is reflected in an electronic stock board outside a securities firm in Tokyo. Photographer: Noriko Hayashi/Bloomberg

De verkar också försöka plundra Japans Norinchukin Agricultural Bank för överlevnadspengar. Enligt olika nyhetsrapporter kunde en outfit som kallas ”Octagon Investment Partners” få 500 miljoner dollar i ”Collateralized Loan Obligations” eller CLO från denna bank i förra veckan. Vad detta betyder, enligt MI6 och andra källor, är att de använder riktiga pengar som deponerats hos Norinchukin som säkerhet och utnyttjar dem 100 gånger för att skapa ”50 miljarder dollar.” Detta är en del av pengarna som de tydligen använde för att sparka konkursburken på vägen i några veckor.

Eftersom USA noterade ett rekordunderskott på 73,3 miljarder dollar bara i augusti, kan du se att även 50 miljarder dollar inte kommer att räcka särskilt långt.

Människorna bakom den falska Biden-regimen höll också nödsamtal med kineserna i Zürich Schweiz i förra veckan, i ett desperat försök att försöka både utpressa och avsuga kineserna för att återfinansiera sig.

Senior Chinese diplomat meets U.S. national security advisor

US security adviser Jake Sullivan and Chinese diplomat Yang Jiechi hold  talks in Zurich, Europe News & Top Stories - The Straits Times

China welcomes 'positive statements' by US as talks hint at change of mood  | South China Morning Post

Samtalen, ”som hölls bakom stängda dörrar på ett flygplatshotell i Zürich”, leddes av USA:s nationella säkerhetsrådgivare Jake Sullivan (högst upp t.h) och hans kinesiska motsvarighet, högsta diplomaten Yang Jiechi. Offentliga uttalanden från båda sidor använde fraser som ”uppriktiga” och ”vidsträckta”. Den amerikanska sidan sade också att Kina bör ”undvika felberäkningar som kan få konkurrensen att hamna i konflikt.” Sullivan sa senare: ”Jag tror inte att han [Yang] nödvändigtvis accepterade vår åsikt. ”Med andra ord, hot och löften gjordes, men ingen överenskommelse nåddes.

Biden and China’s Xi agree to hold virtual summit before end of year

Biden and Xi

Detta är den typ av officiell kommentar som utfärdats av Kina efter samtalen:

Att höja skuldgränsen tillåter inte nya federala utgifter, men tillåter bara finansdepartementet att låna ytterligare medel för att täcka utgifter som redan har godkänts av kongressen, men med en förlängning som varar bara i några veckor står USA fortfarande inför den verkliga möjligheten att försumma … ”Eftersom USA aldrig har uppfyllt sina skyldigheter förväntas det vara utbrett och katastrofalt för USA (och den globala) ekonomin”, sa ekonomer vid Vita husets råd för ekonomiska rådgivare i ett blogginlägg tidigare i veckan.

http://www.news.cn/english/2021-10/09/c_1310235039.htm

Gazprom Plant Connected To Russia-China Gas Pipeline Shuttered Due To Fire

Dessutom började den amerikanska sidan tydligen lyckas med sina hot genom att sabotera en anläggning som levererar den ryska gasledningen till Kina. Detta är en upprepning av deras gamla skrävlande ”du skär av våra pengar, vi skär av din energi”.

Blas twittrade dock: ”Gazprom säger att huvudutrustningen vid anläggningen inte var skadad och att gasexporten till Kina fortsätter i linje med önskemål.” Ändå har en fullständig skadebedömningsrapport inte släppts.

Power of Siberia började sin verksamhet i slutet av 2019, innan Amur-fabriken lanserades. Anläggningen bearbetar naturgas från Gazproms Chayanda-fält och används som råmaterial för petrokemisk produktion.

Det har också funnits en kampanj för att förolämpa Ryssland och skylla på det för att de höjer gaspriserna i Europa. Det som har hänt är att spotmarknaden har manipulerats för att få gaspriserna att stiga med flera hundra procent. Det mesta av gasen säljs dock genom långtidskontrakt och dessa spotmarknadsmanipulationer har liten verklig effekt.

Global Food Prices Hit Fresh Decade High

Enligt Rysslands FSB höjer oligarkerna, som gömmer sig i Schweiz, upp mat- och energipriserna runt om i världen eftersom människor vägrar att bli skuldslavar genom att låna pengar som skapats av ingenting. ”De försöker pressa ut pengar från vanliga människor genom att höja priserna på nödvändigheter för att betala sina skulder”, förklarade källan.

1MDB and beyond: How US’ biggest law firm drives global wealth into tax havens

story image

Det finns också mycket intriger i Schweiz som handlar om försök att tjäna pengar på historiska asiatiska och andra obligationer, enligt asiatiska drakfamiljens källor. Det visar sig att en son till den tidigare filippinske ledaren Ferdinand Marcos (från ett tidigare äktenskap med en asiatisk kung) tillät Rothschilds och Rockefellers att ta in historiska obligationer via UBS och Goldman Sachs. Detta var vad som slutligen låg bakom den malaysiska finansiella skandalen på 1 MBD, säger källan.

Malaysia, 1MDB seeking more than $5.6 bln in damages from KPMG partners

Tydligen är denna Marcos-arvtagare nu död och alla tillhörande medel har ”tagits ur systemet”, säger han. ”Marcos-eran är över”, avslutade källan.

Källan sa också, ”det har varit många gripanden i Zürich den här veckan och många blivande obligationsägare har dödats.”

Källan sa att Bank of China, Bank of America, Wells Fargo och HSBC nu var med och inrättade ett nytt och icke korrupt kvantfinansiellt system.

En annan anledning till att den khazariska maffian har slut på pengar är i alla fall att de tydligen tappar i heroinintäkter från Afghanistan. Det är därför ”ISIS” (Rockefeller/Rothschild legosoldater) försöker terrorisera Afghanistan och talibanerna slår tillbaka:

Taliban Raid ISIS Hideout After Kabul Mosque Bombing

Talibans talesman Zabihullah Mujahid sa på måndagen att talibanerna gjorde en tillflyktsort för den afghanska ISIS-medlemsföreningen, känd som ISIS-K i en ”avgörande och framgångsrik attack”.

Taliban say they won’t work with U.S. to contain ISIS

Detta fick Michael Kugelman, biträdande chef för Asienprogrammet vid det amerikanska Wilson Center, att hota med att ”fredagens attack [mot en moské i Afghanistan] kan vara en förebild för mer våld”.

Ändå sa talibanens politiska talesperson Suhail Shaheen till Associated Press att det inte skulle finnas något samarbete med Washington om att upprätthålla den allt mer aktiva ”ISIS”-gruppen. Med andra ord, trots hoten, ”inga mer heroinpengar till dig”.

Den khazariska mobben gör sig nu redo att hålla ett nödsituationsmöte med sina främsta tjänare för att försöka rädda dagen. Det var därför som den falska påven Francis träffade på lördagen USA:s talman Nancy Pelosi.

Pelosi är i Rom för en panisk sammankomst med G20-slavar.

I det som kan vara relaterat noterar vi också denna till synes störande nyhetsartikel:

China proposes bans on private capital participation in media

The move is the latest salvo in China's broad regulatory crackdown this year on companies in various industries.

Privat kapital skulle hindras från nyhetsinsamling och distribution, enligt ett offentligt samrådspapper som publicerades på webbplatsen för National Development and Reform Commission, Kinas främsta ekonomiska planerare.

72 - Jeff Shell, CEO and the... - JewishContributions.com | Facebook

CIA-källor i Asien säger dock att målet för detta drag kan vara Rockefellers. De noterar att en viss ”Jeff Shell arbetar på Rockefeller Plaza och stöder Kina. Han är ENDAST ANSTÄLLD på Peacock TV LLC, som kontrollerar 2428 företag.”

Här är mer om MSNBC & NBC (kom ihåg, MS i MSNBC står för Microsoft) och deras Kina-partnerskap.

”Både MSNBC och NBC News drivs av NBC Universal, ett företag med omfattande ekonomiska band till CCP. I november 2010 tecknade NBC ett avtal med Kinas statliga mediaorganisation, Xinhua, om att etablera ett affärssamarbete inom internationella sändningsnyheter. Detta var den senaste marknadsexpansionen från CCP till amerikanska medier.

Sedan affärsavtalet undertecknades identifierade det amerikanska utrikesdepartementet Xinhua och fem andra kinesiska statliga mediaorganisationer som ”utländska uppdrag”. De har identifierats som direkta CCP-operationer och fungerar inte som oberoende nyheter.

Vad detta betyder är att Rockefellers försöker hålla sig i affärer genom att överlämna sina amerikanska företagspropagandanätverk till Kina.

Om kineserna bara försöker ta bort Rockefellers, då är det bra. Om de försöker kväva den fria pressen kommer det att sluta med att de stryper sanningen och därmed så småningom dem själva.

I Japan slutar Rockefeller/Rothschild-styret helt klart. Premiärminister Fumio Kishidas nya regering planerar att starta om den ekonomiska planeringsbyrån som var nyckeln till Japans höga tillväxt efter kriget. Den så kallade Covid-pandemin har också plötsligt slutat här.

Prof. Robert RothschildDetta kan ha att göra med att japanska poliser för några månader sedan fick pappershandlingar som bevisade att en viss Robert Rothschild (bilden) hade patenterat en Covid-upptäcktsmetod 2015. Detta satte igång en långsam Interpol-säkring som nu spränger Rothschild, Rockefeller och den khazariska maffians makt över hela världen.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , ,

3 svar

  1. Snälla , det ser väl vem som helst att första bilden är fake

    Gilla

%d bloggare gillar detta: