Tsunami kan slå till mot USA, Europa; förväntas döda miljoner; ingen varning planerad

Sunday, October 3
Judy Byington
https://beforeitsnews.com/press-releases/2021/10/tsunami-to-hit-us-europe-expected-to-kill-millions-no-warning-planned-3725103.html

VARNING KORREKT OCH NUVARANDE FARA: Forskare hävdade att det från och med igår fanns en 50/50 chans och det är bara en tidsfråga innan varje storstad 20 mil inåt USA:s ost- och södra kuster skulle utplånas, med miljoner dödade båda i USA och Europa av en tsunami orsakad av vulkanutbrottet på ön La Palma på Kanarieöarna.

I går kväll indikerade nya uppgifter om att skador också skulle inträffa ungefär 32 kilometer in på Europas anslutning till Atlanten.

Även om geologer under flera månader sedan fann att vulkanutbrottet kunde få en bit av ön att så småningom bryta sönder och falla i havet, har det kabbal-ägda Mainstream Media försummat att täcka historien – inte förvånande eftersom deras Illuminati agenda är att avfolka planeten.

Oroande var att under evenemanget skulle inga åtgärder vidtas för att informera eller skydda en enda själ enligt en geolog som arbetar på La Palma,

”Jag är en geolog som för närvarande arbetar under NDA som entreprenör för att utveckla en handlingsplan i händelse av en katastrof. Enligt ett meddelande jag nyligen fick från min arbetsgivare har ett beslut fattats om att alla ansträngningar som görs för att evakuera medborgare kommer att vara ohållbara, och att behovet av att ens förbereda eller mildra skador på liv eller egendom inte kommer att verkställas”.

”Det var just den ön som just nu såg svärmar av jordbävningar, vilket fick forskare att tro att vulkanen där kommer att bryta ut”, skriver en Telegram-webbplats, Battleground Research. ”Om den bryter isär och den sydvästra flanken faller i havet och orsakar en tsunami som många förväntar sig, skulle den amerikanska ostkusten vara förblindad eftersom 80 % av våra tsunamivarningsbojar inte fungerar.

https://t.me/WW3INFO/9221?single

Oddsen för massiva jordskred som orsakar lika massiva tsunamin på ön som ligger 700 miles (1126 km) från den afrikanska kusten var 50/50, och oddsen ökade för varje dag.

”Tre av de fem tsunamivarningsbojarna som skyddar den amerikanska ostkusten var offline och en fjärde fungerade fel och lämnade bara en boj i Atlanten för att varna amerikaner om en tsunami-våg kom mot dem från ön La Palma på Kanarieöarna”.

Även om vulkanen La Palma haft utbrott i flera månader kom de nya och mer exakta uppgifterna in i går kväll vid 17:45 -tiden från seismiska bildskärmar som installerades för några dagar sedan på ön. De föreslog att La Palma-vulkanen har gått in i ett skede i sitt utbrott medan en stor förkastning snart skulle få en del av ön att falla i havet.

Map of the island of La Palma showing the position of the Cumbre Nueva units under the Cumbre Vieja volcano. The gray dots indicate the position of the AMT measurements. Solid line shows the scar inferred from the present work. Dashed-dotted lines show the inferred extension of these units from previous studies. Dotted lines show exposed collapse scars on the island.

Potentiell tsunami kan drabba ostkusten i USA och Kanada. Större städer som berörs:

– 100 % av Delaware
– 99 % av Florida
– Portland och Augusta, ME
– Boston, MA
– Stamford and New Haven, CT
– Providence, RI
– Baltimore, MD
– Washington, D.C.
– New York City och Long Island, NY
– Philadelphia, Cherry Hill, Tom’s River, Atlantic City, NJ
– Houston, TX
– New Orleans and Baton Rouge, LA
– Savannah, GA
– Charleston och Myrtle Beach, SC
– Wilmington, Greenville, och Fayetteville, NC
– Virgina Beach, Norfolk, och Richmond, VA

NY Times La Palma, Vulkanlava når Atlanten, skapar en pyramid och giftiga gasrisker:

Enligt PROJECT CAMELOT https://t.me/projectcamelotKerry/3486 låg öns felstruktur djupt under jorden. Höjningen i förkastningszonen var nu över 12 centimeter. Förkastningen har inte övervakats ordentligt sedan år 2000 (Ward & Day Paper).

”Vi uppskattar att (Ward & Day) vågorna till Storbritannien skulle vara 5 till 7 meter höga (inte stora), mer en fara för ostkusten i Amerika på grund av den riktade förspänningen av energiutflödet”.

”Vi uppmanar återigen en beredskapsplan för att varna lågt liggande kuststäder vid Engelska kanalen, Irländska havet och Bristolkanalen för att förbereda sig för en varning på högst 6 till 9 timmar från ett större jordskred.

”DETTA ÄR INTE EN BORR. Man tittar på översvämningar och förmodligen 12 vågfronter, varav den andra och tredje skulle vara större än den första efter att den ”drar sig tillbaka” vilket indikerar på att den första vågen kommer inom en minut efter påverkan. DETTA ÄR VERKLIGA DATA från tidigare Pacific analyser av analyserade händelser. Var beredd att stänga ”Thames Barrier” med mycket kort varsel.

Geologen på ön varnade: ”På grund av de beslut som fattats av min arbetsgivare enligt kontrakt känner jag att jag har en unik plikt att informera massorna (så gott jag för närvarande har tillåtelse, därav mitt inlägg här) att man inte kommer att göra något som helst ifall att en tsunami närmar sig.

”Vänligen gör inga misstag i det här ögonblicket. Förbered dina familjer nu och lämna kuststäderna NU. Bo hos familj eller vänner längre inåt landet. Gör detta tills den seismiska aktiviteten har upphört.

”Jag postar här idag (på Telegram) eftersom hela min digitala plattformsportfölj faktiskt har fått en dödskram. Alla mina sociala mediekonton har förbjudits, och jag är för närvarande IP-förbjuden på alla Google-baserade plattformar, tillsammans med Twitter och Facebook”.Kategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: