Senaste nytt från Guanatamo: Chelsea Clinton och Hunter Biden

2021-10-09


Härmed undanber jag all kritik gällande dessa uppgifter. Sök själv om du finner dessa relevanta, men inte inom MSM-media. De skulle aldrig beröra detta. Du har hela internet framför dig.


Chelsea Clinton ställs inför militärdomstolen

Den 25 oktober kommer Chelsea Clinton att få en möjlighet att försvara sig vid en militärdomstol på Guantanamo Bay. Som rapporterats av RRN greps Clinton och maken Marc Mezvinsky av militären medan den kriminella duon reste från Clintons exklusiva Manhattan-lägenhet till en semesterplats i Rockport, Massachusetts.

Militären separerade dem vid gripandet; Clinton åkte till Guantanamo Bay för bearbetning, och hennes ekorrliknande, kvinnliga make fördes till en oklar plats där JAG-utredare enligt uppgift har pumpat honom på information. En GITMO-källa berättade för Real Raw News att Mezvinsky har sjungit som en fågel, uppenbarligen för att ingå en överenskommelse för att undvika sin egen domstol.

Nomination of the Judge Advocate General of the Navy > United States Navy >  News-Stories”Jag kan inte ge specifika detaljer, men Mezvinskys vittnesmål förstärkte vice amiral Crandalls (bilden) beslutsamhet att anklaga Clinton och tvinga henne till att ställa sig inför en militärdomstol. Innebär det barnhandel? Ja. Inkluderar det medhjälp till flera mord? Ja. Innebär det penningtvätt? Ja. Det är allt jag kan säga just nu, säger vår källa.

Han tillade att JAG under lördagen informerade Chelsea Clinton om att någon hade förgiftat hennes pappa och att han hittades död i sin cell på morgonen den 25 september och är avliden.

”Nåja,” sade Clinton påstås det gällande nyheterna, ”det visar hur mycket du vet – han är inte ens min biologiska far. Jag har ett alibi; jag har felaktigt hållits mot min vilja, under bevakning. Du mördade min mamma, och för det kommer du att få betala”, avslutade hon stoiskt.

En envis Clinton har vägrat att svara på frågor och krävt att hon får omedelbart tala med sin man.

”Utredare berättade att de hade förhört hennes man, och han sjöng som en fågel på alla hennes djupa, mörka hemligheter. Vet inte om hon trodde på dem, för hon anklagade dem för att ha gjort det. Om hon slutligen tror att han förrådde henne, skulle hon förmodligen vilja att han dödades. Äpplet faller inte långt från trädet, säger vår källa.

Redaktörens meddelande:
Tack till de mycket generösa människor som bidragit till insamling. Vi har fått cirka
80 % av pengarna skickade via GFM och hoppas få resten innan vi avbokas för att vara patrioter.


Hunter Biden Military Tribunal: Dag I

2021-10-06
https://realrawnews.com/2021/10/hunter-biden-military-tribunal-day-i/

Nomination of the Judge Advocate General of the Navy > United States Navy >  News-StoriesÄven om militären hade mycket att anklaga Hunter Biden för, sade vice amiral Darse E. Crandall, (bilden) som stod för åtalet, i början av måndagens domstol, att han bara skulle fokusera på de mest grova anklagelserna och ignorera mindre brott för att undvika att dra ut på tiden i domstolen och slösa bort militärens tid.

Han berättade för panelen bestående av tre officerare att han var övertygad om JAG:s förmåga att döma Biden på anklagelser om förräderi och konspiration, våldtäkt och barnsexbrott.

Trots att han står inför ett capitoliummål och en potentiell dödsdom, stoltserade Biden, handfängslad vid handlederna, inne i GITMO:s södra rättssal och blinkade med ett konstgjort flin mot officerarna som fått i uppgift att väga militärens fall mot honom. Hans leende var konstgjort eftersom åratal av kronisk droganvändning -crack-kokain och crystal meth – hade gjort att hans naturliga tänder ruttnat i käkbenet.

Hunter Biden, en advokat, hade avböjt utomstående advokater till förmån för att företräda sig själv.

”Den här rättegången är en cirkus,” sade Biden i ett inledande uttalande, ”och jag är oskyldig till alla anklagelser. Ja, jag har fattat några dåliga beslut i mitt liv – men de besluten påverkade mig, och bara mig. Det finns inga bevis, absolut inga, att jag har begått brott i eller mot USA. Jag är den första sonen, och min far kommer att se till att denna kommission åtalas för sina brott mot laglydiga amerikanska medborgare – som jag.

Vice amiral Crandall presenterade en bärbar dator som en gång tillhörde Hunter Biden och kallade den ”den ökända datorn” som framkallade långvarig media kontrovers.

Missing oil tycoon Ye Jianming's firm faces delisting in China, 18 months  after he was detained by Chinese authorities | South China Morning Post  Who Is Tony Bobulinski? What We Know About Hunter Biden's Business Associate
Ye Jianming                           Tony Bobulinski

Grunderna i historien är väldokumenterade: New York Post hade fått e-postmeddelandena från den bärbara datorn som visar att Biden hade fått 10 miljoner dollar från den kinesiska miljardären Ye Jianming för en introduktion till den ”stora killen”, till synes Joseph Biden. En tidigare affärspartner för Hunter Biden, Tony Bobulinski, bekräftade senare anklagelserna och sa att Bidens började ta emot stora kinesiska utbetalningar redan i juni 2017.

Utbetalningen på 10 miljoner dollar var bara början, sade vice amiral Crandall till nämnden, för Hunter hade tagit åtskilliga utbetalningar från flera inflytelserika kinesiska miljardärer med band till Kina och nationens utrikesministerium – Kinas version av CIA.

Hunter Biden, family move into $5.4M Venice, Calif. home: report | Fox News

Han lade på försvarsbordet ytterligare en bärbar dator och en iPad som militären hade beslagtagit under en razzia på Hunter Bidens egendom i Venedig, Kalifornien (bilden). Även de innehöll oräkneliga mejl och ekonomiska register som bevisade att Biden hade fått cirka 250 miljoner dollar i kinesiska utbetalningar mellan 2017 och tidpunkten för hans gripande.

Top 5 Chinese businessmen to watch in the future - China.org.cn”Sjuttiofem miljoner dollar i 15 avbetalningar från Chen Dongsheng (bilden) under förutsättning att 35 % läggs på för att demonisera Donald J. Trump och vidta ”alla nödvändiga åtgärder” för att förhindra hans återval 2020. I ett svarsmail från 19 januari 2019 skrev Hunter tillbaka: ”Du behöver inte oroa dig för Trump. Du behöver inte oroa dig för Trump alls. Pengarna spenderas väl. Trump kommer inte att vara president om – han ens finns”.

”Vi vet att han inte skulle prata under sitt första vittnesmål. Kanske kommer han att prata nu. Hunter, samlade du in pengarna för din kära gamla pappas räkning? Tvingade han dig? ”

Hunter stängde munnen.

Vice amiral Crandall påpekade sedan att Chen Dongsheng inte var en vanlig kinesisk medborgare. Ingen vanlig miljardär.

”Det är känt för oss att Dongsheng är en tillgång i Kina, och jag har svårt att tro att Biden’s inte visste det,” sade vice amiral Crandall. ”Dokument på hans enheter visar att han har varit förtrogen med alla sin fars affärer och underrättelse i över 12 år. Hunter var poängmannen för en operation för att begära in pengar från utländska aktörer som kunde vinna på ett Biden-presidentskap och bli lidande ifall Trump blev omvald. Detta var inte en insamlingskampanj; det var förräderi”.

Sammantaget visade han tribunalen 250 mejl och 645 delar av finansiell dokumentation som beskriver Bidens affärer med skuggiga figurer från tarmarna hos den kommunistiska nationens säkerhets- och sekretessbyråer.

Biden invände: ”Inget av detta bevisar någonting. Dessa enheter är inte mina. Har aldrig ägt dem. Aldrig sett dem. Militären uppfann dem för att fånga mig”.

”Jag förväntar mig något bättre av en advokat. Jag försäkrar kommissionen att dessa objekt har digitalt autentiserats som tillhörande Hunter Biden. Och han brydde sig inte om att han lämnade sina fingeravtryck överallt. Ägandet av dem är obestridligt.

Efter ytterligare en genomgång med irrelevanta invändningar ajournerade vice amiral Crandall domstolen till tisdag morgon. (12.10)
Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: