Banksystemet är ett gigantiskt kriminellt företag

2021-10-07
Peter B. Meyer
https://finalwakeupcall.info/en/2021/10/04/the-banking-system-is-a-gigantic-criminal-enterprise/

Ingen överlevnad för US-dollarn
Naturen vinner alltid för att låta guld och silver vara pengar
Den kommande ekonomiska kollapsen
The Global Reset – Den globala återställningen

Bara den fria marknaden definierar värdet på allt

Dagens ekonomi är en centralbanksekonomi och inte en folkekonomi. Denna ekonomi kan inte repareras, en ny folkekonomi kommer att sättas på plats, fri från centralbankens ingripanden och manipulationer. Kort sagt, en ekonomi som styrs av folket på grundval av utbud och efterfrågan, en rättvis handelsekonomi, som förklaras i FWC-artiklar.

En granskning av centralbankerna kommer att sätta den sista spiken i deras kista. Samtidigt har Ryssland, Kina, Turkiet, Syrien och Brasilien officiellt flyttat från IMF genom att etablera sina egna valutor, som Ryssland redan hade meddelat, bort från US-dollarn, vilket bekräftar övergången till sunda pengar, kontrollerad av folket.

Alla valutamarknader har manipulerats och DS har kontrollerat genom riggade valutor under nästan lika lång tid som centralbanker har funnits. Detta täcker marknaden för ädelmetaller och ger medel för att i hemlighet föra ekonomiska krig, skörda ”orättvis berikning, makt och kontroll”, för att genomdriva politiska agendor genom ekonomisk utpressning.

Under mer än två århundraden har ingen vetat något verkligt ärligt värde på någonting. Kriminella banditer och rovriddare har manipulerat absolut allt för att passa deras syften. Läsarna kan klia sig i huvudet? Faktum är att det inte har funnits en fri marknad under de senaste två århundradena, så det finns absolut ingen färsk data som stödjer det verkliga ”marknadsvärdet”, för att visa ”vad marknaden kommer att bära”, för att utgöra en referenspunkt. Man har manipulerat absolut allt för att passa deras syften. Hur kan det verkliga värdet av någonting fastställas? Svaret är enkelt ”vad marknaden kommer att bära”, eller med andra ord, ”utbud och efterfrågan” som är den underliggande principen för fritt marknadsvärde. Den fria marknaden definierar värdet på allt.

Priserna på alla ädelmetaller har fastnat, undertryckts och ”fastställts” av Rothschild-ägda London Gold and Silver Boards, medan parlamentsledamöter har hållits i mörker. Som vi alla vet vad gäller volymerna av ädla metaller, både de i marken och ovanför.

Och om det inte är känt hur stor volym av en vara som ägs, i förhållande till efterfrågan på den varan, finns det ingen objektiv indikator på vad marknadsvärdet för den varan verkligen är.

Den dåliga nyheten är: det finns inga riktiga priser på guld och silver tillgängliga i världen idag.

Det är värdelöst att följa investeringsrekommendationerna, allt i god tro, av personer som Peter Schiff.

Gold and Silver prices today: Marginal dip in the rates of precious metals  on MCX| Check Here - Business News

De priser som presenteras av media i vår värld bestäms av en liten grupp individer i London och New York; denna grupp bestämmer varje arbetsdag, vad priserna på guld och silver ska vara den dagen. Det dagliga beslutet har ingenting att göra med en ”marknad” för dessa metaller.

Den del av Kitco.com som ägnar sig åt kommentarer om marknaderna för ädelmetallerna är kanske underhållande, men annars värdelösa. Vissa dagar är priserna på dessa metaller stigande, och guld- och silverinvesterarnas hjärtslag stiger. Men efter den ökningen kommer en kollaps – investerare som köpte metaller tidigare på dagen blir förlorare.

Andra dagar sjunker priserna på ädelmetallerna och investerare skyndar sig att sälja sitt lager av metaller för att undvika ytterligare förluster. Sedan plötsligt, vänder priset och går upp lite. Men investerare utan likviditet kan inte dra nytta av uppgången. Det verkliga syftet med ädelmetallmarknaderna är att förvirra allmänheten.

Ingen överlevnad av US-dollarn

”Förvirring är målet”. Att sända fiktiva priser på ädla metaller har gjort det möjligt för dollarn att överleva så länge den har, som världens valuta nummer 1. Det finns ett sätt att tjäna på ädelmetallmarknaderna: Du köper, till vilket pris som helst, när du vill köpa, och tar i besittning de inköpta metallerna. Avstår från dessa köp, glömmer dem och väntar. Du kan dö innan metallpriset går upp och stannar uppe. Å andra sidan, om du fortfarande andas och dollarn har dött och gått åt helvete, kommer vinsten på ditt köp för ett uns guld att visa sig vara mycket stor.

Världens centralbanker – Ryssland och Kina båda undantagna – är alla medlemmar i en internationell klubb av centralbanker. Denna klubb drivs enligt de regler som dikteras av BIS, Bank for International Settlements, som ligger i Basel, Schweiz.

Händelser som ägde rum för flera år sedan resulterade i en omvandling av alla valutor som administrerades av bankerna under BIS:s styrning till fiat-valutor; det vill säga valutor som inte har något stöd eller samband med ädelmetallerna, silver eller guld.

Allt som är mänskligt kan förändras, utom den mänskliga naturen själv. De nuvarande finansinstituten har hamnat i ett tillstånd som står i strid med den mänskliga naturen – eftersom de driver exklusiva fiat-pengar utan något egentligt värde.

Naturen vinner alltid för att låta guld och silver vara pengar

Sakens natur är att finansinstitutens tillstånd utan tvekan är föremål för radikala förändringar. I naturen återgår saker alltid till naturen. När världens oordning, det vill säga krig, undergräver BIS:s makt, kommer vissa länder nödvändigtvis att återvända till riktiga pengar av guld eller silver, och erkänner det igen, för att upprätthålla fred och ekonomiskt samarbete mellan elementen i deras populationer.

I den kommande globala monetära störningen kommer institutionen för nationella centralbanker att ha blivit irrelevanta. Politikerna som är presidenter eller diktatorer måste gå in för att ge riktiga, påtagliga silver- eller guldpengar till sina människor när pappers eller digitala pengar blir irrelevanta.

De åtgärder som presidenter eller diktatorer kommer att behöva genomföra, måste återigen vara i ‘The Things of Things’; ganska enkla åtgärder. Alla härskares främsta intresse har alltid varit att ha en försäkrad inkomst, och det enda sättet att få en försäkrad inkomst är genom beskattning. Eftersom papper eller digitala pengar har blivit irrelevanta måste de hitta ett sätt att beskatta riktiga pengar, genom silver eller guld.

Således blir deras första intresse att etablera guld eller silver som de pengar de ska beskatta. Hur ska de gå tillväga för att etablera guld eller silver som pengar? De behöver egentligen inte göra någonting alls, eftersom guld och silver är pengar till sin natur. Allt som framtida regeringar kommer att behöva göra är att deklarera att skatter – det centrala, övergripande intresset för alla regeringar – ska betalas i guld- eller silvermynt.

Regeringar som vill införa höga skatter i guld eller silver kommer att finna att deras ämnespopulationer är ganska lata och inte trivs. Regeringar som inför låga skatter i guld eller silver kommer att finna att deras befolkning trivs och att fred och ordning råder helt naturligt.

Av sakens natur – naturen vinner alltid – framtidens värld kommer att se guld och silver återvända som pengar. Dagens nutid, där vi lever, kommer framöver att ses som en mörk tidsålder.

Den kommande ekonomiska kollapsen

Alla valutor är fastklämda i förhållande till varandra, stödda och ”fixade” av Exchange Stabilization Fund (ESF), som har använts som en gigantisk fastighetsmekanism för råvarupriser. Denna ESF-mekanism designades och implementerades av Världsbanken på uppdrag av Rothschild-lägret i Deep State.

Och eftersom rättsväsendet också har köpts och betalats av kabbalen, är denna fastighetsprissättning av både ädelmetaller och valutor, som är jämförbara med varor, ett allvarligt brott som annars skulle ha bestraffats.

Anledningen till att råvaruprissättning och särskilt valutapriser är ett brott, som resulterar i marknads- och ekonomiska manipulationer, som undergräver nationellt oberoende och suveränitet, vilket ger orättvisa fördelar för vissa länder på andras bekostnad via artificiell manipulation av värdet av deras valuta.

Deep State-kabbalen har planerat den kommande ekonomiska kollapsen, som ska följas av krigsrätt. Då kommer bankirerna och regeringarna att återkalla alla skulder omedelbart, men enligt planen och kända från början – kommer de flesta inte att kunna betala och kommer att gå i konkurs. Detta kommer att orsaka en utbredd global finansiell panik, eftersom Deep State Illuminati styr människorna genom ekonomin.

Och här är början på kollapsen, Evergrande-företaget är nu skyldigt 305 miljarder dollar i skuld till det kinesiska, det är bara toppen av isberget när det gäller Evergrandes totala skulder och derivatskulder, vilket kommer att dra ner miljoner av deras motsvarigheter!

Endast, fristående tillgångar kommer att överleva, allt annat är på väg att förstöras!

Hela det monetära systemet är ett stort Ponzi-system i sin struktur, den obesvarade frågan är; är stora banker rädda för en visselblåsare som kommer fram för att avslöja all korruption, vilket leder till förlust av förtroende eller en krasch i det monetära systemet, eftersom så många bankirer på hög nivå har begått självmord under de senaste åren?

”Livet sådant som du känner det är en lögn. Samhället är en bur, en matris av bedrägerier. Ditt jobb är frivilligt slaveri. Att titta på TV, är utformat för att hålla dig oförmögen till kritiskt tänkande, och själva friheten och det demokratiledarna hävdar att de står inför, är inget annat än en illusion”.

The Global Reset – Den globala återställningen

Alla konstgjorda skuldinstrument som någonsin skapats måste så småningom regleras genom universell lag, för vilket ett internationellt guldfördrag undertecknades 2015. Det finns 210 suveräna nationer som följde den väg som de suveräna äldste WDS (White Dragon Society) lade upp. Dessa nationer kan nu delta och säkerställa sina suveräna hårda tillgångar för att skapa nya pooler av utvecklingskapital, för att aktiveras i ett nytt och förbättrat digitalt QFS-finansiellt system med tillgångar med välvillig algoritmisk tillsyn.

Deep State Kabbalen vann många strider under de senaste 9 000 åren, men nu har de förlorat kriget; och kommer aldrig att få återvända för att övervaka mänskliga angelägenheter. Deras dagar med bedrägligt, hemligt förräderi och kallblodiga mord för att ersätta motståndare med sina marionetter och stjäla suveräna tillgångar kommer snart att sluta för gott. Titta på den här videon från 2017, den är faktiskt aktuell än idag.

Om ett land misslyckas med sina suveräna åtaganden, kommer de automatiskt att absorberas i QFS och deras skulder betalas direkt på plats. Internationella fordringsägare kommer inte längre att få leva rövare och införa hårda åtstramningar i ett försök att stjäla nationella suveräna resurser.

VARNING; Alla banker kommer att vara stängda för den kommande tiden. Förhoppningsvis om två veckor (15.10 red.anm) därefter kommer det nya QFS systemet fungera.
Ha extra mat, vatten, kontanter och guld-/silvermynt tillgängliga hemma.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: