Till mina ifrågasättande läsare…

2021-10-06

Till dig som läser det här just nu

Den senaste tiden har jag fått en hel del mejl från mina läsare som skrivit till mig och ifrågasatt det jag tagit upp. Visst, det är alltid kul när läsare hör av sig och ställer frågor om något som de funderar över, men under den senaste tiden har det blivit lite väl mycket av den varan. Ett ifrågasättande som inte alltid känts trevlig.

Folk har undrat hur trovärdiga Judy Byington och Michael Baxter är med deras uppdateringar av bl a vad som pågår på Gitmo (Guantanamo Bay) och om det med Bill Gates och Bill Clinton verkligen stämmer. Det vågar jag påstå att de gör. Båda har mycket nära kontakter med militär intel och underrättelsetjänster varifrån de får dessa uppgifter direkt. Skulle du avslöja namnet på exekutionsförrättare eller domare om du inte hade 100 % på fötterna? Tror inte det.

Det finns massor av kanaler man kan följa och lyssna till och som överlappar varann och delvis berättar samma saker i en lite annan tappning. På min hemsida har jag en sida med trovärdiga alternativa medier ni kan följa, och som jag själv följer.

Var hittar jag alternativ info?

Om du är verkligt intresserad av vad som försiggår på Gitmo och alla dessa rättegångar, kan du med fördel prenumerera på Judicial Watch med Tom Fitton. Det är han som hjälper president Trump att ta fram alla dessa bevis som behövs inför dessa rättegångar.

Här ett utdrag med David Zublick:

Kan förstå, att allt verkar så förvirrande då du kan se samma person på TV, men läser här att han/hon är död. Men glöm inte att dessa människor har dubbelgångare/kloner och så finns det CGi-teknik (som PhotoShop men för TV). Det är allt Deep state gör för att dölja sina egna tillkortakommanden och för att manipulera oss tittare till att tro att dessa människor fortfarande finns  mitt ibland oss. Det är sådant CIA och Mockingbird Media använder sig av.

Jag har inte tid att söka fram en massa källor till er, dem får ni själv söka fram. Det jag publicerar har alltid en källa angiven så du kan återgå till ursprungsmaterialet och checka upp det, eller kontakta författaren direkt om du har en fråga. Det har jag gjort många gånger. Ibland får man svar, ibland inte. De får säkert många fler än jag och hinner inte svara på alla.

Men främst åligger det på läsaren att ”googla” fram fler uppgifter och hitta svar på sina frågor. Men svensken är allmänt sett sådan ”att allt ska vara färdigserverat”. Det får bli ett slut på det nu när vi går in i en ny tid av upplysning. Allt finns på nätet. Men sök inte bland MSM-media! Om jag hittat det, kan även du göra det!

Det ni läser på kanske  5-10 minuter, kan för mig ha tagit en hel dag, eller kanske veckor, såsom det jag håller på med just nu. Att systematiskt gå igenom vem som tillhör Deep state ända från tidernas begynnelse och fram tills idag. Men, det är ett digert arbete och det får ta den tid det tar. Nu har ni något att se fram emot 😉

Det arbete som jag och många med mig utför, kan ibland vara förenligt med livsfara. Glöm aldrig Bechir Rabani eller Lars Vilks. Jag tror inte för ett ögonblick att dessa var en olycka… Så om jag skulle försvinna av en oförklarlig anledning, så har jag inte begått självmord… Börja undersöka …!Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

%d bloggare gillar detta: