Tänk om en miljon asociala svenskar skulle massinvandra till ett annat land och kräva att bli försörjda av dess medborgare?

2021-10-04

Något mer korkat och naivt än svensken finns inte på denna planet och svensken fattar fortfarande och kommer troligtvis aldrig heller att fatta hur utnyttjad och grundlurad han är av hitkommande slödder från världens alla hörn vars enda syfte att komma hit är att roffa åt sig av det som generationer av svenskar byggt upp.

Ta t ex den här insamlingsgalan Världens barn som gick i helgen och som hittills inbringat över 40 miljoner.

Pengarna skall användas till olika projekt världen över som enligt insamlingsgeneralen igår i TV 1 naturligtvis skall underställas noga kontroller så att pengarna används rätt. Och skulle man komma på något som inte går rätt till så kommer man att kräva tillbaka pengarna som utbetalats. Kräva tillbaka!?

Tillåt mig gapskratta! Sverige är världsberömt som landet man kan lura precis som man vill utan att riskera någonting och att en korrupt regim i någon bananrepublik självmant skulle betala tillbaka pengar till ”byfånen” Sverige är ju bara absurt att tro.

Ta exemplet när Nordkorea för ca 40 år sedan ”köpte” ett hundratal Volvobilar av tillverkaren som fick exportstöd av svenska staten för att dom inte skulle bli blåsta. Blåsta blev just svenska skattebetalare på dom ca 2 miljarder som Nordkorea fortfarande inte betalat för bilarna som man än idag kan se rulla på vägarna.

Ett folk som tillåter att ett land som så sent som på 70-talet nästan kan beskrivas som ett paradis där dom flesta levde ett ganska bekymmerslöst liv befriat från dom grövsta kriminella inslagen som fanns i andra länder förvandlas till vad det idag är skall ta mig fan inte ha ett eget land. Värdesätter man inte sitt land och sin kultur mer än att t ex primitiva våldsbejakande analfabeter tillåts härja fritt och bete sig som svin så är man inte värda annat än att gå, under vilket man också kommer att göra.

F ö så pågår tydligen insamlingen till Värdens barn året ut så du som känner för att du fortfarande har ett överskott och fortfarande tror på att din gåva kommer att lösa alla problem för fattiga barn som troligtvis sedan i fredags ökat med några tiotusentals eller kanske hundratusentals nyfödda världsmedborgare kan ju återigen öppna både hjärta och plånbok.

Om inte annat så stöder du säkert ett antal suspekta organisationer som återigen kan se fram att få ta del av gåvorna från den Humanitära stormakten Sverige och dess korkade urbefolkning.

Tänk om en miljon asociala svenskar skulle massinvandra till ett annat land och kräva att bli försörjda av dess medborgare?

Läs och begrunda det som står på Katerina magasin och som är skrivet av en likaledes invandrare som insett vart Sverige är på väg. Det är inget annat än en skam att det just är invandrare som vågar skriva och öppna munnen medans svensken sitter tyst och menlöst tittar på när han fosterland håller på att gå under.

Ännu större är skammen när svensken även vid nästkommande val kommer att rösta på dom partier som är skuld till förfallet och egentligen så borde en stor del av det svenska folket omyndigförklaras.

Om nu någon av dom som borde omyndigförklaras känner sig kränkt av vad jag skrivit så kan jag bara förklara det med att det var precis det som var meningen.

Och du Svenne, det är inte lönt att göra en anmälan för enligt svenska lagar och bestämmelser så är det bara invandrare som kan känna sig kränkta och utsatta för rasism eftersom du är en andra klassens medborgare i ditt eget land. Smaka på den du!

Men bli nu inte för ledsen, det kommer säkert en ny insamlingsgala dit du kan skänka av ditt överflöd.

Sandor Herold, ännu inte helkorkad invandrareKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: