Biden-regimens försummelse; det går ända till den 18 oktober innan hela helvetet bryter ut

2021-10-04
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Den falska ”Biden”-regimen i USA släpptes som oförmögen att betala sina räkningar till den 30 september och har getts tid fram till den 18 oktober innan pluggen slutligen dras mot den onda regimen, lovar asiatiska hemliga sällskapskällor. Finansieringen avbröts eftersom de kriminella familjerna Rockefeller/Rothschild etc. bakom ”Biden”-regimen inte lyckades uppfylla sitt löfte med att lämna över Australien till den kommunistiska kinesen, säger källorna.

BREAKING NEWS: CHINA FIRES NUCLEAR-CAPABLE MISSILE DIRECTLY OVER SYDNEY AUSTRALIA

Det är den verkliga anledningen till att ”De dåliga relationerna mellan Kina och Australien tog en sådan otrolig vändning den här veckan när Kina avlossade en” Long March 3B ”kärnvapenmissil, direkt över Sydney, Australien”.

NSW Premier Gladys Berejiklian resigns amid probe by anti-corruption watchdog

NSW Premier Gladys Berejiklian speaks to the media during a press conference to announce her resignation, in Sydney, Friday, October 1, 2021. (AAP Image/Bianca De Marchi) NO ARCHIVING

Förändringen i Australien återspeglas i det faktum att premiärminister i Gladys Berejiklian avgick som premiärminister i New South Wales ”efter att en undersökning funnit att hon och andra i regeringen fick miljontals dollar från Pfizer för att driva drakoniska vaxxlagar”, säger australiensiska underrättelsekällor. 

Det faktum att de vägrade att överlämna sig till det kommunistiska Kina är också anledningen till att EU har gått in i striden genom att avbryta handelsförhandlingarna med Australien, säger källorna.

Hur som helst är avstängningen av asiatisk finansiering det som fick den falska Biden att säga ”Vi ska klara det här,… Det spelar ingen roll när. Det spelar ingen roll om det är sex minuter, sex dagar eller sex veckor. Vi ska klara det”.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/10/biden666.mp4?_=1

Genom att öppet håna det satanistiska 666-numret har de kriminella som använder gummimasken ”Biden” som front helt kommit ut ur garderoben.

Eftersom dessa kriminella har utfört fruktansvärda massmord varje gång de tidigare mötte förfall, kan du vara säker på att detta uttalande från Biden var tänkt att tas som ett hot.

Den här gången, utan tvekan, planerar de att överträffa 9/11, Fukushima och den falska pandemin 2020. Den uppenbara kandidaten den här gången är La Palma. Vulkanen som bryts sönder med ökande intensitet och gör det på ett sätt som ökar chansen att en massiv tsunami träffar USA:s ostkust etc.

Warning: The La Palma Eruption, What It Means

Det är därför Rysslands, Pentagons och Kinas gemensamma militära insatser är nödvändiga för att slutföra dessa kriminella permanent. Den underjordiska basen i Norge – där HAARP-attacken på La Palma har sitt ursprung – är ett utmärkt mål. Den khazariska maffian har högkvarter runt Genèvesjön.

Under dessa omständigheter efterlyser White Dragon Society ett möte i Tokyo för att säkerställa att vita hattarna får finansiering för att ta över de fungerande delarna av den amerikanska regeringen efter att Biden-kriminella har tagits bort. Detta möte har stöd av det brittiska samväldet, Vatikanen (frimurare P3), ryssarna (FSB) och asiatiska hemliga sällskap. Mötet har kallats till Tokyo istället för Lichtenstein enligt förslag från ”Biden”-folket på rekommendation av frimurarna P3.

För att fortsätta trycket på den khazariska maffian hade en representant för White Dragon Society ett möte i förra veckan med en Mr. K, en av de största mördarna i den japanska underjorden. Herr K är känd för att ha klippt av folks fingrar från knogen, ett i taget tills han får den information han behöver. Han sveper sedan in kropparna i bly och dumpar dem i havet, berättar kollegor. I alla fall sa Mr. K att Black Dragon Society-fraktionen han var ansluten till har bestämt sig för att alliera sig med WDS. WDS gav därefter Mr. K en lista över de främsta khazariska maffiaagenterna i Japan. Mr. K lovade att han och hans män skulle ”undersöka detta”.
WDS hade också ett möte i förra veckan med högergrupper som måste ha förmågan att mobilisera andra fraktioner inom den japanska underjorden. Det betyder att vaccinmaffian i Japan nu är dömd.

Former Foreign Minister Fumio Kishida set to enter LDP leadership race |  The Japan Times

Valet av Fumio Kishida (bilden) som Japans premiärminister var en del av denna förändring. Vi kan nu avslöja att vi medvetet tycktes stödja Takaishi Sanae som premiärminister för att förvirra den khazariska maffian om hennes lojaliteter. Takaishi skulle väljas ut för att dölja brott utförda av den före detta premiärministern Abe Shinzo. Detta inkluderade korruption i OS i Tokyo och skapandet av ett biologiskt krigslaboratorium förklätt som en veterinärskola.

Högergruppen, som har starka förbindelser till Taiwan, sa också att en massiv taiwanesisk underjordisk bas i Kina nyligen hade översvämmats och ”dödat tiotusentals taiwanesiska generaler och soldater”. Detta är verkligen relaterat till en CIA-rapport om att en bas under Three Gorges-dammen som hade präglat kryptovaluta och nu förstördes. Den kinesiska regeringen bekräftade detta delvis genom att utfärda ett fullständigt förbud mot all kryptovalutahandel.

Kineserna kämpar också mot KM på många andra sätt. Tillslaget mot megastjärnor är till exempel utformat för att motverka KM-taktiken att använda ”kändisar” för att manipulera opinionen. Kineserna slår också ned på försök att tvätta KM fiat roliga pengar till Kina via amerikanska aktiemarknadsutdelningar till kinesiska högteknologiska företag. De slår också ned på försök att förvandla kinesiska män till förvirrade mesar, vilket har hänt i Japan och stora delar av väst.

The Disappearance Of Chinese Megastars Is A Harbinger Of Another Cultural Revolution Underway

Denna information som skickas av CIA East Asia är nästan säkert relaterad:
Evergrande (3333 HK) och Evergrande Property Services (6666 HK) aktiehandel avbröts i Hong Kong.
”Handel med aktierna (aktiekod: 03333) i China Evergrande Group (bolaget) kommer att avbrytas klockan 9:00 idag (4/10/2021). Följaktligen kommer alla strukturerade produkter som rör företaget också att stoppas från handeln samtidigt.
Det är mycket troligt att Evergrandes offshore-obligationsinnehavare kommer att utplånas. Detta inkluderar alla utländska banker som har köpt flera $ 10 miljarder av obligationerna.
MI6 och de riktiga James Bond-typerna är också på krigsstigen mot KM. ”Pandemin var en smutsig bomb som Rothschild-mobben satte igång. Om judarna inte hänger dem alla kommer vi att göra det ”lovar MI6-källor.

Pandora papers: biggest ever leak of offshore data exposes financial secrets of rich and powerful

Pandora Papers illustraion

”Pandorapappren” släppte avslöjande offshore-affärer och tillgångar för mer än 100 miljardärer, 30 världsledare och 300 offentliga tjänstemän var en del av denna offensiv, säger MI6.

Key findings from the Pandora Papers investigation

Pandorapappren är en mycket bestämd varning från oss, att medan civilbefolkningen runt om i världen lever under tummen av världsfascism, kommer vi bara att vara tysta så länge ingen står över lagen. Vi vet allt om vad som händer i världen och är väl kapabla och beredda att ta itu med det här … många träd och mycket rep behövs men vi är inte alls rädda för att använda det här, säger de.

Files of the Nuremberg Trials published online

Frisläppandet av Nürnberg-rättegångarna i förra veckan var tänkt som en påminnelse om att rättvisa för kriminella på hög nivå skulle komma denna gång, precis som efter andra världskriget, säger Mossad-källor.

På den här länken kan du till exempel hitta en lista på över 40 ”miljardärer” som alla kommer att avrättas summariskt för att de tjänat pengar på den falska Covid-pandemin.

The World's Billionaires 2021: A record 2,755 people make this year's Forbes list, including Kate Wang, Sergio Stevanato, Elon Musk, Jeff Bezos, Kim Kardashian West, Tyler Perry, Susanne Klatten, David Velez, Whitney Wolfe Herd and Jack Ma.

https://www.forbes.com/sites/giacomotognini/2021/04/06/meet-the-40-new-billionaires-who-got-rich-fighting-covid-19/?sh=2f34a817e548

För att förstå att vi verkligen har att göra med pedofila kriminella är det här ett verkligt bevis på barnhandel. Ett fraktplan som startade från Sydsudan inspekterades av tulltjänstemän under en mellanlandning i Niger. De upptäckte hundratals bortförda barn i ett fraktplan som var på väg till Spanien. I videon säger tjänstemännen att barnen var avsedda att säljas till pedofiler eller användas för organtransplantationer. Lägg märke till att besättningen tas bort med matchande armband.

The workers who keep global supply chains moving are warning of a ‘system collapse’

Seafarers on board a Mitsui O.S.K Lines vessel share a message of safety.  Container ships anchored by the ports of Long Beach and Los Angeles as they wait to offload on September 20, 2021.  Trucks parked on the runway at Manston Airport in England waiting to cross the English Channel on December 22, 2020.

KM kämpar förstås tillbaka så långt de kan. Till exempel använder de propagandamunstycken som CNN för att hota att stänga av världshandeln om inte alla är vaccinerade. ”Internationella sjöfartskammaren (ICS) och andra branschgrupper varnade för en ”global transportsystemskollaps” om regeringar inte återställer fri rörlighet för transportarbetare och prioriterar dem att ta emot vacciner som erkänns av Världshälsoorganisationen”.

‘A perfect storm’: supply chain crisis could blow world economy off course

Vi ser också rapporter som detta: ”en leveranskris förvandlas till en full kris med brist på energi, arbetskraft och transport från Liverpool till Los Angeles och från Qingdao till Queensland.”

Gas Crisis Hits Food as Giant Dutch Greenhouses Go Dark

Gas Crisis Hits Food as Giant Dutch Greenhouses Go Dark

Vi ser vidare många panikartade rubriker som ”Bensinkrisen drabbar maten när stora holländska växthus mörkläggs”.

Naturligtvis är alla dessa BS ursäkter för konkurs.

Fed Economist Bemoans ‘Criminally Oppressive’ Social Order

När vi talade om ursäkter sa Senior Fed-ekonom Jeremy Rudd i förra veckan att ”den vanliga ekonomins huvudroll i vårt samhälle är att tillhandahålla en ursäkt för ett kriminellt förtryckande, ohållbar och orättvis social ordning”.

Detta är ett tecken på att de hjärntvättade mellancheferna i KM Babylons skuldslavssystem vaknar och gör uppror.

Large Iranian military drill on Azerbaijan border targets Baku’s ties with Israel

Det är därför KM också försöker fly rättvisan genom att försöka hårdare än någonsin att starta sitt efterlängtade tredje världskrig. Till exempel uppmuntrar de nu de iranska slavledarna att försöka starta krig. Det är därför det iranska utrikesdepartementets talesperson Saeed Khatibzadeh sa till den stora israeliska nationella hebreiska tidningen Maariv att ”kriget med Israel har redan börjat”.

Det iranska slavledarskapet försöker nu också skapa krig med Azerbajdzjan.

Евгений Алексеевич Фёдоров.jpgNaturligtvis är ryssarna inte på väg att låta något sådant krig börja. I stället gör ryssarna egna stora drag. I förra veckan berättade senior ryska politikern Jevgenij Aleksejevitsj Fjodorov (bilden) för tyska patrioter, att om USA går i konkurs som förväntat, kommer Ryssland omedelbart att hjälpa till att befria Tyskland.

Innan man ger upp USA måste man dock notera att trots satans kriminella övertagande av USA:s regering är USA fortfarande mycket starkare än Kina när det gäller mjuk makt.

The U.S. and China’s Battle for Global Reputation

Det betyder att så snart de vita hattarna tar bort de kriminella kommer USA:s internationella bakslag att bli väldigt snabb.

Avslutningsvis den här veckan vill vi nämna en enorm vetenskaplig upptäckt från Indien:

Indian scientists develop reactor for cost-effective production of hydrogen using sunlight and water

Ett team av forskare har för första gången utvecklat en reaktor som producerar en betydande mängd väte med hjälp av hållbara källor som solljus och vatten, vilket är en kostnadseffektiv och hållbar process, sade Institutionen för vetenskap och teknik (DST) på onsdagen. INST-teamet använde den billiga organiska halvledaren i kolnitrider.

Detta är något som borde göra elfordon, med sina dyra batterier, föråldrade. I teorin borde bilar kunna använda solpaneler på taket eller solpaneler för att generera tillräckligt med väte för att köra praktiskt taget vart som helst utan kostnad.

Det var Indien, tillsammans med Kina, som satte stopp för konstgjorda västerländska oligarkrörelser för att hålla solenergi okonkurrenskraftigt dyr. Solenergi är nu en av de billigaste energiformerna på jorden.

Japanska biltillverkare och regeringstjänstemän har länge klagat över att det var västerländsk inblandning som hindrade dem från att byta till vätgas. Nu ser det ut som att Indien, som är mer oberoende än Japan, är på väg att initiera vätåldern.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: