Senaste nytt från Gitmo: Bill Clintons obduktion, Bill Gates hängd i förtid

Som rapporterats av Real Raw News tidigare i veckan upptäckte säkerhets-personalen i Guantanamo Bay att Bill Clinton låg på golvet i sin cell vid Camp Deltas interneringsblock cirka klockan 7:00, lördagen den 25 september. Han låg med ansiktet nedåt i en pöl av kräkningar och svarade inte på försök att återuppliva honom. Clinton var vid liv och vid god hälsa föregående kväll; han åt en måltid 18.00 – och sågs läsa en bok på sin våningssäng strax före släckning vid 21-tiden fredag ​​kväll, enligt vittnesmål från två GITMO-vakter.

På måndagen den 27 september övervakade en rättsmedicinsk toxikolog, Lt. Cassidy Lemmon från Naval Criminal Investigative Services (NCIS) och kapten Dale Ramirez, befälhavare, US Naval Hospital Guantanamo Bay, Clintons obduktion.

De hittade inga fysiska sår på hans kropp eller tecken på kamp eller ligaturmärken runt hans hals och utesluter möjligheten att han hade hängt sig själv eller omkommit i ett bråk med en annan intagen, av vilken det senare skulle ha varit omöjligt, eftersom Clinton hade varit inhyst i isolering.

Prover av Clintons blod skickades till laboratoriet för en toxikologisk undersökning, och på torsdagseftermiddagen skickade kapten Ramirez resultaten till Office of Military Commissions och US Navy Judge Advocate General’s Corps.

Clinton hade fått i sig stora mängder av ett gift som heter Ricin, berättade en GITMO-källa för Real Raw News.

Ricin är ett mycket potent gift som produceras av frön från ricinoljeväxten och en uppskattad dödlig dos är 1 milligram per kilogram människokroppsvikt. Det är dödligt vid inandning, förtäring, injicering och kan vara giftigt även om damm kommer in i ögonen. Symtom på Ricinförgiftning inkluderar gastrointestinal nöd, smärta, blödning i slemhinnorna, kraftigt illamående, kräkningar, diarré och svårigheter att svälja.

”Vi tror att Clinton fick en stor dos Ricin på en gång”, sa vår källa. ”Normalt utvecklas symtom över flera dagar, följt av död. Clinton hade inte rapporterat några symtom under dagarna fram till hans död. Han utsattes för en exceptionellt tung dos, flera hundra milligram. ”

Toxikologiska tester på rester av Clintons sista måltid, kycklingbiff och potatismos med stelnad sås, bekräftade obduktionsslutsatser; maten hade en hög koncentration av Ricin.

JAG och NCIS behandlar Clintons död som ett mord, eftersom Clinton inte hade möjlighet att importera giftet till GITMO.

”Bill Clinton hade inga besökare alls under sin internering”, sa vår källa. ”Ansträngningar görs för att avgöra hur maten var spetsad med gift och av vem.”

RRN kommer att ge ytterligare information när de dyker upp.


Bill Gates häng vid GITMO före schemat

Michael Baxter
”2021-10-01
https://realrawnews.com/2021/10/bill-gates-hanged-at-gimo-ahead-of-schedule/

På fredagsmorgonen fick den dömde mördaren och Microsofts grundaren Bill Gates ett överraskande uppvaknande när amerikanska marinsoldater kom in i hans Camp Delta-cell och informerade honom om att JAG hade planerat hans avrättning från den 5 oktober till omedelbart. Utan att ange någon anledning till omplaneringen sa de till Gates att en avrättningsenhet snart skulle komma för att eskortera honom till de nyuppförda galgarna vid GITMOs södra ända, nära den där andra Deep State-kriminella hade mött bödelns snara.

”Vi byggde en ny bara för dig”, hånade en vakt Gates.

Gates vägrade en sista måltid, berättade en GITMO-källa för Real Raw News, och en timme senare, precis när solen tittade över horisonten, togs Gates till en galgplats där nya galgar verkligen hade byggts för att rymma GITMO:s fördömda.

Handfängslad vid handlederna, steg Gates ut ur en Humvee. Han sparkade och skrek och anklagade militären för att förråda sina egna löften. ”Du kan inte göra det här mot mig. Jag har fyra dagar till. Du ljög för mig! Jag vill prata med vem som har ansvaret här! Jag kräver det, ” skrek Gates.

Avrättningsdetaljen som leddes av vice amiral Darse E. Crandall från US Navy Judge Advocate General’s Corps gav Gates ovälkomnade nyheter.

”Sluta kasta passningar och gå ut som en man”, sade vice amiral Crandall. ”Verkställighetsdatumen är provisoriska och villkorliga och kan ändras utan föregående meddelande. Du har en timmes varsel. Fortsätt med det här nonsens, så lugnar vi dig – sedan hänger vi upp dig. Är det så du vill träffa din Skapare?”

Till skillnad från tidigare avrättningar av Deep State fanns det inga civila eller politiska utsända närvarande, bara en liten församling av militär mässing, sa vår källa.

Gates fördes till plattformen, och en soldat vars uniform saknade namnetiketter, rangordningar och insignier passade och spände en snörning runt Gates hals. En marinpräst administrerade de sista riterna och sa att han hoppades att Gates kunde hitta frälsning i livet efter detta.

Vice amiral Crandall frågade om Gates hade några sista ord.

”Jag är oskyldig till alla anklagelser mot mig”, sa Gates. ”Melinda är en lögnare. Jag är en god man. Jag har välgörenhet och har alltid följt lagen. Ja, jag greps 1975, och igen 1977, för körning utan körkort och fortkörning, men de förtjänar inte ett dödsstraff – ”

”Jag frågade om du hade några sista ord. Jag bad dig inte att skriva en roman, säger kontrade Crandall.

Han pekade på soldaten som stod bredvid Gates. Soldaten drog i en spak och en falluckan under Gates fötter svängde upp.

Men något gick fel. Hans nacke knäcktes inte direkt; snarare dinglade han i luften, benen svängde vilt och ögonen buktade ut ur deras hålor som om de skulle spricka. Ett gnälligt, gurglande ljud undgick hans läppar när hans handfängselarmar förgäves försökte ta tag i repet som han hängde i.

”Vice amiral Crandalls assistent frågade om de skulle skära ner Gates, men amiralen sa nej, att domen skulle verkställas trots tekniska svårigheter. Gates hängde där i cirka 4-5 minuter, levande, innan strypningen dödade honom. De skar ner honom och en läkare sa att han var död. Bill Gates finns inte längre, säger vår källa.

Real Raw News nådde ut till Paul Knoll, professor emeritus vid University of Southern California och expert på medeltida avrättningar.

”En lyckad hängning är ingen enkel uppgift. Variabler inkluderar personens längd och vikt, och fallavståndet, och dessa tas med i beräkningen när man bestämmer längden på repet som behövs. Om någon av dessa variabler inte beräknas för exakt, kan hängningen misslyckas och offret kan drabbas av en mycket lång och smärtsam strypning, säger professor Knoll.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: