15 STORA LÖSNINGAR för att överleva och frodas genom tyranni

29 september 2021
Corey Digs

https://www.coreysdigs.com/u-s/15-big-solutions-to-survive-and-thrive-through-tyranny/

”No more fun and games” är det gamla ordspråket – jag säger…. kom an! Låt oss göra allt roligt och leka, och låt oss skapa, bygga och manifestera de mest otroliga gemenskaperna tillsammans! Sluta med distraktionerna och allt buller och skrämsel, och gör det som är viktigt för din familj genom att bygga en grund med ekonomisk trygghet, mat- och energisäkerhet, sjukvård, bostäder och samhälle, samtidigt som du briljant navigerar och skyddar din familj från globalisternas system.

Hur gör vi detta? Genom avsikt, beslutsamhet, hjärta och själ. Vi är mäktiga, vi är intuitiva, vi är skapare och vi är krigare. Ta in det!


15 stora lösningar för att överleva och frodas

1) Släpp greppet om tekniken genom att följa några av dessa tips, tricks och tekniker för att navigera, skydda dig själv och var medveten om teknikens roll. Det är en lång lista, så ta bort den med tiden.


2) Skydda dina pengar. Ta ut dina pengar från de stora bankerna och sätt in en del av dem i mindre samhällsbanker eller kreditföreningar. Ha mycket pengar till hands och använd dem så ofta som möjligt istället för att dra ett plastkort där de kan spåra dina utgifter och så småningom kontrollera dem, samtidigt som de får avgifter på dem.


3) Undvik QR-koden ”digital identitet” till varje pris och gör alla dina vänner, familj, grannar och medarbetare medvetna om den verkliga agendan som den för med sig, det vill säga att alla ska vara på blockchain och spåras, spåras, övervakas och kontrolleras på sätt som är ofattbara.


4) Sluta finansiera odjuret! De stora boxbutikerna och de stora märkena är alla med på detta. De spårar inte bara alla dina utgifter som de så småningom kommer att försöka kontrollera om vi låter dem, utan deras produkter är också laddade med gifter. Handla med patrioter och få hälsosamma, giftfria produkter som är billigare, tillverkas i USA och levereras direkt till din dörr. De säger ”ingen åtkomst”, jag säger ”här är full åtkomst.”


5) Blir dina barn tillsagda att de måste bära en mask eller få sticket i skolan, eller blir de indoktrinerade med kommunistiska agendor? Ta ut dem från skolorna och till hemundervisningen. Om du inte har möjlighet att hemskola ännu, ta det till skolstyrelsen och slå tillbaka. Här är några sätt att utmana en skolstyrelse på 3-5 minuter .


6) Har du befunnit dig i en knipa med arbete eller skola på grund av Covid-jabmandat? Letar du efter medicinsk eller juridisk hjälp, letar du efter ett formulär, ett jobb utan jobb eller vill du bara förstå vad som verkligen händer, eller läsa om läkarstudierna? Gå till min Covid Resources-sida . Den är laddad med användbar information och källor som kan hjälpa dig. Fortsätt också med dessa protester och stämningar! Och om du gräver i en organisation eller faktakontrollerar något, har jag över 100 resurser på min For Diggers-sida för att hjälpa dig på den fronten.


7) Letar du efter ekonomisk trygghet, särskilt om du har förlorat jobbet på grund av sticket? Här är 5 sätt att bygga ekonomisk trygghet samtidigt som du bygger ett blomstrande samhälle. Jag har fem affärsmodeller här för att hjälpa individer, familjer och samhällen samtidigt, med ekonomisk vinning och välstånd, med nödvändig mat, produkter, sjukvård och handelskunskaper som är viktiga för varje samhälle, särskilt om du bygger för att arbeta utanför systemet. Och det bästa, jag kan hjälpa dig att få en av dessa rullande direkt.


8) Under inga omständigheter tillåter du dig själv att tvingas, mutas, utpressas, skämmas, skyllas, manipuleras eller hotas till att följa olagliga mandat, tillverkade lagar och ett system av tyranni som ytterligare kommer att förslava dig. Låt dig inte skrämmas av deras taktik. Ingen rädsla. Låt oss fortsätta att vandra tillsammans med tro och uthållighet.


9) Tejpa upp en skylt på ytterdörren till ditt hem och/eller företag som säger ”Inga masker krävs här.” Detta lämnar det som ett alternativ, men ännu viktigare signalerar det att du inte köper in underkastelsen och lögner, och det frösår tanken på att sätta ett likadant på dörren till alla andra som ser det. Föreställ dig miljontals hem och företag med denna skylt på. Kraftfullt.


10) Jag tror att alla kan hålla med om att politik suger, men när det gäller lokal nivå finns det faktiskt väldigt viktiga tjänster som ska tillsättas som hjälper samhällen, och dessa har blivit överskådade alldeles för länge, vilket är synd eftersom de kan faktiskt göra stor inverkan. Detta är områdesstrategin.


11) Även om det ofta känns meningslöst att kämpa för lagstiftning, är det viktigt att hålla koll på lagstiftare när det gäller ”vaccin-id -pass” som är kod för ”digital identitet” till blockchain. Det finns över ett dussin stater som redan har infört lagstiftning som antingen helt eller delvis blockerar företag och institutioner från att kräva eller försöka bemyndiga dem. Detta är mycket viktigt, och folk måste bli högljudda över detta. Utöver det finns det 26 stater som säger att de kommer att stå emot Bidens senaste stickkrav och kämpa för sina medborgares rättigheter. Detta är lovande, så se till att göra dina röster hörda och ring dina lagstiftare.


12) Sluta köpa “smarta” produkter – det är inte så smart. Den smarta termostaten i ditt vardagsrum kommer en dag att fjärrstyras. Alla de fina produkterna som Amazon och andra lägger ut, som lyssnar på dig när du talar och spelar din favoritstation, är för lata människor. De interaktiva smarta leksakerna för barn med kameror och inspelningsenheter är just det. Deras slutspel är att få varje produkt, resurs och person tilldelad ett IP, spårad av blockchain, och ansluten till det smarta nätet, en virtuell dystopisk värld som ingen vill vara en del av.


13) Rensa bort så många skulder som du kan så du ser ingen. Nyckeln är att investera i människor, handelskunskaper, familj och samhälle, hårda tillgångar, korrekt skolgång för dina barn, lokala bönder och nödvändiga förnödenheter och utrustning som tjänar din hälsa, säkerhet, stabilitet och sinnesro. Det är det ”smarta” steget. Om du letar efter elnät, camping eller förberedelser, kolla in Corey’s Camp . (Ursäkta, men webbplatsen är tillfälligt under uppbyggnad. Vänligen bokmärk och återkom snart.)


14)”Intentionens kraft” är inte en slogan eller något att skratta åt. Det är verkligen kraftfullt. Det spelar ingen roll vilken plats du står på, i förhållande till världen, kan avsikten i dina tankar projiceras utan fysiska gränser. Direkt avsikt manifesterar sig som elektrisk och magnetisk energi som producerar ett ordnat flöde av fotoner, som fungerar som sammanhängande frekvenser som kan förändra materiens molekylära struktur, förändra miljön, läka sjukdom och påverka andras tankar och handlingar. Det är så kraftfullt. Detta har bevisats tusentals gånger. Hitta ett utrymme i naturen eller i ditt hem och spendera 15 minuter om dagen med att fokusera på dina avsikter, visualisera dem, se dem läka hela världen och flytta framtiden i en positiv riktning. Detta kan enkelt göras på en promenad också.


15) Fortsätt att dela information med alla du känner för att göra dem medvetna om vad som verkligen händer och hur vi kan spåra vår egen väg framåt.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: