”Biden”-kontrollanter bönfaller om fred efter hemligt öst/västavtal (viktig dag den 30.9.2021)

2021-09-27
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

WDS = White Dragon Society


Biden's promises for his first 100 days: Kept, broken and incomplete - Los  Angeles Times

Kontrollanterna för den falska regimen ”Joe Biden” bönfaller om fred, säger frimurarkällor från P3. De ber om en konferens i Lichtenstein ”snart”. Anledningen till detta är att en hemlig öst/väst-överenskommelse nåddes i princip i förra veckan för att dra ut ”Biden”-regimen, säger källor som deltar i förhandlingarna. Den kontrollerade implosionen av denna fasansfulla regim skulle följas av ett massivt ost/väst -miljardprojekt för att förbättra planeten, säger källorna.

Här är ett meddelande från ett asiatiskt hemligt sällskap som Kinas president Xi Jinping tillhör:

”Vi kommer att skynda på våra diskussioner för att uppfylla tidsfristen till den 30 september [för att avbryta Biden-regimen] men tidpunkten kom så plötsligt, under tiden kan inget hända som kommer att vara synligt för det vanliga samhället – under ytan kommer säkert stora rörelser att ske.”

([WDS]とお話したことはさっそくこちらで協議し30日がタイムリミットとして急がせるので、一般社会では現れることはないかもしれないが、大きな動きが水面下である起きることでしょう).

Mer information om WDS-förhandlingarna och avtalet med asiaterna kommer att publiceras längre ner i berättelsen.

Det är dock intressant att notera att kanadensiska banker kommer att stänga den 30 september för ”nationell sannings- och försoningsdag.” Våra källor säger att det är för att förhindra att de plundras av Bidens kontrollanter när de desperat försöker nå sina betalningstidsfrister. (amerikanska statsskulden faller till betalning då, red.anm)

I vilket fall som helst följer detta avtal i princip alla möjliga internationella undanflykter och spionhistorier från det verkliga livet, vilket säkert kommer att ge näring till filmer under årtionden framöver.

Låt oss börja med att ta en titt på vad som låg bakom det så kallade australiensiska ubåtsavtalet som så mystiskt har upprört Peking.

USA, australiensiska och brittiska myndigheter agerade i Australien efter att det visat sig att alla slags politiker hade blivit utpressade och/eller mutade för att överlämna landet till Kina som en kombination av kinesiskt kommunistiska och Rothschild/Rockefeller-intriger. Detta var en del av en överenskommelse som de hade gjort för att överlämna Australien till Kina i utbyte mot det fortsatta stödet från ”Biden”-regimen.

REVEALED: Daniel Andrews secretly signed a controversial deal with Beijing WITHOUT telling the blindsided federal government

Här är ett konkret exempel: Premiärminister Daniel Andrews i delstaten Victoria anmälde sig till Kinas Sidenvägs infrastruktur-initiativ bakom den federala regeringens rygg. Efter att ha drabbats av en ”ryggskada efter ett fall ner för trappan” satte han sin stat under de längsta och hårdaste ”Covid” -restriktionerna i världen.

The Belt and Road Initiative aims to connect Asia with the rest of the world primarily along ancient Silk Road trade routes. South Pacific nations on Australia's door step are also a central focus of the scheme

Before Dan Andrews slipped and suffered serious injury, he was one Australia’s most prominent politicians. But he’s only been seen TWICE since… and it’s fuelling sinister conspiracies about what REALLY happened

Andrews was hospitalised on March 9 and spent 10 days in hospital. This is one of just two pictures the usually prominent politician has appeared in since the accident

Andrews (bilden) fångades på ett hotellrum med sin kinesiska chefs unga dotter. (kan det ha varit en installation?) Han blev nästan ihjälslagen. Huvudet skadades svårt, vilket resulterade i skallbrott. Hans kotor och flera revben knäcktes. Han blev nästan förlamad. Han fick veta att från och med den dagen och framåt var han deras pojke och måste göra allt de berättade för honom. (Hans fru vet sanningen om vad som hände). Underlåtenhet att följa order från hans CCP-hanterare innebär viss eliminering för honom och hans familj. Som Andrews fick höra ”olyckor händer varje dag”.

Nu förstår du anledningen till att man stänger byggbranschen i 2 veckor i hela Victoria. Titta på upploppen som pågår. Titta noga på vilken grupp som kommer tillbaka till jobbet. Andrews måste pressa Vax på alla viktorianare. Det här är hans marschorder”.

Victorian construction industry forced into two week ‘rest’ to slow COVID-19 transmission

Construction workers protesting against vaccinations gather in front of the CFMEU headquarters in Melbourne on Monday. Picture: David Crosling

Nu vet du varför sådana orapporterade (i propagandamedia) scener som dessa äger rum varje dag i Australien. Fullständig nedstängning och servrar nere in Victoria idag! Det här är vad de inte vill att du ska se. Dela vitt och brett!

Den plötsliga stormen av grunda jordbävningar i Australien är också relaterad. Pentagonkällor säger att jordbävningarna är alla relaterade till förstörelsen av underjordiska baser (DUMB) där. En australiensisk byråskälla förklarar ”Australien innehåller de största underjordiska anläggningarna i världen, vilka är byggda som underjordiska hotell och där den globala eliten planerade att ta skydd efter att de genomfört sin ursprungliga globala utrotningsplan, för att sedan bara kommer ut när dammet lagt sig”. Inget mer.

Australien är inte det enda landet som inte överlämnats till Kina som lovats av Rockefeller/Rothschild-maffian och deras ”Biden”-avatar.

Till exempel händer det mycket under ytan i Japan också. För att illustrera det, finns här ett foto av ett amerikanskt marint fängelsefartyg som har anlänt till den amerikanska basen i Yokosuka.

Fängelsefartyget fylls på med…

vaccinpådrivare och kinesiska kommunistiska agenter, enligt japanska höger- och MI6-källor. Även om mycket inte kan sägas ännu av operativa säkerhetsskäl, kan vi bekräfta att japanska Ninkyo-organisationer (nedsättande kallat Yakuza) mobiliserar mot vaccinmaffian och deras hanterare. Den japanska militären har å sin sida gjort det klart att de kommer att ockupera parlamentet, premiärministerns kontor, Japans bank och NHK:s nationella radioföretag om åtgärder inte vidtas. De bestämde sig slutligen för att vidta åtgärder efter att det visat sig att 3,6 miljoner doser vacciner avsedda för japanerna innehöll gift.

Japan suspends 1.6 million Moderna doses over contamination fears

Contaminants found in Pfizer vaccine in cities near Tokyo, Osaka

Meng Wanzhou back in China after 3 years of detention in Canada - CGTN

Låt oss nu ta en titt på varför Huaweis ekonomichef Meng Wanzhou sattes i husarrest i Vancouver, Kanada. Hennes frihetsberövande hade inget att göra med Iran, utan allt hade att göra med att tvätta khazariska maffians pengar, för att installera farliga 5G-anläggningar över hela världen. Kina lurades till att tro att attacken mot Huawei var riktad mot Kina. Många mäktiga kineser har också engagerat sig i en täckningsoperation för att dölja deras engagemang i massmordattacken mot Wuhan, Kina i början av 2020. Wuhans dödsfall, troligen uppgående till miljoner i antal, inträffade bara i de områden där 10 000 5G-överföringstorn hade aktiverats. Om det vore en pandemi som orsakade dödsfallen, borde människor i förorterna och i närliggande städer också ha dött, men det gjorde de inte. Meng släpptes för att Kina äntligen har fattat detta, och gått med på att sluta driva 5G, enligt CIA -källor.

Asiatiska hemliga sällskap har också fått bevis på att hela pandemin var en attack mot alla människor och inte bara mot kineserna. De fick detaljerade organisationsscheman över grupperna bakom den falska pandemin och den mycket verkliga och farliga vaccinationskampanjen.

Klicka för att komma åt Netzwerkanalyse-Corona-Komplex.pdf

”Detta är Western High Treason-analysen – de kommer alla att bli av rättade, lovar MI6.

Tysklands förbundskansler Angela Hitlers avgång har tagit bort det sista stora skyddet som dessa kriminella hade. För att upplysa dem som fortfarande inte vet varför vi kallar henne ”Hitler” har Mossad gett oss sin analys av hennes släktforskning.

Killary Rockefeller Clinton är en halvsyster till Angela Hitler Kastner Merkel”, tillägger Mossad-källor.

Här är vad en brittisk kunglig hade att säga om henne:

”Bra befrielse från dåligt skräp. Ett hemskt monster, en gangster, en mobbare och ful att se på. De problem som den kvinnan har orsakat oss genom årens lopp, jag hoppas att hon ruttnar i helvetet”.

I vilket fall som helst har hennes borttagning gjort det möjligt att rensa ut vaccin-pådrivarna genom att ta bort den khazariska maffian på högsta nivå av politiker, säger källor. Du kan vara säker på att hennes underhuggare Emmanuelle Macron snart kommer att följa henne i politisk glömska (om inte direkt avrättning).

Det behöver inte sägas att tyska och franska miljonärer flyr i flock till Schweiz nu när deras Führer har försvunnit.

Det är också därför som kontrollanterna för den falska Biden, inklusive Killary Rockefeller, har bett om ett möte i Liechtenstein som är värd för en grupp som kallas Guilderberg. ”Guilderberg är ett 570 år gammalt sällskap av framstående individer med ursprung i furstendömet Liechtenstein, Europa”.

http://www.guilderberg.com/

WDS har en policy att skicka representanter till lejonkulor så de kommer förmodligen att ha någon närvarande vid mötet. Vi kommer att hålla läsarna informerade, om och när, ett sådant möte äger rum.

Låt oss nu presentera en mer detaljerad redogörelse för WDS och det asiatiska hemliga sällskapsmötet som ägde rum i förra veckan enligt ett vittne till mötet:

whitedragonsociety hashtag on Twitter

Förhandlingarna i förra veckan mellan en representant för White Dragon Society och en representant för ett stort asiatiskt hemligt sällskap gick bra. Det fanns en övergripande överenskommelse om att arbeta tillsammans för världsfred och att starta en massiv kampanj för att stoppa fattigdom och miljöförstörelse.

Men den asiatiska representanten sade att många tidigare diskussioner om ett framtida planeringsorgan i världen motsattes av många, för att citera ”européer talar med kluvna tungor och går inte att lita på”. Istället ville de gå vidare via BRICS och befintliga asiatiska utvecklingsbanker. Det förklarades för dem att de flesta så kallade BRICS-ledarna bara var tjänare, och att det inte var möjligt att gå genom dem.

Fabeln om skorpionen och grodan • Vuxna Barn till Narcissistiska Föräldrar

WDS-förhandlaren svarade vidare med liknelsen om grodan och skorpionen. Historien är att en skorpion anlände till en flodbädd och bad en groda att bära den på ryggen. Grodan sa, ”men kommer du inte att sticka mig?” Skorpionen lovade att han inte skulle göra det, så grodan bar den på ryggen när de korsade floden. När de var halvvägs över floden stack skorpionen grodan. Grodan sa: ”Varför gjorde du det?” Skorpionen svarade, ”för det är min natur.”

Så, förklarade WDS-representanten, ”du måste förstå att när du har att göra med en skorpion måste du se till att den inte får chansen att sticka.” Den asiatiska representanten skrattade och sa, ”naturligtvis, kommer vi att använda en giftgroda för att se till att de båda dör om den ena förråder den andra”.

Slutresultatet blev att Kinas president Xi Jinping snart kommer att presenteras med ett förslag om att skapa en ny internationell organisation för att ta hand om frågor som berör hela planeten. Detaljerna kommer att utarbetas av diplomater.

Den asiatiska samhällsrepresentanten gick också med på att kontrollera fakta och vidta lämpliga åtgärder för att bekräfta att den falska pandemin som var en ursäkt för att vaccinera mänskligheten med DNA-förändring och möjligen till och med dödliga vacciner. De sa också att kineserna och andra asiater snart skulle sluta bära masker. De var överens om att överenskommelsen med källan till problemet, att det kan bli nödvändigt att helt enkelt använda kärnvapen för att förgöra Schweiz från dess existens.

Donald Trump builds war chest of $102 million entering 2nd half of 2021 -  ABC News

Representanten för det asiatiska sällskapet hade också intressant information om USA. De sa att ett beslut redan hade fattats att dra ur kontakten till den falska Biden-administrationen, redan innan WDS bad om det. Kineserna sa att de förväntade sig att Donald Trump skulle återvända som USA:s president.

WDS meddelade att det var nödvändigt att dra ur kontakten på hela USA:s regering den 30 september för att ”tömma träsket”. De antydde att Trumps återvändo skulle vara bra, men bara om han släppte sitt krav på att driva på vacciner. Annars rekommenderades general Mike Flynn som nästa amerikanska president att presidera över en rensning av den röra som landet har blivit.

Sanae Takaichi – VikipeediaDen andra saken, bekräftad av såväl japanska högerpersoner som den asiatiska representanten, var att Takaishi Sanae (bilden) skulle bli Japans nästa premiärminister. Hon skulle bli Japans första kvinnliga premiärminister. WDS sa att Sanae skulle kunna bli premiärminister, men bara om hon presiderade över verklig förändring.

WDS, för att se till att saker verkligen förändras, kommer att träffa representanter för andra hemliga sällskap sådana som den Trebenta kråkan och Drakfamiljen under de kommande dagarna, säger källan.

På en mer esoterisk nivå skickades till denna författare krypterade meddelanden i förra veckan om att ”parasitiska enheter som livnär sig av rädsla, hat och andra negativa känslor” hade kommit ut ur garderoben nyligen eftersom de var desperata, hungriga och hade tappat kontrollen över mänskligheten. Även om du behandlar det som en metafor, har det säkert nått en vändpunkt, där positivt tänkande och kärlek vinner kampen om planeten jorden. Håll ut gott folk!Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: