UD vill evakuera ”svenskar” till Qatar den här veckan

Regeringen går mot Lagrådet – ensamkommande ska få ny chans att stanna -  Nyheter Idag

Malmö 22-9-2021

När man trodde att den ultima dumheten från svenska myndigheter infunnit sig och inte längre kan slås i och med att JO belönat en syrisk våldtäktsman 840 000 kr i skadestånd för ett väl utfört värv så kommer beskedet från UD att man ska frakta ”hem” ytterligare afghanska asylbedragare som varit i Afghanistan, som man uppgett att man flytt ifrån, på semester och släktbesök.

Det enda vettiga om vi hade haft politiker med ryggrad och ett uns sunt förnuft hade naturligtvis varit att ge asylbedragarna beskedet att ni kan stanna där ni är denna gången och att eventuella svenska medborgarskap är ogiltiga och att ni nu har fått ert sista försörjningsstöd, barnbidrag och andra bidrag som ni på falska grunder lurat till er.

I och med att ni på eget bevåg och av fri vilja återvänt till det land som ni tidigare uppgett att ni flytt från p g a faran för ert liv, så har dom sagorna om den livsfarliga flykten till Sverige som ni berättat på ett mycket tydligt sätt avslöjats som rena sagorna.

Dom s k ensamkommande asylbedragarna kan också utan vidare skickas tillbaka till Afghanistan. D v s dom som inte redan befinner sig där för antagligen så har även dessa små barn återvänt till Afghanistan för att där besöka sina döda föräldrar som nu återuppstått, när chansen att leva i Sverige dykt upp.

Antagligen så är det så att det inte bara är afghaner som återvänt till sina ”livsfarliga” hemländer och där lever gott på svenska bidragspengar som med jämna mellanrum betalas ut med automatik på vederbörandes bankkonto. Svenska staten och svenskar är totalt grundlurade av asylbedragarna på det sättet också att asylbedragarna ockuperat ett stort antal lägenheter som rättmätigt egentligen skulle bebos av svenska ungdomar som nu tvingas bo kvar hemma hos föräldrarna långt upp i ålder.

Ännu värre framstår lurendrejeriet när man också betänker att asylbedragarna till stor del inte ens behöver betala hyran av egna medel, samt att dom ockuperade lägenheterna hyrs ut i andra hand när man befinner sig i det ”livsfarliga” hemlandet.

Den s k asylrätten är ingenting annat än ett monumentalt bedrägeri som utnyttjas av all sköns kreti och pleti  för att förbättra sin standard och livssituation på bekostnad av värdfolket i det land dit man ”flytt”.

Att hämta hit dom afghanska asylbedragarna och ge dom en andra chans att fortsätta sitt parasiterande på det svenska folket är inget annat än ett otroligt hån.

Kontrollen när asylbedragarna stormade dom svenska Herculesplanen på Kabuls flygplats var tydligen näst intill obefintlig eftersom redan utvisade asylbedragare kunde äntra planen  bara genom att vifta med en kartongbit där det stod Sverige på.

Sandor HeroldKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Var det inte UD som var ointresserade att hjälpa hem [riktiga] svenskar efter tsunamikatastrofen 2004? [ret] Vad är den egentliga skillnaden, utöver att det inte är svenskar som man vill hjälpa?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: