EU-toppen Ylva Johansson stickar på arbetstid – har 246 000 i månadslön

EU-toppen Ylva Johansson stickar på arbetstid – har 246 000 i månadslön

Socialdemokraternas veteran Ylva Johansson tjänstgör sedan 2019 som EU:s inrikes- och migrationskommissionär med en månadslön på hela 246 000 kronor. I utländsk media syns EU-toppen ägna sig åt att sticka strumpor i parlamentet.

Ylva Johansson (S) var inte särskilt intresserad av att lyssna utan satt i stället med medhavd stickning när EU-kommissionens ordförande Ursula Von der Leyen tidigare i veckan krävde att EU-ländernas ledare enas om att bygga upp en federal EU-armé. En armé som också ska ha mandat att invadera andra länder om man i Bryssel anser att den politiska utvecklingen där går åt fel håll.

https://samnytt.se/eu-toppen-ylva-johansson-stickar-pa-arbetstid-har-246-000-i-manadslon/


2021-09-18

Till Ylva Johansson, s k EU-kommissionär

Du har alltså minst 246 000 kr i månadslön och sitter och stickar på arbetstid!?

När man betänker att det ingår 19 personer och två chaufförer i ditt team så förstår man ju att du har tid att sitta och sticka och att det måste vara svårt att hitta på något vettigt att göra som kan liknas vid arbete.

Vad gör dom andra 19 som ingår i ditt team för att få tiden att gå? Dom kanske väver, knypplar eller broderar dom på arbetstid också?

Nej, du din politikerkossa, du och dina  teammedlemmar skulle samtliga ha en stor spark i röven och sättas till att utföra ett hederligt arbete med en lön på högst en tiondel av vad ni har i EU.

Det ni utför i EU – parlamentet har för oss vanliga medborgare bara medfört försämringar och ökade kostnader. Jag vet inte något som medfört något positivt för oss vanliga människor.

När jag ser ditt gapflabbande ansikte så kan jag bara känna ett gränslöst förakt för dig och ditt team.

Jag såg TV-serien ”Bryssel Calling” tidigare i år och redan då hade jag min åsikt klar om dom svenska EU-parlamentariker som deltog där. Särskilt den parlamentariker som tydligen ägnade en stor del av sin tid till att besöka olika mer eller mindre onormala klubbar runt om i Europa.

EU-parlamentet verkar inte vara något annat än en tummelplats för individer som har en, skall vi säga, lite ovanlig och onormal sexuell läggning och som när dom lyckats ta sig in där har ganska obegränsad tid och obegränsade ekonomiska resurser för att leva ut sina lustar.

Men att du kan sitta och sticka på arbetstid och att du har en lön på minst 246 000 kr i månaden är väl inget annat än det du kallar för ”alla människors lika värde, solidaritet och jämlikhet och rättvisa” eller hur?

Precis som när du och din väl tilltagna lekamen tillsammans med livvakter fraktas runt i troligtvis bepansrade EU – limousiner som skall skydda dig för det grovt kriminaliserade Europa du och dina likasinnade i parlamentet skapat för oss vanliga medborgare genom den asyl och invandringspolitik som i åratal förpestat tillvaron i Europa.

En annan s k arbetarrepresentant från ditt parti, Margot Wallström, var ju också s k kommissionär i ca tio år och på dom åren skrapade hon ihop en förmögenhet på närmare 20 miljoner kronor. Jag vet inte vem av er som är värda att föraktas mest, men troligtvis så är det du eftersom du så öppet visar upp hur du föraktar allt vad hederligt arbete innebär med ditt stickande under ett möte.

Nästa gång du finner ett möte vara ointressant och av inget värde så ta inte upp ditt stickeri utan bli bara sittande så kanske du faller i djup sömn. En film med dig sittandes sovande med öppen trut där man kan höra höga snarkningar hade varit underbart att få se.

Till  sist, måtte Polen och Ungern med Orban i spetsen kunna stå emot alla försöken från din sida att förstöra dessa två länder, så som du förstört ditt eget land.

Sandor HeroldKategorier:Uncategorized

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Frimurare? Fantomen klubben för gamla gubbar eller hot mot demokratin?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: