FN:s 2030-agenda avkodad: Planen för global förslavning

Cristina Valenzuela
By Mike Adams, Natural News

https://prepareforchange.net/2021/09/13/the-un-2030-agenda-decoded-the-blueprint-for-global-enslavement/

För att utföra denna översättning måste du förstå hur globalister döljer sina monopolistiska agendor i ”må bra” -språk.

Här är en punkt-för-punkt-översättningen. Lägg märke till att det ingenstans i detta dokument står att ”uppnå mänsklig frihet” vore ett av dessa mål.

Detta FN-dokument ”2030 Agenda” driver en plan för så kallad ”hållbar utveckling” runt om i världen.

Detta dokument beskriver inget mindre än ett globalt regeringsövertagande av varje nation över hela planeten.

”Målen” i detta dokument är inget annat än kodord för en fascistisk agenda, för en företagsregering som kommer att fängsla mänskligheten i en förödande fattigdomscykel, samtidigt som den berikar världens mäktigaste globalistiska företag som Monsanto och DuPont.

För att hjälpa till att väcka mänskligheten har jag bestämt mig för att översätta de 17 punkterna i denna agenda för 2030 så att läsare överallt kan förstå vad detta dokument verkligen efterlyser.

Det förklarar inte heller HUR dessa mål ska uppnås. Som du ser här ska varje punkt i denna FN-agenda uppnås genom centraliserad regeringskontroll och totalitära mandat som liknar kommunism.

Översättning av FN:s ”2030 Agenda-plan för globalistisk regering” (kontrollerad av företagsintressen).

Mål 1) Avsluta fattigdomen i alla dess former överallt

Översättning: Sätt alla på statens välfärd, matkuponger, bostadsbidrag och utdelningar som gör dem till lydiga slavar till den globala regeringen.

Låt aldrig människor röra sig uppåt, hjälpa sig själva. Lär ut i stället massdiskriminering och lydnad till en regering som ger månatliga ”bidrag” -pengar för grundläggande saker som mat och medicin. Förse det med etiketten ”slutet på fattigdom”.

Mål 2) Avsluta hungern, uppnå matsäkerhet och förbättrad kost och främja hållbart jordbruk

Översättning: Invadera hela planeten med GMO och Monsantos patenterade frön samtidigt som användningen av dödliga herbicider ökas under det falska påståendet om ”ökad produktion” av livsmedelsgrödor.

Konstruera genetiskt modifierade växter för att öka specifika vitaminkemikalier samtidigt som de inte har en aning om de långsiktiga konsekvenserna av genetisk förorening eller genetiska experiment mellan olika arter, som utförs öppet i ett ömtåligt ekosystem.

Mål 3) Säkerställa hälsosamma liv och främja välbefinnande för alla i alla åldrar

Översättning: Uppdrag 100+ vacciner för alla barn och vuxna under vapenhot, hota föräldrar med arrestering och fängelse om de vägrar att samarbeta.

Driv tung medicinanvändning på barn och tonåringar medan du lanserar ”screening” -program. Kalla till massmedicinering ”förebyggande” program och hävda att de förbättrar medborgarnas hälsa.

Mål 4) Säkerställ inkluderande och rättvis utbildning av hög kvalitet och främja livslångt lärande för alla

Översättning: Tryck på med en falsk historia och en fördummande utbildning under ”utbildningsstandard” som ger lydiga arbetare snarare än oberoende tänkare. Låt aldrig människor lära sig verklig historia, annars inser de att de inte vill upprepa den.

Mål 5) Uppnå jämställdhet och gör den möjlig för alla kvinnor och flickor

Översättning: Kriminalisera kristendomen, marginalisera heterosexualitet, demonisera män och främja HBTQ-agendan överallt. Det verkliga målet är aldrig ”jämlikhet” utan snarare marginalisering och skam för alla som uttrycker några manliga egenskaper.

Det slutliga målet är att feminisera samhället och skapa en utbredd acceptans av ”mild lydnad” tillsammans med de självförsvagade idéerna om gemensam egendom och att ”dela” allt.

Eftersom endast manlig energi har styrkan att resa sig mot förtryck och kämpa för mänskliga rättigheter, är undertryckandet av manlig energi nyckeln till att hålla befolkningen i ett tillstånd av evig tillfredsställelse.

Mål 6) Säkerställa tillgänglighet och hållbar hantering av vatten och sanitet för alla

Översättning: Låt mäktiga företag ta kontrollen över världens vattenförsörjning och ta ut monopolpriser för att ”bygga ny infrastruktur för vattenleveranser” som ”säkerställer tillgängligheten”.

Mål 7) Säkerställa tillgången till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla

Översättning: Straffa kol, gas och olja samtidigt som de driver ”gröna” energisubventioner som är dömda till att misslyckas, till hjärndöda uppstarter som leds av vänner till Vita huset och som alla går i konkurs om fem år eller mindre.

De gröna uppstarterna ger imponerande tal och mediatäckning, men eftersom dessa företag leds av korrupta idioter snarare än duktiga entreprenörer, faller de alltid sönder. (Och media hoppas att du inte kommer ihåg alla fanfarer kring deras ursprungliga lansering).

Mål 8) Främja hållbar, inkluderande och hållbar ekonomisk tillväxt, full och produktiv sysselsättning och anständigt arbete för alla.

Översättning: Reglera småföretag utan existens med regeringens mandatminimilön som konkursar hela ekonomisektorerna.

Tvinga arbetsgivare till att uppfylla anställningskvoter för HBTQ-arbetare samtidigt som de kräver lönenivåer under en centralt planerad arbetsekonomi som dikteras av regeringen. Förstör fri marknadsekonomi och neka tillstånd och licenser för de företag som inte följer regeringens föreskrifter.

Mål 9) Bygga motståndskraftig infrastruktur, främja inkluderande och hållbar industrialisering och främja innovation.

New Confessions of an Economic Hit ManÖversättning: Sätt nationer i extrem skuld till Världsbanken och spendera skuldpengar för att anställa korrupta amerikanska företag för att bygga storskaliga infrastrukturprojekt som fångar utvecklingsländerna i en oändlig skuldspiral.

Se boken Confessions of an Economic Hit Man av John Perkins för att förstå detaljerna om hur detta schema har upprepats otaliga gånger under de senaste decennierna.

Mål 10) Minska ojämlikhet inom och mellan länder

Översättning: Straffa de rika, entreprenörerna och innovatörerna och konfiskera nästan alla vinster av dem som väljer att arbeta och utmärka sig. Omfördela den konfiskerade rikedomen till massorna av icke-fungerande mänskliga parasiter som livnär sig på en produktiv ekonomi samtidigt som de inte bidrar till den … allt medan de skriker om ”jämlikhet!”. (något som pågår i Sverige?? red.anm)

Mål 11) Gör städer och mänskliga bosättningar inkluderande, säkra, motståndskraftiga och hållbara översättningar

Översättning: Förbjud alla medborgares vapeninnehav, koncentrera vapnen i händerna på lydiga regeringsverkställare som härskar över de obeväpnade, den förslavade klassen bestående av fattiga arbetare.

Kriminalisera att bo på de flesta områden på landsbygden genom att inrätta ”skyddade områden” i Hunger Games-stil som regeringen kommer att hävda att de ägs av ”folket” trots att inga människor får bo där. Tvinga alla människor till tättpackade, tättkontrollerade städer där de befinner sig under 24/7 övervakning och utsatta för enkel manipulation av regeringen.

Mål 12) Säkerställ hållbar konsumtion och produktionsmönster

Översättning: Börja ta ut straffskatter på förbrukning av fossila bränslen och el, tvinga människor till att leva under förhållanden med försämrad levnadsstandard som alltmer liknar tredje världens förhållanden.

Använd kampanjer för socialt inflytande på TV, filmer och sociala medier för att skämma bort människor som använder bensin, vatten eller el, och skapa en social konstruktion av dumbommar och skvallerbyttor som jagar ut sina grannar i utbyte mot matkreditbelöningar.

Mål 13) Vidta brådskande åtgärder för att bekämpa klimatförändringar och dess effekter

Översättning: Ställ in energiförbrukningskvoter på varje människa och börja straffa eller till och med kriminalisera ”livsstilsbeslut” som överskrider gränserna för energianvändning som regeringarna har satt. Instifta total övervakning av individer för att spåra och beräkna deras energiförbrukning.

Straffa ägandet av privata fordon och tvinga massorna till kollektivtrafik, där TSA-grymtande och kameror för ansiktsigenkänning kan övervaka och registrera varje människas rörelse, likt en scen som skurits ur minoritetsrapporten.

Mål 14) Bevara och hållbart använda världshaven, haven och de marina resurserna för hållbar utveckling

Översättning: Förbud mot det mesta gällande havsfiske, stör matförsörjningen till en extrem brist och orsaka en inflationsmatad matprisinflation som sätter ännu fler människor i ekonomisk desperation.

Kriminalisera driften av privata fiskefartyg och placera all havsfiskeverksamhet under regeringens kontroll genom central planering.

Tillåt endast gynnade företag att bedriva havsfiske (och fatta detta beslut helt utifrån vilka företag som ger flest kampanjbidrag till korrupta lagstiftare).

Mål 15) Skydda, återställ och främja hållbar användning av markbaserade ekosystem, hållbart hanterade skogar, bekämpa ökenspridning och stoppa och vända markförstöring och stoppa förlusten av biologisk mångfald

Översättning: Rulla ut Agenda 21 och tvinga människor från landet och in i kontrollerade städer. Kriminalisera privat markägande, inklusive rancher och jordbruksområden.

Kontrollera noggrant allt jordbruk genom en företagsskadad statlig byråkrati vars politik bestäms nästan helt av Monsanto samtidigt som den stämplas av USDA.

Förbjud vedspisar, insamling av regnvatten och trädgårdsskötsel med avsikt att kriminalisera självförtroende och tvinga till totalt beroende av regeringen.

Mål 16) Främja fredliga och inkluderande samhällen för hållbar utveckling, ge tillgång till rättvisa för alla och bygg effektiva, ansvarsfulla och inkluderande institutioner på alla nivåer

Översättning: Bevilja olagliga utlänningar och ”skyddade” minoritetsgrupper juridisk immunitet, som kommer att vara fria att delta i olaglig verksamhet – inklusive att öppet kräva massmord på poliser – eftersom de är den nya skyddade klassen i samhället. (Sveriges agenda??? red.anm)

”Inklusive institutioner” vilket innebär att man beviljar gynnsamma skattestrukturer och statliga bidrag till företag som anställer HBTQ-arbetare eller vilka grupper som för närvarande är för de centrala planerarna hos regeringen.

Använd skattemyndigheten och andra federala myndigheter för att selektivt straffa ogynnsamma grupper med straffutredningar och trakasserier från lagstiftningen, samtidigt som man ignorerar den kriminella verksamheten hos gynnade företag som är vänner till den politiska eliten.

Mål 17) Stärk implementeringsmedlen och vitalisera det globala partnerskapet för hållbar utveckling

Översättning: Anta globala handelsmandat som åsidosätter nationella lagar samtidigt som de beviljar obegränsade imperialismbefogenheter till företag som Monsanto, Dow, Chemical, RJ Reynolds, Coca-Cola och Merck.

Godkänn globala handelsavtal som kringgår en nations lagstiftare och åsidosätter lagar om immateriella rättigheter för att se till att världens mäktigaste företag behåller totala monopol på mediciner, frön, kemikalier och teknik.

Annulera nationella lagar och kräv total global lydnad mot handelsavtal som är författade av mäktiga företag och gummistämplade av FN.

Totalt slaveri av planeten 2030.

Som FN-dokumentet säger:

”Vi förbinder oss att arbeta outtröttligt för ett fullständigt genomförande av denna agenda fram till 2030.”

Om du läser hela dokumentet och kan läsa bortom det fluffiga och PR-fraserna, kommer du snabbt att inse att denna FN-agenda kommer att tvingas på alla medborgare i världen genom åkallande av regeringstvång.

Ingenstans står det i detta dokument att individens rättigheter kommer att skyddas. Det erkänner inte ens till existensen av mänskliga rättigheter som beviljats oss ​​individer av Skaparen.

Även den så kallade ”Universella deklarationen om de mänskliga rättigheterna” förnekar individer fullständigt rätten till självförsvar, rätten till medicinskt val och rätten till föräldrakontroll över sina egna barn.

FN planerar inget mindre än globalt regeringstyranni som förslavar hela mänskligheten, samtidigt som programmet kallas ”hållbar utveckling” och ”jämlikhet”.

1984 har äntligen kommit. Och naturligtvis rullas allt ut under den bedrägliga etiketten ”framsteg”.Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: