Dr. Fauci: ”Skit, jag har inte blivit vaccinerad!”

Deep State:s primära Covid-19-vaccinlangare, Dr Anthony Fauci, skröt för kollegorna på NIH att han inte har tagit och inte kommer att ta Covid-sprutan, sa en tidigare NIH-anställd som hävdar att Fauci personligen avskedade honom i juni för att ”kränka eller överväger att bryta mot sekretessavtal” avseende vaccinationsprotokollen.

Vår källa, som vill vara anonym vid denna tidpunkt, berättade för Real Raw News att han felaktigt hade avslutats – omotiverat eftersom han aldrig undertecknat ett avslöjande dokument om institutets Covid-19-policy. Och anledningen till att han aldrig undertecknade det nämnda pappersarbetet är att han hade arbetat för NIH:s AIDS-avdelning, som till stor del uteslutits från plandemiska reaktionsmöten vid Covid-19 och vaccinutveckling.

För enkel läsning kommer RRN att hänvisa till vår källa som Brian Stowers. RRN har granskat Stowers utbildning och sysselsättningshistoria, och vi fann ingen anledning att tro att han hade en vendetta mot Fauci eller att han skulle bedriva bedrägeri; hans legitimation verkade oöverträffad. Som laboratorietekniker på nivå 2 var hans primära uppgift vid NIH varit att snurra blod genom en centrifug och överföra resultat till sina överordnade. Inget glamoröst.

Även om han inte hade någon exponering för Covid-19-data, hade han blivit utsatt för doktor Anthony Faucis hybris och ömtåliga närvaro.

”Minst en gång i veckan gjorde Fauci rundor genom avdelningarna. Han gillade att sticka näsan i allas affärer, förringa och förlöjliga människor utan anledning. Hur som helst, den 15 februari 2021, ungefär två månader efter att FDA gav tillstånd till nödsituationer för Pfizers vaccin, promenerar Fauci in på vår avdelning och berättar att vi borde uppmuntra våra vänner och familj att vaccinera sig så tidigt som möjligt. Men han berättar för oss laboratoriearbetare – det var ungefär 9 i labbet just nu – att fördröja vaccineringen tills, som han uttryckte det, ‘vi ser vad som händer’, säger Stowers.

En lång, obekväm tystnad följde i Faucis uttalande, tillade vår källa.

Enligt honom frågade en labbarbetaren Fauci varför vaccinet var säkert för vänner och familj men inte för NIH -anställda.

”Faucis ansikte blev rött. Han var uppenbarligen arg över frågan. Han började berätta oss och sa att vi inte var kvalificerade att ifrågasätta hans omdöme. Om vi inte följde hans vägledning skulle vi äventyra hälsan hos våra vänner och familj, berättade Fauci. Han var på en tirad i ungefär 5 minuter och tjatade som en sjöman, säger Stowers.

Sedan frågade Stowers respektfullt Fauci om han hade vaccinerat sig.

”Vad är det för en fråga? Inte för att det inte angår dig, men nej, jag har inte blivit vaccinerad. Och jag tänker inte göra det, åtminstone inte på länge, om alls … Om jag tar vaccinet och blir sjuk av det, vad då? Jag är för viktig här för att ta den risken. Det är ni alla också – det är därför jag säger åt er att vänta. Men du kan bytas ut; Jag är oersättlig. Administrationen behöver mig för att styra detta svar, säger Fauci enligt uppgift.

Fyra månader senare, oväntat, fick Stowers ett uppsägningsbrev som påstod att han hade brutit mot institutets sekretessklausul. Meddelandet bar Faucis handskrivna signatur.

– Jag visste att det skulle vara meningslöst att slåss. Jag fick ett uppsägningspaket på 6 månader och tänkte att det skulle räcka för att hålla mig tills jag fick nytt arbete, och det har jag, säger Stowers.

Avslutningsvis sa Stowers att Fauci aldrig bar en mask på NIH-anläggningar, bara när, enligt Faucis ord, ”utomstående och bönhasar och media” fanns i närheten.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: