Genomgår världen nu en transformation?

Information från utomjordingar om tidsperioden 2018 – 2055 ges till kontaktpersonen Luis Fernando Mostajo

Bakgrund

För många är det kaotiska och svåra tider. Även om det kan upplevas som smärtsamt är det faktiskt en mycket spännande tid om man kan vara observatör och inte vara uppslukad av allt drama. Astrologiskt har vi lämnat efter Fiskens ålder och befinner oss nu i övergången till Vattumannen. Det kommer att ta cirka 200 år innan vi verkligen är i Vattumannen, men redan nu känner vi den friska brisen. Sådana stora övergångar leder vanligtvis till kaos. Jordens frekvenser förändras och det får konsekvenser för allt i naturen – inklusive människor. Eftersom människor är anslutna till Moder jordens nervsystem kommer vi att känna förändringarna starkt. Med andra ord: världen befinner sig i en tid av kaos och spänning. Förutom krig och extrema naturfenomen har vi också Covid-situationen som skapar mycket rädsla och konflikt bland människor. Det handlar utan tvekan om att etablera etablerade kraft- och styrsystem. Mot bakgrund av den tid vi nu lever i är det intressant att titta tillbaka på den typ av information som har lämnats av utomjordingar, nämligen grupper som representerar Confederation of Galactic Worlds (Confederation).
Luis Fernando Mostajo Maertens är en av världens mest erkända kontakter för utomjordisk kontakt.

Luis Fernando Mostajo Maertens - Libertà Piacenza
Luis Fernande Mostajo Maertens

I november 2017 fick han ett telepatiskt meddelande från Guide Amani, där bla. följande sades:

«År 2018 kommer att starta en process för global kommunikation och kontakt, där de konfedererade fartygen kommer att vara närvarande. Detta kommer att vara den viktigaste eran av förändring och omvandling av mänskligheten och ett tillkännagivande av vad som redan är känt i mänsklighetens kollektiva medvetande. De sju åren (2018-2025) kommer att bekräfta deras sanna kosmiska ursprung. Samtidigt kommer det strålande ljuset, på grund av dess intensitet, att orsaka polarisering av de många som är ur balans, vilket sedan kommer att leda till okontrollerade sammandrabbningar och konfrontationer. Så småningom kommer denna tid av smärta och lidande att förseglas. Ingenting blir som förut. Som fria och medvetna individer har ni varit beredda att integrera denna nya verklighet. Det är ditt ansvar att upprätthålla denna cykel av planetförändringar med övertygelse och engagemang, men framför allt med all den kärlek du kan uttrycka genom den mest sublima manifestationen av Kristus-medvetandet. Denna frekvens är nu närvarande och ger sin välsignelse till den nya mänskligheten.

Samling ved vulkanen Sajama i Bolivia, 8. september 2018

Kommentar: Det råder ingen tvekan om att Covid-fallet innebär både polarisering och konfrontationer. Vi kan nu mycket tydligt märka att vi befinner oss i en tid som onekligen kommer att leda till stora förändringar i världen. Det är dock upplyftande att se att budskapet innehåller information om att människor kommer att komma ur denna utmanande tid som fria och medvetna individer. Under 2019, 2020 och 2021 fick Luis Fernando också flera intressanta meddelanden som handlar om den tidsperiod som nämns i meddelandet från november 2017. Här är ett utdrag av dem:

Januari 2019:
”Den nya planetvibrationen kommer att integreras med hjälp av kristaller. Under denna nya tid för kontakt och uppvaknande, under nedräkningen (2018-2025), kommer de att aktiveras så att de kan fylla sin sanna roll, nämligen att vara vibrationer för den fjärde dimensionen. Det är vid denna tidpunkt essensen av visdom från naturens krafter – med en Kristusliknande energi, kommer till oss från galaxens centrum. Samtidigt kommer detta att vara som en återfödelse i ljus och kärlek från det stora kosmiska medvetandet. Detta kommer att synas hos alla som har åtagit sig att tjäna.
Allt kommer att ges i kärlek och av kärlek.

Juni 2019.Ceremoni med nedgrävning av ametist kristall på Utstein kloster vid Stavanger, under ledning av Luis Fernando Mostajo

Människor som upprätthåller ett system som motsätter sig förändring kommer att uppleva ett tillstånd av obalans och smärta. Men som visdom som på ett grundläggande sätt läker de djupaste såren kommer du som fågel Phoenix att födas på nytt för och i Kristus. Förmågan att ändra riktning kommer att vara avgörande för att medvetet kunna kontrollera naturens krafter. Ditt mål är att återställa fred och harmoni. ”

”Eldcirkeln är mer aktiv än någonsin! Vulkaner är som nervändar. Genom sin strålning är de i direkt anslutning till jordens magma. Planetnedladdningen sker nu på en ny frekvens med vibrationer som verkar på alla yttre plan. I denna tid där energierna är mycket aktiva är det viktigt att observera och rena allt som vi inte vill ha i våra liv. Det här är en tid då det som redan är bra kan förbättras. De frigjorda energierna förstärker det vi bär med oss ​​i vårt inre. Låt det därför alltid vara visdom, kärlek och styrka som symboliserar människans kraft och uppvaknande!”

Eldcirkeln

Kommentar: Det har nyligen skett jordbävningar i Indonesien och vulkanen Etna verkar kunna brista när som helst. Rapporten indikerar att fler vulkanutbrott kan förväntas under de närmaste två till tre åren. Om vi ​​arbetar genom visdom, kärlek och styrka inom oss själva för att återställa fred och harmoni, informerar det oss än en gång om att detta kommer att gå bra!

Juni 2019:
Under nedräkningsåren (2018-25) är 2019 kontaktåret i den bemärkelsen att det nu skapas en grund för en mer omfattande information. År 2020 blir året för djup kommunikation med alla de stora solmedvetanden och Kristusmedvetanden som redan finns på jorden. Det blir också året då ett stort ljus kommer att släppas för mänskligheten. Det kommer då att stabilisera energier på fälten och linjerna som skapar fred och harmoni (ley-lines).
2020 kommer också att bli året då jordens magnetfält kommer att förändras, vilket kommer att skapa förändringar i naturens ordning och ge fenomen på himlen som man aldrig har sett förut. Detta kommer att nå en höjdpunkt av extrem expansion. Men allt kommer som en introduktion till en ny ordning och ett nytt ljus som ska lägga grunden för den nya tiden!

April 2020:
Från och med nu genomgår jorden en justering och kommer att vibrera med en högre frekvens som det händer i naturen just nu. Detta är en verkligt planetarisk rening som kommer att få allt att bli kristallklart. Det är därför av högsta prioritet att vi under detta år, som av dem kallas kommunikationsåret, lever upp till denna princip genom att reflektera och integrera förändringarna både hos oss själva, mot våra nära och kära och naturligtvis också i stor mänsklig gemenskap som vi alla är en del av. Låt oss ta detta unika tillfälle att gå djupt inuti.

Solenergi upptas bäst genom handflatorna mitt på dagen

Kommentar: De (guiderna) betonar vikten av att stärka immunsystemet genom att konsumera förstärkta mängder solenergi (celienergi) mitt på dagen. Det sker genom den koppling vi har till våra älskade logotyper (solen) genom vår egen inre sol, tills vi i hela vårt aurafält blir och känner oss som kraftfulla, levande lyktor. På samma sätt som detta år (som under nedräkningsåren – 2018 till 2025) är året för djup kommunikation, kommer år 2021 att vara året för förvandling där illusionernas slöja lyfts, så att vi kan att se verkligheten. Det kommer därför att bli ett år med stora förändringar och förändringar i de sociala, politiska och ekonomiska systemen, men framför allt en ökning av uppvaknandet av det kollektiva och individuella medvetandet. Vi lever verkligen i ”overkliga” tider, så det är ett privilegium att vara här nu. Låt oss därför utnyttja den möjligheten! Vi är inte ensamma – och det finns ett ljus i slutet av tunneln …

Oktober 2020:
Inom nedräkningsperioden (som började 2018) kommer 2021 att bli året för uppenbarelse och transformation. Detta är den sista etappen av ett uppdrag som har pågått i århundraden och nu uppnås genom deras närvaro, arbete och engagemang. Där ingenting någonsin kommer att vara detsamma.

Händelsen vid sommarsolståndet 2021, Aranjuez, Spanien

Juni 2021:
«Det är dags att förklara rollerna i ditt heliga födelse- och inlösenuppdrag, där var och en av delarna kompletterar varandra. Vid maximal energilösning har de nya planetariska och kosmiska vibrationerna genererat en ny våg av konstanta frekvenser, vilket ger dig möjlighet att vara medskapare till en ny verklighet med obegränsade möjligheter. Utarbetande förklaring: Vibration / resonans är som en energilinje. Frekvenser påverkar energilinjen så att linjen är vågig. Ju högre frekvenser, desto högre vågtoppar.

Vibrationsvågor med hög frekvens utlöser och öppnar samhället

I denna nya planetresonans kommer de kommande månaderna att vara viktiga. Det är därför nödvändigt att stabilisera din kropp med en mantrisk nyckel som kommer att resonera i dig; balansera och harmonisera känslor, tankar och förbered dig som är budbärare på att presentera och agera medvetet:
SI – RI – OM – RAM

En högfrekvent vibrationsvåg kommer att fungera som en utgångspunkt för att publicera information som har hållits hemlig för de flesta. I enlighet med dess sanna ursprung och stjärnans väsen kommer vi, som i tidigare tider, att integrera den nya verkligheten i hela mänskligheten.
Den nya tidens lärjunge har redan identifierat ljuset genom sina egna handlingar, där allt smälter samman i ljuset av ditt eget hjärta där allt föds och där allt är möjligt. År 2022 hjälper denna styrka dig att uppfylla ditt engagemang och leda till en starkare kristallisering av din roll och ditt syfte. Inom nedräkningen (2018-2025) är 2022 annars ett kritiskt numeriskt tal. Detta är verkligen året för att konkretisera och förverkligas.

Lägg märke till manifestationer i naturen, som genom sin egen dynamik kommer att bidra till ännu större förändringar i samhällets system. Inom den nya tid / rymdspiralen kommer stora förändringar att ske med hjälp av fjärde dimensionella frekvenser. Nya, alternativa verkligheter kommer att upplevas av dem som fångas i det drama som utspelar sig, men detta är snart över. Först och främst kommer du att dras med av ett skrikande behov av ärlig och rättvis samexistens. Som en konsekvens av alltmer intensiva manifestationer av naturen själv, genom sin egen essens (evolution), kommer också ytan på jorden själv att förändras.
Det blir nya resor och möten i EGYPTEN. Detta kommer att vara början på processen som kännetecknas av det faktum att allt nu börjar integreras som ETT: Förflutet, nutid och framtid, varefter du kommer att förstå varför de (guiderna) från tidigare tider – också kan vara närvarande här och nu. Var EN i de oändliga aspekterna av ljus och kärlek.

Efterord
I tusentals år har den magnetiska norr positionerats i Kanada. För två år sedan började den magnetiska norr röra sig mot den geografiska Nordpolen. Nu, sommaren 2021, är både den geografiska och de magnetiska Nordpolen helt i linje med varandra (det är 12 000 år sedan detta var sist). Under de kommande två åren kommer den magnetiska norr att fortsätta sin resa österut och 2023 gradvis stabiliseras i Ryssland. När magnetiska norr har stabiliserats igen kommer vi också att se att allt omkring oss kommer att lugna ner sig och den mest kaotiska delen av transformationsprocessen kommer att vara över.

Magnetiska nordpolen rör sig från väst till öst

Från sommaren 2023 till årsskiftet 2024/2025 kommer det därför att finnas anledning att förvänta sig att det kommer en tid då vi kommer att uppleva att världen gradvis blir lugnare och mer harmonisk. Även om vi har levt igenom en tid sedan mars 2020 som för många har lett till mycket frustration och utmaningar kan vi se från meddelandena från förbundet att mitt i kaoset finns det något som är vettigt. Vi genomgår en transformation, en evolution av jorden, något vi ser både i naturen och hos oss människor. Detta är smärtsamt, men samtidigt intressant om vi kan ta på oss rollen som observatörer, samtidigt som vi också arbetar med vårt inre. Det är viktigt att vi inser att vi är både kropp, sinne och själ. Vi måste hitta balansen mellan hjärta och sinne så att det finns en inre harmoni och fred. När vi hittar harmoni och fred i oss själva kommer detta att återspeglas i det yttre och vi kommer då också att se en större grad av harmoni och fred i världen. Ändå är det värt att notera att en liten obalans alltid är nödvändig, så att en kontinuerlig utveckling kan ske, eftersom detta ger motstånd som sedan övervinns. Det blir, som man förstår, fortfarande ett par års turbulens. Då kommer det nog att kännas extra bra att komma in i lugnare vatten 2025. Ta fram extra styrka och gör dig redo för sprinten. Det här kommer att bli bra!

Källor
De telepatiska meddelandena finns i sin helhet här: Meddelande från guiderna Luis Fernando

Mer information om Luis Fernando och hans arbete.

Information om resor till Egypten med Luis Fernando i november 2021.

Här finns också information om andra evenemang både i Europa och i USA.

Se även artiklarna: E.T. kontakt i Bolivia!

Intensiv medvetenhetsökning?Kategorier:Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Svensk politik

%d bloggare gillar detta: