Militären straffar Bill Gates

En militärdomstol i Guantanamo Bay har dömt Microsofts grundare Bill Gates för anklagelser om bland annat handel med barn, pedofili, konspiration, penningtvätt, mord och hot mot folkhälsan – avslutningen på fem dagars hett vittnesmål som upprepade gånger sett vice amiral John G. Hannink av US Navy Judge Advocate General’s Corps agera vinkelrätt mot advokat David Baluarte.

Fyrverkerierna fortsatte på onsdag morgon när vice amiral Hannink erbjöd ytterligare bevis på Gates olagliga band till vaccinindustrin. Dokumenten som erhållits från Gates personliga server beskriver hur han 2011 distribuerade vacciner ”med allvarliga biverkningar och till och med dödsfall” till 41 000 barn i det av fattigdom drabbade Indien, efter att ha mött ”lätt” motstånd från vaccindistributörer i USA. Gates hävdade att vaccinationen beviljade absolut immunitet mot en stam av ”superpolio” som härjade bland de fattiga.

I stället för att vaccinera mottagare mot polio, förvärrade vaccinet det och lämnade över 40 000 barn förlamade eller döda. Och medan fall av polio verkligen ökade, var den mystiska ”superpolion” ren fiktion, uppfunnet av Gates och ett konsortium av internationella vaccindistributörer. Gates reste till och med till Indien för att hjälpa till med att administrera produkten, som ofta gavs oralt, som ett tecken på god tro.

”Genom sina egna dokument hade Gates och hans folk bedrivit en massiv marknadsföringskampanj för att övertyga indierna om att hans” superpolio ”var motståndskraftigt mot nuvarande vaccinationer och att endast hans produkt, som han personligen godkände, kunde avvärja denna imaginära virulenta stam. Han hade fräckheten att överlämna sitt gift till oskyldiga barn, ”sade vice amiral Hannink till nämnden.

Baluarte invände: ”Låt oss låtsas för ett ögonblick att denna domstol är rättvis. Låt oss vidare låtsas att dessa ovanliga sagor är sanna. Hur kan jag berätta för en amerikansk militärdomstol för brott mot utlänningar på främmande mark?”

”Om alla saker vore lika skulle det vara korrekt”, erkände vice adm. Hannink. ”Men alla saker är inte lika. Amerikanska missionärer arbetade tillsammans med medicinsk personal i Indien. Några av de amerikanska missionärerna hade små barn – barn som tog Gates-vaccinet. ”

Sex av sex barn, sade vice amiral Hannink, utvecklade fullständig och irreversibel förlamning, följt av hjärnblödning och död inom 90 dagar efter vaccination.

Eftersom barnen var amerikanska medborgare, födda av amerikanska föräldrar, hade militären befogenhet att åtala Gates för deras död, enligt vad som anges i upprorslagen 1807, som Donald J. Trump aktiverade innan han lämnade ämbetet.

”Gates djävulska satsningar slutade inte med Indien”, sade vice amiral Hannink till panelen med tre officerare. ”Fyra år senare upprepade han sitt så kallade humanitära uppdrag i Demokratiska republiken Kongo – den gången, och hävdade att han hade utvecklat ett botemedel mot HIV. Och även om vi inte kan bevisa att några amerikaner dog av detta läkemedel, vet vi att minst 27 000 afrikaner gjorde det – och allt pekar på motiv.”

Vice amiral Hannink ledde till mer aktuella händelser och ifrågasatte Gates förhållande till doktor Anthony Fauci.

”Du träffade Fauci privat fem gånger, hemma hos dig och ditt, mellan december 2019 och juli 2020. Dina egna dokument diskuterade att ”donera” tiotals miljoner dollar till läkemedelsproducenter i utbyte mot att få 10 gånger din ”investering” tillbaka när vaccinet marknadsfördes. Med dina egna ord godkände Fauci idén. Om du är en sådan filantrop, varför väntade du dig provision på inkomst? ” frågade vice amiral Hannink.

Gates advokat instruerade honom att inte svara på frågan.

”Och diskuterade du inte att placera det du kallade en ”nanocentrisk biometrisk inspelare” i vaccinet – ett chip, som skulle skicka biomedicinska data om mottagarna tillbaka till vaccintillverkarna och till NIH och till CDC utan mottagarens vetskap? ” fortsatte vice amiral Hannink. ”Denna kränkning av integriteten – och vi arbetar för att avgöra om detta skedde och omfattningen – är bara ett annat exempel på Gates galenskap. Vi tror att kontoret för militära kommissioner har erbjudit tillräckligt med bevis för att döma den anklagade och döma honom till döden. Men det beslutet är i era händer, säger han till panelen med 3 befäl.

Officerarna behövde inte en minut för att nå ett enhälligt beslut; de fann Gates skyldig till alla anklagelser och bad att han skulle hängas för sina grymheter. Vice amiral Hannink fastställde ett avrättningsdatum till den 5 oktober 2021.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: