Värdig representant av Socialdemokraterna

Malmö 11-9-2021

Till Morgan Johansson

I god tid innan Joakim Lamotte kom till Lund för att hålla ett möte utanför Centralstationen onsdagen den 8 september  angående invandrarvildarnas gatuslagsmål två dagar tidigare på samma plats så skrev jag till dig och tipsade dig om detta och föreslog att du skulle närvara för att lyssna på vad Lundaborna hade att säga om detta.

Naturligtvis så svarade du i vanlig ordning inte på mitt mail och inte heller var du på plats.

På plats var dock en av ditt partis adepter, nämligen idioten Magnus Bjerg Sturm (bilden), en värdig representant för ditt parti, som verkligen visade upp hur mycket han värdesätter demokrati och mötesfrihet.

Den här tölpen gjorde verkligen bort sig själv och hela ditt parti Morgan när han stod där med en megafon på högsta volym för att störa Lamottes möte. Tölpen visade verkligen upp hela sitt socialdemokratiska mod när han t om uppenbarade sig maskerad ända tills en av mötesdeltagarna slet av honom maskeringen vilket han säkert inte hade räknat med. Som om denna förnedring inte var nog för tölpen så anlände polis efter en stund och förde bort honom.

Jag var själv på mötet men lämnade tyvärr innan den modige Magnus Bjerg Sturm anlände med sin mikrofon.

Detta var nog bra eftersom om vi båda hade träffats så hade det nog slutat mindre väl för både mig och tölpen i fråga.

Tydligen så sitter denna Magnus Bjerg Sturm i distriktsstyrelsen för SSU i Skåne och han är också någon slags kampanjledare där.

Var det SSU som skickade ut Magnus Bjerg Ström för att störa mötet eller gjorde han det på eget bevåg?

Tycker du att detta är ett värdigt och bra sätt för en representant  för ditt parti  att bete sig, Morgan?

Kommer Magnus Bjerg Ströms tilltag att på något sätt beivras eller han kanske i stället får beröm för sitt tilltag?

Kommer du som justitieminister att ta ett snack med honom och förklara det olämpliga i hans beteende?

Eller han kanske belönas med en ännu mer högljudd megafon så han kan störa möten ännu bättre?

Jag skulle nog rekommendera att tölpen belönades med en stor spark i röven av distriktsstyrelsen för hans och ditt partis bästa. En sak lyckades tölpen med i varje fall, nämligen att hatet mot ditt parti blev ännu större Morgan. Att uppträda på detta sättet var verkligen något av det sämsta man kan göra som en representant för ett politiskt parti.

Något som var nästan lika dåligt var att du inte var närvarande för att lyssna på vad invånarna i din egen stad hade att säga.

Denna kväll var verkligen inget positivt för ditt parti Morgan. Någon som verkligen kan känna sig nöjd var Joakim Lamotte vars möte faktiskt samlade mer folk än vad jag hade förväntat mig.

All heder Joakim för ditt initiativ att låta folket komma till tals och all skam åt dig Magnus Bjerg Sturm som försökte sabotera mötet och din megafon kan du stoppa upp i den kroppsdel dit solljuset sällan eller aldrig når.

Partiboken också för den delen!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: