Se dokumentären ”Varför är Sverige en mångkultur?

Ikväll är premiären för den mycket efterlängtade dokumentärfilmen ”Varför är Sverige en mångkultur?”. Vi har filmen på en dedikerad hemsida – www.varforarsverigeenmangkultur.se 

Vi kommer inte att ladda upp filmen på YouTube då de har en strikt policy som inskränker yttrandefriheten till den graden att det inte går att samtala om vår samhällsproblematik på ett sunt och konstruktivt sätt. Det enda som YouTube tillåter är vad man skulle kunna kategorisera som symptomventilering.

Vi kommer inte att upprätthålla någon som helst upphovsrätt på den här filmen, utan var och en är välkommen att ladda ned filmen från hemsidan och sprida efter eget tycke. Gör gärna det, hjälp till med spridningen – dela hemsidan vidare till andra, ladda ned filmen och ladda upp den på egna plattformar, hemsidor eller sociala medier.

Slutligen vill jag bara tacka alla som har varit med genom den här resan, och jag ser verkligen fram emot nästkommande projekt!

Bästa hälsningar
Jonas NilssonKategorier:Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Globalisternas avindustrialisering av Europa eskalerar
    … I skuggan av Covid-hysterin har klimatalarmisterna arbetat för högvarv. Av nyligen kongjorda beslut och dokument framgår att Europa skall förståras. LÖgnen som skall sälja in eländet är, som tidigare, koldioxid…
    http://www.williamengdahl.com/englishNEO12July2021.php
    – EU Green Deal och Europas industriella kollaps

    Gilla

%d bloggare gillar detta: