FÖRSTA DOMINON FALLER – MER KOMMER ATT KOMMA! Fake ‘Biden Deep States lögn har AVSLÖJATS & BEVISAR att Trump VANN!

https://rumble.com/vmae8j-first-dominoe-falls-w-more-to-come-fake-biden-won-deep-state-lie-exposed-an.html

2021-09-10

https://beforeitsnews.com/politics/2021/09/first-domino-falls-w-more-to-come-fake-biden-won-deep-state-lie-exposed-undeniable-proof-that-trump-won-3243902.html

ÄNTLIGEN föll den FÖRSTA DOMINOBRICKAN och VÄGGARNA RAMLAR NED när ARIZONAS VAL-resultatet släpptes just!

Men, hur långt kommer dessa ONDA människor att gå för att fullständig ta kontrollen över vårt land (och världens befolkning) … ?! Vi satt och tittade alla i FULLSTÄNDIG MISSTRO när deras ”onda plan” avslöjades. När ”FAKE POTUS” Biden OLAGLIGT och ÖVERTYGANDE installerades av Kina och de demoniskt besatta freakarna i Demokratiska partiet, samtidigt fick hjälp av sina komplicerade kolleger, RINOs (att sprida deras Fake News Media Demons).

Men VAD HAR HÄNT HÄR I ARIZONA OCH SKA DET VERKLIGEN SPELA NÅGON ROLL?! Undra inte mer, Patrioter, eftersom den här BORTTAGNINGEN av ”Fake POTUS Biden” -vinstberättelsen tar form medan du tittar på det här EPISKA AVSLÖJANDET AV SANNINGEN!

Med dessa STORA AVSLÖJANDEN finns några MYCKET STÖRANDE & SORGIGA FAKTA som tycktes gömma sig i en enkel syn för hela världen att se, och när allt damm väl har lagt sig, kommer MYCKET KLARA FAKTA att återstå att se för hela världen: TRUMP VANN!

Håll fast vid dina ståndpunkter, Patrioter, för den här GENIALA Trion beskriver verkligheten i ”Arizona Debacle” och förstör BIDEN LÖGNEN!

BOOOM-DIGITY!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: