Tankar kring situationen i Sverige, nr 23

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14

Eftersom det händer så mycket ute i världen har denna sida blivit helt eftersatt med vad svenskarna tycker om Sverige. Nu ska vi göra ett djupdyk i det och datumet är
2021-09-09


Våra politiker:


Covidition


Media o propaganda


Polisen och Morganiserad kriminalitet


Lite kul ska vi också ha
Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:,

1 svar

  1. ________________________________

    Gilla

%d bloggare gillar detta: