Nyss släppt 900 sidor i dokument visar att Rand Paul hade rätt: Fauci ljög om Wuhan-Lab-finansiering, mm- MÅSTE LÄSAS!

Sanningen närmar sig onekligen med stormsteg, men när ska svensken fatta att de blivit grundlurade?


Source – Becker News

by Kyle Becker, September 7th, 2021


Nyligen publicerade dokument avslöjar på djupet hur National Institute of Allergy and Infectious Disease, under ledning av ingen annan än Dr. Anthony Fauci, finansierar den amerikanska ideella EcoHealth Alliance som utför ”högrisk” -forskning med Wuhan Institute of Virology i Kina.

Bidragsfinansieringsdokumenten erhölls av The Intercept i samband med dess stämning mot National Institute of Health. Den omfattar mer än niohundra tidigare opublicerade sidor med dokument om EcoHealth Alliance.

”Det här är en färdplan för högriskforskningen som kunde ha lett till den pågående pandemin”, säger Gary Ruskin, verkställande direktör för U.S. Right To Know, som har undersökt ursprunget för Covid-19.

”Bat-coronavirus-bidraget gav EcoHealth Alliance totalt 3,1 miljoner dollar, inklusive 599 000 dollar som Wuhan Institute of Virology använde delvis för att identifiera och förändra fladdermus-coronavirus som sannolikt kommer att infektera människor”, rapporterar The Intercept. ”Redan före pandemin var många forskare oroliga över de potentiella faror som är förknippade med sådana experiment. I bidragsförslaget erkänns några av dessa faror: ”Fältarbete innebär den högsta risken för exponering för SARS eller andra CoV, samtidigt som man arbetar i grottor med hög fladdermusdensitet och risken för inandning av fekalt (avförings) damm”.

”Bidraget beviljades ursprungligen för en femårsperiod – från 2014 till 2019. Finansieringen förnyades 2019 men avbröts av Trump-administrationen i april 2020″, konstaterar The Intercept.

Även om själva Intercept-rapporten är gles och beskriver innehållet i dokumenten, ger de en tydligare bild av den typ av forskning som utförs av EcoHealth Alliance, Wuhan Institute of Virology och till och med Wuhan University Center for Animal Experiment, som nu blir ytterligare en potentiell källa till ett laboratorieläckage för SARS-CoV-2-viruset.

Bidragsförslagen och rapporteringen i dokumenten visar hur mysig Dr. Peter Daszaks grupp var med Wuhan Institute of Virology.

Wuhan's Much-Maligned Virology Institute Seeks Patent on US Drug

”Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences, har ett stort intresse av att arbeta med Eco Health Alliance och dess forskare för att identifiera och förhindra överföring av fladdermus -coronavirus till mänskliga populationer globalt”, säger Yanyi Wang, (bilden) chef för Wuhan Institute. of Virology skriver till Dr. Peter Daszak. ”I synnerhet kommer det NIAID-finansierade förslaget till förnyelse av R01 med titeln ”Att förstå risken med fladdermus-coronavirus” att ge ett utmärkt tillfälle att uppnå dessa mål.”

”Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences, erkänner de ömsesidiga fördelarna som kan uppnås genom forskningssamarbete och ett framgångsrikt partnerskap med EcoHealth Alliance inom identifiering och förebyggande av överföring av zoonotiska sjukdomar”, tillägger brevet. ”Det är viktigt att inte bara identifiera själva sjukdomarna utan att också identifiera högriskmänniskopopulationer och de åtgärder som utsätter dem för infektionsrisk tillsammans med utvärdering av tillvägagångssätt för intervention och sjukdomshantering”.

”Att förstå och förebygga exponering och överföring av zoonotiska sjukdomar från vilda djur till människor är fortfarande en hög prioritet för att förebygga pandemier”, tillägger brevet. ”I vår diskussion med EcoHealth Alliance har vi kommit överens om att delta i aktiviteter som kommer att stärka Kinas och andra länder i regionen att reagera på epidemiska sjukdomsutbrott – särskilt de av animaliskt ursprung. För att hjälpa till med denna studie kommer vi att ge deltagande laboratorier i Kina mänskliga prover, både nya och arkiverade och stödja forskning kring fladdermus -coronavirus.”

Som dokumenterat uttömmande, efter Covid-19-pandemin i slutet av 2019, visade Kina inte mycket oro över att det sprider sig till resten av världen. Enligt en amerikansk underrättelserapport från Wall Street Journal, dokumenterades tre forskare vid Wuhan Institute of Virology som sjuka med ”symtom som överensstämmer med både Covid-19 och vanlig säsongsjukdom.”

Associated Press rapporterade i april 2020 att Kina inte hade varnat allmänheten för covid-19 och möjligheten för överföring från människa till människa på ”sex dagar”, men till sist berättade de det för allmänheten den 20 januari. Detta gäller uppenbarligen mer korrekt veckor och nästan två månader, enligt nyare förståelse av utvecklingen. Dessutom pressade Kina på att avsluta resor från Wuhan och Hubei-provinsen från januari 2020, men pressade på att hålla utlandsresor öppna till slutet av mars. Det bör noteras att Dr Anthony Fauci offentligt motsatte sig Donald Trumps reseförbud mot Kina tidigt, och till och med hyllade det kommunistiska landets ”insyn”.

De nyligen släppta EcoHealth Alliance-dokumenten lyser med en ännu ljusare strålkastare på Dr Fauci, som har gjort heta förnekanden om att NIAID:s finansiering används i Wuhan-laboratoriet, och specifikt för riskfylld ”gain-of-function” -forskning.

Inför kongressen hamnade doktor Fauci i en laddad konfrontation med Dr. Rand Paul angående frågan om finansiering.

”Senator Paul, du vet inte vad du pratar om.”

  • säger Dr Fauci efter att senator Rand Paul (R-KY) anklagar honom för att ha ljugit för kongressen om funktionell forskning i Wuhan lab.

20 juli
Svarar på @terecount
”Om någon ljuger här, senatorn, är det du.”

-Dr Fauci till senator Rand Paul (R-KY).

Richard.H.Ebright

Dr Richard Ebright, styrelsens professor i kemi och kemisk biologi vid Rutgers University, beskriver hur de nya dokumenten visar att Dr Fauci och Dr. Francis Collins har farit med ”osanning” när det gäller att finansiera funktionell forskning.

Materialet visar att 2014 och 2019 NIH beviljar EcoHealth med underentreprenader till WIV-finansierad gain-of-function-forskning enligt definitionen i federal politik som gäller 2014-2017 och potentiell pandemisk patogenförbättring enligt definitionen i federal politik som gäller 2017-nu . (Detta hade tidigare framgått av publicerade forskningsartiklar som krediterade 2014 års bidrag och från den allmänt tillgängliga sammanfattningen av bidraget 2019. Men detta kan nu fastställas definitivt från lägesrapporterna för 2014-bidraget och det fullständiga förslaget om 2017-bidraget.)

Materialet bekräftar att bidragen stödde byggandet-i Wuhan-av nya chimära SARS-relaterade coronavirus som kombinerade en spikgen från ett coronavirus med genetisk information från ett annat coronavirus och bekräftade att de resulterande virusen kunde infektera mänskliga celler. Materialen avslöjar att den resulterande nya, laboratorie-genererade SARS-relaterade coronavirusen också kan infektera möss, konstruerade för att visa mänskliga receptorer på celler (”humaniserade möss”). Materialen avslöjar vidare för första gången att ett av de resulterande nya, laboratoriegenererade SARS-relaterade coronavirusen – något som inte tidigare avslöjats offentligt-var mer patogent för humaniserade möss än det startvirus från vilket det konstruerades.

… och därför förväntades inte bara rimligen uppvisa förbättrad patogenicitet, utan visade sig faktiskt uppvisa förbättrad patogenicitet. Materialet avslöjar vidare att bidragen också stödde byggandet-i Wuhan-av nya chimära MERS-relaterade coronavirus som kombinerade spikgener från ett MERS-relaterat coronavirus med genetisk information från ett annat MERS-relaterat coronavirus. I dokumenten klargörs att påståenden från NIH-direktören, Francis Collins och NIAID-chefen, Anthony Fauci, att NIH inte stöder förstärkning eller potentiell förbättring av pandemiska patogener vid WIV, är osanning.

På frågan om dokumenten visar om Dr. Rand Paul hade ”rätt” svarade Dr. Ebright: ”Ja, i den här frågan.”

Hunter Biden är knuten till Wuhan Lab-Funding ‘välgörenhet’ genom Pandemic-Tracking Firm Investments-rapporten

June 29, 2021

Seneca Partners – Seneca Partners – Independent Sponsors and Private Equity

The National Pulse har avslöjat ett spår av investeringar som knyter president Bidens son Hunter Biden till EcoHealth Alliance, en ”välgörenhet” som har skaffat miljontals dollar till Wuhan Institute of Virology. Företaget under ledning av Hunter Bidens, Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP), var en del av ett ‘konsortium’ av virala pandemispårningsföretag genom sina investeringar i Metabiota.

America First: Q said there are indictments against Creepy Joe

Som rapporterats av National Pulse’s Natalie Winters listade RSTP Hunter Biden som verkställande direktör. RSTP investerade i Metabiota, vilket arkiverade dokument visar. Metabiota var en del av ett pandemispårande konsortum som inkluderade EcoHealth Alliance, som drivs av den nyligen misskrediterade doktor Peter Daszak, som är en allierad till NIAID:s Dr Anthony Fauci.

Headshot of Neil Callahan”Finansiella rapporter avslöjar att RSTP ledde företagets första finansieringsomgång, som uppgick till 30 miljoner dollar”, rapporterar Winters. ”Tidigare verkställande direktör och medgrundare av RSTP Neil Callahan (bilden)- ett namn som förekommer många gånger på Hunter Bidens hårddisk – sitter också i Metabiotas råd för rådgivare.”

”Sedan 2014 har Metabiota varit en partner till EcoHealth Alliance som en del av U.S. Agency for International Developments (USAID)” PREDICT ”-projekt, som syftar till att” förutsäga och förebygga globala nya sjukdomshot ”, fortsätter Pulse-rapporten.

”Som en del av detta arbete samarbetade forskare från Metabiota, EcoHealth Alliance och Wuhan Institute of Virology om en studie om infektionssjukdomar i Kina,” tillägger Winters. ”Känsliga och i stort sett reaktiva RT-PCR-analyser utfördes vid Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences”, konstaterar tidningen.

Det finns också kopplingar till USA:s federala regering genom Pentagon och Department of Health and Human Services – genom finansiering av Wuhan-laboratoriet.

Pentagon ”överförde” 39 miljoner dollar till EcoHealth Alliance, den Fauci-anslutna ”välgörenhetsgruppen” som betalade ut forskningsmedel till Wuhan Institute for Virology. Labbet tros vara en trolig källa till COVID-19-utbrottet som har dödat miljoner människor världen över.

Uppgifterna som visar att försvarsdepartementet och andra amerikanska myndigheter tillhandahållit medel till EcoHealth Alliance -gruppen erhölls initialt av Daily Mail.

”The Lancet” tog nyligen bort Daszak från ett covid-19-team över påstådda ”intressekonflikter” angående EcoHealth Alliances roll i att sprida ett brev om att Wuhan-labbundersökningar skulle baseras på ”konspirationsteorier.” Sedan dess har det fastställts att Wuhan-labbets ursprungshypotes är korrekt.

”I april 2020 sa Daszak till Washington Post att han hade” inga intressekonflikter ”, trots att han arbetat med Wuhan -labbet i nästan 20 år”, rapporterar Winters någon annat. ”Daszak var projektledare för ett bidrag på 3,7 miljoner dollar för att stödja övervakning av fladdermus-coronavirus vid Wuhan Institute of Virology och … bat-coronavirus-funktion i forskning vid Wuhan Institute of Virology”.

Daszak avslöjade på China Global Television Network att han ”har arbetat i Kina i samarbete med kinesiska forskare och Kinas regering i över 15 år med stöd av federal finansiering från USA och federal finansiering från Kina.”

Dong Jingwei - WikipediaDet verkar som om Hunter Biden är kopplad till flera olagliga affärsverksamheter som involverar Kina. En ny rapport som först rapporterades av Jen Van Laar från Red State berättar att en högt uppsatt kinesisk spion vid namn Dong Jingwei (bilden) är i händerna på USA:s försvarsunderrättelsetjänst. Den spionen rapporteras ha ”smuts” på Hunter Biden, liksom på Kinas forskningsprogram för biovapen.

”Han har tillhandahållit DIA innehållet i Hunter Bidens bärbara dator”, konstaterade Newsmax Emerald Robinson och tillade att Jingwei bekräftar att ”en tredjedel av alla kinesiska studenter i USA är spioner.”

Om det bekräftas att kineserna undersökte biovapen vid Wuhan Institute of Virology, skulle det väcka ytterligare frågor om Hunter Bidens kinesiska investeringar.

Dr. Peter Daszak från EcoHealth Alliance får brutala nyheter om ökända brev från Wuhan ‘Konspirationsteori’

June 22, 2021

by Kyle Beckerhttps://beckernews.com/2-faucis-friend-at-ecohealth-alliance-gets-brutal-news-over-infamous-wuhan-conspiracy-theory-letter-39859/

Dr Peter Daszak, en forskare som skickade miljontals amerikanska skattebetalardollar till Wuhan Institute of Virology genom en ”välgörenhet” kallad EcoHealth Alliance, har avvisats av en inflytelserik medicinsk tidskrift. Lancet hade publicerat ett inflytelserikt brev i början av 2020, som undertecknades av ett antal forskare och kallade Wuhan-laboratoriehypotesen för en grundlös ”konspirationsteori.”

Det ökända brevet var ett tydligt försök att stänga av legitim vetenskaplig utredning om en coronavirusstam som löpte över hela världen och i slutändan dödade miljoner. The Lancet publicerade brevet som fördömer ”konspirationsteorier” om att det nya SARS-CoV-2-viruset inte hade ett ”naturligt ursprung”. Det skulle hållas uppe av mediepublikationer runt om i världen som ett auktoritativt uttalande som stänger av den offentliga debatten om virusets ursprung.

Den bekämpande formuleringen av brevet, som publicerades tidigt under COVID-19-pandemin, borde ha utgjort en röd flagga för mediepublikationer att det kan finnas intressekonflikter. En del av brevet finns nedan:

Vi undertecknar detta uttalande i solidaritet med alla forskare och vårdpersonal i Kina som fortsätter att rädda liv och skydda den globala hälsan under utmaningen av COVID-19-utbrottet. Vi är alla i detta tillsammans, med våra kinesiska motsvarigheter i framkant, mot detta nya virala hot.

Det snabba, öppna och transparenta utbytet av data om detta utbrott hotas nu av rykten och desinformation kring dess ursprung. Vi står tillsammans för att starkt fördöma konspirationsteorier som tyder på att COVID-19 inte har ett naturligt ursprung. Forskare från flera länder har publicerat och analyserat genomer av det orsakande medlet, allvarligt akut respiratoriskt syndrom coronavirus 2 (SARS-CoV-2), och de drar övervägande slutsatsen att detta coronavirus har sitt ursprung i vilda djur, liksom så många andra nya patogener.

Lancet verkar ha fastställt att det var exakt så: Det fanns en intressekonflikt, särskilt av Dr. Peter Daszak och EcoHealth Alliance, som han tyst erkände i ett e-postutbyte som kommer att ges nedan. Men först, här är The Lancets uppdatering om Wuhans ”konspirationsteori” -brev, som nyligen rapporterades av Human Events:

I februari 2020 författade 27 folkhälsoexperter en korrespondens i The Lancet (”Uttalande till stöd för forskare, folkhälso- och sjukvårdspersonal i Kina som bekämpar COVID-19”), som stödde hälso- och sjukvårdspersonal och läkare i Kina under tidiga stadier av COVID-19-pandemin. I detta brev förklarade författarna inga konkurrerande intressen. Vissa läsare har ifrågasatt giltigheten av detta avslöjande, särskilt när det gäller en av författarna, Peter Daszak.

Vi kommer att fortsätta följa den här historien, eftersom nationen förbereder sig för Covid-19-varianten som diskuteras i stor utsträckning, särskilt mot bakgrunden av OS-platsen i Peking, Kina. En sak är mycket tydlig, Dr Daszak och hans relation till Wuhan Institute for Virology skapade en tydlig intressekonflikt.

Det verkar nu som att det tydligt skrivna och koncisa uttalandet som erkänner vad som är det exakta fallet har ”uppdaterats” till ett mer tvetydigt uttalande:

”Det kan finnas meningsskiljaktigheter om vad som utgör ett konkurrerande intresse”, konstateras det nu svagt. ”Med dessa fakta i åtanke bjöd The Lancet de 27 författarna till brevet att omvärdera sina konkurrerande intressen. Peter Daszak har utökat sina avslöjandeförklaringar med tre stycken som rör covid-19 som han var medförfattare till eller bidrog med i The Lancet-februari 2020, korrespondens 1, samt ett uttalande från kommissionen 3 och en kommentar till Lancet COVID-19 kommission.”

Daszak uppdaterade sedan sitt avslöjande uttalande, som bara är ett uppdragsuttalande (läsarna kan hitta hans fullständiga uttalandeThe Lancet).

Detta uppdaterade uttalande gör absolut ingenting för att ta itu med kärnan i intressekonfliktproblemet, det vill säga att Peter Daszak påverkade forskare att kalla Wuhan-laboratoriehypotesen en ”konspirationsteori” för att påverka MSM-media och stänga av vetenskaplig utredning och offentlig debatt.

Det bör noteras att flera av forskarna som undertecknat The Lancet -brevet sedan dess har ändrat position, visar en rapport från journalisten Alexandros Marinos. Dessutom är flera av undertecknarna kopplade till EcoHealth, den kontroversiella vetenskapliga gruppen som skickade miljoner av amerikanska skattebetalares pengar till Wuhan-laboratoriet.

”Lancet -brevet från den 18 februari 2020 skickade ett meddelande till forskare över hela världen: Undersök ett laboratorieläckage, och du kommer att tjäras som konspirationsteoretiker”, skrev Marinos. ”Var det en ärlig utgjutning av stöd? Eller astroturfing? ”

”Till att börja med var 7 av de 27 undertecknarna anslutna till EcoHealth Alliance: Peter Daszak (ordförande), Rita Colwell & James Hughes (BoD -medlemmar), William Karesh (EVP för hälsa och politik), Hume Field, Juan Lubroth, John MacKenzie (Science and Policy Advisors) ”, påpekar han.

”Det faktum att en fjärdedel av undertecknarna var anslutna till EHA var dolt”, noterade han.

Marinos producerar sedan ett ganska fantastiskt e -postmeddelande som beskriver sambandet mellan EcoHealth Alliance och undertecknarna.

”Jag pratade med Linfa i går kväll om uttalandet vi skickade runt”, säger Daszaks e-postmeddelande. ”Han tycker, och jag håller med honom, att du, jag och han inte ska skriva under påståendet, så det har ett avstånd från oss och fungerar därför inte på ett kontraproduktivt sätt.”

Detta är information som The Lancet borde dela öppet med läsarna av Wuhan-brevet angående ”konspirationsteorin”. Dessutom är det inte enda gången som Peter Daszak har hamnat i en intressekonflikt. National Pulse-reporteren Natalie Winters noterade att Daszak verkar ha ljugit om att aldrig få finansiering från Kina. Winters rapporterade om intressekonflikten i februari och gav nyligen följande videobevis:

”I april 2020 sa Daszak till Washington Post att han inte hade ”några intressekonflikter” trots att han arbetat med Wuhan-labbet i nästan 20 år”, rapporterar Winters. ”Daszak var projektledare för ett bidrag på 3,7 miljoner dollar för att stödja övervakningen av fladdermus-coronavirus vid Wuhan Institute of Virology och … bat-coronavirus-funktion i forskning vid Wuhan Institute of Virology

Daszak avslöjade på China Global Television Network att han ”har arbetat i Kina i samarbete med kinesiska forskare och Kinas regering i över 15 år med stöd av federal finansiering från USA och federal finansiering från Kina.”

Peter Daszak har nu tagits bort från The Lancets COVID-19-kommission, enligt Human Events. Daszak nämndes i arkiverade länkar som medlem i teamet.

Det verkar som att den verkliga ”konspirationen” var att Daszak och hans EcoHealth Alliance-kollegor arbetade för att påverka media för att stänga av vital vetenskaplig utredning och offentlig debatt om en dödlig viral pandemi. Det ges nu ett sken av ansvarsskyldighet över det vetenskapliga samfundets oansvariga reaktion, men om inte de bredare nyhetsmedierna och allmänheten lär sig sin läxa kan det visa sig vara lite för sent.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: