Triljon dollars rättegång avslöjar hemligt Bilderberg-guldfördrag och finansieringen av utomjordiska projekt

Trillion Dollar Lawsuit Exposes Secret Bilderberg Gold Treaty and Funding of Extraterrestrial Projects

I en mystisk rättegång som kostade biljoner dollar har lagts in den 23 november 2011 i den amerikanska tingsrätten för södra distriktet i New York, och hävdar att 134,5 miljarder dollar guld i hemlighet gavs till den amerikanska regeringen i mitten av 1930-talet av den dåvarande nationalistiska regeringen i Kina för förvaring. [1]

Rättegången hävdar att amerikanska Federal Reserve-sedlar 1934 utfärdades till den kinesiska regeringen och att guldet överfördes till Federal Reserve Bank. [2]

Det hävdas att en summa på nästan en biljon dollar som representerar både huvudsaklig- och ackumulerad ränta från Federal Reserve-sedlarna 1934 bedrägligt togs från käranden, Neil Keenan, agent för ägarna, en mystisk asiatisk enhet som heter ”The Dragon Family.”

Det som gör rättegången värd att uppmärksammas är att den handlar om det olösta fallet i juni 2009 gällande två japanska medborgare som fastnade på ett tåg i Italien medan de reste till Schweiz med 134,5 miljarder dollar i amerikanska Federal Reserve-sedlar, obligationer och andra finansiella instrument. [3]

The Secret Gold TreatyDen amerikanska tingsrättens stämning stöder påståenden från David Guyatt, författare till The Secret Gold Treaty, om att de saknade nationella guldreserverna från andra världskriget avsiktligt har hållits utanför offentlig omsättning (”svart guld”).

Vidare avslöjar stämningen en samordnad internationell insats för att tvätta, handla och bedra ägare eller investerare av obligationer och andra finansiella instrument som utfärdats mot det ”svarta guldet”.

Kärnan i denna internationellt samordnade insats, enligt Guyatt, är Bilderberg-gruppen – som 1954 spelade en nyckelroll i genomförandet av ett hemligt guldfördrag.

Vad detta dokument kommer att visa är att det som ligger bakom Bilderberg-gruppens engagemang med ”svart guld” är att tillhandahålla långsiktig finansiering för ett globalt samordnat ”andra” Manhattan-projekt.

Slutmålet med detta globalt samordnade projekt är att på ett omfattande sätt behandla ett ämne som är så stort och komplext att fördärva resurserna från någon nation – utomjordiskt liv och teknik.

USA:s tingsrättsprocess som involverar Dragon-familjen

Den amerikanska tingsrättens rättegång har väckt stor kontrovers om dess äkthet och ägandet av de 134,5 miljarder i Federal Reserve-sedlar, obligationer och andra finansiella instrument.

logo

Rättegången väcktes av William Mulligan Jr och Justin Gardner från Bleakley Platt och Schmidt, en ansedd advokatbyrå i New York. [4]

NEIL KEENAN FULL UPDATE 8.24.16: Old Republic Versus New Republic: The Jig Is Up - YouTubeDen huvudsakliga målsäganden i stämningen, Neil Keenan, (bilden) hävdar att han har blivit lurad av ett antal officiella statliga myndigheter och politiska personer inklusive en lite känd organisation som heter Office of International Treasury Control (OITC) och dess huvudtjänsteman Dr Ray Dam (president ) och David Sale (biträdande chef för Council for Cabinet of OITC).

Å andra sidan hävdar Sale att Keenan och hans medbrottslingar bedrägligt fått besittning av obligationerna från OITC. Det är viktigt att ingen av de två parterna som bestrider ägande av obligationerna bestrider deras giltighet.


Finansiella instrument beslagtagna i Chiasso, Italien

Huvudkravet i tingsrättsanmälan i november 2011 är att de obligationer som greps i Chiasso, Italien i juni 2009 av den italienska finanspolisen verkligen utfärdades av Roosevelt-administrationen i utbyte mot guld som deponerades av Kinas nationalistiska regering, en tid före japanerna invasion den 7 juli 1937.

I stämningen står det:

Efter information och övertygelse, mellan 1927 och 1938, till följd av överenskommelser mellan Kina och USA, leasade USA … stora mängder guld av den nationalistiska kinesiska regeringen, känd som Kuomintang.

Under denna period var Kina delvis ockuperat av japanska trupper och det fanns en rädsla för att Kina skulle överköras av japanerna. [5]

Rättegången fortsätter med att hävda att de 134,5 miljarder dollar guld som gavs till den amerikanska regeringen endast var en liten andel av det totala guld som innehades av Kinas nationalistiska regering, eller Kuomintang.

Totalen uppskattades vara ”tusentals biljoner” i värde – vilket verkar vara en omöjligt hög uppskattning med tanke på nuvarande kunskap om världens guldreserver.

Enligt Wikipedia är det känt att det finns 165 000 ton guld – till det nuvarande marknadspriset på 1700 dollar per uns, vilket skulle bli cirka 10 biljoner amerikanska dollar.

Tusentals biljoner skulle vara guldreserver på cirka 20 miljoner ton eller mer.

Oavsett det totala värdet av guldet som förvärvades under årtusenden av Kinas dynastiska härskare är det rimligt att tro att mycket av det framgångsrikt dolts för Japan och därefter togs ut från Kinas fastland av Kuomintang före det kommunistiska övertagandet 1949.

Enligt Benjamin Fulford (tidigare chef för Asiens byrå för Forbes Magazine 1998-2005 innan han blev talesman för Dragon Family 2007) genomfördes guldöverföringen i hemlighet av den amerikanska flottan som 1938 tog guldet i besittning via sju jagare till USA:s fastland. [6]

Dessa händelser inträffade i överensstämmelse med 1934 års guldlag och president Roosevelts verkställande order från 1933 (6102) som förbjöd privatägande av guld och instruerade privatpersoner att sälja allt sitt guld till Federal Reserve Bank till en föreskriven kurs på 20,67 dollar.

Så här beskriver stämningen den faktiska överföringen av guldet och de roller som spelades av U.S.Federal Reserve och USA:s finansministerium vid utfärdandet av de finansiella instrument som så småningom beslagtogs i Chiasso, Italien:

… efter offentliggörandet av Gold Reserve Act 1934 krävde lagen att allt guld och guldmynt skulle överlämnas till Federal Reserve … Utländskt guld som innehades av statskassan överlämnades också till och därmed uthyrdes till Federal Reserve, vilket resulterade i utfärdandet av serien 1934 av Federal Reserve.

Dessa Dragon Family FRN har aldrig lösts in och efter information och tilltro möttes den upplupna räntan genom den efterföljande utgåvan av vissa 1968 Kennedy-obligationer. [7]

Rättegången fortsätter sedan med att förklara hur schweiziska banker agerade som mellanhänder:

… detta guld dokumenterades på konton via Union Bank of Switzerland, placerades under skydd av den schweiziska åklagaren, registrerade genom den schweiziska nationalbanken på Bank for International Settlements (“BIS”) International Collateral Combined accounts och sedan inifrån BIS , blockerad för att bilda de institutionella föräldraregistreringskontona för Federal Reserve System. [8]

Viktigast var proceduren att lösa in Federal Reserve-sedlarna som stämningen beskriver:

… för att genomföra denna process trycktes anteckningarna för att se ut som om de inte var tillverkade av officiellt ursprung och hade uppenbara brister, därför lätta att förneka.

Men när korrekta förfaranden följs, tillåter numret på noten och andra länkande identiska data ultimat autentisering och verifiering genom screeningprocessen för Federal Reserve System … [9]

Det var tydligen därför som de ursprungliga pressrapporterna om de 134,5 miljarder som beslagtogs i Chiasso drog slutsatsen att de var förfalskningar.

Rättegången beskriver ägarna till Federal Reserve-obligationerna enligt följande:

The Dragon Family är i själva verket en mycket hemlig och informell organisation som verkar mellan gamla familjer i Kina och Taiwan, över den politiska klyftan mellan de två oberoende kinesiska regeringarna. [10]

Senare i rättegången beskrivs de ”gamla familjerna” som ”en grupp asiater av kungligt blod som kallas drakfamiljen” – resterna av Kinas tidigare himmelska rike. [11]

Drakfamiljen ville initialt skydda guldreserverna som anförtrotts dem från Japan och senare kommunistiska myndigheter.

Dragon-familjen, som för närvarande leds av en mystisk general Haan, hade utan framgång försökt lösa ut obligationerna under flera år genom deras undertecknare Yamaguchi.

Drakfamiljen utsåg därefter Neil Keenan att ta över ansvaret för Obligationerna i början av 2009 i syfte att lagligt lösa in dem för,

”Ett brett spektrum av globala humanitära ändamål.”

Vid en viss tidpunkt i komplexa förhandlingar instruerade Keenan de två japanska medborgarna – Akihiko Yamaguchi och Mitsuyoshi Watanabe som kurirer för ”The Dragon Family” – att transportera obligationerna till de rätta schweiziska bankmyndigheterna för deras slutliga inlösen.

Häktningen av Watanabe och Yamagushi och konfiskeringen av 134,5 miljarder obligationer av den italienska finanspolisen vid gränsstaden Chiasso, enligt stämningen, var en del av ett genomarbetat försök att stjäla obligationerna av en mängd aktörer.

Förutom Office of International Treasure Control och dess huvudbefäl inkluderar de angivna målen i stämningen:

 • den italienska finanspolisen
 • den italienska regeringen och tidigare premiärministern Silvio Berlusconi
 • World Economic Forum och dess bankchef, Giancarlo Bruno
 • FN och dess generalsekreterare Ban Ki Moon

David Sale och Office of International Treasury Control

Fallet som beskrivs i rättegången är mycket komplext och beskriver vad som tycks vara ett genomarbetat försök att bedra Neil Keenan av obligationer som Dragon-familjen anförtrott honom.

Keenan beskrivs som en amerikansk medborgare som för närvarande är bosatt i Bulgarien som först kom i kontakt med Dragon-familjen i augusti 2008 på grund av hans politiska förbindelser och hjälp med bankkontakter på Cypern.

De viktigaste parterna som nämns i rättegången är:

 • Dr Ray Dam och Office of International Treasury Control (OITC) som han grundade
 • en högre OITC-officer, David Sale
 • Daniele Dal Bosco som beskrivs ha fått innehavet av obligationerna i september 2009 och ingått avtal med OITC

Rättegången bestrider:

d. genomförandet av ett skriftligt avtal mellan DAL BOSCO och tilltalade OITC och SALE, med DAM:s fulla kunskap och auktoritet, varigenom DAL BOSCO öppet avvisade hans uppgifter som vårdnadshavare för DFFI [Dragon Family Financial Instruments, t.ex. Federal Reserve-sedlar etc. , beslagtagna i Chiasso, Italien];

e. utfärdande av en olaglig och fullständigt grundlös order om upphörande och upphävande enligt vilken OITC hävdade det grundligt och medvetet falska förslaget att DFFI faktiskt var i OITC:s lagliga besittning, som har agerat i decennier ostraffat och under det påstådda paraplyets skydd som påstås beviljas av FN. [12]

Innan stämningen ingavs i november 2011 gav David Sale en rad intervjuer den 7 april, 12 april och 10 maj 2011, i den populära internetradioprogrammet, Rumormill News. Där berättade Sale för programledaren Rayelan Allan att 1995 chefen för OITC, Ray Dam, hade fått ensamrätten på ”säkerhetsräkenskaperna” för allt guld som i hemlighet gömdes under andra världskriget, av ättlingar till en världsomspännande sammanslutning av landsflyktiga kungafamiljer – ”hierarkin”. [13]

Inkluderade i listan över kungliga familjer som namnges av Sale är ättlingar till Hapsburgs, Savoy, Romanovs och många andra kungliga familjer som tillsammans, enligt Sale, ägde två miljoner ton guld.

Enligt Sale överlämnade de kungliga familjerna ägandet av ”säkerhetskontona” när de insåg att inlösen av de 50-åriga obligationer som utgör ”säkerhetskontona” skulle utmanas av mäktiga finansinstitut från hela världen.

Dr Ray Dam, också en påstådd ättling till kungafamiljen, fick i uppgift att lösa in obligationerna för humanitära projekt världen över.

OITC:s webbplats förklarar:

Den 20 januari 1995 utsågs Dr. Ray C. Dam till International Treasury Controller och juridisk arvtagare och ägare till de kombinerade internationella säkerhetsredovisningarna [dolda nationella guldreserver] i Global Debt Facility, med full auktoritet och dispositionskontroll av samma, under Legal Decadency RCD 1088, utförda av världens nationer.

Den 20 januari 1995 inrättades också Office of International Treasury Control, som lednings-, administrations- och driftsorganisation för Hans Excellency, Dr. Ray C. Dam. [14]

Enligt Sale är Federal Reserve-obligationerna som upptäcktes i Chiasso Italien i juni 2009 en del av de ”säkerhetskonton” som anförtrotts OITC och stulits av Keenan.

Sale hävdar vidare att han har dokumentation för att Neil Keenan faktiskt är en CIA-tjänsteman som i samarbete med en annan CIA-agent som hade infiltrerat OITC, Keith Scott, hade stulit obligationerna från OITC.

Hur trovärdig är David Sale?

Hans grundläggande påstående om att Ray Dam hade anförtrotts alla ”säkerhetsräkenskaper” för nationella guldreserver som historiskt tagits/stulits från kungliga familjer låter fantasifullt.

Sale-trovärdighet står dock inne av Rayelan Allan (ovan) som tillsammans med sin före detta make, Günther Russbacher (ovan), var involverad i att lokalisera och repatriera saknade nationella guldreserver under flera decennier.

Russbacher är av österrikisk härkomst och hans far var i nazistisk underrättelse och emigrerade till USA efter kriget 1954.

Allan hävdar att hon har hjälpt Russbacher i den hemliga flytten av österrikiska nationella guldreserver som plundrats av NAZI-Tyskland, från Filippinerna tillbaka till Österrike 1994.

Hon lämnade dokumentation om den österrikiska guldöverföringen till den undersökande journalisten David Guyatt, författare till den första boken som handlar om plundrade och saknade nationella guldreserver, The Secret Gold Treaty (2000). [15]

Guyatt fann Russbacher och Allan som trovärdiga och beskrev i detalj deras roll i att flytta österrikiska guldreserver som han beskrev som en enda överföring på 500 ton, även om Allan hävdade att totalen var mycket högre med flera överföringar (totalt 500 000 ton) ).

Enligt Allan är OITC äkta och Sale talar sanning när han avslöjar Neil Keenan som en CIA-operatör som försöker stjäla Federal Reserve-obligationer som upptäcktes av italienska myndigheter i juni 2009. [Se uppdatering 1/18/12 nedan]

Det som verkligen inte hjälper Keenans rättegång är påståendet att Dal Bosco på något sätt fick besittning av Dragon Family Financial Instruments (DFFI) i september 2009.

Om DFFI togs i beslag av de italienska myndigheterna i juni 2009, hur fick Dal Bosco besittningen tre månader senare innan han överlämnade dem till OITC?

Detta förklaras inte i rättegången, och läsaren får anta att den italienska finanspolisen på något sätt överlämnade Federal Reserve-sedlar och obligationer som beslagtagits i Chiasso till Dal Bosco.

Varför och hur förklaras inte tydligt i stämningen, vilket gör det svårt att föreställa sig att stämningen kommer att lyckas.

Så även om stämningen verkar äkta nog och lämnades in av en ansedd advokatbyrå, väcker dess underlåtenhet att förklara den påstådda överföringen av de finansiella instrument som beslagtagits i Chiasso till Dal Boscos ägo, frågor om den juridiska strategin bakom stämningen.

Å andra sidan stöds Keenans äkthet och stämningens legitimitet av Benjamin Fulford och D. Wilcock, som driver bloggsidan Divine Cosmos. [16]

I en intervju hävdade Fulford att 85 % av världens guld förvärvades under årtusenden av Kinas dynastiska härskare. [17]

Om världens kända guldreserver på 165 000 metriska ton är 15 % av den verkliga siffran, betyder det att det finns ungefär en miljon ton saknade guldreserver någon annanstans. Mycket av detta saknade guld förblir under Dragon-familjens kontroll av vars intressen Keenan företrädde i fallet med Chiasso-incidenten.

Om Keenans konto i stämningen är korrekt är det kinesiska guldet som överfördes till amerikanska centralbanken i mitten av 1930-talet bara toppen av isberget. Att överlåta Federal Reserves sedlar och obligationer till till Keenan verkar ha beräknats i spel.

Faktum är att Wilcock (och Fulford) hänvisar till Dragon Family-handlingarna som en ”genomarbetad sting-operation”. [18]

De var fullt medvetna om att deras obligationer med stor sannolikhet skulle tas från Keenan någon gång, men trodde att den slutliga rättegången skulle vara katalysatorn för resten av världen att lära sig om hur Kinas och andra nationella guldreserver har tagits i hemlighet ur cirkulation i årtionden.

Som nämnts tidigare ifrågasätts Keenans konto starkt av David Sale, Ray Dam och OITC som sedan 1995 försökt uppmärksamma det sätt på vilket nationella guldreserver i hemlighet togs ur omlopp sedan andra världskriget.

Tillsammans med Rayelan Allan som tillsammans med sin tidigare make, Günther Russbacher, var de också inblandade i ansträngningarna för att uppmärksamma allmänheten på saknade nationella guldreserver, är det mycket möjligt att Keenan är en del av ett ”officiellt sanktionerat” försök att samköpa och publicera sådana ansträngningar; eller så kan han helt enkelt vara en del av en ”Dragon Family” sting-operation för att offentliggöra historien bakom obligationerna vilket Fulford förslog.

Det hemliga guldfördraget och Bilderbergsmötet 1954

Oavsett kontroversen om ägandet av Federal Reserve-obligationer bakom biljoner dollar rättegången, är både Keenan/Dragon Family och Sale/OITC överens om obligationernas äkthet.

Viktigast av allt är att båda parter är överens om att obligationerna utfärdades av den amerikanska centralbanken mot guldreserver som leasades till den under andra världskriget.

De nationella guldreserverna i det nationalistiska Kina, i Keenans/Dragon Family-stämningsversionen av historiska händelser (någonstans i intervallet från en till 20 miljoner ton); eller guldet i de flesta världar som förvisades kungliga familjer i Sale/OITC-versionen av händelser (två miljoner ton) en dvärg i storlek av den kända världens guldreserver på 165 000 ton.

Det mest talande faktum som framkommer av rättegången är att den stora majoriteten av världens guld har varit dolt borta från allmänhetens kunskap och granskning i årtionden.

Som David Guyatt förklarar det redan 2000:

… hela historien om guldets natur har ännu inte berättats, och min gissning är att det kommer att förbli hermetiskt förseglat bland de få under mycket lång tid framöver. Två saker är dock säkra. De historiska officiella gruvsiffrorna för guld är uppenbart falska och har medvetet tillverkats och stoppats från en intet ont anande allmänhet.

För det andra, och utifrån detta, är det därför uppenbart att guld inte alls är sällsynt. Aktuell statistik visar att metall lagren över marken uppgår till cirka 140 000 metriska toner. Verkligheten är långt, mycket högre och med stor sannolikhet överstiger en miljon ton.

Jag tvivlar på att någon verkligen vet med säkerhet, på grund av det faktum att så mycket fortfarande ligger begravt på Filippinerna och på andra håll i Sydostasien att det inte är möjligt att räkna upp det hela – än idag. [19]

Hans historiska guldbedrägeri kan bara ha uppnåtts genom centralbankernas samordnade ansträngningar med godkännandet av höga regeringstjänstemän från hela världen för att manipulera nationell penningpolitik.

Guyatt beskriver kortfattat situationen:

Som vi ska se är det nästan säkert att dessa ”andra” är en grupp nationer som var part i ett hemligt avtal för att utöva kontrollen över plundrade andra världskrigets guld och andra tillgångar och se till att dessa inte kom in i banksystemet eller på annat sätt användes utan sådana nationers godkännande. [20]

Efter att ha granskat ett antal dokument som beskriver guldets rörelse, drar David Guyatt slutsatsen att det hemliga avtalet inträffade 1954:

Mot bakgrund av det föregående är det svårt att inte dra slutsatsen att någon form av ”hemligt fördrag” mycket väl kan ha undertecknats 1954 som involverade återvinnandet av andra världskrigets plundring – både europeiska och asiatiska – och att en del av det var senare använt i amerikanska militär- och underrättelsetjänsters ”svarta operationer”. [21]

Om var detta hemliga fördrag förhandlades fram och till och med undertecknades lägger Guyatt det på det första Bilderberg-mötet någonsin:

Vad som än kan ha hänt 1954 … en händelse kan inte förbises. Detta var det första mötet någonsin för Bilderberg-gruppen under 29-31 maj 1954. Det första mötet dominerades av amerikanska, brittiska och sedan tyska deltagare som fyllde 36 av de 67 platser som finns tillgängliga. [22]

Bilderbergsmötet 1954 hade flera skäl att sammankallas.

Den allmänna motiveringen var att det ansågs främja politiskt och ekonomiskt samarbete mellan Europa och Nordamerika som det bästa försvaret mot det som nu uppfattades som kommunismens långsiktiga hot.

För detta ändamål har framstående affärs- och politiska ledare regelbundet inbjudits till Bilderberg-gruppen årligen för att diskutera ett sätt att samordna nationell politik och förutse globala trender.

Årsmötena med några av världens mäktigaste offentliga personer har naturligtvis lett till mycket nyfikenhet kring Bilderberg-gruppens ursprung och mål.

Så här beskriver den bästsäljande författaren Daniel Estulin Bilderberg -gruppen:

Bilderberggruppen – Wikipedia

Den sanna historien om Bilderberggruppen1954 möttes de mäktigaste männen i världen för tillfället i regi av den holländska kungakronan och familjen Rockefeller på lyxiga Hotel Bilderberg (bilden) i den lilla nederländska staden Oosterbeek. Under en hel helg debatterade de världens framtid.

När det var över bestämmer de sig för att träffas en gång varje år för att utbyta idéer och analysera internationella frågor. De kallade sig Bilderberg-gruppen. [23]

Estulin fortsätter med att dra slutsatsen att Bilderberg-gruppen sedan 1954 har blivit en skuggvärldsregering:

… de har årligen samlats på ett lyxigt hotell någonstans i världen för att försöka bestämma mänsklighetens framtid … Bilderberg-gruppen har vuxit bortom sin idealistiska början till att bli en skuggvärldsregering, som beslutar i total sekretess vid årliga möten hur deras planer är och vilka som skall genomföras. De hotar att ta bort vår rätt att styra våra egna öden. [24]

Bland de många anmärkningsvärda individerna som var inblandade i Bilderberg-gruppens möten under årtiondena sedan det bildades, nämner Estulin särskilt rollen som Henry Kissinger som var en protégé av bröderna Rockefeller.

Estulin beskriver några av Kissingers verk för Rockefellers och Bilderberg-gruppen sedan 1960 -talet:

Redan i mitten av 1960-talet placerade Bilderbergers Kissinger som chef för en liten grupp bestående av James Schlesinger, Alexander Haig och Daniel Ellsberg. Arbetet med dem var Institute of Policy Studies chefsteoretiker, Noam Chomsky … På 60-talet skapade Kissingers team och Chomsky ”New Left” som en gräsrotsrörelse i USA för att skapa stridigheter och oroligheter. [25]

Senare på 1970-talet beskriver Estulin Kissingers roll i avlägsnandet av president Nixon:

Kissinger var ansvarig för hjärntvätt och förvirring av president Nixon … Med Nixons avgång såg Bilderbergarna äntligen att ”deras president, Gerald Ford, flyttade in i Vita huset. New World Orderns ja-man tog direkt order från Henry Kissinger, agent för David Rockefeller, tjänare till Bilderbergers. [26]

Medan Estulin identifierar några av Bilderberg-gruppens nyckelspelare, fångar han bara ytskiktet av Bilderberg-gruppens ursprung och mål.

Den djupare hemliga motiveringen för bildandet av Bilderberg-gruppen var att uppmuntra globalt samarbete som svar på ett upplevt långsiktigt hot som är känt för nyckelaktörerna i bildandet av Bilderberg-gruppen: Rockefeller-bröderna; Prins Bernard av Nederländerna; och en viktig Rockefeller-protégé, Henry Kissinger.

Detta långsiktiga hot delades bara på ett behov-att-veta-grund och härrörde från andra världskrigets händelser som involverade Nazitysklands avancerade teknikprogram.

Händelser som Nelson Rockefeller och Kissinger var djupt involverade i – förekomsten av utomjordiskt liv och teknik.

Project Paperclip och avancerad nazistisk teknik

Dates in Movies on Twitter: "Aug 14th 1945 - After WW2, German Scientists were recruited by the US Government #CaptainAmerica #WinterSoldier… "

Det finns betydande bevis för att Nazityskland delvis hade lyckats utveckla mycket avancerad teknik som samlats in från utomjordiska källor.

Den första källan var ett antal expeditioner av nazistiska SS Ahnenerbe forskargrupper som sökte efter gammal avancerad teknik begravda på avlägsna platser som Tibet, eller kunskap inspelad i historiska texter. [27]

Författare som Zecharia Sitchin, Erich Von Daniken och andra har citerat omfattande historiska bevis på gamla astronauter och den kunskap de lämnat efter sig. [28]

Philip J. Corso - WikipediaÖverstelöjtnant Phillip Corso,   (bilden) som var en högre officer med ansvar för motsatt-engineering av utomjordisk teknik under Eisenhower- och Kennedy-administrationerna, gav stöd för en sådan händelse i en intervju:

Det var kraschar någon annanstans, och de [tyskarna] samlade också material. Tyskarna arbetade med det. De löste inte framdrivningssystemet. De gjorde många experiment på flygande tefat. De hade en som gick upp till 12 000 fot.

Men där alla, vi och de, gick miste om vägledningssystemet. Inom FoU började vi inse att detta väsen [ett utomjordiskt] var en del av vägledningssystemet, en del av apparaten själv eller sig självt, eftersom det inte hade några könsorgan. ” [30]

De delvis framgångsrika ansträngningarna från toppnazistiska forskare för att förstå gamla historiska texter som diskuterar avancerad teknik och omvänd konstruktion av utomjordisk teknik var en viktig faktor i Nazitysklands avancerade vapenteknologiprogram.

Detta ledde till att nazisterna förlängde krigsansträngningen till att helt kunna sätta in dessa nya vapensystem.

The Report On Unidentified Flying Objects By Edward J. Ruppelt, Ufos & Extraterrestrials, Social Science, Conspiracy Theories, Political Science, Political Freedom & Security em Promoção | Ofertas na AmericanasDetta bekräftas av kapten Edward Ruppelt som var den första chefsutredaren för US Air Force Project Bluebook:

”När andra världskriget tog slut hade tyskarna flera radikala typer av flygplan och guidade missiler under utveckling. Majoriteten befann sig i de mest inledande stadierna, men de var den enda kända farkosten som till och med kunde närma sig prestanda för föremål som rapporterades till UFO-observatörer … ”[31]

När andra världskriget gick mot slutet med Nazitysklands oundvikliga nederlag började nazistiska SS i hemlighet ta bort sina mest avancerade tekniker, projekt och forskare till sympatiska länder i Latinamerika.

Viktigare var att flytten av dessa avancerade teknikprojekt också åtföljdes av rörelsen av plundrade nazistiska guldreserver, som David Guyatt förklarar i sin bok, The Secret Gold Treaty:

Russbacher berättade för BBC-journalisten att stora mängder nazistiskt guld hade skickats till Sydamerika, via Spanien, strax före andra världskrigets slut.

Bytet hade funnits i Sydamerika i ett antal år, men så snart dess existens blev känd för israelisk underrättelse överfördes plundringen omedelbart till Filippinerna och doldes, sa Russbacher. [32]

President Roosevelt utsåg Nelson Rockefeller till positionen som ”koordinator för inter-amerikanska frågor” vid Office of Inter-American Affairs 1940.

Rockefeller var ansvarig för ett program för USA:s samarbete med sydamerikanska nationer och för att motverka stigande nazistiskt inflytande i regionen.

Med hjälp av FBI som vid den tiden hade fältkontor i Syd- och Centralamerika ledde Rockefeller kontra underrättelseoperationer för att hitta de flyttade nazistiska teknikprojekten och det plundrade guldet.

Medan Rockefeller hade att göra med nazister i Sydamerika under andra världskriget, i Europa, inleddes ett högst hemligt försök att repatriera nazistiska forskare för att utnyttja deras expertis av US Army’s Counter Intelligence Corps.

”Operation Paperclip” innebar att hundratals nazistiska forskare flyttades till de välfinansierade militärvetenskapliga laboratorier som skapats för att producera vapen för krigsinsatsen. [33]

Henry Kissinger och Operation Paperclip

En lite känd figur i ”Operation Paperclip” var en ung tysktalande amerikansk underrättelseofficer med tysk judisk bakgrund – Henry Kissinger.

Henry Kissinger - Wikimedia Commons

Kissinger (bilden) föddes i Fuerth, Tyskland den 27 maj 1923 och tjänstgjorde i Army Counterintelligence Corps från 1943-46.

I slutet av andra världskriget stannade han på aktiv tjänst i det ockuperade Västtyskland.

Han tilldelades det 970:e Counter Intelligence Corps Detachment, bland vars ”officiella” funktioner inkluderade rekrytering av ex-nazistiska underrättelsetjänstemän för antisovjetiska operationer i sovjetblocket. [34]

Kissingers avskildhet spelade i själva verket en nyckelroll i ”Operation Paperclip” – en roll som skulle markera honom i militära underrättelsekretsar som någon som hade det intellektuella och strategiska tänkande och som kunde hantera den viktigaste strategiska politiska frågan som USA står inför – hur man bäst svarar på en ouppklarad utomjordisk närvaro. [35]

Kissinger återvände till USA, och 1947 började han sin universitetsutbildning till grundutbildning vid Harvard University. Kissinger behöll dock sina band till militären, som kapten i militära underrättelsereservaten.

Detta gjorde att han kunde fortsätta att spela en roll i frågor som rör utomjordisk närvaro när politiken på den högsta nivån i Truman-administrationen utvecklades.

1950 var Kissinger nu en doktorand och arbetade deltid för försvarsdepartementet. Han pendlade regelbundet till Washington – som konsult till dess Operations Research Office som var under direkt kontroll av de gemensamma stabscheferna.

Operations Research Office ”utförde” officiellt ”högklassiga studier om ämnen som användningen av tidigare tyska operativa och nazistiska partisansupportrar i CIA-hemliga aktiviteter.

Kissingers officiella uppgifter var återigen ett skydd för hans roll i att samordna rekrytering och utnyttjande av tidigare nazistiska forskare i hemliga projekt som involverar omvänd konstruktion av utomjordisk teknik.

I I952, efter att ha avslutat sin doktorsexamen, blev Kissinger konsult för direktören för Psychological Strategy Board, en driftsarm för National Security Council för hemliga psykologiska och paramilitära operationer.

Kissingers roll utvidgades till att hantera de omfattande politiska frågorna kring den utomjordiska närvaron.

Kissingers inre kunskap om Operation Paperclip och den utomjordiska närvaron, i kombination med hans strategiska tänkande förmågor, markerade honom som någon som snabbt skulle inta en framträdande position i beslutsfattande hierarki.

Rockefeller var ordförande i presidentens ”rådgivande kommitté för regeringsorganisation 1953–59”.

Dessutom utsåg Eisenhower 1954 Rockefeller till sin speciella assistent för planering av kalla kriget, en tjänst som officiellt involverade ”övervakning och godkännande av hemliga CIA-operationer”.

Detta var en täckmantel för Rockefellers verkliga roll när det gäller att samordna USA:s och allierades svar på närvaron av utomjordiskt liv och teknik. [36]

Strax efter hans utnämningar till Eisenhower-administrationen träffade Rockefeller Kissinger och blev mycket imponerad av dennes intellekt och strategiska insikter.

Detta är vad Kissinger sa om sitt 1954 -möte med Rockefeller 25 år senare i en lovord Kissinger gav för Rockefeller 1979:

Att Nelson Rockefeller är död är både krossande och nästan ofattbart.

Man tyckte att han var oförstörbar, så överväldigande var han i sin energi, värme och sin djupa tro på människans inneboende godhet. I tjugofem år hade han varit min vän, min storebror, min inspiration och min lärare.

Jag träffade först Nelson Rockefeller när han, som assistent till presidenten, ringde mig, en doktorand, för att gå med i en av panelerna av experter som han för evigt satt upp för att fundera över landets framtid.

Han gick in i rummet och klappade oss på ryggarna och kallade var och en av oss med den bästa approximationen vid vårt förnamn som han kunde komma ihåg, genast utåtriktad och avlägsen.

Berusade av maktens närhet försökte vi alla imponera på honom med vår praktiska insikt och erbjöd taktiska råd om hur man manipulerar händelser. [37]

Kissingers roll i de hemliga operationerna, hans nära relation till Nelson Rockefeller, hans intellektuella förmågor, allt tillsammans för att leda till en stadig ökning av hans inflytande.

Rockefeller och andra som driver hemliga organisationer förstod faran i att inte samordna hemlig politik mot utomjordiskt liv och teknik, med de mer konventionella utrikespolitiska frågorna som stod i fokus för allmänhetens uppmärksamhet.

De var mycket medvetna om det potentiella hotet som en utomjordisk närvaro kan medföra, vars tekniska kapacitet långt översteg mänsklighetens.

Det allra första Bilderberg-mötet i maj 1954 inrättades med alla dessa överväganden i åtanke.

Viktigast var dock det faktum att det första Bilderberg-mötet inträffade strax efter ytterligare en stor händelse som ännu inte ska avslöjas för allmänheten.

THE GREADA TREATY | Futurism

Det är president Eisenhowers påstådda möte med en delegation av utomjordingar vid Edwards Air Force-basen i februari 1954.

Amazon.com: President Eisenhower Meets With The Aliens At Holloman Air Force Base in 1955 : The UFO Guy, The UFO Guy: Movies & TV

Ett antal visselblåsare har hävdat att de antingen direkt har bevittnat eller sett dokument/film från ett av de viktigaste diplomatiska möten som någonsin hållits i mänsklighetens historia. [38]

Kärnhistorien är att president Eisenhower i hemlighet reste till Edwards AFB för att träffa en delegation av utomjordingar under helgen 19-20 februari 1954 i ett sista försök att av den senare stoppa Amerikas termonukleära vapenprogram.

Original Air Force One under President Eisenhower found decaying in Arizona - New York Daily News

Uppenbarligen ville den utomjordiska delegationen övertyga Eisenhower att använda sin personliga auktoritet för att sätta stopp för utvecklingen av vätebomben vars destruktiva kapacitet långt översteg de mer primitiva kärnklyvningsbomberna som användes på Japan.

Utomjordingarna erbjöd sig att hjälpa USA att utvecklas andligt och etiskt innan man introducerar avancerad teknik som också kan användas för massförstörelsevapen. Eisenhowers nationella säkerhetslag motsatte sig starkt de utomjordiska öppningarna.

Så här beskrev ett påstått vittne platsen och konflikten mellan Eisenhowers nationella säkerhetsrådgivare:

Mina kära vänner:

Jag har just återvänt från Muroc [Edwards Air Force Base]. Rapporten är sann – förödande sant! …

När vi fick gå in i den begränsade sektionen (efter cirka sex timmar där vi kontrollerades på alla möjliga saker, händelser, händelser och aspekter av våra personliga och offentliga liv), hade jag en tydlig känsla av att världen hade fått sitt slut med fantastisk realism.

För jag har aldrig sett så många människor i ett tillstånd av fullständig kollaps och förvirring, eftersom de insåg att deras egen värld verkligen hade slutat med en sådan slutgiltighet som att tigga om beskrivning.

Verkligheten i det ”andra planets” aeroformer är nu och för alltid borttagen från spekulationens rike och utgör en ganska smärtsam del av medvetandet hos varje ansvarig vetenskaplig och politisk grupp …

President Eisenhower, som ni kanske redan vet, var pigg över Muroc och en natt under sitt besök i Palm Springs nyligen.

Och det är min övertygelse att han kommer att ignorera den fantastiska konflikten mellan de olika ’myndigheterna’ och går direkt till folket via radio och tv – om dödläget fortsätter mycket längre.

Vad jag kunde ta reda på förbereds ett officiellt uttalande till landet för leverans i mitten av maj. [39]

Datumet för maj, för Eisenhowers preliminära tillkännagivande av utomjordiska avslöjanden är en viktig ledtråd till de beslutsfattare i tidtabellen som användes för att bestämma vad de skulle göra med utomjordingarnas oro över kärnvapen.

Det diplomatiska mötet misslyckades och mindre än två veckor senare testade Amerika sin största vätebomb någonsin den 1 mars 1954 – Bravotestets 15 megatonutbyte var 1000 gånger mer destruktivt än bomben som användes vid Hiroshima.

I stället för att gå vidare med ett meddelande från maj 1954, godkände Eisenhower istället att hålla existensen av utomjordiskt liv som en noga bevakad hemlighet.

I maj 1954 var det som hände istället godkännandet för ett möte med globala eliter i regi av familjen Rockefeller – det allra första Bilderberg-mötet:

Bilderberg Group och Global Manhattan Project

The Manhattan Project Rule Manual - Topher McCullochBilderberg-gruppens huvudsakliga uppgift var att samordna världens utvecklade nationer så att all information som erhållits av någon nation om utomjordiskt liv och teknik skulle skickas till rätt plats för forskning och utveckling.

Ett mycket hemligt andra Manhattan-projekt som hade börjat i USA under president Truman för att hantera utomjordisk närvaro utvidgades till att omfatta andra nationer i en globalt samordnad insats.

Eisenhowers val i november 1952 erbjöd sina främsta anhängare, Rockefeller-familjen, möjlighet att få ett större företagsengagemang i det nu hemliga ”Global” Manhattan-projektet.

Bröderna Rockefeller (Nelson och David) tillsammans med Henry Kissinger var medverkande till att forma Eisenhower-regeringens svar på den utomjordiska närvaron med hjälp av kalla krigets dolda operationer som täckmantel och hjälpte till att bilda Bilderberg-gruppen för detta ändamål.

Bilderberg-gruppen skulle träffas för att samordna nationell politik så att mänskligheten skulle ha störst chans att överleva utmaningarna som besöks av olika utomjordiska fraktioner med okända agendor.

En viktig del av Bilderberg-gruppens dagordning var att se till att de globala medierna och de nationella lagstiftarna inte skulle lära sig om den utomjordiska närvaron eller om de samordnade nationella bidragen till ett globalt samordnat Manhattanprojekt.

Att finansiera ett Global Manhattan-projekt, än mindre det amerikanska elementet som var kärnan, skulle vara en monumental uppgift.

Global Manhattan-projektet skulle kosta hundratals miljarder på 1950-talet och så småningom växa till biljoner för att finansieras varje år.

Det måste finansieras på ett sätt så att massmedia och nationella lagstiftare inte upptäcker vad som händer.

Ännu viktigare, en finansieringsmekanism måste hittas som var pålitlig och som skulle kunna hålla i decennier om några av de mer konventionella källorna avslöjades och/eller torkade ut.

Att finansiera Global Manhattan-projektet helt och hållet genom nationella budgetar skulle inte fungera eftersom de enorma summor som krävdes skulle vara alltför uppenbara för någon granskning av utgifter från offentliga institutioner.

Nationella budgetar kunde bara leverera en del av de totala medel som en nation åtagit sig för det globala Manhattan-projektet. [40]

Inte heller skulle finansieringen av det globala Manhattan-projektet helt från företag som kontrolleras av politiska och sociala eliter från hela världen räcka.

Företagets aktieägare skulle göra uppror om för mycket pengar försvann för utvecklingsändamål till okända företagsprogram och därmed hotade utdelning och aktievärde.

Medan utomjordisk teknik erbjöd fantastiska möjligheter för framtida intäkter, var marknadsfrisättningen av dessa föremål för nationella säkerhetsproblem som skulle åsidosätta företagets resultaträkningar.

Även de största multinationella företagen hade ingen möjlighet att begå miljarder dollar för forsknings- och utvecklingsändamål utan någon tidsplan för när deras investeringar skulle se dagens ljus i en marknadsrelease.

Den mest troliga långsiktiga finansieringsmekanismen måste vara dolt eller ”svart” i den meningen att den inte var en del av de offentligt identifierade intäkterna som tillhör nationella regeringar eller stora multinationella företag.

Lösningen skulle vara att avsevärt utöka den ”inofficiella” svarta budgeten som hade skapats under Truman-administrationen genom skapandet av CIA.

CIA är unikt bland amerikanska avdelningar genom att det kan ta emot eller överföra intäkter mellan amerikanska avdelningar utan hänsyn till lag:

… någon annan statlig myndighet har rätt att överföra sådana belopp till eller ta emot från byrån utan hänsyn till lagbestämmelser som begränsar eller förbjuder överföringar mellan anslag.

Summa som överförs till byrån i enlighet med denna paragraf får användas för ändamål och under myndighet i avsnitt 403a till 403s i denna titel utan hänsyn till begränsningar av anslag som överförts från. [41]

I grund och botten gav CIA-lagen från 1949 CIA rättsligt skydd för att tvätta pengar genom olika regeringsdepartement och myndigheter.

CIA började omedelbart inrätta en mängd okonventionella finansieringskällor för sin hemliga verksamhet.

Under årtiondena skulle CIA:s inofficiella svarta budget växa spektakulärt till där under 1998–2000, i genomsnitt 1,7 biljoner dollar, skickades in i det amerikanska försvarsdepartementet för att finansiera djupsvarta projekt som inrättades för att hantera utomjordisk närvaro.

Det som följer är en tabell som sammanfattar de oegentligheter i redovisningen som finns i försvarsdepartementet och som är tecken på CIA-pengar som tvättats genom DoD för djupsvarta projekt och hemliga operationer.

Finansieringsstrategierna som används av CIA:

 • siffonera bort anslag från olika federala avdelningar
 • bilda frontföretag
 • insiderhandel
 • den olagliga narkotikahandeln
  pengatvätt,
 • … var inte en långsiktig lösning för finansiering av Global Manhattan-projektet.

Om någon av dessa finansieringsmetoder avslöjades offentligt eller torkade ut på något sätt kan Global Manhattan-projektet vara i fara.

CIA:s finansieringsmetoder var inte heller lätt överförbara till underrättelsetjänster från andra nationer. Så en mer långsiktig global finansieringsmekanism utvecklades vid det första Bilderberg Group-mötet någonsin.

Detta är det hemliga guldfördraget som först avslöjades av David Guyatt år 2000 och kopplat till Bilderberg-gruppens etablering.

De enorma guldsummorna som hade hamstrats och flyttats under andra världskriget till olika platser i Asien, Schweiz och Sydamerika erbjöd ett nästan obegränsat sätt för internationell finansiering för ett globalt samordnat Manhattanprojekt.

Bilderberg-gruppen var det forum där det hemliga guldfördraget förhandlades fram och genomfördes så att ett Global Manhattan-projekt som svar på den utomjordiska närvaron kunde finansieras i årtionden, om inte århundraden, utan att allmänheten lärde sig om dess existens.

Guyatt nådde en liknande slutsats om syftet med guldfördraget som förhandlades fram 1954, troligen på Bilderbergkonferensen:

Mot bakgrund av det föregående är det svårt att inte dra slutsatsen att någon form av ”hemligt fördrag” mycket väl kan ha undertecknats 1954 som involverade återhämtningen av andra världskrigets plundring – både europeiska och asiatiska – och att en del av det var senare använt i amerikanska militär- och underrättelsetjänster ”svarta operationer”. [45]

Guyatt hävdar att 1972 inträffade ytterligare ett hemligt möte för att formalisera 1954 -mötet med tanke på förändringar i det internationella systemet med de växande internationella framträdandena i asiatiska ekonomier:

Svaret på denna gåta verkar ligga i ett hemligt möte som hölls 1972 där 48 nationer (eller representanter från 48 nationer) deltog som formaliserade ett tidigare informellt avtal (vågar jag säga ett ”hemligt fördrag?”) För att kontrollera och ”använda” metallen som plundrades under andra världskriget.

Av allt att döma har guldtackebanker, centralbanker och även raffinaderier sedan gått med i detta arrangemang och har bildat en inofficiell ”klubb” för att hålla ordningen och kontrollera det svarta guldet som de framöver har utsett för att vara på ”semester”. [46]

I grund och botten, som Guyatt först avslöjade, skulle mängden offentligt känt och omsättningsbart guld bekämpas genom att tömma mängden historiskt utvalt guld till den nuvarande uppskattningen på 165 tusen ton.

I verkligheten överskred mängden ”svart guld” detta med så mycket som en faktor 100 eller ännu mer.

Att hålla Asiens och Europas ”svarta guld” borta från böckerna skulle erbjuda en cache av guld som skulle kunna flyttas, handlas och/eller likvideras på sätt som skulle generera enorma summor för olika nationella underrättelsetjänster.

Enligt Guyatt:

Den sammanslagna poolen av medel som skapats och som nu hålls på vilande och föräldralösa bankkonton löper till biljoner dollar, enligt insiders.

I den låga delen av uppskattningarna antas det vara tillräckligt för att betala av den amerikanska statsskulden plus en viss förändring. I den högre änden beräknas uppskattningar upp till hundratals biljoner dollar.

Jag har upprepade gånger fått höra, nästan sakligt, att de högre uppskattningarna ligger närmare sanningen. Jag vet helt enkelt inte hur stora summorna uppgår till, men jag kan dokumentera 12 biljoner dollar. [47]

CIA och andra utvecklade världens underrättelsetjänster skulle samarbeta med de politiska och ekonomiska eliterna i olika nationer under Bilderberg-gruppens regi för att säkerställa att dessa enorma summor riktades in i det globala Manhattan-projektet.

Den biljard dollar stämning som infördes för tingsrätten i New York omfattar endast en liten del av vad som är stora cachar av ”svart guld” gömda i Taiwan, Kina, Filippinerna, Sydamerika, Schweiz och på andra håll.

Närhelst de rättmätiga ägarna, deras ättlingar eller representanter försöker lösa in de obligationer som utfärdats mot deras guld, fastnar de i en komplex juridisk process som ofta resulterar i anklagelser om ekonomiskt bedrägeri.

Detta är vad som har hänt med Chiasso Italien-incidenten som är kärnan i New York-stämningen.

David Guyatt beskrev en liknande incident som inträffade på 1990-talet i sin e-bok, The Secret Gold Treaty.

Ägandet av majoriteten av svart guld är dock oklart på grund av vändningarna i historiens krig där nationella skatter plundrades och gömdes på hemliga platser av invaderande styrkor.

Denna historiska process har gjort ”svart guld” till en idealisk säkerhet för långsiktig finansiering av ett hemligt Global Manhattan-projekt där obligationer kan emitteras mot det dolda guldet av stora finansinstitut.

Organisationer som Bilderberg-gruppen hjälper till att samordna internationella ansträngningar för att finansiera detta globala projekt genom svart guld och andra tillgängliga finansieringsintäkter som skapats av CIA och andra underrättelsetjänster.

Slutmålet med detta globalt samordnade Manhattanprojekt är att på ett omfattande sätt ta itu med utomjordiskt liv och teknik, vars omfattning och komplexitet annars skulle fördärva resurserna för en nation.


Uppdatering

Av Michael E. Salla, MA., Ph.D., Biblioteca Pleyades

Jag fick följande mejl av den franske författaren Jean-Marie Le Ray efter att ha publicerat ovanstående studie.

”Faktum är nu att obligationer som beslagtogs av de italienska myndigheterna i juni 2009 (134,5 miljarder dollar) inte är desamma som obligationer som Keenan yrkade på i sin stämning (144,5 miljarder dollar), med olika serienummer, som jag förklarar här”.

Följaktligen är de finansiella instrument som nämns i Keenans rättegång annorlunda än de som beslagtagits av de italienska myndigheterna i juni 2009. Det verkar som om Dal Bosco fick besittning av en annan uppsättning Dragon Family Financial Instruments (DFFI) i september 2009 än de som konfiskerades i Chiasso.

Detta stöder påståendet från Keenan och Dragon Family att de obligationer som beslagtagits i Chiasso endast är en del av det totala beloppet för Dragon Family.


[1] The lawsuit, Case 11 CIV 8500, Filed Nov 23, 2011 at USDC WP SDNY
[2] The lawsuit was first announced and is summarized here
[3] The “Chiasso Incident” was first announced by Bloomberg on June 12, 2009
[4] Information about Bleakley Platt and Schmidt is available here
[5] Lawsuit, p. 3
[6] Fulford was interviewed by Wilcok: “The Trillion-Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny
[7] Lawsuit, p. 4
[8] Lawsuit, p. 5
[9] Lawsuit, pp. 5-6
[10] Lawsuit, p. 19
[11] Lawsuit, p. 38
[12] Lawsuit, p. 10
[13] Interviews available here
[14] Cited at: http://www.unoitc.org/History.html
[15] The Secret Gold Treaty
[16] http://divinecosmos.com
[17] NWO Global Economic Dictatorship Exposed – The Trillion-Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny – Benjamin Fulford Interview
[18] The Trillion-Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny
[19] Guyatt, The Secret Gold Treaty, http://www.bibliotecapleyades.net
[20] Guyatt, The Secret Gold Treaty, http://www.bibliotecapleyades.net
[21] Guyatt, The Secret Gold Treaty, http://www.bibliotecapleyades.net
[22] Guyatt, The Secret Gold Treaty, http://www.bibliotecapleyades.net
[23] Daniel Estulin, The True Story of the Bilderberg Group (TrineDay, 2007) xiii.
[24] Daniel Estulin, The True Story of the Bilderberg Group (TrineDay, 2007) xiii-xv.
[25] Estulin, The True Story of the Bilderberg Group, 59.
[26] Estulin, The True Story of the Bilderberg Group, 58, 60.
[27] See Alexander Berzin “The Nazi Connection with Shambhala and Tibet
[28] Zecharia Sitchin, The 12th Planet (1976); Erich Von Daniken, Chariots of The Gods (1968).
[29] http//exopolitics.org/Study-Paper-6.htm. For online references to Nazi Germany’s recovery of an ET craft sometime in 1937-38, see Robert K. Leśniakiewicz, “The UFO Crashes in Poland,” and “The Omega File
[30] “Colonel Philip Corso: An Interview by Michael Lindeman,” CNI News
[31] “Secrets of the Third Reich
[32] http://www.bibliotecapleyades.net
[33] http://exopolitics.org
[34] For a brief biographical summary of Kissinger, see Seymour Hersh, The Price of Power: Kissinger in the Nixon Whitehouse (Summit Books, 1983) 25-27
[35] For evidence of the relationship between the Army’s Counterintelligence Corp and the extraterrestrial presence, see the following declassified report from 22 July 1947 concerning the Roswell incident. http://www.darkgovernment.com
[36] See William Cooper, Behold a Pale Horse, 202-04; Richard Boylan, “Official Within MJ-12 UFO-Secrecy Management Group Reveals Insider Secrets”; See also Phillip Corso, The Day After Roswell, 292
[37] Henry Kissinger, “Words of Commemoration: Memorial Service for Nelson Rockefeller,” February 2, 1979.
[38] Michael Salla, “Eisenhower’s 1954 Meeting With Extraterrestrials: The Fiftieth Anniversary of First Contact?”. See also, Michael Salla, Exposing US Government Policies on Extraterrestrial Life (Exopolitics Institute, 2009) 9-45.
[39] Salla, “Eisenhower’s 1954 Meeting With Extraterrestrials
[40] For more details, see Michael Salla, “The Black Budget Report – An Investigation into the CIA’s ‘Black Budget’ and the Second Manhattan Project. An Updated version is in Michael Salla, Exposing US Government Policies on Extraterrestrial Life, 87-127
[41] 50 U.S.C. 403f(a)
[42] Office of the Inspector General, Compilation of the FY 2000 DoD Agency-Wide Financial Statements – Report No. D-2001-181(PDF)-Project No. D2001FI-0018.003
[43] Department of Defense, Office of the Inspector General – Audit, “Department-Level Accounting Entries for FY 1999” Report No. D-2000-179 (PDF)
[44] Testimony: Statement of Eleanor Hill, Inspector General, Department of Defense, Before the Subcommittee on Readiness and Management Support Senate Armed Services Committee, United States Senate on Defense Financial Management (04/14/99)
[45] Guyatt, The Secret Gold Treaty, http://www.bibliotecapleyades.net
[46] Guyatt, The Secret Gold Treaty, http://www.bibliotecapleyades.net
[47] http://www.bibliotecapleyades.netKategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: