Eftersom världen är distraherad av Afghanistan, förklarar Tyskland och Japan sin självständighet

2021-09-06
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian


Kollapsen av efterkrigstidens västerländska ”globalistiska” regim accelererar. USA:s militära tillbakadragande från Afghanistan och stora delar av resten av Mellanöstern är bara början på slutet för den khazariska maffian. Den kanske mest förbisedda historien är regimskiftet i Tyskland och Japan, deras motståndare under andra världskriget.

Yoshihide Suga to step down as Japan’s prime minister

Yoshihide Suga

Det här handlar inte bara om att Tysklands förbundskansler Angela Hitler (Merkel) och Japans premiärminister Yoshihide Suga (bilden) avgår. Det handlar om att dessa länder för första gången sedan 1945 hävdar sitt oberoende (se nedan för detaljer). Utan Tyskland och Japan kommer G7 att bli G5 och så småningom G0.

Naturligtvis, om du lever i den ständigt krympande bubblan i KM:s företags-propaganda (MSM), kommer du att få veta att USA drar sig ur Mellanöstern för att fokusera på Kina. Men eftersom den falska amerikanska Biden-regimen är beroende av kinesiska pengar för att överleva försöker de övertyga människorna om att Kina kommer att finansiera sitt krig mot Kina.

China’s new ambassador to the U.S. goes full wolf in first major speech

Chinese Foreign Ministry spokesman Qin Gang speaks.

Som Qin Gang, Kinas ambassadör i USA berättade för en grupp amerikanska ”ledare” i förra veckan, skildrar USA:s ”regering” Kina som ”dess rival och inbillade fiende, precis som när Don Quijote lutade mot väderkvarnarna.”

Detta nonsens är bara en del av det som bara kan beskrivas som kaos. Den trötta gamla metaforen om att springa runt som en huvudlös kyckling beskriver bäst situationen i väst nu.

För att förstå hur G7-dominona är avsedda att falla, låt oss titta på den verkliga effekten av vad som hände i Afghanistan. Så här beskriver en hög CIA-tjänsteman i Asien situationen:

”Låt inte detta förplanerade scenario i Afghanistan komma till dig. Det vänds mestadels i allt av MSM och deras marionettmästare.

Till exempel var fångarna som släpptes ur fängelset inte terrorister eller Isis. De var politiska fångar som var emot kabbalen som hade kontrollerat landet under de senaste 20 åren.

Nu brändes 90 % av opiumfälten ner till grunden av talibanerna. Detta har stoppat kassaflödet för kabbal/deep state. De är väldigt desperata nu. De kan inte få kontanter från Federal Reserve. London utfärdar inte heller några fler kontanter. ECB skriver inte heller ut mer pengar … Se upp för en stor falsk flagga. ”

När vi talar om stora falska flaggor är det ingen slump att när 20-årsjubileet för 9/11 närmar sig, ser vi en systematisk vändning av den neocon:siska ”Project for a New American Century” -planen för världsdominans som den startade.

BP and Bridas to combine PAE and Axion... - EuropétroleLåt oss titta på Afghanistan igen. Den verkliga anledningen till att USA invaderade det landet var att säkra en pipeline och skydda heroinproduktionen. Före den amerikanska invasionen stödde den afghanska regeringen en plan från Bridas Corporation för en rörledning från Kina/Argentinien/Turkmenistan.

När Neocons som kontrollerade George Bush Jr.s regim föreslog att ge pipeline-affären till det amerikanska företaget Unocal, fick de veta att det var för sent och att ett avtal redan hade undertecknats.

Taliban greenlight construction of trans-Afghan gas pipeline

FILE - In this Feb. 8, 2019, file photo, Special Representative for Afghanistan Reconciliation Zalmay Khalilzad pauses while speaking about the prospe...Neocons svarade berömt, ”om du inte accepterar vår matta med pengar får du en bombmatta.” Så snart amerikanerna invaderade utsåg Bush den tidigare Unocal-konsulten Zalmay Khalilzad (bilden) som hans särskilda sändebud till Afghanistan.

Nu är den ursprungliga Bridas/kinesiska/argentinska/Turkmenistan-planen tillbaka i spel.

En allians mellan Pakistan och Kina gjorde detta möjligt. Så nu bygger Iran, Turkmenistan, Pakistan, Afghanistan och Indien alla sina egna rörledningar i den centralasiatiska regionen som neocons hade försökt erövra.

Escobar: ‘Forever War’ Benefiting Afghans? Follow The Money

Så vad uppnådde amerikanerna efter att ha spenderat över 2,3 biljoner dollar på 20 års krig i Afghanistan? Afghanistan är världens sjunde fattigaste nation med 47 procent av befolkningen som lever under fattigdomsgränsen, medan över 75 % av den hopplöst korrupta tidigare Kabul-regimens budget kom från internationellt bistånd.

Kom dock ihåg att Afghanistan inte var ett amerikanskt militärt nederlag. Under dessa 20 år av krig dog bara 2448 amerikanska trupper i strid där. Så USA, en ekonomisk stormakt, med en befolkning som är tio gånger så stort som i Afghanistan, dödade utarmade talibaner med en hastighet av cirka 100 till 1. Och ändå förlorade de. Vad detta visar är att även om militären vinner alla striderna, om de inte har ekonomiskt stöd och korrekta strategiska mål, kommer de att förlora. Du kan vinna alla strider du vill, men om din lön studsar, är spelet över.

Frågan är nu vad den amerikanska militären kommer att göra för att stoppa alla sina lönecheckar världen över från att studsa efter räkenskapsårets slut den 30 september?

På denna front håller White Dragon Society ett möte med familjen Asian Dragon i …

Japan denna månad för att få finansiering för en svärd-till-plogdelar-omvandling av det västerländska militär-industriella komplexet. Eftersom den här rapporten gick live, blockerades fortfarande medel av den khazariska maffian. Människorna bakom blockeringen jagas nu. Vi kommer att hålla läsarna uppdaterade om det finns nya utvecklingar.

G7 Foreign Ministers to Invite Russia, China to Meeting on Afghanistan

G7 Foreign Ministers to Invite Russia, China to Meeting on Afghanistan

De khazariska herrarna i G7 hoppas å sin sida att förhindra detta genom att försöka organisera ett möte med Ryssland och Kina för att ”diskutera Afghanistan.” Med andra ord försöker de inrätta ett sista-minuten-begathon.

Eftersom detta kommer att misslyckas betyder det, att tyvärr för väst, kommer systemkollapsen att fortsätta under överskådlig framtid. KM:s pågående försök att stanna vid makten med hjälp av giftiga ”vacciner” och en falsk pandemi kommer inte att göra någon verklig skillnad.

Som CIA Europe förklarar:

”Den verkliga anledningen till Covid-19 och den stora återställningen är att ECB är så bra som trasig och bara kan skriva ut pengar konstgjort. Det europeiska banksystemet är i konkurs och folk kommer inte att få sina pensioner utbetalda senare.

Det är därför de ”vaccinerar mot djävulens tänder” så att så få som möjligt överlever och så att människor är sjuka eller döda och inte kan slå tillbaka när de får veta att de inte längre kommer att få pensioner/avgångsvederlag. Allt detta har initierats av den ökända Davos maffian och den stora återställningsgruppen.”

Tyskland och Japan gick dock båda igenom krigsförbrytartribunaler och kommer ihåg Nürnbergkoden. Det är därför de pågående pandemirelaterade krigsförbrytelserna har lett till regimändringar i dessa länder först.

Dr. Sheila Smith: U.S.-Japan Alliance and China - YouTube

I Japan kämpar Sheila Smith, en senior stipendiat för studier i Asien och Stillahavsområdet vid Council on Foreign Relations, för att behålla den kriminella Rockefeller-slavregimen vid makten. Men en avrättningsorder har undertecknats för henne eftersom hon öppet har drivit på för massvaccination utan säkerhetstester.

Vaccin stoppas – okända ämnen hittade

Nu har upptäckten, att miljontals Moderna-vacciner i Japan innehöll giftiga ämnen, skickat japanska patrioter på krigsstigen mot alla Rockefeller/Rothschild-ombud i detta land. Det är den verkliga anledningen till att slaven premiärminister Yoshihide Suga tvingades avgå, säger japanska högerkällor nära kejsaren.

I Tyskland har rättsliga åtgärder från Dr. Reiner Fuellmich haft samma effekt. Ersättningen för Angela Merkel kommer formellt att signalera slutet på ockupationen av Tyskland efter kriget, säger CIA-källor i Europa.

Regimändring i Kanada och Frankrike förväntas också nu. I Kanada kallade brottsminister Justin Castro till ett snabbt val den 20 september i väntan på en enkel seger. Istället blir han bojad och trakasserad så illa på kampanjvägen om sina vaccinbrott att han är rädd för att kliva av sin buss.

Den här broder-dödande manchurianska kandidaten förskingrar också kanadensiska skattebetalares pengar för att köpa 293 miljoner covid-vaccindoser (för ett land på 37 miljoner) för att finansiera sina KM-herrar. https://eraoflight.com/2021/09/05/canada-orders-293-million-covid-vaccine-doses-nearly-eight-shots-per-person-three-years/

I Frankrike är landet i ett tillstånd av halvanarki när protesterna mot Rothschild-slaven Emmanuel Macron intensifieras.

German and Spanish Doctors Call Covid-19 a Scam and a Criminal Operation

Det finns också juridiska strider, demonstrationer och olika bakslag i Australien, Österrike, Kanada, Grekland, Portugal och Spanien. I Spanien sprängdes en Pfizer-vaccinfabrik.

Truckers stänger av handeln från Australien till Sverige. En ”brist på lastbilschaufförer” (företagspropaganda talar för strejker) orsakar brist på utbud för företag som kör från Ikea till McDonalds till General Motors.

En brist på halvledarflis ”på grund av Covid” är tomgång för GM, Ford Motor och andra biltillverkares monteringsanläggningar i Nordamerika och på andra håll.

Half of U.S. Small Businesses Have Unfilled Positions

Samtidigt kommer amerikanska välfärdsprogram som täcker sammanlagt 12,1 miljoner människor att upphöra idag. Dessa människor vägrar att arbeta för slavlöner även om det finns över 10 miljoner lediga jobb och över hälften av de små företagen säger att de har personalbrist.

Bad Ideas Tried Again: Pension Plans Borrow Money at a Record Pace to Invest

Take a Chance on Me!

Eftersom människor vägrar att arbeta eller bara har slavlön, tvingas bristande skatteintäkter till att amerikanska stat och lokala regeringar går på en ännu större upplåning än vid Lehman-chocken 2008 bara för att betala pensioner.

Beats going to work! San Francisco rolls out program to PAY people $300-a-month not to SHOOT each other in a bid to curb gun violence in woke city where ‘crime is basically legal’

A photo shared by San Francisco police last month shows a woman dangling an AK-47 out the passenger window of a Cadillac. The city will now pay people not to shoot each other

Det kanske mest upprörande tecknet på hur långt USA har degenererat är att staden San Francisco har beslutat att betala människor $ 300 i månaden för att ”inte skjuta varandra”.

A program that pays farmers not to farm isn’t saving the planet

A tractor plows under what would have been Spring Mix

Samtidigt försöker den kriminella falska ”Biden” -regimen – som står inför en misslyckad massmordskampanj mot vaccin – att konstruera massvält genom att betala bönder för att inte odla mat.

Därefter planerar KM också att tvinga människor att ta sticket om de vill komma åt bankomater, enligt frimurarna i P3. Precis som när Sovjetunionen kollapsade, är det säkert att den härskande klassen kommer att fortsätta försöka förtrycka folket tills de äntligen förts inför exekutionsgrupper eller hängs från lyktstolpar av mobbar.

Ex-Mossad chief: In 2011 Netanyahu ordered military to ready Iran strike |  The Times of Israel

KM-slavstaten Israel står emellertid inför en existentiell kris. Deras militära och underrättelsetjänster vet redan att spelet är över. Det är därför den tidigare Mossad-chefen Tamir Pardo (bilden) kom ut ur garderoben och sa att ”det roliga” med att arbeta för Mossad var att byrån ”i grunden är ett brottssyndikat med licens”.

US, Israel stage naval drill to secure Gulf of Aqaba. Iran tests new interceptor for cruise missiles

Men om du kommer ut ur garderoben som ett brottssyndikat förlorar du vänner. Det var därför som USA och Israel efterlyste en sjöövning i Röda havet i förra veckan, varken saudiska eller egyptiska flottor deltog.

Bristen på allierade tvingade Israels president Isaac Herzog att åka till Jordanien och träffa kung Abdullah II för att diskutera ”djupa strategiska frågor”. Att be Jordan om hjälp kommer inte att stoppa den hjärntvättade, vaccinerade slavbefolkningen i Israel från att äntligen bli befriade från sina satanistiska khazariska herrar. Resten av världen befrias redan. Det här är dock ingen tid för att vara en fåtöljkrigare. Vi måste alla slåss.Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: