Har US Space Command tagit emot avancerad teknik från Galactic Federation?

SKRIVET AV DR MICHAEL SALLA

https://exopolitics.org/has-us-space-command-received-advanced-tech-from-galactic-federation/

Om presentatören: Dr Michael Salla är en internationellt erkänd forskare inom internationell politik, konfliktlösning och USA: s utrikespolitik och har undervisat vid universitet i USA och Australien. Han är mer populärt känd som en pionjär inom utvecklingen av ”exopolitik”, studien av huvudaktörerna, institutionerna och de politiska processerna i samband med utomjordiskt liv. Dr Salla har dykt upp regelbundet på Ancient Aliens (History Channel), Coast to Coast AM …

Mer information om Secret Space Program Books Serier finns här.


Galactic Federation of Worlds delar avancerad teknik med det amerikanska rymdkommandot för att förhindra framtida infiltration av fientliga utomjordingar enligt den senaste uppdateringen av en av två kända ‘kontaktpersoner’ som arbetar med federationen. Den 29 augusti fick jag en uppdatering från Megan Rose angående ett meddelande hon just fått från sin primära Galactic Federation-källa, Val Nek. Informationen är mycket viktig med tanke på realtidshändelser om yttre rymden och skapandet av nya satellitsystem.

I min intervju med Megan den 27 augusti beskrev hon historien om sina kontaktupplevelser med Galactic Federation, och hur Val Nek, en rymdfarkostpilot, räddade henne från två negativa främmande bortförandeincidenter i åldrarna fem och nio. Han har därefter övervakat Megan.

Det var 2019 som hennes minnen av barndomsincidenterna återställdes fullt ut, och hon fick ett fysiskt implantat genom vilket hon telepatiskt kan kommunicera med Val Nek som nu har en ledande ställning i förbundet.

Megans erfarenheter och kommunikation med Galactic Federation bekräftar en annan kontaktperson, Elena Danaan som tidigare hade träffat Val Nek ombord på en av rymdfarkosterna som hon togs till 1987 när hon var arkeologistudent i Frankrike. I sin bok, A Gift From the Stars , beskrev Elena mötet med Val Nek efter att hon blev inbjuden att sitta i pilotstolen av sin primära kontaktperson, Thor Han:

Styrmannen bredvid mig hade lite andra funktioner än resten av besättningen. Även om han också hade blont hår var det knappare och kort. Hans ansikte var mer långsträckt och han hade en framträdande haka. Hans ögon var också olika: mer slanka och indigo, nästan svarta. Han hade en tunn och krokig näsa. Han hette “Valnek” och jag skulle senare få veta att han ursprungligen är från Epsilon Eridani och Thor Han bästa vän (s. 29).

När Megan började kommunicera med Elena mer än tre decennier senare skickade hon information om Val Nek som inte fanns i Elenas bok eller var allmänt tillgänglig, och informationen bekräftades därefter av Thor Han.

Så när det gäller Megan och Elena har vi två individer med separata bortföringsupplevelser som äger rum på olika kontinenter och med årtionden mellan varandra, vilket bekräftar att de hade räddats av besättningen på samma rymdfarkoster i Galactic Federation. Både Megan och Elenas information är kompletterande och konsekvent, vilket inte är förvånande med tanke på det nära förhållandet mellan deras främsta utomjordiska kontakter, Val Nek och Thor Han, som har utfört många uppdrag tillsammans.

Enligt Megan och Elena har Val Nek och Thor Han spenderat årtionden på att rädda barn från utomjordiska bortföranden utförda av Grays (Nebu/Orion Alliance) och Reptilians (Draco Empire).

Det finns en lång historia av kidnappningar av utomjordingar som först avslöjades av Alex Collier på 1990-talet. Alex är en mycket trovärdig källa som har betalat ett högt personligt pris för sin tapperhet att komma fram med sådan störande information för tre decennier sedan, som äntligen får mer uppmärksamhet idag.

Vid bedömningen av Megan och Elenas information är det viktigt att tänka på att båda tar emot och delar intelligensdata i realtid. Detta är inte information som kommer att visas i vanliga medier, och det är inte heller troligt att myndigheter eller företagstjänstemän avslöjar det när som helst snart.

Ändå har Galactic Federation valt Elena och Megan att vara ledningar för allmänheten att lära sig sanningen i denna tid av vårt globala uppvaknande som en galaktisk civilisation. Förbundet är mycket noga med att inte vara för specifik med vad som avslöjas när det gäller personal, verksamhet och organisationer för att skydda Elena och Megan från eventuella repressalier.

Det är upp till andra att analysera uppdateringar för att göra utbildade gissningar om personal och andra detaljer för att göra framsteg med vad som i hemlighet händer på jorden och runt vårt solsystem.

Så nu är vi redo att undersöka uppdateringen från Val Nek som jag fick från Megan [M] den 29 augusti:

Val Nek: Månbasen är en mycket stor struktur byggd med ogenomtränglig teknik. Denna teknik gavs från oss (GFW) till den amerikanska militären för att de skulle ha en bas som är skyddad från energivapen och andra vapen som använder en frekvens för att hacka teknik. Basens väggar är byggda med samma teknik som vi använder för portaler. Endast de som har frekvensnyckeln får tillträde, utan att det är omöjligt att komma in eller invadera med energivapen. Detta är viktigt eftersom reptilerna och gråtonerna, Orion -alliansen, har förmågan att invadera områden med sin teknik, liknande vår, men inte lika avancerade.

Basen är säker och med hjälp av Galactic Federation of Worlds har vi inrättat ett satellitsystem som övervakar hela Terras (Jorden) planet. Satelliterna befinner sig i en bana kring Terra. Vi har satt upp ett rutnät som täcker hela planeten. Det finns delar av nätet som motsvarar varje satellit. Denna teknik har en interdimensionell komponent som är mycket viktig. Det tillåter inte att något passerar genom det och fungerar som en skyddsmekanism för planeten Terra. Detta är mycket viktigt eftersom Zeta Reticuli och Nebu skapar maskhål för att invadera olika planetsystem istället för att använda en portal. Satellitövervakningen finns inne i basen på månen där vi utbildar ingenjörer från den amerikanska militären att använda den. Det här är goda nyheter. Planet Terra är säker. Jag hälsar dig.

M: Är alla mörka portaler på planeten Terra stängda?

Val Nek: Jag kan inte dela den informationen. Vad jag kan säga … Det är under kontroll. Portalen i Antarktis är i alliansens händer. Det finns många portaler över hela Planet Terra. Jag kan inte säga mycket mer eftersom det pågår aktiva aktiviteter under jorden, under din planet. Den håller på att rensas ut.

M: Finns det något annat som du vill att jag ska dela?

Val Nek: Allt är under kontroll. Gå inte med på att frukta. Det är min största plikt och ära att vara i tjänst för mänskligheten vid denna tidpunkt. Jag kommer att dela mer när vår verksamhet pågår.

Det finns flera frågor som tas upp i den här uppdateringen som är värda att fördjupa sig i. För det första, med avseende på basen som ges till ”amerikanska militären”, syftar detta nästan säkert på US Space Command, som leds av general James Dickinson.

Rymdkommando samordnar all rymdverksamhet av de olika grenarna av den amerikanska militären, inklusive rymdstyrkan och den amerikanska marinen, tillsammans med rymdkommandon från partnerländer som Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Nya Zeeland och Storbritannien.

För närvarande kallas denna samordning i rymden av de kombinerade rymdkommandona under amerikansk ledning ”Combined Space Operations Initiative”. Den utgör huvuddelen av ”Earth Alliance” som får ansvaret för att hantera vårt solsystem med den mörka flottans kollaps och deras utomjordiska allierade enligt information från Galactic Federation.

Det är också anmärkningsvärt att Val Nek hänvisade till ”utbildningsingenjörer från den amerikanska militären” för att använda den nya avancerade tekniken. Den 24 augusti släppte den amerikanska rymdstyrkan en rekryteringsvideo för nya ”vårdnadshavare” för att gå med expertis inom rymdvetenskap, inklusive teknik.

I sin uppdatering var det inte klart om Val Nek syftade på en ny bas byggd av Galactic Federation som överlämnades till US Space Command, eller en renoverad befintlig månbas.

2014 avslöjades det först av insiders att Lunar Operations Command, byggt över en tidigare Dark Fleet-bas, överlämnades till USA efter att hemliga överenskommelser träffades under Eisenhower-administrationen med 4: e riket och deras Draco Reptilian-beskyddare. Så småningom skulle det interplanetära företagskonglomeratet spela en ledande roll för att kontrollera Lunar Operations Command, tillsammans med hemliga rymdprogramfaciliteter i Antarktis.

Med den mörka flottans och det interplanetära företags konglomeratets stora kollaps av solsystemet, på grund av gemensamma Galactic Federation och Earth Alliance –interventioner, skulle det vara meningsfullt att Lunar Operations Command skulle överlämnas till Earth Alliance som omfattar rymdkommandon från stora nationer.

Jag ställde Megan en fråga över månbasen, som hon förmedlade till Val Nek, som snabbt svarade. Frågorna och svaret följer:

F: För det första, när Val Nek talar om en månbas baserad med ogenomtränglig teknik, talar han om en helt ny bas eller en renoverad? Lunar Operations Command var en hemlig anläggning som använts i decennier av den amerikanska militären, Dark Fleet och Corporate Space-programmet, den byggdes över en gammal nazistisk bas som överlämnades efter avtal. Var denna bas (LOC) utrustad med ogenomtränglig teknik, eller byggdes en helt ny månbas av förbundet?

Val Nek: Det finns många baser på månen. Basen jag syftar på är en helt ny bas byggd med ny teknik. Basens väggar är byggda med specialmaterial som används av förbundet. De gamla baserna renoveras, det är sant, men det är inte det jag specifikt syftar på. Lunar Operations Command är i alliansens händer, kan jag bekräfta. Syftet med de olika baserna kan avslöjas vid ett senare tillfälle. Det var nödvändigt att bygga en ny konstruktion på grund av de material som används, det är ny teknik som aldrig har använts på månen tidigare.

Val Neks svar visar att en helt ny månbas har byggts för USA:s rymdkommando och Earth Alliance, som har hacksäkra väggar och infrastruktur för att förhindra infiltrering av de utomjordiska grupperna, Gray, Reptilian och Orion. Den nya månbasen är avsedd att spela en avgörande roll för att samordna aktiviteterna för olika nationer och företag som har rymdprogram bortom jordens bana.

Jag fokuserade därefter på följande element från Val Neks uttalande: ”Vi har satt upp ett rutnät som täcker hela planeten. Det finns delar av nätet som motsvarar varje satellit. Denna teknik har en interdimensionell komponent som är mycket viktig. Det tillåter ingenting att passera genom det och fungerar som en skyddsmekanism för planeten Terra. ”

Det var klart att planetnätet som Val Nek syftade på är ”rymdstaket” som byggdes av Lockheed Martin och kontrollerades av den amerikanska rymdstyrkan från Kwajalein Atoll på Marshallöarna. Så här beskrivs Space Fence officiellt på Lockheeds webbplats:

Space Fence, nu världens mest avancerade radar, ger okänd upptäckt, spårning och noggrann mätning av rymdobjekt, inklusive satelliter och orbitalrester, främst i jordbana (LEO). Den nya radarn tillåter upptäckt av mycket mindre mikrosatelliter och skräp än nuvarande system. Det förbättrar också avsevärt den aktualitet med vilken operatörer kan upptäcka rymdhändelser. Systemets flexibilitet och känslighet ger också täckning av föremål i geosynkron bana samtidigt som övervakningsstaketet bibehålls.

Rymdstängslets användning av mark- och rymdbaserade radarsystem skapar ett omfattande planetnät som uppenbarligen är ett tidigt varningssystem mot farliga nära-jord-asteroider. Dess verkliga syfte var emellertid att skapa ett detektionssystem för varje ”obehörigt inträde” i jordens luftrum av olika utomjordiska grupper och rymdprogram utanför planeten.

Jag frågade Megan om jag var på rätt väg i mina spekulationer om planetnätet, dess relation till rymdstaket och Elon Musks Starlink, som hon vidarebefordrade till Val Nek som åter svarade:

F: När det gäller satellitnätet som GFW och Earth Alliance bygger, skulle jag gissa att det skulle vara anslutet till ”rymdstaket” som styrs av US Space Force. Elon Musks Starlink-satellitsystem kan också spela en stor roll eftersom planen är att skicka upp till 40 000 mikrosatelliter till rymden för att bilda den typ av nät som Val Nek syftar på. Låter det rätt i termer av att Val Nek säger i sitt meddelande, ”Det finns delar av nätet som motsvarar varje satellit.”?

Val Nek: Ja, det är korrekt, Space Force är inblandat. Ja, exakt, detta är korrekt. Jag är mycket imponerad av hans forskning.

Tanken på att ett planetnät sätts upp för att förhindra infiltration av ovälkomna utomjordingar via Elon Musks Starlink är viktig att veta. Det gör Starlinks senaste tillkännagivande att de lägger till ”lasertvärlänkar, så att satelliterna kan kommunicera med varandra för att minska deras beroende av markstationer”, vilket är mycket viktigt.

Detta skulle göra planetariska rymdnätet helt autonomt och ge realtidsdetektering mot infiltration av vår planets tidigare utomjordiska herrar.

Musk, tillsammans med Jeff Bezos och Richard Branson, deltog i Jupiter-mötena, vilket både Val Nek och Thor Han självständigt har bekräftat, som jag tidigare diskuterat. Intressant nog har Musk, Bezos och Branson alla blivit inbjudna till Ryssland för att påstås se lanseringen av Soyuz MS-19-uppdraget den 5 oktober.

Detta är helt klart en omslagshistoria för deras verkliga syfte att resa till Ryssland. Sanningen är att de är mer benägna att implementera viktiga aspekter av Jupiter-avtalen över snabbspårningsteknikutgåvor.

Musk kan i synnerhet söka rysk hjälp för att optimera Starlink-satellitsystemet som används för att sätta upp planetens försvarsnät för att undvika ovälkomna utomjordingar som reser till jorden via rymdfarkoster, interdimensionellt, genom maskhål eller genom portaler.

Sammanfattningsvis händer det viktiga händelser i rymden som involverar samordning mellan stora rymdfärdsnationer och Galactic Federation of Worlds som öppnar vårt solsystem för mänskligheten. Kontrollsystemet som skapats av Dark Fleet och deras utomjordiska och företagsallierade för att kontrollera livet i vårt solsystem ersätts snabbt av en multinationell rymdallians som leds av US Space Command.

Detta möjliggör skapandet av en Star Trek Future som beskrivs i en Space Futures Workshop -rapport från 2019 som är tillgänglig online.

För att lära dig mer om vår Star Trek Future, rekommenderar jag min bok från 2021, Space Force: Our Star Trek Future, och mitt kommande 11 september webbinarium som täcker all den senaste utvecklingen mot denna ljusa framtid.

Även om informationen som presenteras av Megan och Elena i deras respektive uppdateringar om Galactic Federation-aktiviteter kan vara svår för vissa att acceptera som äkta, är den förenlig med bekräftbara realtidshändelser som jag har beskrivit i denna och tidigare artiklar. Det är viktigt att ha ett öppet sinne medan du undersöker deras information och enorma förändringar av hanteringen av yttre rymden som utspelar sig inför våra ögon.

Jag vill tacka Megan Rose för att hon skickade mig Val Neks uppdatering och hans svar på mina frågor. Megans webbplats finns här .

© Michael E. Salla, doktorand Upphovsrättsmeddelande

[Videoversion av denna artikel är tillgänglig på Rumble och YouTube ]


Ytterligare läsning/podcasterKategorier:Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: