Avkodning av den snedvridna attityden hos den nya världsordningen

New World Order mindset

Makia Freeman
30 maj 2021

https://thefreedomarticles.com/new-world-order-mindset-decoding-twisted-nwo-psychology-psychopathy/

ÖVERSIKT …

HISTORIEN: Vad är tankesättet eller psykologin bakom den mörka kraft som verkligen driver världen?
KONSEKVENSERNA: Om vi kunde förstå NWO-tankegången bättre kunde vi uppfatta dess svagheter, som är många. Det är bra att känna igen dessa, men framför allt, att se dem i dig själv.

Det är avgörande att vara medveten om
den nya världsordningens tankesätt

är hur vi upplever intensifieringen av dess mångåriga agenda. Medan varje vecka som går, tycks ge oss fler och mer bisarra nyheter i utvecklingen av Operation Coronavirus, är det värt att ta ett steg tillbaka för att titta på mentaliteten som orkestrerar denna scamdemi – denna nya världsordningens tankesätt. Om vi ​​vill leva fritt måste vi förstå arten av den kraft som försöker förslava oss. Denna artikel är ett försök att skissa några av kännetecknen för den fördärvande och vridna psykologin hos den härskande klassens New World Order (NWO).

Genom att snurra runt i huvudet på hur dessa människor tänker, hur de ser dem utanför sin kult (den offentliga massan), hur de ser på världen och vad som motiverar dem, kan du förhoppningsvis börja förstå vad som behövs för att se till att vi besegrar dem och upprätthåller en värld av fred, frihet och överflöd. Tack som alltid till David Icke som, efter 30 års heltidsforskning, har destillerat och kommunicerat essensen i detta tankesätt till världen, i hopp om att vi kan förstå och känna igen denna kraft.

1. De tål inga överraskningar

Ett kännetecken för New World Order-tankesättet är en tydlig intolerans mot, eller till och med hat mot, överraskningar. För många människor är det en glädje och en lättnad att leva spontant, åtminstone en del av tiden, utan att behöva bokstavera allt. Inte så för NWO. Denna tankegång måste ha exakt varje detalj planerad. Inte bara det, den måste se till att ingenting kan hända som stör deras planer. Allt måste vara exakt beräknat och noggrant kontrollerat. Icke förklarar det analogi med en sportmatch. Om du vill påverka resultatet kontrollerar du ett lag eller en sida; om du vill styra resultatet helt, kontrollerar du båda sidor. Detta lämnar inget åt slumpen. Det krävs inte alltför mycket fantasi för att se hur detta fungerar i amerikansk politik, med riggade val som går ända tillbaka till åtminstone JFK:s dagar (vars välanslutna pappa Joseph Kennedy köpte röster åt honom ) om inte mycket längre. Det senaste fiaskot där Biden kom in, var chockerande obestridligt och uppenbart tufft, men ändå sitter Biden fortfarande i (eller snarare gömmer sig i källaren till) Vita huset. NWO ”hoppas” inte att en viss kandidat blir vald. De får det att hända, varje gång.

Kort sagt, New World Order-tankegången är ett kontrollfreak. Och vad ligger bakom psykologin hos ett kontrollfreak? En brist på komfort, med det okända och med att inte ha kontroll. Med andra ord, rädsla (se #11).

2. PK-uppvaknande rörelsen och signaldygd

NWO-tankesättet, som är väldigt långt ifrån ett hjärtbaserat medvetande, saknar helt klart vänlighet, medkänsla och empati. I en värld där en så tydlig brist på empati kan lämna den utfryst, måste NWO:s tänkesättet kompensera för det genom att låtsas bry sig. Men eftersom det hela är ett knep, måste det sträcka sig mycket längre för att imponera på andra och synligt visa sin (falska) vänlighet. Detta är anledningen till Hollywood-besattheten av ytligheter och framträdanden. Allt handlar om image, älskling. Detta är också grunden för den senaste explosionen inom PK-rörelsen (politiskt korrekt), som aldrig missar ett tillfälle att visa hur snäll den är, genom sin ständiga signalering om dygd. Människor som verkligen är snälla behöver inte skryta med hur snälla de är; människor som verkligen är säkra behöver inte visa upp sig för att dölja sin osäkerhet; människor som verkligen ser andra som människor, alla likvärdiga, ser på deras karaktär och inte på deras hudfärg, och behöver inte gå omkring och förklara hur fantastiskt antirasistiska de är.

3. Militärisk iakttagelseförmåga ger förvaltning: Merrädsla centrifugering än en tvättmaskin

För att gå vidare med denna punkt, hemsöker NWO-tankegången den inte bara av bilden av dygd, den signalerar dess vakna referenser (för att täcka för sin brist på hjärta); den är också besatt av bilden att styra massuppfattningen, åsikter och varseblivning. Det är en uppfattningshantering i militär stil. Detta återspeglas i vad några av dess anhängare har sagt. Ta till exempel ärke-NWO-insidern och krigsförbrytaren Henry Kissinger, som en gång sa att ”det är inte en fråga om vad som är sant som gäller, utan en fråga om vad som uppfattas vara sant”.

I det här fallet är det som driver besattheten över spegelbilden också en rå lust av kontroll, och en brist på tolerans för en utbredd maktfördelning och decentraliserat beslutsfattande. Det handlar om underhållning, att ta ner andra tankesätt till dess nivå och frekvens så att de kan kontrollera den. Detta leder NWO-tankesättet till att de snurrar till sanningen angående varje ämne under solen för att få sig själv att framstå i en bättre dager, och för att forma människors uppfattningar till att främja sina egna mål.

4. Alltid rätt, aldrig fel

Har du någonsin träffat en person som alltid måste ha rätt oavsett vad? (Annie Lööf, red.anm) Vad sägs om en person som kommer att argumentera, försvara och hitta kryphål i varje situation eftersom de är dödligt rädda för att ha fel? Hur som helst präglas sådana människor av bristande ansvar och brist på att vara villiga att ta skulden när de förtjänar det. Tidigare CIA-chef och utrikesminister under Trump, sionisten Mike Pompeo, förkunnade stolt att under hans dagar på CIA, ”Vi ljög, vi lurade, vi stal!” NWO-tankesättet kommer att göra vad som helst för att främja sin agenda, även om de måste ljuga, fuska, stjäla, skada och döda.

5. De kan inte känna empati

NWO-tankesättet, som fortsätter från punkt 2, saknar medkänsla, de vet bara inte riktigt hur de ska göra. De drar inte in empati särskilt bra. Ett instruktionsexempel är de senaste absurda CIA-väckta annonserna, där CIA desperat försöker övertyga dig om att de är något som de inte är. Tänk på det – det här är en byrå som konsekvent har startat några av de mest onda och monstruösa handlingar som utförts av människor på planeten under 7+ årtionden, inklusive att störta utländska regeringar, mörda utländska och inhemska ledare (t.ex. JFK) , sälja vapen olagligt, stödja produktionen av farliga droger (heroin och kokain) för att importera dem till USA på svartmarknaden, kontrollera media genom att betala journalister via Operation Mockingbird (se #3 om perception management) och kör mind control experiment på sina egna medborgare (MK Ultra). Nu ska vi plötsligt tro att CIA har fått ett samvete och verkligen bryr sig om minoriteter, rasfrågor och jämställdhet? Det är bortom allt tvivel, men det som är bra med det hela är att NWO-tankegången inte ser hur transparenta dess vakna försök är.

NWO mindset

6. Det ger en falsk känsla av allsmäktighet

New World Order-tankesättet är väldigt likt Borg från Star Trek. En av deras viktigaste mantran var: ”Motstånd är meningslöst”. Detta är budskapet i tankesättet de fortsätter att förmedla. De vill desperat att vi ska tro att dess förfärliga kontrollagenda är en utgången sak, en glömd slutsats, när den inte är det. Tänk efter: en verkligt allsmäktig kraft behöver inte övertyga dig om att den är allsmäktig, och att du inte kan motstå den. Dess styrka skulle bli uppenbar och de skulle inte behöva övertalningsförsök. Endast en kraft som i hemlighet är svag, men som försöker projicera en bild av styrka, skulle tillgripa denna typ av psykologiska meddelanden. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, många gånger: Den nya världsordningen är inte satt i sten. Just din handling av att läsa dessa ord och ta detta budskap till ditt hjärta på ett bemyndigat sätt, hindrar NWO-mardrömmen från att bli verklighet. Världen vaknar och denna process kan inte stoppas.

7. Censur och upphävande kultur: Den tål inga gråtoner eller motsatta synsätt

En annan ledtråd om att NWO-tankegången är stel, liksom i sig inneboende osäker och svag, är att den inte tål gråtoner eller motsatta åsikter. Den fastnar mycket i dogmatiskt svartvitt tänkande. Kom ihåg vad den mentalt utmanade USA:s president George W. Bush sa efter den 9/11 falska flagg operationen: ”Antingen är du med oss, eller så är du med terroristerna”. Explosionen av censur och upphävandet av kultur under de senaste åren är ett tecken på en stor osäkerhet. Censur är ett tyst erkännande av censurerna att deras argument, teorier eller övertygelser är mycket svaga, eftersom de inte kan hålla sig på slagfältet för en öppen debatt, där idéer utbyts fritt och analyseras kritiskt. (Se på SVT:s nyhetsrapportering, ständigt samma ”experter”, red.anm)

8. De kan inte tolerera humor

Sluta skratta! Inga skämt tillåtna! NWO-tankesättet tar sig själv på största allvar, så allvarligt att det inte tål humor. John Lennon insåg instinktivt denna sanning när han rådde människor att bara skratta åt systemet:

”När det handlar om att behöva använda våld, spelar du systemets spel. Anläggningen kommer att irritera dig – drar i skägget, rycker i ansiktet – för att få dig att slåss. För när de väl har fått dig våldsam så vet de hur de ska hantera dig. Det enda de inte vet är hur de ska hantera icke-våld och humor”.

PK-rörelsen har dödat komedin, men de sanna komikerna där ute kommer att inse att det är deras jobb att kommunicera de hårda sanningarna (som folk helst inte vill höra eller konfronteras med) under tecknet av humor. Tack George Carlin – du är en legend. Att skratta åt absurditeten i den officiella berättelsen, oavsett om den är Operation Coronavirus eller någon annan typ av falsk flagga, är ett bra sätt både att kommunicera sanning, och att avvärja svetten och spänningen som följer med att vara en sanningssökande och frihetskämpe.

9. De ser på resten av mänskligheten som nötkreatur

Ett empatiskt tänkande överväger känslorna och behoven hos omgivningen. Den psykopatiska NWO-tankegången ser på människor omkring sig som saker som ska utnyttjas eller användas för egen vinning. Den fd CIA-direktören Allen Dulles, hjärnan bakom JFK-mordet, beräknade ständigt människorna runt omkring honom som ”användbara” eller inte, även de som var förtjusta i honom. Uttrycket ”värdelösa ätare” för att beskriva massorna av mänskligheten tillskrivs Kissinger. Gång på gång har NWO-insiders uttryckt sitt förakt och sin avsky för resten av mänskligheten. Detta är tankesättet som pratar.

10. Det handlar inte bara om pengarna

Vissa människor som studerar den globala konspirationen tror att det handlar om pengar. Det handlar inte bara om det. Ja, på många plan handlar det om pengarna, för New World Order-tankesättet använder manipulering av pengar som hävstång för rikedom från samhället via sina blodlinje bankirfamiljer. Det handlar dock inte bara om pengar. Pengar är ett verktyg för kontroll, och NWO:s agenda handlar om långsiktig makt och kontroll. Pengar är ett sätt att nå ett mål. Denna agenda är årtusende år gammal mellan generationer och involverar mellandimensionella varelser, som alla uppenbarligen ligger långt utanför denna artikel. Pengar är bara ett verktyg för detta tänkande.

11. De är alltid oroliga och rädda

Nu kommer vi till den näst sista punkten och kärnan i saken. NWO-tankegången är paranoid, ängslig och rädd. Detta förklarar de ständiga psykologiska projektionerna som de sprutar ut, till exempel att kalla äkta sanningssökare ”paranoida konspirationsteoretiker” bara för att de ifrågasätter saker och tänker kritiskt. Det är paranoidiskt och det kommer att avslöjas, och avslöjas när som helst. De är oroliga, alltid på kanten, driver alltid sin agenda, oroliga saker kanske inte fungerar. Den nya världsordningens tankesätt främjar så mycket rädsla eftersom de känner så mycket rädsla. Det är rädsla! (För dem som vill ha en djupare förståelse för detta, kolla in mina artiklar om wetiko och Archons).

NWO mindset

Under all analys finns rädsla. NWO-tankesättet är dödligt rädd för en enad, vaken mänsklighet som reser sig på ett icke-våldsamt, icke-följsamt sätt och kliver in i sin sanna gudomliga kraft. Tyvärr för NWO-tankesättet, det är vår födslorätt och ingenting kan stoppa det.

Det är också värt att lyfta fram den genuina psykopatin bakom detta tänkesätt. Detta citat är från en artikel bakom en tillverkad kris: COVID-19 och psykopati-anslutningen:

Baserat på det återkommande beteendet hos dessa mäktiga familjer och individer genom historien och idag, kan vi observera vad psykologer och psykiatriker kallar observerbara egenskaper i samband med ett tillstånd som kallas klinisk (primär) psykopati. Detta är ett genetiskt (medfött) tillstånd som kännetecknas av oförmågan att känna de annars normala mänskliga känslorna av empati, skuld och ånger. Medfött, utan dessa begränsningar blir onödiga krig, terrorhändelser, hungersnöd, folkmord, mord och sinnesstyrning och manipulation, vardagliga affärsmetoder”.

12. Den är avskuren från Ande / Källa / Gud / Oändlig Medvetenhet

Kalla det vad du gillar – Ande, Källa, Gud, Oändlig Medvetenhet, etc. – oavsett vad du föreställer dig om var vi kommer ifrån, vart vi återgår och vad vi är. Den nya världsordningens tankegång är avskuren från dess koppling till det oändliga. Den är så inriktad på partiklarnas 5-sinnens värld och grov materialism, att det inte finns någon uppskattning för en utökad medvetenhet. För att uttrycka det på ett annat sätt är den härskande klassen som är besatt av detta tänkesätt så avskuren från gud, att de måste spela gud – och därmed får vi transhumanism, önskan om att vara odödlig, trots att vi redan är det. Denna transhumanistiska önskan bygger på ett förnekande och förkastande av våra själar och en rädsla för döden. Så mycket av detta tänkande härstammar i rädsla.

Operation Coronavirus är en rusning mot mållinjen

Tänk på denna punkt. Den vanliga metoden för den nya världsordningen är att använda grodan-i-en-kokande gryta, för att långsamt introducera och tvinga sin agenda på människor steg för steg så att de inte märker det. Men sedan lanseringen av Operation Coronavirus har NWO ändrat sin taktik. Det som utspelar sig nu verkar vara mer en galen rusning mot mållinjen – innan den blir omkörd och förlorar loppet. Som jag har beskrivit ovan, är den nya världsordningens tankesätt alltid rädd för att fastna i en lögn och bli upptäckt. Det verkar finnas en förvirring på gång, för att få så många som möjligt vaccinerade med det högmagnetiska COVID-vaccinet, medan den officiella berättelsen fortfarande har en viss styrning över människors sinnen. Men med en växande medvetenhet om att hela denna COVID-op är ett gigantiskt bedrägeri, fyllt med falska antal fall, falska PCR-tester, falska dödsantal och ett falskt virus, har sanningen spridit sig vida omkring. Den förvandlas till ett lopp mot tiden. Kommer NWO att införa sina nanobots och fibrer i mänskligheten innan människor vaknar tillräckligt?

Lösningar för att störa den nya världsordningens tankesätt

Så vad är lösningarna? Tja, ge NWO vad den inte tål eller inte gillar! De hatar överraskningar, så ge dem överraskningar! De hatar humor, så skratta åt det! De tycker att de är allsmäktiga, så framkalla dess svagheter. Den älskar att censurera, så vägra att självcensurera! De frodas genom våld, så motstå våldsamhet. De behöver din energi, lydnad och efterlevnad, så vägra att följa!

Slutligen gör det inre arbetet för att rensa bort alla aspekter av den nya världsordningens tankesätt inom dig själv. Detta är den svåraste delen av allt detta, men var och en av oss måste göra detta arbete. Ingen annan kan göra det åt dig. Tänk ärligt, hur mycket av detta tänkande finns i dig, arbeta sedan med att identifiera det, integrera det och omvandla det. Som Jung sa: ”En som tittar utanför, drömmer. En som tittar inombords vaknar”. Att vara medveten om varje detalj i NWO är bra, och att vara medveten om lösningar är bra, men vi måste förvandla oss själva inombords för att förändra världen utanför.


Sources:

*https://thefreedomarticles.com/covid-vaxxed-magnets-sticking-to-vaccinated-at-injection-site/

*https://www.bitchute.com/video/GWdh3bPih7lW/

*https://thefreedomarticles.com/intersectional-torturers-the-cia-goes-full-woke/

*https://thefreedomarticles.com/category/conspiracy/bioweapons/

*https://thefreedomarticles.com/jfk-assassination-who-how-why-part-1/

*https://www.motherjones.com/media/2015/10/book-review-devils-chessboard-david-talbot/

*https://thefreedomarticles.com/mind-virus-wetiko-collective-shadow/

*https://thefreedomarticles.com/hyper-dimensional-entities-part-1/

*https://icdt.ir/behind-a-manufactured-crisis-the-covid-19-and-psychopathy-connection/

*https://thefreedomarticles.com/covid-vaxxed-magnets-sticking-to-vaccinated-at-injection-site/

*https://thefreedomarticles.com/not-a-vaccine-mrna-covid-vaccine-chemical-pathogen-device/

*https://thefreedomarticles.com/10-reasons-sars-cov-2-imaginary-digital-theoretical-virus/

*https://thefreedomarticles.com/operation-coronavirus-hand-in-hand-with-nanotech-agenda/

*https://thefreedomarticles.com/strange-alive-worm-like-mask-fibers-found-in-covid-face-masks/Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

  1. Eric Clapton – This Has Gotta Stop –

    Gilla

%d bloggare gillar detta: