Bill Gates och Vaccin-rånet

Analysis by Dr. Joseph Mercola

Londonundersökningen de hänvisar till publicerades i The Daily Expose 20 augusti 2021. MHRA, den brittiska versionen av amerikanska FDA, får faktiskt det mesta av sin finansiering från Gates Foundation, fann undersökningen.

4 juni 2021 utökade MHRA sitt tillstånd för akut användning av Pfizer-sprutan till barn mellan 12 och 15 år, trots kända risker för hjärtinflammation.

Daily Expose skriver:

”Vid den tiden sa MHRA:s verkställande direktör, Dr. June Raine, att MHRA har noggrant granskat data från kliniska försöksdata hos barn i åldrarna 12 till 15 år och kommit fram till att Pfizer-vaccinet är säkert och effektivt i denna åldersgrupp och att fördelarna uppväger alla risker.”

Vi är kvar och undrar om Dr June Raine och MHRA ens har läst resultaten av den extremt korta och lilla studien. Om de har, då måste de ha sett att 86 % av barnen i studien lider av en extremt allvarlig till mild reaktion.

Bara 1 127 barn deltog i försöket, men endast 1 097 barn slutförde experimentet, varav 30 av dem inte deltog efter att ha fått den första dosen av Pfizer-sprutan. Resultaten anger inte varför de 30 barnen inte fortsatte med att avsluta försöket … Kan vi verkligen lita på att MHRA förblir opartisk när dess primära finansiär är Bill & Melinda Gates Foundation, som också äger aktier i Pfizer och BioNTech? Vi tror inte det”.

 

Gates investerar kraftigt i läkemedelsföretag

The Gates Foundation äger också ”större antal aktier” i både Pfizer och BioNTech, som tillsammans utvecklade en COVID-spruta, som den 23 augusti 2021, beviljades fullt godkännande för användning av personer i åldern 16 år och äldre enligt FDA.

Gates Foundation började flytta sina investeringar till läkemedel under 2002. Det året investerade Gates 205 miljoner dollar i nio stora läkemedelsföretag, inklusive Pfizer och Johnson & Johnson. ”Beslutet att ha andelar i enskilda företag verkar vara en förändring i strategin, och för första gången ställer välgörenhetsintressen upp på rät linje med medicinföretagens”, rapporterade The Guardian då.

Enligt The Motley Fool investerade Gates inledningsvis i Pfizer ”med den uttalade avsikten att ”utöka tillgången till läkemedelsföretagets allt-i-ett-injicerbara preventivmedel. ”När COVID-19-pandemin väl bröt ut, förutspådde Gates tidigt att Pfizer skulle bli den första att få ett nödgodkännande.

Gates Foundation tillägnade sig inte BioNTech-aktier förrän i september 2019, bara tre månader innan COVID-pandemin uppstod, när de köpte aktier för 55 miljoner dollar.

”New Yorks guvernör Andrew Cuomo står äntligen inför värmen för sitt misslyckade och sin kriminellt vårdslösa responspolitik av coronaviruset, men ingen verkar fråga varför Cuomo och utvalda guvernörer fattade de ödesdigra besluten som ledde till en överdödlighet …

I mars och i början av april informerades politikerna av modelleringsexperterna vid Gates-finansierade IHME om att deras sjukhus var på väg att bli helt överfullt av coronaviruspatienter.

Modellerare från IHME hävdade att denna massiva ökning kunde förorsaka att sjukhusen har slut på livräddande utrustning inom några dagar, inte veckor eller månader. Tiden var avgörande, och nu var det dags för snabba beslut, hävdade modellerarna. På två separata presskonferenser den 1 april och 2 april klargjorde Cuomo att hans politiska beslut baserade sig på IHME-modellen”.

På en av dessa presskonferenser tackade Cuomo Gates Foundation ”för den nationella tjänst som de har gjort. ”Pennsylvania Health Department använde också IHME-modeller för att navigera i sitt svar. Även federala byråkrater som Dr Anthony Fauci och Dr Deborah Birx, som båda också har personliga band till Gates, lutade sig mot IHME-prognoserna för att motivera nedstängningarna, nedläggningar av företag och utegångsförbud.

I slutändan lyckades IHME-modellerna. De var inte ens i närheten. ”Till exempel använde IHME en dödlighet på 3+ % när det verkliga antalet” från ”COVID-19 var bara cirka 0,1 %”, skriver Strategic Culture Foundation och tillägger:

”Bocken slutar verkligen med de valda ledarna som fattade de ödesdigra besluten om att skicka sjuka COVID-patienter till äldreboenden, stängde ner deras stater och maskera sina medborgare för evigt, men detta är bara hälften av historien.

De dåliga uppgifterna de använde kom nästan uteslutande från Gates-nätverket, som har handlat med pseudovetenskap och har visat fullständig inkompetens och hänsynslös prognostisering sedan början av förra året.”

Inte överraskande, har Gates förblivit mamma till IHME:s grova misslyckanden. Som noterats av Strategic Culture Foundation, har han ”sömlöst tvättat sina händer med COVID-mani och gått vidare till att kräva att västvärlden offrar sig själv till namnet av den senaste ”krisen” som är klimatförändringar”.

COVID-19 – En startplatta för den stora återställningen, Great Reset

Naturligtvis kommer Gates ”gröna” planer också att öka hans egen rikedom, precis som COVID-pandemin har gjort. Den så kallade ”klimatförändringskrisen” är faktiskt inget annat än ett verktyg för att genomföra den stora återställningen, som för alltid kommer att förändra samhällets och handelns struktur, och i praktiken flytta all rikedom och äganderätt till några teknokrater i toppen och lämna vanliga människor utan rikedom eller någon frihet att tala om.

Med tanke på Gates position inom den teknokratiska eliten, är det ingen överraskning att hans fingeravtryck kan hittas på alla nödvändiga schackpjäser i detta globala schackspel. Som du kanske kommer ihåg, sponsrade Gates Foundation pandemins beredskapssimulering för ett ”nytt coronavirus”, känt som Event 201, i oktober 2019 tillsammans med World Economic Forum och Johns Hopkins Center for Health Security.

Händelsen förutspådde kusligt vad som skulle hända bara 10 veckor tidigare, när COVID-19 sedan dök upp. Både Gates Foundation och World Economic Forum samarbetar också med FN som, trots att de håller en relativt låg profil, verkar vara kärnan i den globalistiska övertagningsagendan.


Utöver pandemins beredskap och reaktion kommer motiveringen för genomförandet av den stora återställningsagendan i sin helhet att vara klimatförändringar.


World Economic Forum, även om det är en privat organisation, fungerar den som FN:s sociala och ekonomiska gren och är en viktig drivkraft bakom modern teknokrati och den stora återställningsagendan. Dess grundare och ordförande, Klaus Schwab, förklarade offentligt i juni 2020 behovet av en global ”återställning” för att återställa ordningen.

Teknokratisk norm, vilket är vad den stora återställningen kommer att åstadkomma, beror på användningen av teknik – särskilt artificiell intelligens, digital övervakning och Big Data-insamling (vilket är vad 5G är till för) – och digitalisering av industri, bank och regering, vilka i sin tur möjliggör automatisering av social engineering och socialt styre (även om den delen aldrig uttryckligen anges).

Utöver pandemins beredskap och reaktion kommer motiveringen för genomförandet av den stora återställningsagendan i sin helhet att vara klimatförändringar. The Great Reset, ibland kallad ”bygg tillbaka bättre” -planen, uppmanar specifikt alla nationer att genomföra ”gröna” regler och ”hållbara utvecklingsmål” som en del av återhämtningsarbetet efter COVID.

Men slutmålet är långt ifrån vad den typiska personen ser framför sig när de hör om dessa planer. Slutmålet är att göra oss till livegna utan rättigheter till integritet, privat ägande eller något annat. Kort sagt, pandemin används för att förstöra de lokala ekonomierna runt om i världen, vilket sedan tillåter World Economic Forum att komma in och ”rädda” skuldtyngda länder. Priset för denna räddning är din frihet.

 

Den stora återställningen

The Great Reset är inte någon vild konspirationsteori utan en offentligt publicerad agenda som går framåt, oavsett om vi gillar den eller inte.

Många världsledare har talat om den i en officiell egenskap, och i juni 2020 skrev Zia Khan, senior vice president för innovation vid Rockefeller Foundation artikeln ”Rebuilding Tow to the Great Reset: Crisis, COVID-19, and the Sustainable Development Goals , ”granskning av” sociala kriser ”vilka kräver att världen accepterar en ny världsordning.

Artikeln skrevs tillsammans med John McArthur, en senior fellow vid Brookings Institute, som är en av flera teknokratiska tankesmedjor. Med tanke på vad jag just har sagt om vad den stora återställningen egentligen handlar om, och de motiveringar som används för att genomföra stöld av rikedom och frihet, läs hur de ser att dessa förändringar är i ditt bästas intresse:

”Omvälvning kan ge en ny förståelse och nya möjligheter. Föråldrade eller orättvisa normer kan ge efter för samhällets angelägna behov av bättre tillvägagångssätt. Till exempel har behovet av massiva och brådskande statliga ingripanden fått ny uppmärksamhet på sociala skyddsnät och möjligheten till dramatiska politiska förbättringar.

Tragiska konsekvenser av rasdiskriminering har katapulterat medvetenheten om systemproblem och utlöst utsikterna för välbehövliga sociala reformer. Snabba miljöförbättringar kopplade till ekonomisk nedstängning har återupplivat medvetandet om de djuptgående sammankopplingarna mellan ekosystem, ekonomier och samhällen …

I stället för att passivt tillåta normer att utvecklas genom tröghet eller slumpmässighet kan vi alla driva åtgärder för svar och, snart nog, återhämtning på ett sätt som förbättrar oddsen för en återställning mot bättre långsiktiga resultat.

Lyckligtvis har vi redan en stark utgångspunkt för vad världens ekonomiska, sociala och miljömässiga resultat bör vara. För fem år sedan, 2015, enades alla 193 FN-länder om hållbarhetsmålen (SDG) som en gemensam uppsättning prioriteringar som ska uppnås i alla länder senast 2030.”

Jag tror att det enda sättet att stoppa det är genom våra kollektiva svar på de olika delarna och delarna av planen som rullas ut. De vill att du ska tro att inget av de saker som introduceras har något med varandra att göra, men i själva verket är de alla bitar av samma pussel.

Det skulle vara ett tragiskt misstag att lita på Gates eller någon av de andra spelarna som ställs inför oss som dagens räddare. De är alla ulvar i fårakläder. Den stora återställningen står för dörren, och din frihet, och kommande generationers, beror på att du kämpar för att behålla den.

Vår bästa insats just nu är att engagera oss i lokal styrning, oavsett om det är ditt barns skolstyrelse eller lokala regering, och delta i fredlig civil olydnad.

Gates kan presenteras som ett allvetande geni vars uppgift är att hålla oss friska och säkra, men hans aktiviteter är inkonsekventa och matchar inte hans noggrant tillverkade personlighet. Gates har gång på gång haft inflytande i frågor där lögner har berättats och folkhälsa och mänskliga rättigheter har decimerats för vinst.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: