Fd. senior Trump HHS COVID-rådgivare säger att pandemin inte är verklig och ”Task Force” ljög medvetet för Amerika

former senior trump hhs covid advisor says pandemic isn’t real and ‘task force’ deliberately lied to americajpg

August 31, 2021
by Andrew White
https://humansarefree.com/2021/08/trump-hhs-covid-advisor-says-pandemic-not-real.html

Tidigare ledande Trump-administrationens Health and Human Services COVID-19-rådgivare Dr Paul E. Alexander dök upp på Peters ShowThe Stew för att konstatera att Coronavirus Task Force medvetet hade lurat det amerikanska folket, med detaljer om de interna maktkamperna som inträffade mellan arbetsgruppen och President Donald Trump medan han fortfarande var i ämbetet.

Dr Alexander sa att COVID-19-arbetsgruppen under Trump-administrationen hade data ”väldigt tidigt” som visade på att COVID-19 i allmänhet inte var dödligt för de flesta friska människor.

”Om du var ung, om du var frisk, mår bra, medelålders, men frisk, och du inte hade några underliggande stora medicinska sjukdomar, och du skulle ha stött på COVID då hade du skrattat åt det. Du skulle inte ha haft några symtom alls, kanske lindriga, säger Dr. Alexander.

”Kom ihåg, enligt CDC:s egna data, om du var 0-19 år gammal – och det var väldigt tidigt vi hade dessa uppgifter – din risk att överleva var 99,98 procent. Om du var 20-49, visade uppgifterna oss att din risk att överleva – om du hade du blivit smittad – var 99,97 procent. Om du var 50-70 var risken att överleva 99,5 procent. Du hade nästan 100 procent garanterad överlevnadsrisk om du var smittad”.

https://rumble.com/vlrhav-senior-trump-hhs-covid-advisor-drops-bombs-task-force-mislead-potus-no-pand.html

När vi går mer in i detalj jämförde Dr. Alexander COVID-19-pandemin med en dålig influensasäsong:

”Jag tror inte att detta var en pandemi,” fortsatte Dr. Alexander. – Det här var en svår influensasäsong. Jag skulle säga en dålig influensatid, och om vi skulle se tillbaka på det här hade vi insett att vi klarade det och att samhället överlevde.”

Under intervjun hävdade Dr Alexander att de nuvarande COVID-19-vaccinerna inte är vad de för närvarande utses för att vara:

”Det här är en mRNA-leveransplattform. Det här är inte ens ett vaccin, säger Alexander. ”Detta är en genetisk uppsättning material som introduceras i dig.”Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

2 svar

  1. INFO:
    förgiftning med grafenoxid som finns i vaccin kan minskas /botas med – glutation och nac n-acetylcystein: de som är unga och kan bör träna då egen kropp skapar Glutation… men med 5G igångsättande hinner inte egen kropp producera tillräckligt av glutation och då få man samma symptom som vid insjuknande av Covid-19. Detta inte informeras. Efter den första Plandemi planeras nästa med kraftiga förgiftningar orsakade med Vaccin, Chemtriles, div spreier och tillägg av grafenoxid och andra nanopartiklar planerades i filmjölk och andra matvaror- de planerar då mörda 30% av befolkningen….

    Gilla

%d bloggare gillar detta: