Fler råttor överger Biden-skeppet

2021-08-30
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/


 US Secretary of State Antony Blinken meets with Palestinian Authority President Mahmoud Abbas in Ramallah (photo credit: MAJDI MOHAMMED/POOL VIA REUTERS)

USA:s utrikesminister Antony Blinken träffar palestinska myndighetens president Mahmoud Abbas i Ramallah

Palestinians: No return to peace talks under US leadership

Förenta staternas degeneration under den falska Biden-regimen har nått den punkt där många trogna allierade överger den. Det kaotiska tillbakadragandet från Afghanistan visar sig bara vara en dominobricka av många som snart kommer att falla, säger flera källor.

Nästa dominobrickor förutspås vara Irak, Saudiarabien och Ukraina. Dock förblir elefanten i vardagsrummet Israel, Iran och deras schweiziska sponsorer. Palestinierna förstår detta, varför de har meddelat att de inte längre kommer att hantera den falska Biden-regimen.

Naftali Bennett – WikipediaNär Israels premiärminister Naftali Bennett (bilden) träffade Rockefeller-ombudet Joe Biden den 21 augusti, upprepade han mantrat att ”Iran är världens främsta exportör av terror, instabilitet och brott mot mänskliga rättigheter”. Men en kritisk massa i världens militära- och underrättelsegemenskap vet att Israel och Iran arbetar för samma människor. Så den verkliga frågan är när de äntligen kommer att hantera denna i Schweiz baserade grupp av världsterror.

När de faller kommer även marionettledare som Biden, Justin Castro från Kanada, Emmanuelle Macron från Frankrike och Scott Morrison från Australien, etc. att tas bort.

Vi ser redan tecken på att Tyskland, Japan och andra förmodade allierade i den amerikanska regimen bryter led. Den omedelbara utlösaren för detta är en växande insikt om att den falska pandemin är ett massivt krigsbrott.

I Tyskland har ett juridiskt team genomfört en övning för en ny regeringsstruktur med prioritet att stoppa alla Covid-19-injektioner, eftersom de är osäkra.

BREAKING – GERMANY HALTS ALL COVID-19 VACCINES, SAYS THEY ARE UNSAFE AND NO LONGER RECOMMENDED!!

Denmark abolishes all Corona measures

Tyska allierade som Danmark planerar att avsluta alla Covid-relaterade åtgärder i oktober.

Ivermectin Becomes the Recommendation of Japanese Doctors to Cure Corona  Disease - World Today News

I Japan höll Tokyos läkarförenings ordförande Kazuhiro Nagao (bilden) en presskonferens på japansk TV där han kom ut mot vacciner och säger att han har använt #ivermectin som en tidig behandling för över 500 covid-patienter med praktiskt taget 100 % framgång. Nagao har bett om rikstäckande användning.

Tokyos ordförande för medicinska föreningen offentliggjorde också att länder som distribuerar Ivermectin till allmänheten har mycket lägre antal covid och dödlighet från sjukdomen.

1.6m Moderna doses withdrawn in Japan over contamination

Ungefär samtidigt fastnade Moderna för kontaminering med ”främmande ämnen” som verkar vara magnetiska och den japanska regeringen började återkalla 1,63 miljoner doser av mRNA sprutor.

OS i Tokyo drar igång i juli 2021. Sommarens stora idrottsfest flyttad till  nästa sommar | Feber / Samhälle

Japan reagerar eftersom utländska agenter under OS …

utförde massiva elektromagnetiska attacker mot den allmänna befolkningen i Tokyo, vilket resulterade i att 23 000 människor per dag blev sjuka. De vet att det var en attack och reagerar därefter.

Den stora striden är nu att övertyga de medelstora hjärntvättade människorna i det medicinska etablissemanget om att hela pandemin är falsk. Detta brev från en läsare beskriver situationen:

”Vid många tillfällen förnekar du rent av covid-19 och medan jag är öppen för den här positionen, är det en tuff försäljning för alla som har arbetat i frontlinjen. Som en ICU RN tog jag personligen hand om patienter som följde ett distinkt 2-veckors förlopp med mycket tydliga symptom på en tydlig tidslinje som koagulopati (koagulationsstörningar) och akut andningssyndrom (ARDS). Under tio års arbete på ICU hade jag aldrig stött på det antalet patienter som alla presenterade ett liknande förlopp och sedan minskade till ARDS. Kanske förorsakades det av testmedicinerna vi gav (Remdesivir). Det är också anmärkningsvärt att Ivermectin är extremt effektivt vid behandling av allt som händer. Jag har hört att Brasilien nu administrerar detta profylaktiskt med starka resultat (ej verifierat). Om covid-19 är en fullständig bluff, vad är/var den genetiska sekvensen som den kinesiska vetenskapliga gemenskapen gav 2019? Jag försöker inte plocka ett ben av dig, snarare att om jag ansluter mig till kommando-kedjan vid UCLA behöver jag lite gedigen information för att få uppmärksamhet från den mellersta och icke-korrumperade överledningen”.

Här är svaret:

De bevis och symptom vi ser passar alla perfekt för en elektromagnetisk attack. Ett försvagat immunsystem på grund av EMF-förgiftning gör att en mängd patogener som redan finns i oss och runt oss kan få en fördel. Vi uttrycker olika symptom som ett resultat, som förknippas med en ”lista med symptom” som utgör ett ”syndrom” som AIDS eller SARS. Zinkbrist uttrycker också liknande symptom som säsongsförkylning och influensa. När du kombinerar dessa symtom med ett överförstorat PCR-”test” som är utformat för att skapa 95 %+ falskt positiva resultat, är det lätt att se hur EMF-förgiftning kan bli Covid-19.

Remdesivir som införlivades med ”vårdstandarden” i USA var utformad för att orsaka olika sjukdomar som kan representera de hårda effekterna av Covid. Det har aldrig visat sig vara säkert när det tidigare användes för Ebola. Av Gileads gruppstudie med 53 patienter skickades 30 % till akuten. Otroliga 22 % hade alla fyra livshotande biverkningar av multipel organsvikt, hypotoni, septisk chock och akut njursvikt.

Kombinera detta med fel recept för antibiotika som Vancomycin i Storbritannien, vilket också orsakar akut njursvikt, och sjukhusen blir en farlig plats att besöka.

Japan fick ett Remdesivir akutgodkännande efter bara tre dagar som ”vårdstandard” på intensivvårdsavdelningar … förmodligen för sina tydliga fördelar med extremt höga priser och mördande biverkningar för att hålla resultattavlans nyheter för att visa på utpumpad rädsloporr.

Nyckelpunkten för att hantera hjärntvättade makttyper är att fråga dem varför ingen har ett renat isolat av SARS-Cov-2 och varför det aldrig har setts under ett mikroskop. CDC och WHO etc. medger alla, att de inte har ett prov. De genetiska sekvenser de förstorar är en samling vanligt genetiskt material och det är därför överförstorade PCR skapar positiva testresultat för saker som getter, frukt, cola, glass, etc.

I testcentren berättar de för människor att rökning eller kaffe eller ätning före salivprovet kommer att resultera i falskt positivt. Med andra ord förstorar PCR-testet vissa typer av icke-mänskligt DNA och kallar det ”Covid-19.”

En överläkare på ett kanadensiskt stort sjukhus som är centrum för kampen mot Covid-19 säger, att det är något ”extremt ovanligt” med reaktionen. Varje år uppstår nya typer av coronavirus och varje år ger cirka 8 % av de flesta äldre efter för det, säger hon. Det fanns ingen skillnad mellan corona-dödligheten 2020 än under något annat år, så regeringens reaktion ”är en slags konspiration”, säger hon.

Det andra mycket ovanliga svaret som ses, är att människor som fick covid och återhämtade sig, har en naturlig immunitet som är bättre än något som ett vaccin kan ge. Men konstigt nog erkänns inte längre naturlig immunitet som en giltig form av skydd.

Chaos as UK Covid super-lab evacuated after Leamington fire - CoventryLive  Aerial view of the enormous factory fire on Juno Drive in Leamington Spa

Chaos as UK Covid super-lab evacuated after Leamington fire

Insikten om att något är mycket fel har fått den brittiska militären att följa tyskarna och japanerna genom att också attackera vaccin/covid -maffian. ”Det förekom en massiv brand vid en supertestanläggning i England den 27 augusti (bilden) så den vanliga följden för höjderna var att man brände ner allt”, det var vad MI6 beskrev situationen. ”Det är klart att militären tar kontrollen så att effekten kommer att bli lika stor som ett svampbombmoln”, säger de. Enligt MI6 har en ”skevhet” i testprocedurerna använts för att skapa stora mängder falska positiva, de har identifierats och demonteras.

One Last Gambit on Iwo Jima (Type 94 and Type 95 Swords) - Old Guns Guy --  Hands on HistoryEn del av utlösaren för den fördröjda militära reaktionen var Afghanistans fall, säger MI6. Den senaste analysen tyder på att den inkompetenta Biden-regimen trodde att deras klient, afghanska regering med sina 300 000 västerländska utrustade och utbildade soldater, skulle kunna behålla makten. Vad de misslyckades med att inse, var att afghanerna inte vill ha en marionettregering, varför de ”vinstdrivande” trupperna bestämde sig för att gå hem med sina vinster och inte slåss mot talibanerna. Talibanerna erövrade amerikanska uniformer, iscensatte en flagga av Iwo Jima-typ (bilden) för att symboliskt förklara slutet för det amerikanska imperiet.

Som ett ytterligare tecken på detta har Saudiarabien undertecknat ett militärt ömsesidigt försvarsfördrag med RYSSLAND och övergett det tidigare amerikanska avtalet som gav ”petrodollarn” makten, enligt Mossad-källor. ”Om det är sant betyder det att slutet för dollarn är MYCKET nära förestående… och världens nationer kommer att överge dollarn samtidigt, troligen före slutet av detta år. Det blir slutet för Washington DC, Biden -regimen, dollarn och Amerika, sådant som vi känner det, förutspår källan. Vad denna källa inte inser är att dollarn inte längre kontrolleras av amerikanerna, och den amerikanska regimen kan bara utfärda fiat-valuta i USA och eller tvätta dollar till ekonomi via börsen.

Rockefeller-Rothschild-regimen är nu inmålad i ett hörn och kämpar desperat för att stanna vid makten via sin vanliga strategi för mord, mutor och lögner.

Robert David Steele speaks with John Petersen about his upcoming  TransitionTalk, April 17th. on Vimeo

Har Rovert David Steele mördats?

I USA verkar Robert David Steele, som har genomfört en anti-kabbal-turné i landet, ha attackerats med ett elektromagnetiskt vapen.

Steele, som hade en stark hälsa, ligger nu på en intensivvårdsinrättning på Central Florida Regional Hospital vid 1401 West Seminole Blvd, Sanford, Florida, enligt kollegor.

”Robert hamnade på något sätt i en medicinsk inducerad koma, han är intuberad”, säger de.

Källorna säger att RDS gav Charlotte Rose medicinsk fullmakt/myndighet. Rose säger att han är en ”medicinsk fånge” och att sjukhusen är de nya koncentrations-lägren. ”Sjukhusen är en fantastisk plats för Deep State att ta ut människor som är obekväma för dem”, säger kollegorna. Vi har inte hört direkt från RDS om detta förutom ett kort meddelande som säger att situationen var ”touch and go” (hanterbar).

När denna rapport går live får vi rapporter om att RDS har gått bort. MI6 säger att de fick veta av CIA att RDS dödades för att han fångades vidarebefordrande sekretessbelagda dokument. En Mossad-källa sa att detta låter som en ursäkt för att undvika den oundvikliga hämnden.

Air Canada destinations and flight deals | Air CanadaDin korrespondent verkar också vara utsatt för någon form av press och blockerades från att återvända till Japan enligt plan. Air Canadas regeländring för passagerare på väg till Japan krävde ett PCR-test innan de gick ombord på planet. Men när jag frågade den japanska regeringen innan jag åkte till Kanada fick jag veta att ett test vid min återkomst skulle vara tillräckligt.

Det verkar finnas ett försök att förhindra ett möte planerat med Dragon-familjen under hösten. Mötet syftar till att ta kontrollen över det västerländska finanssystemet bort från de kriminella Rothschild/Rockefeller nexus. Utan deras magiska pengamaskin är kabbalen dömd, så det är klart att de drar åt alla håll för att hålla makten i egna händer.

Den pågående kollapsen av den amerikanska ekonomin med inflation, matbrist och socialt förfall kommer inte att stoppas genom att mörda några dissidenter.

I vilket fall som helst är läxan som den khazariska maffian kommer att få lära sig, att det finns något som heter verklighet och oavsett hur hårt de försöker undvika den, har den ett sätt att så småningom komma ikapp dig. Med andra ord, att deklarera krigsrätt på grundval av en pandemi som inte existerar är en dömd strategi, eftersom den inte är baserad på den verkliga världen.

Det råder ingen tvekan om att dessa kriminella planerar ytterligare massmordsevenemang etc. för att stanna vid makten. Det är därför vi måste intensifiera jakten för att ta ner dem och ställa dem inför rätta.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: