Bill Gates militära tribunal återupptas igen tisdagen den 31 augusti

Efter en lång fördröjning är Bill Gates militärdomstol planerad att återupptas tisdagen den 31 augusti efter en teateruppvisning med sjukdom och galenskap av Microsofts grundaren som ägde rum den 24 augusti.

Strax innan den dagens förhandlingar skulle börja inledde Gates ett chockerande uttalande till Office of Military Commissions. Han sa att han inte var vaccinerad mot Covid-19 och att han trodde att han fick viruset från en annan intagen i Guantanamo Bay.

Gates hade kommit in i GITMOs södra rättssal och lät som om han hostade ut sina lungor. Hans advokat, David Baluarte, sa att hans klient var ”dödssjuk” och att Office of Military Commissions och US Navy Judge Advocate General’s Corps var skyldiga för Gates sjukdom, och att han inte hade skyddats tillräckligt mot Covid-19 vid GITMO.

Militären tvivlade dock på Gates och David Baluartes ärlighet och testade Gates med hjälp av alla kända Covid-19-tester för att avgöra om han faktiskt var sjuk. Alla tester kom tillbaka som negativa.

Två marina läkare gav Gates en ren hälsoförsäkran, och vice amiral Hannink sa att tribunalen kommer att återupptas på tisdag.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: