HITTAT PÅ NÄTET: Ann Linde blockerar judisk människorättsaktivist på sociala medier

HITTAT PÅ NÄTET: Ann Linde blockerar judisk människorättsaktivist på sociala medier

2021-08-27


Sverige skämmer ut sig igen…


FILE - Executive director of UN Watch Hillel Neuer smiles after the presentation of a report by the Independent Commission of Inquiry on the 2014 Gaza Conflict in Geneva, June 29, 2015.

Utrikesminister Ann Linde har blockerat advokaten och människorättsaktivisten Hillel Neuer (bilden) på Twitter. Neuer, som är vd för icke-statliga organisationen UN Watch, hade kritiserat henne för att ha burit hijab under ett besök i Iran och därmed legitimerat Irans kvinnoförtryck.

Kritiken mot handelsminister Ann Linde med slöja i Iran

David Lega – WikipediaLinde får nu kritik från bland andra Europaparlamentarikern David Lega,  (bilden) som skriver att det är pinsamt att utrikesministern blockerar oliktänkande hellre än har en dialog med dem.Kategorier:Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: