SIMON PARKES & CHARLIE WARD; EXKLUSIV UPPDATERING MED DANIELLE

 24 aug. 2021

Danielle: Trevligt att träffa er

Charlie: Jag ska lägga upp det här direkt så att vi inte missar något för det här är en helt galen tid. 

Simon: (skratt). Jag välsignar dig. 

Charlie: Jag ska låta Danielle börja den här sittningen så att … Intel kommer direkt från henne men det är enormt mycket nyheter. Hon kan berätta vad hon har fått och därefter kan vi bryta ner det mellan oss alla tre. 

Simon: Mycket bra, mycket bra.

Danielle: OK, Charlie och Simon. Jag är verkligen ärad av att få träffa er, det är kul att träffa er. Jag var helt nyligen i telefonkontakt med Daniel Daryl och han gav mig direkt intel, det har inte gått mer än fem timmar sedan Executive Order 13959 kommer verkställas. Och om du kollar i Wikipedia precis nu, kan du se en lista på företag som kommer att tas ner av US. Denna Execuve Order lyder ”förbud att investera i kommunist Kinas militärföretag, vilket i praktiken betyder en krigsförklaring. Vad jag hörde, är dessa parlais redan nere och inom ett par timmar kommer alla dessa stora mediakanaler också att tas ner och med denna Executive Order kan denna krigsförklaring infinna sig med så massiva, massiva, massiva nyheter. Hörde du samma sak Simon?

Simon: Ja, men jag hörde att det skulle ske på onsdag.

Danielle: Så vi på tisdag, onsdag, ja tisdag-onsdag så det kommer att ske nu. 

Charlie: Jag är övertygad om att de har startat den här processen tidigare eftersom kineserna har fått nys om det och vi vet vad de tycker när de har fått nys om saker som de försöker förändra dynamiken på och allt annat som har att göra med det, så jag förmodar att de har fångats i hoppet för aktiveringen.

Simon:  Jag gjorde en podcast den här morgonen där jag sade att Kina sätter en hel del press på Nord Korea där de försöker med ett kärnvapenhot. Det är möjligt att Kina nu försöker använda sina egna agenter runt om i världen  och kanske har USAs chefer beslutat att vi måste agera nu. Jag noterade också att det finns en hel del uppgifter mellan Israel och Iran i Gulfen och att det har kommit lite verkstad, så det kan vara så Danielle bokstavligt talat… men jag önskar att dina uppgifter är heta för mig för jag sitter här och tänker tisdag-onsdag, jag har fått gott om tid att ta det lugnt, men så ringde Charlie mig på telefonen och jag tänkte att nu spelar det verkligen en roll baserat på vad jag sade i min podcast tidigare den här morgonen. 

Danielle: Vad vi sade senaste vecka Charlie, här på en video, så behöver vi ett globalt scenario. Vi behöver ta det bort från valet i USA och föra över det till ett globalt perspektiv, och egentligen väntar vi på att det hettar upp. Scenariot i Kina, det är nödvändigt för oss att gå in i en krigslag och det gör det möjligt för oss att gå in i ett globalt problem, vilket kommer att bli väldigt skrämmande för oss alla, men det är nödvändigt för att ta bort det gamla systemet med korruption. 

Simon: Ja, jag tänkte rättfärdiga det. Jag gillar inte ordet ”rättfärdiga” men för allmänheten att rättfärdiga det. Jag tänker på dessa oljetankers som finns nu där i Gulfen och som redan har blivit minerade, men MSM-media håller tyst.

Danielle: Ja, ja. Vad kommer det här att betyda om den här Executive Order träder i kraft och kommer att ta ner hela den kinesiska marknaden, de stora företagen. Man måste titta på listan, vem har ögonen på dem. Alibaba finns där, alla dessa stora företag kommer att tas ner och Three George Dam-företagen också, som är förbundna med den kinesiska bitcoin gruvdriften, så vad vi förmodar är att hela bitcoin marknaden kommer också att krascha.

Simon: Charlie, om dessa gruvor kommer ner, kommer det att få en enorm effekt på förtroendet och det skulle verkligen bli en enorm kollaps. Ser du det så?

Charlie: Till 100 % kan jag se att det som sker, blir en kritisk del för befolkningen och en möjlighet att vakna och se vad som verkligen är på gång. Jag tror att Danielle anspelar på är man tar bort fokuset, vilket är en dimridå för… det är ett pantomim av valet mellan Trump och Biden, det här är mellan den civiliserade världen och CCP (kommunistiska kinesiska partiet). 

Danielle: Ja, Nord Korea har redan tagit ställning till att följa Trump tillsammans med Trump Team. Om Kina svarar med ett krig, vilket vi förmodar sker, kommer USA att svara med en attack med ”Rods of Gods” (Guds stavar) för att ta ner dessa kärnvapen hos CCP. Det här är nödvändigt att ta bort alla dessa elaka, och Nord Korea är redan ombord med Trump. 

Simon: Men vänta Danielle, kan du vara lite mer specifik. Vad jag hörde är det frågan om icke kärnvapenbärande vapen här, eller hur?

Danielle: Vad jag har hört, finns det under dessa Three George Dam … Kina har här fortfarande kärnvapen.

Simon: Ja, dessa är inte neutron vapen under dammarna, eller hur?

Danielle: Jag är inte säker. Min information säger att det därför som Three George Dam måste tas bort, för det har förbindelser till Wuhan… till alla dessa djävulska laboratorier, människohandel som kommer från Wuhan via Sidenvägen.

Simon: Jag håller helt med, men vad jag säger är att jag inte tror att de har kärnvapen där under, för det kunde förorsaka ett enormt utsläppsmoln. Vad jag tror så finns där ett viruslaboratorium, ett sådant viktigt har vi tagit bort här Storbritannien (Pilbright ??, red.anm). Där finns en underjordisk stad där man utför experiment på människor, och det som oroar mig är om där finns neutronbomber vilka var förbjudna. Av vad vi känner till har de flesta större platser dem eller så har de uppbevarat dem. Jag undrar om du har någon intel om det.

Danielle: Vad jag har hört, finns där fortfarande vapen där under och de måste tas bort, och de kommer att använda sig av Guds stavar. Daniel bad mig göra en jämförelse  med filmen GI.Joe2

Jag frågade nyss Charlie, men jag känner inte till den filmen, men förmodligen ger berättelsen i filmen en idé om vad som kommer att hända. De kommer att använda sig av dessa Guds stavar (Rods of God). Dessa Guds stavar har använts rätt så mycket under det här året för att ta ner dessa DUMBS, för att rensa ut dessa DUMBS under jorden och de kommer att användas om det skulle bli ett kärnvapenkrig för att ta bort de sista elaka människorna som måste tas bort.

Simon: Jag håller helt med. Jag tror inte att det kommer att bli ett kärnvapenkrig. 

Danielle: Nej, det kommer att bli en skrämmande händelse. Händelsen kommer att vara nödvändig och att man larmar hela världen.

Simon: Ja, Grisbukten.

(skratt)

Simon: Tror du att det kommer att ha nån effekt på alla organisationer, sådana som CNN? 

Danielle: Absolut, absolut. Ja, det som vi förväntade oss att skulle komma för några timmar sedan är att alla medier kommer att gå ner, för de berättar inte sanningen, vi hör ingenting via media. Så de måste tas bort allra först. Och det som sker, är att Project Odin kommer att öppnas via Star Link, vilket redan körs parallellt med medias satelliter, så de kommer att tas ner först. Och vad vi förmodar kommer de att köras parallellt med Executive Order 13959.

Simon: Det kommer att bringa någon form av lugn för Gulfen.

Danielle: Ja. Ja.

Simon: OK, tack det var fantastiskt. Det var fantastiska nyheter. Ju förr dess bättre.

Danielle: Absolut. Det är här vi står just nu. Det finns ingenting annat som Trump kan göra. Det finns inget annat djävulskt eller korruption som måste visas för allmänheten. Vi är där, det finns där, men det visas inte på mediakanalerna, så mediakanalerna måste gå ner, Project Odin måste köra igång.

Simon: Charlie, nödvärnssystemet  måste köras igång, mediakanalerna måste användas om de körs i botten. Vad tror du Charlie, tror du att de i själva verket inte kommer att göra just detta, men tror du att de kommer att genskjuta TV och Beam Stations med det? 

Danielle. Det är Project Odin.

Simon: Ja, men tror du att de kommer att köra det genom hela USA eller ut över hela världen. Vad kommer de att göra? Ja jag var inte säker på, jag visse inte om det var avsett enbart för det amerikanska fastlandet eller kommer de att köra det över allt. 

Danielle: Det är därför som vi behöver detta kärnvapen.. skrämmande händelse…för då kan vi gå över till detta nödsystem globalt. 

Charlie: Ja det låter vettigt. En sak som du och jag, vi alla, känner till… det är samma sak… Om man tar den globala median… den kontrolleras av sex människor, så det är ju egentligen ingenting svårt att göra, för att slå ut det globalt. Det är ju inte som att vända sig till tusentals människor för att drabba varje land i hela världen. Varje land i världen har en MSM-media som kontrolleras av sex personer. Så det kan inte vara så svårt att nå ut med budskapet. Det svåraste för människorna kommer att vara, att förstå vad som i hela friden är på gång och det är här som vi kommer in för att bringa dem den klarhet i vad som sker, och det är vad vi håller på med. Vi försöker få människor att inse att Kina befinner sig mellan två hötappar och en mycket besvärlig situation just nu. Eftersom de inte har något försvar, har de försökt blanda sig i ett utländska val, nämligen USA:s. De har bekostat allt, de har alla bevisen. Men som du vet, brukar de slira runt, och de pekar med fingret mot någon annan för att förorsaka förvirring och rädsla. Mitt jobb har varit att sprida ut sanningen och ge klarhet till människorna om vad som är på gång. 

Simon: Jag vet inte om du såg nyheterna, att majoritetens talman har beslutat att hon inte kan snabbspåra åtalet om riksrätt nu. Så någonting har nått fram i hennes tjocka hjärna…

(skratt)

Charlie: Ja, men jag noterade också på vägen, att under de gångna fyra dagarna, att det finns en viss ödmjukhet över honom, som om han ämnar lämna ämbetet, för att lugna henne med en falsk uppfattning om säkerhet, genom att ”säga att jag är på väg”. Kanske människor som sällskapar med honom, och ser detta, att han är på gång, varför gör man detta på hans sätt. Det här är krigskonst. Det här är femte dimensionens schackspel som han spelar.

Simon: Låt oss lyssna till hur hemsk hon är. De måste få råd. De måste vara underrättade om vad som sker runt omkring på planeten. De måste känna till, eller är de så enfaldiga, Charlie?

Charlie: Jag tror inte att världen är enfaldig, men den är arrogant vilket är ordet. De har haft kontrollen så länge så de trodde inte att det var möjligt att någon kunde ta ner dem. De har hållit på med så många saker och under så lång tid, och jag har sett det i mitt liv där människor har försvunnit med något under så lång tid. De tar till sig rätten. Jag pratade med en kille på min show, David Nino Rodriguez, som i grund o botten var oslagbar i ringen som en boxare. De två gånger som han blev slagen var när han trodde att han inte behövde träna så mycket och var självbelåten, då blev han utslagen. När han var rädd för att vara där inne blev han aldrig hotad, men den minuten när han blev självbelåten, och det är det här som vi går igenom nu genom arrogans, och det är dessa människor som har kontrollerat oss under en så lång tid. De tror att det där lilla kreaturet, sådana som du, jag och Danielle, inte kan  förorsaka några vågor, men plötsligt vaknar de upp och [ –  ] vad var det som hände? 

Danielle: Det här är genialiteten i planen. Genialiteten att ta ner dem från deras korthus. Vad de gjorde, var att de tog bort några kort, inte nödvändigtvis de i toppen, men någonstans i mitten och i botten. Det fick människorna att vakna upp och dela information, inte från toppen och ner, utan nerifrån och upp. Nu saknas det kort och nu plötsligt kryper allting in och nu känner de att det är massivt, det är inte bara några människor som har tagit ut hela detta korthus som nu kommer ner.

Simon: Danielle, vi talar egentligen om ett elektroniskt krig i den här fasen av kriget, eller hur? 

Danielle: Ja absolut.

Simon: Vi måste flytta oss till en mer psykisk, om de vill beröva Kina en omedelbar hämnd.

Danielle: Ja, du har absolut rätt. 

Simon: Jag tror verkligen, att det som vi kallar konstruerad rymdteknologi, det måste användas för det är inte möjligt att använda någon annan form av konventionella missiler för att ta ut den här basen. Det är det enda, och det är samma vapen som användes i Nashville, så jag ser fram emot detta. 

Danielle: Ja, jag säger det igen, det är briljansen i planen. Det bygger upp QFS-systemet, det drar upp Star Links, Projektet Odin är redan klart. Det finns redan där och det behövdes den här tiden, och nu handlar det bara om att vrida på strömbrytarna. Executive Order är på plats, bevis har samlats in, ja nu handlar det bara om att vrida på strömbrytaren och vrida över till satelliterna. 

Simon: Danielle och Charlie, jag behöver inte svaret här och nu, för jag har inget. Men jag går tillbaka till din punkt Charlie, när det inträffar eller när något liknande inträffar, hur kan vi stötta mänskligheten på bästa sätt? Jag är britt, och befinner mig i Storbritannien, men jag har en stark bindning till USA, och Charlie känner detsamma. Vad kan vi göra? Om vi inte är ute på nätet, men finns det något sätt som var och en kan skriva ett meddelande på till någon. Vi kunde ha någon form av input, även om det är en gång i veckan, så att vi kan komma ut på nätet, så att vi kan ha den formen av diskussioner och stödja människor. 

Danielle: Ja, jag tittar också på detta för jag får ett massivt antal meddelanden just nu från ljusarbetare runt omkring i världen, som säger att vi vill vara där för människorna när allt det här går ner. Uppvaknandet för människorna kommer att bli så plötsligt och brutalt, och det är mitt jobb, och jag ser det även som min mission. Kanske vi kunde ha en plattform var vi kunde säga: ja, vi vet vad som pågår, du behöver inte vara rädd, det är något bra som händer. Har ni några idéer?

Charlie: Det är just därför som jag satte upp dr.charlieward.com som vår egen plattform. Vi satte även upp en separat som heter gesaraclub var vi har 30-40 personer som jobbar där, så de behöver inte ta kontakt med mig utan kan även lyssna till någon annan. Så vi försökte skapa ett nav, borta ifrån MSM-medias sociala plattformar, och jag kommer att gå ett steg framåt där vi kommer att ha våra egna servrar, speciellt för sanningen. Det spelar ingen roll vad som är sanning, din sanning kan vara annorlunda än min sanning. Min fru sade till mig igår, varför tittar du på den andra sidan? Jag svarade, för att jag behöver förstå vad de håller på med.

(skratt)

Ibland måste man lyssna på alla lögner för att förstå vad de håller på med. 

Simon: Igår tittade jag på BCC, liksom dagligen. Jag vill se människors kroppsspråk.

Danielle: Jag läser alla tidningar här i Holland, just för att se vart propagandan är på väg och ibland är Vita hattarna redan på plats, för jag har sett här i Holland att berättelsen om Kina och kommunismen har verkligen trycks på som någonting positivt, och jag tror att det var för att öppna upp för medvetandet hos människor, att det inte är den här vägen som vi vill gå. Jag tror att det trycktes på av en orsak, så ja, jag läser och tittar på allt. Jag försöker jobba vid sidan av och utfordra barnen, jag får information varje dag hela tiden, dag som natt. 

Charlie: Det är intressant att se hur Fox flamsar hela tiden. Situationen var rätt så intressant då de försöker befinna sig på båda sidor, de står inte på den ena sidan, utan de byter sida hela tiden. 

Simon: Deras dagar har passerat, Charlie. Den ena sidan om staket eller den andra. 

Danielle: Jag tror att Vita hattarna och Svarta hattarna – det finns ingenting där emellan. Jag har funnit det rätt så intressant men svårt att särskilja var de Vita hattarna redan är infiltrerade och var vi fortfarande har att göra med de Svarta hattarna. För framför scenen, måste vi verkligen vakna upp för det pågår verkligen en propaganda. Det är verkligen bra spelat av de Vita hattarna, men ibland tänker man, vänta, är det fortfarande Svarta hattarna, och vi ligger efter. Jag tror, att dessa tidpunkter kommer att gå ihop när media slutligen tas ner. 

Simon: Jag hoppas så, men att det sker tidigare när jag äter min lunch. 

Charlie: Ja, exakt den minuten när vi inte får några fler nyheter oss tre emellan, ska vi försöka hålla oss uppdaterade och oss tre emellan, eftersom vi har här tre olika kontaktpunkter och de kommer samman alla just nu, och det är biljant. 

Danielle: Jag tror att det bästa meddelandet för människorna är att de förstår att inte bli rädda. Allt det här får ett lyckligt slut, även om media går ner, även om det blir mörkt, även om vi får ett hot om kärnvapen vilket inte kommer att ske. Det är bara skrämsel. Vi kommer att ha bibliska tillställningar som äger rum, detta krig är nödvändigt för ett globalt uppvaknande. Detta 4D kaos kommer att föra oss till 5D, himmelriket på jorden. Vi kommer att befrias. 

Charlie: Jag håller helt med. Ni har helt rätt. Rädsla dödar er. 

Danielle: Mata inte rädslorna. 

Simon: En sak som jag vill kasta in. Jag vet inte om någon av er har hört om det tidigare, men jag har förstått att där har funnits en underförstådd nick från Ryssland, tänk på det. 

Charlie: Ja, det stämmer. Jag har hört om det.  

Simon och jag är två killar, och du kommer att notera det även Danielle, förhållandet mellan Putin och Trump – kroppsspråket – glöm språket, men kroppsspråket. Det är två killar som sammansmälter extremt väl. 

Trump's Helsinki Bow To Putin Leaves World Wondering: Why? : NPR

Danielle: Jag kommer ihåg det ögonblicket då de gav en fotboll till den andre, det var den största samtycket, allt var bra och de befann sig på samma sida. De är ett team. 

Charlie: Jag kommer också ihåg när han gick förbi Angela Merkel 

Danielle: Ryssland har alltid spelat ut som fienden. Ryssland måste hålla sig utanför nu för att få ett bättre image, för att få deras verkliga image tillbaka. 

Charlie: Ja, Trump kommer att spela ut dem utan en skugga av tvivel om de håller sig utanför. När Putin gick fram till Trump och skakade hand med honom gick han förbi Angela Merkel. I sig är detta en stor signal till världen för att visa vem som var hans vän, och vem som var hans fiende. 

Simon: Trump ogillar henne fullständigt. Ogillar fullständigt. Kommer du ihåg, på en av dessa konferenser när de gjorde ett avbrott och han gick upp till Merkel. Det här är Putin och han sade exakt vad Trump hade sagt till honom, och jag tror att man borde betala kompensation till Polen…

(alla skrattar)

både från Trump och från Putin. Jag tror att Merkel insåg att hennes anknytning till det förgångna var vad som avsågs. 

Charlie: Ja exakt. De flesta människor känner inte till att hon föddes i Öst-Tyskland, inte i Västtyskland, och det finns i hennes DNA. 

angela-merkel-001-bw-768×400 – The Berlin Spectator

Simon: Ja, ja, oh, gudskelov för 7- 8 år sedan var jag med på en konferens och jag måste vara försiktig här i Storbritannien, men jag hade några bilder. Av någon orsak höll hon en konferens där hon var helt klädd i svart. Jag undrade ärligt talat varför. Jag förstod inte varför, så jag hade alla dessa bilder där hon stod med sin handposition och sedan ytterligare en ökänd person, man måste säga att här fanns ett samband, för hennes kroppsspråk var så likt. 

Angela Merkel is Hitler's daughter": insanepeoplefacebook

Danielle: Jag tror att vi alla har sett dessa bilder med hennes systrar och föräldrar och vilka som är hennes riktiga blodlinjer, men jag tror att vi får göra en annan video där vi tar upp bara detta. Det kunde vara en undervisande plattform var vi kunde komma samman för att skriva om historien.

Simon: Du har absolut rätt, men här i detta ögonblick, när jag sade till Charlie att år 1945 förekom det ett avnazifieringsprogram, och jag tror, att det vi behöver nu är ett program för att undervisa människor till att varna dem, vilket skulle ta månader i anspråk, men jag tror verkligen att det finns ett behov för människor tror inte, de måste det. 

Danielle: På min Facebook sida har jag alla dagar under året skrivit om dessa sanningar, om denna historia, men jag förstår att det kommer att bli så chockerande för människorna. Mina farföräldrar är fortfarande i livet, de är 93-94, och de hör att det andra världskriget slutade annorlunda än de trodde…dessa nazister bär egentligen fortfarande skulden för … och det är det fjärde riket.

Simon: Det fjärde riket finns i deras underjord, så jag är verkligen hoppfull. Tack Charlie, det har varit så fantastiskt.

Charlie: Tack så mycket 

Simon: Och det har varit fantastiskt att träffa dig för första gången. 

Danielle: Det har varit trevligt att träffa er också.

Charlie: Jag lägger ut detta nu på måndag morgon så det finns där ute med uppdateringar om vad som händer. Mycket viktiga nyheter, så tack så mycket. Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: