Bill Gates Militära Tribunal: Dag 1

 

Vice amiral John G. Hannink från US Navy Judge Advocate General’s Corps slet in Bill Gates i början av en militär domstol som förväntas pågå under flera dagar. Klockan 9.00 på måndagsmorgonen eskorterade militärpolisen Gates från GITMO:s Camp Delta-arresteringsblock till rättssalen där Hannink och en treofficers panel väntade på Gates ankomst. Vid Gates sida fanns David Baluarte, en advokat som en gång hade arbetat för Center for Justice and International Law och 2009 hade lobbat för frigivning av jihadister som sitter kvar på Guantanamo Bay.

Vice amiral Hanninks första akt bestod i att länka Gates till Jeffrey Epstein och koppla dem till en barnhandelring som Gates hade drivit från en underjordisk bunker under en ranch han hade ägt i Wyoming. Han presenterade för panelen videor och bilder som erhållits från bärbara datorer och SD-kort som militären hade beslagtagit under räder på flera av Gates-ägda fastigheter över hela landet.

En störande video visade hur Gates och Epstein kläckte komplotter om hur man kidnappar barn från tredje världens nationer och säljer dem till de högsta budgivarna.

”El Salvador är moget för valet”, sa Bill Gates på videon.

”Nej. Marknaden för mörkhyade barn är smalt just nu. Inte ens Hillary vill ha dem. Kaukasiska eller kaukasiskt utseende får mest pengar, säger Epstein.

På videon skrattade Bill Gates och flinade. ”Vi borde bara få dem hit, som vi har gjort tidigare. Det är inte så att någon kan komma åt oss. Jag har sett till att vi är isolerade. ”

Vice amiral Hannink talade till Gates advokat: ”Har din klient ett svar på detta?”

Gates lutade sig fram och viskade i David Baluartes öra.

”Allt är ett rollspel. Ja, Bill och Jeffrey var vänner. Jeffrey Epstein hade många vänner, och Bill var bara en av dem. Och den här videon är inget annat än två män som är engagerade i något rollspel som militären har överdrivit till en stor konspiration för att utforma min klient för brott som han aldrig begått. Bill Gates är en av de smartaste männen på planeten. Om han planerade att kidnappa barn, tror du verkligen att han skulle spela in sina planer? ” frågade Baluarte.

”Din klient är också en narcissist och en galning”, svarade Rear Adm. Hannink och erbjöd panelen en utskrift av ett kalkylblad som militären hade fått från en av Gates datorer och därefter avkodat.

Kalkylarket innehöll 65 namn. De 65 namnen tillhörde barn som oförklarligt hade försvunnit när de besökte nationalparker över hela landet. Bredvid varje namn fanns ett dollarbelopp, allt från $ 250.000 till $ 3.000.000, och ålder, hår och ögonfärg för varje barn. Den yngsta var 4 vid den förmodade tiden för bortförandet.

David Baluarte invände: ”Det råder ingen hemlighet att barn har försvunnit i nationalparksystemet. Mr Gates är en humanitär och känner oro för barnvälfärden, och tror du verkligen att min klient, absolut ingen friluftsentusiast, gick och trampade runt i miljöer med onda aningar och på jakt efter barn att stjäla”.

Which Entrance to Yosemite Should I Take?

”Om han är på något ädelt, humanitärt uppdrag, varför då dollaruppdraget för varje barn? Och nej, jag tror verkligen inte att Gates själv vandrade runt i Grand Tetons eller Yosemite. Men någon gjorde det för hans räkning, säger vice amiral Hannink.

Han tryckte på en knapp på en fjärrkontroll i handen och en stor videoskärm sänkte sig ner från en infälld öppning i taket. En stund senare dök Gates exhustru, Melinda upp på skärmen, uppgav sitt namn och förhållande till den anklagade och erkände att även om hon hade fått lättnader i utbyte mot vittnesmål, skulle hon berätta sanningen och ingenting annat än sanningen .

En typiskt mjukt talande Gates reste sig plötsligt upp från stolen och skakade sina handfängslade handleder mot skärmen.

”Din guldgrävande satkärring”, sa Gates. ”Man kan inte tro på något som den här kvinnan säger.”

Vice amiral Hannink instruerade Baluarte att hålla tillbaka sin klient, så att militärpolisen inte gör det åt honom.

El Tribunal Militar De Bill Gates: Día 1 en El mercader de Noticias. en  mp3(24/08 a las 02:53:31) 05:31 74454745 - iVoox

”Melinda Ann French”, sa vice amiral Hannink och tilltalade Melinda vid hennes flicknamn, ”hörde du den 14 augusti 2017 din fd make, Bill Gates, skryta med att han fått barn bortförda både i USA och utomlands? ”

Hon svarade jakande. ”Och flera andra gånger”, tillade hon.

”Har hon uppenbart avslöjat detta för dig?” frågade vice amiral Hannink.

”Ja, han gjorde. Han skrattade och flinade med det där otrevliga fnisset, med hans anspelning på antalet barn som han och hans medarbetare hade bortfört från deras familjer, svarade hon.

”Och gav han någonsin en siffra?”

”Nej, men det var helt klart hundratals, om inte tusentals”, sa Melinda.

”Och du har aldrig tänkt komma med denna information?” frågade Vice amiral Hannink.

”Jag levde ett välmående liv, ett liv han hotade att ta om jag någonsin avslöjade hans hemliga liv. Han sa att han skulle döda mig, säger Melinda.

”Väg noga vad du har hört här i dag, för det kommer mer imorgon”, sade vice amiral Hannink till panelen och ajournerade domstolen till klockan 10:00 på tisdagen.

 Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: