Återställd republik via en GCR: 2021-08-25 med ”senaste nytt” om vad som händer i världen bakom kulisserna

Detta är absolut de ”färskaste nyheterna” direkt från amerikansk militära intel. Vill du veta vad som händer i nästan realtid, måste du följa Judy Byington.


Judy Byington – framställning när som helst 

(Judy Byington, MSW, LCSW, ret, har ägnat sitt liv åt att humanisera och höja allmänhetens medvetande om de lite kända effekterna av rituella övergrepp och mind control …).

***

Återställd republik via en GCR:  (GCR = Definition av bruttokassaåtervinning)
Judy noterar, framställning när som helst.

Här hittar du tidigare publikationer:

https://bakomkulisserna.biz/?s=%C3%A5terst%C3%A4llningen+av+USA&x=9&y=8

DS = Deep State
RV = Renew value (ny valuta, omvärdering)


Nu hoppar jag medvetet långt fram i detta meddelande men det är också för oss det viktigaste:

Swedish Prime Minister Stefan Lofven will leave his post in November

Att detta står skrivet här, uppfattar jag som att de Vita hattarna har något med hans avgång att göra. Återstår att se…


Judy Noterar: Schema för RV-evenemang

Mån. 16 augusti klockan 06.00: Irakisk dinar ny kurs officiell $ 3.85 i landet och $ 19.80 internationell.

Lör. 21 aug: RV-koder gick officiellt in i systemet.

Tis. 24 augusti kl. 3:14 EST: Nya valutakurser och procedurer låsta i systemet. Valutaväxlingstester på dinar började på olika banker över hela landet.

Ons. 25 augusti: Världsdomstolens mandatfrist för start av NESARA/GESARA; avsluta Massarresteringar av kabbalen; lösa problem med återställda republiker och RV; USA:s övergång till konstitutionell lag; Guld Standard kommer att vara helt online i USA, plus att den nya amerikanska valutan skulle vara flytande.

Fre. 27 aug: Stormen börjar

Lör. 11 sept: Stormen tar slut


MÖJLIGA STORMHÄNDELSER:

Large waves in Plobannalec-Lesconil, France, as Storm Ciara was hitting western and northern Europe.

Katastrofala händelser höll på att hända, kanske redan i denna fredag, 27 augusti och slutar 17 dagar senare den 9/11.

Ännu viktigare, vi behövde alla förbereda oss med minst tre veckors mat och varulagring på grund av varubrist som tycks börja samma fredag 27 aug.

Stormen: Av alla indikationer skulle vi snart få uppleva en falsk kärnvapenattack mellan USA och Ryssland, komplicerat av det kinesiska kommunistpartiet, Iran och Israels hackning av kärnreaktorer världen över. Dessa skulle betraktas som bibliska händelser med falska kärnvapen och cyberattacker, och det här verkade vara början på det tredje världskriget.

I verkligheten skulle sådana ge Alliansen en möjlighet att aktivera militärer över hela världen och införa en form av krigsrätt för att ta ner Kabbalen, Illuminati, i historiens största globala militära operation.

Under rådande krigslag skulle Satans dyrkande eliter som offrar barn arresteras globalt och deras 34 satanistiska tomma landmärken världen över skulle förstöras. Vi pratar om Vatikanen, Vita huset X 2, Washington DC själv inklusive Washington Monument, Getty Museum och Playboy Mansion i Los Angeles, Buckingham Palace, Kinas Three Gorges Dam, kungliga slott, CIA-huvudkontoret i CERN vid Schweiziska/ Franska gränsen och andra välkända landmärken som gömde det stora nätverket av Satan som dyrkar globala elitens jordiska tunnlar som innehåller deras nätverk för barnsexhandel, CIA Mind Control-laboratorier, adrenachrome-produktion, organskörd och Bitcoin-produktion.

Ten Days of Darkness: En blackout skulle inträffa över hela världen under en kort tid för övergången till Tesla Free Energy. Medan massarrestateringar pågick skulle Project Veritas ta ner massmediasatelliter, medan det nya Starlink-systemet skulle ta över för att sända tre dagar med sju presidentmeddelanden och tio dagar med åtta timmars utbildningsvideor 24/7.

Krigslag skulle råda tills de olika länderna kunde ha fria, transparenta och omedelbara val med sina mobiltelefoner och datorer, tillsammans med kvantdatorn, för att upprätta regeringar baserade på konceptet i den ursprungliga konstitutionen från 1776.

Whiplash347 Varning: Telefonerna går ner:

Varningstelefoner försvinner
Ladda ner Signal App.
Jag skrev detta i min originalskrivning i januari förra året.
Det finns en Qdrop för det.

Du kommer att få de 7 presidentmeddelandena först. De går över hela världen

Först får du sju presidentmeddelanden som går till alla mobiltelefoner över hela världen innan de kopplar bort dem. Detta är de 7 TRUMPERNA, = 7 RIKET. Det är för Stormen. EBS är TV – Tesla Free Energy Blackout kommer att göras först. BLACKOUT NÖDVÄNDIG. Detta ska inte ta lång tid. Du behöver STRÖM för ditt TV Emergency Broadcast System & Homes.

Whiplash347: Stormen är nästan här. Se till att du har nödvändigheterna – 2 till 3 veckors ranson. Militären kommer också att leverera mat och förnödenheter. Vi går till Full Global Martial Law. Byter över från Crown Maritime Law till 1776. Kommer att bli en övergång. CASTLE ROCK. Precis igång.

Börsen har varit på väg att kollapsa i månader och hålls konstgjord. Den 1 september 2021 skulle 7½ amerikaner förlora sina arbetslöshetsförmåner. Majoriteten av dem var i efterskott av bilbetalningar, leasingavtal och bolån, med många i utmätning.

Leta efter en nationell finanskris när dessa räkningar förfaller – påverkar relaterade företag – och börsen kraschar officiellt, tillsammans med förlust av 95 % av kryptovalutan.

Lastbilschaufförer runt om i världen kan möjligen strejka från och med tisdagen. 31 augusti, medan de i USA var planerade för en lastbilsstrejk på fredag 27 augusti. Enligt Världshälsoorganisationen närmade vi oss nu upp till 30 % till 40 % ökning av kostnaden för mat världen över. På grund av problem med att ta emot lager skulle Sams och Walmart höja priserna med 25 %, särskilt på kyckling, mejeriprodukter, charkkött och produkter.

Eftersom priserna skulle stiga på allt, uppmanades du att fylla på med minst två till tre veckors mat och nödvändigheter.

På den ljusa sidan skulle katastrofala händelser som utlöste krigslagen se att världens militärer levererar mat och förnödenheter, medan implementeringen av Global Currency Reset och NESARA/ GESARA, plus Project ODIN-växeln till Tesla fri energi förväntades sänka priserna till 1950-talets nivå.

Restored Republic:

Clinton emails: https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/ https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/

Index:https://file.wikileaks.org/file/?fbclid=IwAR2U_Evqah_Qy2wxNY12FMqFC5dAFUcZL5Kl4FIfQuMFMp8ssbM46oHXWMI](https://file.wikileaks.org/file/?fbclid=IwAR2U_Evqah_Qy2wxNY12FMqFC5dAFUcZL5Kl4FIfQuMFMp8ssbM46oHXWMI)

The Cyber Symposium Sting: https://www.youtube.com/watch?v=RQFvZDqcf6U

A. tis. eftermiddag 24 augusti Flemingrapport:

Vår militära Intel kontakt sa precis att om koder inte angavs på lördag, som vissa påstod, skulle INGA växlingar pågå idag Tis. 24 aug.

Vår kille sa att de nya priserna och rutinerna var låsta på tisdag morgon 24 augusti kl. 3:14 EST.

Han bekräftade att tisdagens 24 augusti-växlingar idag var testutbyten för RV-säkerhetsteam för att göra sig redo för nivå 4B den här veckan.

Vår kille rapporterade att onsdagen den 25 augusti var en viktig dag för GESARA/NESARA, avslutande arresteringar, Restored Republic-frågor och RV-relaterade frågor bakom kulisserna.

Ons. 25 augusti kl. 09:30 EST skulle Gold Standard/USN vara helt online i USA.

Andra av Flemings källor rapporterade: Inlösencentra såg människor växla endast IQD idag tis. 24 aug och GESARA träder i kraft i morgon ons. 25 aug. Det pågick stora utbyten just nu, idag tisdag 24 aug, endast dinarer, med Chase Bank. Vänner och familj gick in just nu för att byta ut, med Redemption Center i Grand Rapids, MI [och andra inlösencentran]. Mottagarna fick USN-kredit idag tis. 24 aug, för att konvertera till utbetalningsbara kontanter i morgon ons. 25 aug. Vissa grupper 3-4A-grupper och obligationsinnehavare fick besked om likviditet ikväll-imorgon tis. – onsd. 24-25 aug.

Vår militära Intel-kontakt rapporterade att den rörde sig från högre nivåer mot oss på lägre nivåer. Det viktigaste var att utbetalningar och utbyten skedde och närmade oss i nivå 4B. Han rådde oss att vara tacksamma för dessa framsteg och hålla bönerna uppe när Tier 4B:s tur kom denna vecka.

RV-släppet skedde när Irak RV’ade på mån. 16 augusti Irak meddelade sitt folk i moskéerna, TV och digitala telefoner att de hade en ny kurs för IQD. Det fanns flera bekräftelser på att den irakiska dinarens landskurs var $ 3,85, medan den irakiska dinarens internationella kurs var $ 19,80.

Det fanns en Världsdomstolens mandatfrist till onsdagen 25 augusti RV-relaterade frågor som NESARA/GESARA, Restored Republic och övergång till konstitutionell lag MÅSTE slutföras av Trump och militären onsdagen den 25 augusti. Lör-sön 7-8 augusti inledde Trump och militären ett stort svep av kabbal-arresteringar och enligt Världsdomstolens mandat måste de vara klara senast ons. 25 aug.

B. Varning:

I dag kom följande YouTube -video med titeln ”Extra Judy Byington Update Of Today 24 aug 2021.” Detta var INTE min rapport och jag gjorde inte videon: https://youtu.be/H-r72zmdWng Det var dock en del av en utmärkt rapport som med rösten verkade vara en populär kvinnlig kinesisk guru som ofta visas på Charlie Wards uppdateringar, Cirsten W, även om de skildrade Cirsten som en man. Det följdes av en annan ”Judy Byington Report” som inte heller den var min, men hade rösten av en namnlös man. Det verkade inte finnas något sätt att spåra dessa videor som vanligtvis dök upp under mitt namn. Väldigt konstigt.

C. The Real News för tis. 24 augusti 2021:

OBSERVERA FELLOW PATRIOTS Det händer! USA:s finansiella systemkollaps är nära förestående! Historien kommer att upprepas, bara den här gången blir det 10x sämre. Donald Trump har rätt! Arbetslösheten ligger faktiskt mycket närmare häpnadsväckande 40 %. https://bit.ly/takeoverusanow

Inflationsräntorna beräknas utan att inkludera mat och gas – de två största områdena i vår ekonomi. Den verkliga inflationstakten idag inklusive gas och mat är faktiskt mycket närmare en skyhög 12 %. Hur man förbereder sig för den kommande finansiella kollapsen: https://bit.ly/takeoverusanow

Uttalande av Donald J. Trump, USA:s 45: e president, om en ny uppdatering i sin grupptalan mot Big Tech: Det amerikanska folket, och sanningen i sig, attackeras av Big Techs olagliga och kommunistiska censur. Vi lämnade in en historisk grupptalan eftersom varje amerikan förtjänar att få sina First Amendment-rättigheter skyddade, inte förstörda av vänsterradikaler i Silicon Valley. Sedan tillkännagivandet av denna talan har över 85 000 berättelser delats av patrioter runt om i landet vilka vet att deras röster tystas och friheter begränsas – och de har anslutit sig till rätten. Vi har fortsatt denna ansträngning med att lämna in ett förslag till preliminärt föreläggande. Vi måste slå tillbaka. De förstör vårt land. Det finns inget viktigare än vår rätt till yttrandefrihet. Gå med i grupptalan på: TakeOnBigTech.com

Mel K välkomnar True Hero & Patriot Warrior Amerikas general Michael Flynn:

Benjamin Fulford Report: Finns på svenska här https://bakomkulisserna.biz/2021/08/23/afghanska-tillbakadragningssignaler-startar-en-ny-anti-kabbal-offensiv/

Judy noterar: Detta är en utmärkt rapport som måste läsas i sin helhet.

Bombshell RNC -rapport avslöjar hur domar påverkas av val.

Biden berömmer Kamala Harris och säger att USA kommer att ha kvinnliga presidenter ”ganska snart”. Och ännu en gång VÄGRAR Joe Biden ta frågor om Afghanistan.

Pope Francis to Be Arrested for Child Trafficking, Homicide

Mån. 23 augusti rapporterade den italienska tidningen Libero att påven Francis, med hänvisning till dålig hälsa, kan avstå från den apostoliska tronen. Den 18 juli 2014 ledde Kevin Annett International Common Law Court of Justice i Bryssel för att döma påven för brott mot mänsklighet och medverkan i en brottslig konspiration som omfattade handel med barn och död. Även om Vatikanen skyddade påven Franciskus från gripande efter hans fällande dom 2014, utfärdades en order från den 30 maj 2018 efter att en informatör berättade för ICLCJ-domstolen att ett nionde cirkel sataniskt kultbarn som skulle ledas av påve Frans var planerat till sommarsolståndet 21 juni 2018 i Genève före mötena i World Council of Churches: (ICLCJ Case Docket No. 06182014-001, In the Matter of the People v. Bergoglio, Pachon, Welby et al, 18 juli 2014).”

Fletch17: ”Mina tankar, talibanerna är vita hattar. Tänk på det. Varför ville George Bush att de skulle vara borta? Ville han inte också att Sadam Hussein skulle vara borta? Något att fundera över. Allt är inte som det verkar. ”

En annan stor visselblåsare har kommit fram till Project Veritas … Den här gången inom Department of Homeland Security … Håll utkik … Imorgon blir det verkligt.

Havana syndromet: År 2017 anklagade Donald Trump Kuba för att ha begått ospecificerade attacker som orsakar symtom orsakade av mikrovågor. USA minskade personalen på sin ambassad till ett minimum som svar. År 2018 rapporterade amerikanska diplomater i Kina liknande problem som de som rapporterades på Kuba, liksom undercover CIA-agenter som arbetade i andra länder med partnerbyråer för att motverka rysk hemlig verksamhet. https://t.me/truthse

Judy Noterar: Många satanistiska överlevande från rituella övergrepp rapporterar samma mikrovågssymtom kontinuerligt. De tror att det är en del av deras Mind Control-programmering som deras gärningsmän använder för att hålla dem under kontroll så att de inte avslöjar deras allvarliga övergrepp under barndomen när de deltar i satanistiska ritualer.

Australien: Långtradarstrejk: 

Australian Truck Drivers Vow To Block Every Major Highway In Radical Anti-Lockdown Strike

Bomb Cyclone:

‘Rapidly developing beast’: NSW braces for ‘bomb cyclone’

Heavy swell, wind and rain impact the Sydney coastline at Bronte.

”Snabbt utvecklande odjur”: NSW-hängslen för ”bombcyklonen” Sydney kommer sannolikt att få en månads regn på en dag när ovädret slår till mot staten.

England, Skottland, Wales: McDonalds milkshakes tar slut i England, Skottland och Wales Outlets i England, Wales och Skottland drabbade av leveransproblem orsakade av en utbredd brist på lastbilschaufförer. Anti-vaxx-demonstranter i London riktar in sig mot Google, anklagar teknikföretaget för censur (VIDEO)-RT UK News Antivaccin-demonstranter i London har kommit ner på teknikjättens Google kontor.

Europa, Afrika: NYTT -Tre B-2 Spirit USAF-smygbombare anlände till Island och kommer att genomföra ”träningsflyg över Europa och Afrika inom en snar framtid”, meddelade Pentagon.

The Black Nobility For VWC av Peter B. Meyer – 24 augusti 2021: ”Svarta Adeln” finner sitt ursprung i de oligarkiska familjerna i Venedig och Genua, Italien, som under 1100 -talet innehade de privilegierade monopolhandelsrättigheterna.

Flera hundra miljarder i flygkapital och drogpengar strömmar in på den svarta adelns schweiziska konton. Rothschild-Vatikanens kabbal försökte först utan framgång i början av 1800-talet att få kontroll över penningpungens makt i USA genom USA:s First och Second Bank of the United States. Men med hjälp av andra mäktiga bankirer, genom att muta såväl politiker som USA:s president, kunde de upprätta Federal Reserve Bank som deras centralbank över hela USA för utfärdande av sina skuldpengar, jämförbara till centralbankerna i Europa och Japan.

Den svarta adeln tillhör ”300-kommittén” som kontrollerar FN. – Prins Bernhard av Nederländerna hade veto över Vatikanens val av vilken påve som de helst valde. Detta kan förklara det tidiga slutet på påven Johannes Paul I:s 33-dagars pontifikat. Prinsens vetorätt härrörde från det faktum att hans familj, Habsburgarna, är direkta ättlingar till den sista romerske kejsaren. Frederick 3 von Habsburg, som var den sista kejsaren som kröntes i Rom, vilket ses som den civila motsvarigheten till påvens ”apostoliska arv” från Petrus.

Prins Bernhard var ledare för de svarta familjerna och han hävdade också att han var en ättling till Davids hus genom den merovingiska dynastin, ett påstående som erkändes vara giltigt av den karolingiska dynastin som ersatte dem, av andra monarker och av den romerska kyrkan för den tiden. Han påstod också att han var ”släkt med Jesus”. Men prins Bernhard var i själva verket släkt med khazarerna, och därför en hedning. Det betyder att hans ättlingar tillhörde samma folk eller nation, men var inte judar. I detta fall var de relaterade till Satans synagoga.

Prins Bernhard tog Illuminati dolda härskande organ till allmänhetens kännedom genom Bilderberg-gruppen, som grundades 1954 på Bilderberg Hotel i Arnhem. Det har sitt huvudkontor i Haag, Nederländerna. I hjärtat av Bilderberg-gruppen finns 39 medlemmar i Illuminati, utvalda från tre kommittéer, som är hämtade från medlemmar i alla hemliga grupper som består av Illuminati: Frimurarna, Vatikanen, jesuiterna och den svarta adeln. Denna kommitté arbetar året runt på kontor i Schweiz.

 https://finalwakeupcall.info/en/2018/09/05/bilderberg-traitors/  https://finalwakeupcall.info/en/2014/09/03/bilderberg-a-bridge-too-far/

Idag kallar 300-kommittén sig för världsregeringens grundare för NWO. En hänvisning utan tvekan till deras ärftliga anspråk på ”Divine Right of Kings”. Det är absolut nödvändigt att inse att den svarta adeln privat vägrar att någonsin erkänna någon annan regering än sin egen ärvda och gudomliga rätt att styra. De tror att USA fortfarande tillhör England. Och de arbetar flitigt bakom kulisserna för att skapa förutsättningar där de kan återfå sina kronor.

Varje kunglig och så kallad ädel dynasti tidigare och i nutid i Europa har platser i kommittén på 300, oftast genom nominering. Det finns alldeles för många av dessa ”kungliga” familjer för att var och en ska ha representanter i 300-kommittén. Företrädet bestäms av rang: först kungafamiljemedlemmar, sedan hertigar, earls, markiser och herrar, sedan slutligen ”vanliga”, som brukar få titeln ”Sir”.

The Final Wakeup Community på TELEGRAM https://t.me/thefinalwakeupcallchannel 

Använd översättaren för översättning till ditt favoritspråk: https://www.deepl.com/translator

D. History of NESARA: 
http://t.me/Nesara_Gesara_Reform

Den 9 mars 2000 antogs National Economic Security and Reformation Act i ett hemligt gemensamt kongressmöte med huskammarens väggar kantade med Navy Seals och Delta Force.

Den 10 oktober 2000 omgivna under vapenhot och omgiven av specialstyrkor, undertecknade president Bill Clinton NESARA -lagförslaget, med full vetskap om att Illuminati hade ansvaret och att denna lag aldrig skulle verkställas. Ingen ville genomdriva NESARA eftersom denna lag krävde att alla de som hade begått förräderi fysiskt och permanent avlägsnades från sina regeringsposter, inklusive USA:s president, vice ordförande, presidentkabinett, alla kongressmedlemmar, olika regeringsdepartementschefer, alla femtio guvernörer i de femtio staterna, domare och andra.

Klockan 10 den 11 september 2001 skulle NESARA genomföras. Datorer och data från mottagarna av biljoner dollar i ”välståndsfonder” förstördes dock på andra våningen i ett av World Trade Center-tornen i New York City under attacken den 11 september. Bush orkesterade attackerna den 11 september och Irakkriget som en distraktion från NESARA.

För att dölja NESARA från allmänhetens uppfattning och därmed för att förhindra dess verkställighet genom folklig efterfrågan, lade USA:s högsta domstol en tävlingsorder mot alla offentliga tjänstemän, USA:s militär, brottsbekämpande personal, bankirer, advokater, domare, media och någon annan, som visste om NESARA och som kan ge information om NESARA till allmänheten.

Efterhand började nyheter om NESARA läcka ut till allmänheten. En plan bildades för att för alltid fördröja tillämpningen av NESARA. NESARA var inblandat i fiktiva rättsliga förfaranden och domstolsbeslut av både USA:s högsta domstol och Internationella domstolen. För att misskreditera NESARA och sprida felaktig information inrättades en falsk webbplats av SU-regeringen under ledning av CIA/FBI-personal. Påståenden gjordes om att det inte fanns någon sådan lag som NESARA, att den inte hade något kongressnummer, inga sponsorer och bara var en tanke någonstans som övervägs.

Allmänheten fick höra genom regeringen att det aldrig har funnits en sådan lagförslag, att den aldrig har handlats eller godkänts av kongressen och att presidenten aldrig har undertecknat den.

Sedan den 10 oktober 2000 har vi som nation varit under vår ursprungliga konstitution för republiken Amerikas förenta stater, men vi har inte insett det. Vi har också varit under Common Law, men domstolarna har fortsatt att förstöra för oss med sin militärlag.

F. COVID -bluff:

Trump stack en pinne i ekrarna till folkmordet på Kina-viruset. De vacciner som gjordes för att utrota en majoritet av befolkningen skulle inte släppas förrän 2023. Kom ihåg Q ”röda oktober” -posten när vi ”förvandlades till en kris” innan kabbalen hade en chans att mogna viruset och fick den efterföljande mördaren 5G-aktiverad, vaccinationsdödande process? KABBELLEN VAR INTE KLAR FÖR FOLKMORDET. Trump påskyndade vaccin- och virusoperationen och fick dem att distribuera det innan det var klart. Trump räddade MILJARDER LIV.

Pfizer-vaccinet som godkändes igår är inte ens tillgängligt. Det finns inte ens. Phizer-vaccinet som finns tillgängligt är fortfarande under EUA. https://rumble.com/vlmd4g-pfizer-seeking-full-indemnification.html

Pentagon mandatvaccinerade precis militären efter att FDA godkänt Pfizer covid-vacciner. Obs: FDA-ordföranden sitter i styrelsen för Pfizer, vilket är helt olagligt och en intressekonflikt. https://t.me/ShellShQck/2726

https://boards.4chan.org/pol/thread/335802092#p335803580

Fact Check: Pfizer Vaccine Not Approved – It’s All a Lie, FDA letter to Pfizer

Pfizer-vaccinet är inte godkänt, det är en lögn:

Pfizer VD fick inte COVID-vaccinet eftersom han är frisk och inte behöver det, säger han.

MEDIA TRICK/CON OM FDA ‘GODKÄNNANDE’ @RWMaloneMD ‘uppfinnare’ av mRNA förklarar @clif_high @JamesMelville @beverleyturner @BernieSpofforth @BreesAnna @JuliaHB1 @louisaclary @GillianMcKeith @SuzanneEvans1 @Famaly @@anne. .com/o6DlE9PfFL

– Tanya Rose (@TanyaRo58329998) 24 augusti 2021

Why I Deleted My Post Yesterday About The Pfizer ”Vaccine” Not Being Approved

https://rumble.com/vlmce2-dr.-malone-sounds-alarm-on-liability-coverage-of-pfizer-vax.html

FAKTA: Fram tills FDA nyligen ”godkände” Pfizer Covid-vaccinet, fanns det inget COVID-vaccin tillgängligt som har fått FDA-godkännande. De är alla ENDAST tillgängliga under beteckningen ”Emergency Use Authorization”. Och enligt stadgan för nödanvändningstillstånd har amerikaner ”möjlighet att acceptera eller vägra administration av produkten”. Detta är inte svårt att förstå … eller åtminstone borde det inte vara det.

Inget behov av undantag för vax, bara säga NEJ! Ett olagligt inslag (måste vaccineras för att fungera här) kan inte ingå i ett anställningsavtal eller kontrakt. De kan lika gärna säga att du måste sakna BATTERI för att arbeta här! Så det är inte bara olagligt, vi har den här saken som kallas den 14:e ÄNDRINGEN som är en av de bästa vänner du någonsin kommer att ha, eftersom den ändringen som alla patriotiska mytologer hatar skyddar dig från att bli behandlad som en separat medborgarklass! Så när de säger till dig att för att behålla ditt jobb måste du vara vaccinerad, bryter de mot din säkrade rätt enligt 14:e ändringen som garanterar dig likabehandling enligt lagen. Det kallas DISKRIMINERING!Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: