Nürnbergkoden straffas med dödsdom

Nürnbergkoden straffas med döden

23 Augusti 2021
av Jon Bowne
https://humansarefree.com/2021/08/nuremberg-code-punishable-by-death.html

”Människans frivilliga samtycke är absolut nödvändigt. Det betyder att den inblandade personen ska ha rättslig förmåga att ge sitt samtycke” lyder koden.

”Bör vara så belägen att den kan utöva sin valfrihet utan ingripande av någon makt, bedrägeri, svek, tvång, överdriven överansträngning eller annan yttre begränsning eller tvång.”

Kränker de små tyrannerna som hänsynslöst har pålagt vacciner samtidigt som de vägrar icke-vaccinerade människor mat, sysselsättning och grundläggande valfrihet, bryter det mot den internationellt erkända Nürnbergkoden, som straffas med döden?

Faktum är att de bryter mot uppsättningen forskningsetiska principer för mänskliga experiment som skapats av USA v Brandt-domstolen som ett resultat av Nürnberg-rättegångarna i slutet av andra världskriget med övergivande.

https://banned.video/watch?id=6122b1c7b77f1963c170d2f7

Början av Nürnbergkoden lyder:

”Människans frivilliga samtycke är absolut nödvändigt. Detta innebär att den inblandade personen ska ha rättslig förmåga att ge samtycke. bör vara placerad så att den kan utöva sin fria valfrihet utan ingripande av någon kraft, bedrägeri, bedrägeri, tvång, överansträngning eller annan baktan av tvång eller tvång; och bör ha tillräcklig kunskap och förståelse för elementen i ämnet som berörs för att han ska kunna fatta ett förståande och upplyst beslut”.

FDA:s nödgodkännande för de ineffektiva vaccinerna som hastigt godkändes ledde till en vaccinationsindustri på en miljard dollar, beskriver nödgodkännande som:

En Emergency Use Authorization (EUA) är en mekanism för att underlätta tillgängligheten och användningen av medicinska motåtgärder, inklusive vacciner, vid nödsituationer för folkhälsan, till exempel den nuvarande COVID-19-pandemin. Enligt en EUA kan FDA tillåta användning av icke-godkända medicinska produkter eller icke godkända användningar av godkända medicinska produkter i en nödsituation för att diagnostisera, behandla eller förebygga allvarliga eller livshotande sjukdomar eller tillstånd när vissa lagstadgade kriterier har uppfyllts, inklusive att det inte finns några adekvata, godkända och tillgängliga alternativ”.

Det finns en myriad av tidiga behandlingsalternativ som redan hade kunnat rädda tusentals liv om läkarna som marknadsförde dem, inte hade censurerats av Silicon Valley så att politiker kunde låtsas vara licensierade för den hippokratiska eden.

Varje amerikanskt hushåll bör ha dem lättillgängliga istället för att tvingas till att vara vaccinmarsvin. Men miljarder av våra skattepengar går till att inkompetent snärja tusentals amerikaner i Afghanistan och beväpna talibanerna istället.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

  1. Bevisen är nu framlagda – EU-parlamentet erkänner skador av 5G
    https://newsvoice.se/2021/08/eu-parlamentet-erkanner-skador-av-5g/

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: