Afghanska tillbakadragningssignaler startar en ny anti-kabbal offensiv

2021-08-23
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Kollapsen av USA:s styre i Afghanistan är starten på en stor ny offensiv mot den khazariska maffian, uppger Pentagon-källor. Historien som berättas för allmänheten är att den amerikanska militären drar sig tillbaka från Afghanistan och Mellanöstern för att koncentrera sig på Kina.

Pentagon-källor säger dock att trupperna faktiskt omplaceras till USA och Europa för att hantera femte kolonnare som tog över civila regeringar på G7. Med andra ord, har den efterlängtade höstoffensiven 2021 börjat.

Ta en titt på bilden av flygplanet som lyfter från Kabuls flygplats nedan. Den har  till motsats för 9.11 eller 11.09 det skrivet på den, för att göra det klart för världen att USA:s neokonpolitik att invadera Mellanöstern med 911 som ursäkt har vänt.

Om du tittar på videor av planet som lyfter kan du också märka att inga flygavgaser blåser över människorna, vilket skulle hända med ett riktigt flygplan. Med andra ord verkar hela flygplanets avgång ha varit iscensatt för att låta världen få veta att saker har förändrats.

Ett annat tecken på att händelserna i Afghanistan inte orkestrerades av den falska amerikanska Joe Biden-regimen, är det faktum att deras så kallade försvars-sekreterare tvingades beordra civila flygplan att evakuera narkotikahandlare från Kabuls flygplats efter att den amerikanska militären vägrade.

Elite Taliban special forces with United States gear, weapons seen patrolling Kabul

Detta utseende av amerikanska utbildade och utrustade Taliban Special Forces som patrullerar Kabul är ett tecken …

på att den amerikanska militären är ansvarigt för den afghanska situationen.

Vi kommer att prata mer om vad som kommer att hända härnäst, men först måste vi konfrontera det obestridliga beviset för att den politiska klassen i de flesta västländer har äventyrats och inte längre representerar demokrati eller folkets vilja.

Situationen i Kanada, som jag har stött på under sommaren, illustrerar den civila regeringens kriminella fördärv i de flesta G7-länder. Tullen på Vancouver flygplats säger inte längre kanadensare och utlänningar, det står nu vaccinerade och ovaccinerade.

När jag sa till tulltjänstemannen att jag inte var vaccinerad och inte skulle testas och att jag skulle se dem i rätten, sa hon till mig att jag inte skulle kunna gå ombord på några inrikesflyg. Hon föreslog att jag skulle låta dem ta en swabb i munnen och bara betala för det statligt godkända karantänhotellet om jag ville ha en problemfri semester.

Till slut håvade jag upp 1 500 dollar kanadensiska för tre nätter på ett ”karantänhotell”. Personalen berättade att deras hotell bara fick $ 129 av $ 500 per natt som jag betalade. Resten gick till alla slags regeringsanslutna ”mellanhänder”. Med andra ord, kanadensiska tullen driver prisstegring från hotell som är anslutna till staten för att finansiera en nyutvecklad COVID-parasitklass.

I alla fall var ”karantänen” ett skämt och jag lämnade den efter en natt (eftersom jag behövde tillbringa tid i Vancouver ändå) utan att någon höjde ett finger för att stoppa mig. Ingen bötfällde mig eftersom de visste att jag skulle ta dem till domstol och be dem bevisa att covid-19 finns, något de inte kan göra.

Närmare min BC-destination i Vanderhoof finns det något som verkar vara ett karantänläger.

Taggtråden lutar inåt.

Trots detta kan den kanadensiska regeringen till och med ha överträffat Israels regering i andelen människor som har blivit injicerade. Det verkar dock som att inte alla kanadensare har fått giftiga injektioner. Med andra ord kan vi ha en situation som Israel där de injicerade många medborgare med saltlösning för att få människor från tredje världens länder att acceptera farliga experimentella sprutor som ”säkra”.

Ändå skickade vi följande brev till den kanadensiska militärens public relations-kontor:

Kära herrar och damer,

Detta brev skickas för att fråga om det kanadensiska försvars-ministeriet har oberoende bekräftat att SARS-Cov-2 existerar. Vi har ringt Health Canada, WHO och CDC och ingen av dem kan bekräfta att de har ett renat isolat av SARS-Cov-2. PCR-testet har visat sig vara vetenskapligt ogiltigt av flera domstolar, inklusive i Alberta.

Om regeringen inte kan bevisa att SARS-Cov-2 existerar, är alla vaccinationer och avstängningar ett brott enligt Nürnbergkoder.

Därför, om den kanadensiska militären fortsätter med att verkställa krigsrätt och experimentella medicinska behandlingar baserade på ett bedrägeri, kommer deras befälhavare att åtalas för krigsförbrytelser vid Internationella brottmålsdomstolen, enligt flera advokatorganisationer.

Så för att upprepa min fråga, har den kanadensiska militären oberoende bekräftat att SARS-Cov-2 finns i ett isolerat, renat prov? Om de inte har det, är deras ledning redo att möta en krigsförbrytartribunal?

Vi fick inget svar från dem när den här rapporten gick live. I vilket fall som helst, det faktum att Justin Castro i själva verket hänvisar till Hillary Clinton som USA:s ledare, visar vad vi redan visste, att han är en av Khazariska Maffian planterad manchurisk kandidat. Med andra ord vet han att Biden är falsk och rapporterar till Clinton (Rockefeller) som sin riktiga chef.

https://www.brighteon.com/62075a11-b79a-4594-b16c-872fbacd5fb4

Castro har tvingats sammankalla till ett val den 20 september förmodligen för att ”dra nytta av” populariteten av hans Covid-19-svar. Våra källor säger dock att denna Rothschild/Rockefeller-operatör kommer att tas bort.

France Travel Restrictions For Americans To Be Eased In Early May – Deadline

Den andra Rothschild-operatören som snart försvinner är Frankrikes president Emanuelle Macron. ”Macrons gömma på 1 miljard dollar som parkerades på Caymanöarna har beslagtagits. Det verkar som att han är på väg att kastas under bussen”, beskriver en Mossad-källa situationen.

VIDEO: Australian Broadcasting Corporation Airs Weird Satanic Scene During Botched Broadcast

Det allt mer drastiska tillslaget i Australien är ytterligare ett tecken på regeringens desperation. Det faktum att en ceremoni som åkallar Satan, sändes på bästa sändningstid i Australien, är ett tydligt tecken på att regimen där också förlorar komplotten.

De allt mer hysteriska uppmaningarna till ytterligare stränga åtgärder mot Covid-19 är faktiskt ett tecken på svaghet. De misslyckas eftersom de är baserade på lögner.

Ex CIA: How The CIA Manipulates You With Media (Pt. 3) | Bryan Dean Wright  | POLITICS | Rubin Report - YouTube

Dessa tweets från ”före detta CIA-agent” (det finns inget sådant) Bryan Dean Wright uttrycker hur rang och arkiv hos CIA och Pentagon ser på situationen:

”Det finns nästan en universell tro på att Amerika och världen står inför en av de farligaste, oförutsägbara tiderna i modern historia … Afghanistan har visat världen … både fiender och allierade … att våra militära och intellektuella tillgångar i stort sett är irrelevanta eftersom vi inte kan” distribuera dem framgångsrikt. Skulden ligger vid fötterna på flera presidenter, generalerna, spioner och kongressen. Det amerikanska folket är argt, COVID-trött och splittrat.

Om det någonsin fanns en tid att skjuta amerikansk hegemoni åt sidan, så är det här … Det existentiella problemet är att Amerika behöver ett gott ledarskap för att rätta till sitt skepp, men det finns inget … Vårt federala säte är svagt. Biden är korrupt och gammal. Impeachment är ett långsökt försök; VP Harris är impopulär, av pappersvikt. Lagstiftaren är en feg kabbal i tomma kostymer …

Det finns en rädsla och upprördhet som strömmar genom före detta intel officerare angående debatten i Afghanistan. Amerika är roderlöst. Och världen vet det nu.”

Vad den här CIA-killen behöver förstå är att det politiska systemet i Washington DC är trasigt och utan möjlighet att repareras. Det finns inget sätt som någon president skulle kunna ”Make America Great Again”, när den är konkursmässig för cirka 200 biljoner dollar. Det vi nu har, är en Rockefeller/Rothschild-regim som finansieras av kineserna. Kineserna ger dem pengar eftersom de i utbyte lovas kontroll över förmodade allierade som Japan, Korea och Australien.

Ur militär synvinkel är vad som behöver göras nu enkelt. Först och främst måste civila regeringar som utför krigsförbrytelser baserade på lögner (dvs. de flesta av G7) tas bort.

Rockefeller/Rothschild-greppet om medicinska sammanslutningar och läkemedelsföretag måste också avslutas ASAP.

On Her Majesty's Secret Service Movie Poster | 1 Sheet (27x41) Original  Vintage Movie Poster | 3164Ur denna synvinkel ger James Bond-filmen ”On Her Majesty’s Secret Service” en handlingsplan. Dessa filmer är mestadels facklitteratur enligt MI6, så de ger en ritning av tidigare underrättelseframgångar. I den filmen dödar Bond en schweizisk transnationell kriminell som utpressade världen med genförändrande biovapen. För att döda honom förstörde Bond sitt schweiziska bergstoppslaboratorium. Det som måste göras nu, är att den nuvarande generationen Bond förstör komplexet under bergen på gränserna till Schweiz, Österrike och Lichtenstein.

Företagsmedierna måste ockuperas av Vita hatt-militären och tvingas rapportera sanningen. Detta kommer att innebära att vi använder det högteknologiska Google/Facebook/Apple-komplexet i Palo Alto, Kalifornien. Det kommer också att innebära att vi tar över informationskomplexet CNN. AT & T i Atlanta, Georgia.

Underrättelsenätverket med Five Eyes, som inkluderar USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Nya Zeeland, väntar också på ett möte i höst mellan White Dragon Society och Asian Dragon Family.

Detta kommer att vara nödvändigt för att installera ett system för att ersätta det nu hopplöst korrupta Rockefeller/Rothschild-systemet.

Räkna med en ytterligare nedåtgående spiral i väst tills det mötet äger rum. Systemet har verkligen misslyckats med dem och måste bytas ut.

För tillfället kommer dock militär- och underrättelsetjänsterna i väst att fortsätta med sin domstolsbaserade strategi att be om de befogenheter som ska bevisa att pandemin är verklig. Det kan de inte, och det är därför deras medicinska krigsrättslag misslyckas.

Kom dock ihåg att satanisterna har makten att ersätta en påve med en maskad man som trycker på vaccinet. Detta betyder att vi måste attackera dem hänsynslöst och på de högsta nivåerna tills vi ser en fullständig kapitulation följt av planetens frigörelse.

När vi skulle gå live hade MI6 följande att säga om situationen i Kabul:

”Vi har grupperat plötsliga utbrott för alla in- och utgående militära flygplan från Kabul. Detta kommer i slutet av land-till-luft-missiler med ryska MANPADS.

Vi förväntar oss inte att några stående krafter eller civila regeringar kommer att hålla tillbaka. Vi ser den överhängande kollapsen mellan USA:s Deep State och CIA.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: