Dr Erik Enby har filmat Pfizer covax och berättar i en intervju med Börje Peratt

Börje Peratt
19 aug 2021
https://humanismkunskap.org/2021/08/19/dr-erik-enby-har-filmat-pfizer-covax-och-berattar-i-en-intervju-med-borje-peratt/

Enby beskriver Pfizervaccinets innehåll som mikrobiologisk växt med levande mikrober. Och dessa har en mängd olika utseenden som enligt Enby är “odödliga” och bara väntar på tillfället då jordmånen i kroppen är tillräcklig för att de ska angripa, skada och i värsta fall döda värden. Dvs den som vaxat sig.

Dr Erik Enby var i Stockholm igår 18 augusti. Han ringde och hörde sig för om vi kunde träffas. Tidigare i sommar hade han sänt ett mail som återges nedan och redan då ville jag se vaxfilmerna och be honom berätta mer. Så här kom tillfället att tillsammans se hans mikroskopierade Pfizervaccin och höra hans tankar om det.

TEXT och VIDEO BÖRJE PERATT
Mikroskopierade Pfizervaccinvideo Erik Enby

Eriks mail:

“Med ett interferenskontrastmikroskop mikroskoperade jag för några veckor sedan ett Covid-19-vaccin och kunde därvid konstatera att det förekom myriader av liknande mikrobiologisk växt i detta”.

Jag har sedan snart 50 år tittat på den okända partikelväxten i kroppsvätskor och vävnader från kroniskt sjuka. Jag vill här hävda, att jag är helt säker på att jag har återupptäckt denna och även om kolleger etc. inte har en aning om saken borde detta förhållande vara känt på någon nivå bland läkemedelsindustrierna.

Till och med har jag vid några tillfällen mikroskoperat kapillärblod taget från nyfödda utvecklingsstörda. Att se hur det formligen jäser i deras kroppar är verkligen en rysare. På liknande sätt är det vid Downs syndrom. Man frågar sig om dylika kroppar kanske är utsatta för någon form av fermentering i moderlivet.

Kännedom om detta gör ju att man undrar om det är så lämpligt att covid-19-vaccinera gravida och barn vilket nu kanske är på väg att ske och dessutom inte alls skall vara skadligt, hur man nu vet det.”

Länk till Video Dr Erik Enby om Pfizer covax

En kommentar: Det jag ser är inga spikproteiner utan något som Enby beskriver som mikrobiologisk växt med levande mikrober. Och dessa har en mängd olika utseenden som enligt Enby är “odödliga” och bara väntar på tillfället då jordmånen i kroppen är tillräcklig för att de ska angripa, skada och i värsta fall döda värden.  Dvs den som vaxat sig.

Se gärna mina filmer om Dr Erik Enby här:
Läkaren som vägrade ge upp (Se på Vimeo)
Sista striden (Se på Vimeo)Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: