Militären griper Andrew Cuomo

Den skamliga fd guvernören Andrew Cuomo sitter i militärt förvar och kommer att ställas inför en militärdomstol för hans roll i att tvinga hälsovårdstjänstemän i NY State att artificiellt öka antalet dödsfall i Covid-19 under den första vågen av Plandemic.

Andrew Cuomo hiding in governor's mansion forming survival plan: source

På söndagen den 15 augusti arresterade US Navy Seals under JAG-myndighet Cuomo på en egendom han hyr i East Hampton, NY. En talesman för JAG berättade för RRN att SEALS inte drabbades av några skador utan att de var tvungna att undertrycka två av Cuomos livvakter, som SEALs oskadliggjordes genom att använda sig av icke-dödligt våld.

Räden före gryningen fångade Cuomo, som sov i sängen, överraskad; enligt uppgift, muttrade han ”åh, fan” när han öppnade ögonen och såg 6 tungt beväpnade SEALs hånfullt leende mot honom. The SEALs höll fast Cuomo i handbojor när de eskorterade honom ut och tryckte in honom i en omärkt skåpbil, sa vår källa.

”Han har förts till en militär anläggning innan han transporteras till GITMO”, tillade vår källa.

Police find bodies stored in rented trucks at overwhelmed New York funeral  home | Coronavirus | The Guardian

Han berättade för RRN att militären hade inlett en undersökning av Cuomos missgärningar för två år sedan, efter att rapporter börjat dyka upp som tyder på att den tidigare guvernören hade instruerat äldreboenden och sjukhus att sätta in relativt friska äldre i mobila, kylda bårhus- ”artonhjulingar” som, före plandemiken hade använts för att transportera frysta varor och grönsaker över hela landet. Det visade sig att Cuomo innehade betydande lager av BZS Transportation, en i Brooklyn baserad kyltransporttjänst.

A NYC Hospital CMO on Refrigerated Trucks for Coronavirus

”Många av dessa människor hade inte Covid-19. Inga PCR -tester har någonsin gjorts. Många av dessa människor var gamla och äldre och hade andra sjukdomar som inte hade något att göra med Covid, men Cuomo ville genomdriva nedstängningar – och ju fler Covid -fall, desto bättre avstängningar. Han satte indirekt levande människor i frysta matbilar för att frysa ihjäl, säger vår källa.

Dessutom har JAG erhållit obestridliga bevis på att Cuomo hotade att hålla undan statsfinansiering från äldreboenden och sjukhus om de inte tillskrev dödsfallen som Covid-19. Som ett resultat härav förfalskades tusentals dödsattester på Cuomos order. Hjärtattacker, offer för skottlossning, drunkningar, människor som drabbats av blixtnedslag, dödsolyckor i bilolyckor, överdoser av droger-allt skylldes på Covid-19.

Militären, sade vår källa, har länge begärt Cuomos gripande, men tills nyligen hade den tidigare famlande guvernören ett stort Deep State -skydd.

”Han var isolerad och hade för många framträdanden för att helt enkelt bli fångad”, sa vår källa.

February 2009 | Arthur Roberts '62 - HarvardwoodMen Cuomos säkerhet upplöstes snabbt efter att 16 kvinnor anklagat honom för sexuella trakasserier, vilket tvingade hans avgång. Människor som hade varit hans intima allierade övergav honom plötsligt, och oavsett vilket Deep State-skydd han hade, eroderade det under hans fötter. Till och med skådespelaren Arthur Roberts, (bilden) som spelar Joe Biden på presskonferenser och på TV, krävde att Cuomo skulle avgå. Kort sagt, han kastades för vargarna.

”Vi insåg att vi hade det perfekta tillfället att gripa honom,” sa vår källa.

Cuomo kommer troligen att förhöras och erbjudas en chans att erkänna innan han flygs till GITMO. Men om han är något liknande andra Deep State-operatörer som gripits av militären, är det mer troligt att han bara hävdar ”jag följde order” och kommer att hamna inför en exekutionspluton eller galgen.

Rättelse: Gripandet ägde rum den 15 augusti, inte den 7 augusti. Vi ber om ursäkt för stavfelet.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: